Trött.

Var länge sedan jag var såhär trött. Beror på att jag sov i två timmar inatt och hade skola från klockan sex till halv fyra. Hade behövt några fler timmars sömn kan jag lova. Ne orkar inte skriva något mer nu, kanske uppdaterar lite senare. Ciao!

Helt slut.

Jag är helt slut i hela kroppen. Huvudet med för den delen. Ryggen är inte direkt bättre heller, vettefan vad det är för fel.. Måste väl kolla upp vad det är för något om det inte blir bättre. Hatar att ha ont..

Just det! Jag ska fixa körkortstillstånd snart. Måste bara boka tid för synundersökning plus gå handledarkursen med pappa. Vi skulle på den den 18:de om jag inte minns helt fel. Skönt att fixa det, vill verkligen ha körkortet så fort jag fyller arton. Inte så lång tid kvar nu!

Matten gick förresten helt okej. Men tror det kommer gå åt helvete rent ut sagt för jag kommer inte klara en av dem saker jag har kvar att komplettera och då får jag IG i hela kursen... SUCK! Ska kolla igenom det en gång till innan jag lägger mig och sen är det bara att hoppas på det bästa antar jag..



Snart röra mig.

Ska rör mig mot skolan om en timme för att plugga matte. Ska möta Denise vid odenplan kvart i två. Har slängt på mig en blå tubklänning med vita prickar. Under har jag ett par leggings, har inte orkat raka benen och kan inte gå runt på stan med orakade ben, känner mig ääääcklig som satan då.

Ne nu ska jag fixa lite småsaker innan jag ska iväg. Hörs senare!


Jag älskar att vara oseriös ;)


Matte, me HATE!

Fan va jag hatar Matte B. Har alltid haft lätt för matte, men den kursen som jag har sett minst fram emot är just Matte B. Jag har hört att det ska vara den svåraste kursen, jaa vem har egentligen inte hört det? Och se så rätt alla hade! Enligt mig är den verkligen skitsvår och jag fattar ingenting. Jag som alltid legat på ett VG i matte måste helt plötsligt kämpa som sjutton för att få bara ett G. Så därför måste jag åka in till skolan om två timmar och plugga matte fast det är allt annat än vad jag verkligen vill i det här fina vädret. Hade mycket hellre legat ute i solen just nu.

Någon som vill joina min jag-hatar-Matteb-klubb?


Såhär glad är jag åt att jag måste plugga matte i det här fina vädret. Här ser ni min "nya" hårfärg också. Var ett tag sen jag färgade det, men har inte lagt ut någon bild på det ännu.

Me love summer!

Gud va skönt det är att ligga ute i solen. Finns inget bättre. Det enda problemet är att jag haaaaaaaaatar att sola ryggen så nu är jag brunare på framsidan av kroppen än vad jag är på baksidan. I-landsproblem? Haha, verkligen! Nu har jag legat och solat i två och en halvtimme. Tänkte ligga tills klockan fyra, så nu ska jag ut i solen igen. Hörs senare!


Jag och Johanna för typ två år sen.

Sola!

Jaaa! Det är världens finaste väder ute, inte ett enda moln på hela himmlen och tjugo grader i skuggan. Vet ni vad det innebär? Jo att jag ska ta igen den solningen som jag missade igår! Gud va skönt! Ska sätta på musik på högsta volym på mammas stereo, öppna dörren till huset och ligga och schteeeeeeeeeka. Nu ska här solas!


Jag och min äldsta lillasyster Isabelle förra sommaren <3

Lika?

Sitter och tittar igenom gammla bilder, är inte jag och min näst yngsta syster rätt lika på den här bilden?


Sister, love you!


Syskonkärlek <3
 

Hot, hot, hot

Gud vad ja älskar när det är varmt ute. Finns inget bättre. Tyvärr så är det inte någon sol framme just nu så jag kan lägga mig och sola. Jag som ville bättra på min bränna! Bara att hoppas på att det blir sol lite senare så jag kan sola i någon timme i alla fall.

Var inte i skolan idag heller, hade nämligen pissont i ryggen när jag vaknade imorse. Har haft det sen i lördags. Vettefan vad det är för fel, men det går nog över.

Senare ska jag antagligen vara med Carro och om jag inte ska vara med henne så ska jag på en promenad med Johanna. Hon skulle nog komma förbi en stund fall jag skulle vara med Carro. Var ett tag sen jag såg henne, så det skulle vara mys att träffa henne.

Sitter och lyssnar på Atreyu - Blow. Så grymt skön låt!


Sista veckan innan betygen sätts!

Imorgon så börjar den allra sista veckan med läxor. För betygen ska nämligen sättas på fredag.. Så efter det, FUCK THE SCHOOL!! Jag säger bara FAN va SKÖNT! Har tre läxor kvar att göra, en av dom ska vara klar imorgon.Då kan den räknas bort och sen så är det bara två olika mattesaker kvar som måste göras. Inget större problem, hoppas jag i alla fall.

Imorgon så blir det antagligen så att jag och Carolina åker till Djurgården efter skolan och ligger i solen med ett varsitt paket jordgubbar, ser jag fram emot. Älskar att gå på Djurgården, finns inget mysigare!

Något som gör mig riktigt hungrig (speciellt eftersom jag inte ätit på hela dagen) är lukten av grillat kött, vilket det luktar i hela huset nu eftersom att mamma håller på med grillen precis utanför dörren.

Nu måste jag få klart (läs: sätta igång med) biologiskiten innan jag ger upp totalt.. Ciao!


Ska skriva ett helt arbete om dem här små filurerna..

Mysig hundpromenad.

Hallå allihopa!

Nu ska jag alldeles strax bege mig ut på en mysig hunpromenad med Carolina och våra små (läs min stora och Carros lilla) bebisar. Ska bli riktigt mysigt i det fina vädret. Har på mig en klänning och en tunn kofta. Skönt att man äntligen kan gå runt i kläning fast det är eftermiddag.

Skriver mer när jag har kommit hem, puss!


Min bebis som var ganska liten här, ett år ungefär.

Rednex, haha!

Någon som kommer ihåg dom här gammla godingarna?








Bon Jovi, me like!

Sitter här och lyssnar på Bon Jovi - Living on a prayer på högsta volym, älskar den! Satt uppe med mamma inatt och lyssnade på en massa gammla låtar som man totalt glömt bort, tack för den mysiga stunden mamma <3



Ska så fort som min syster är klar i duschen lägga mig i ett bad. Kvällen kommer tillbringas med Carolina. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Kanske blir någon fest om det finns någon som verkar lockande, får se hur det blir. Annars så blir det nog bara en mysig kväll hemma.

Promenix

Carro hade lust att gå ut. Mysigt värre! Blir nog en tripp till Flottsbro fram och tillbaka med Carros vovve Figo. Tror inte min hund har någon lust att gå ut mer idag, haha. Johanna kanske också följer med, vi får se. Imorgon ska antagligen jag och Carro ha en liten myskväll. Om det blir fint väder ska vi sitta och röka vattenpipa och äta något gott. Var ett tag sen bara hon och jag gjorde något, så ska bli mysigt.


Carros ursöta Yorkshireterrier Figo.

Happy!

Gud vad jag är glad idag! Känns som om livet leker. Skitfint väder, snart sommarlov och nästan inga läxor, kan det bli bättre? Ne tror inte det!

Har inte varit i skolan idag. Hade ont i huvudet när jag vaknade imorse så jag struntade i att åka dit. Ska ringa Carolina om en stund och fråga om hon har lust att gå ut en sväng. Har i och för sig redan varit ute och gått med min hund och syrran i en och en halv timme idag. Men man måste ta vara på det fina vädret, inte sant?


Seg kväll.

Kvällen var mycket segare än dagen. Jag ska alldeles strax hoppa ner i ett skönt bad och bara ta det lungt.  Är, trotts att jag har sen vecka, rätt trött. Men har jobbat aktivt typ hela dagen, måste vara det haha!

Imorgon så är det en låååång dag som jag verkligen inte ser fram emot för fem öre. Dels för att jag har tyska nationella som jag kommer få IG på och dels för att jag börjar klockan halv nio och slutar klockan fem. Tur att jag inte börjar först än klockan fem i två på fredag. Kommer behöva sova ut efter en lång dag.

I helgen så vet jag inte riktigt vad som händer, det ända jag vet är att jag har lust att festa. Tog det lungt hela förra helgen så känns som om jag kommer ha en hel del energi över denna helg.

Badet väntar!



Palla plugg.

Nee fan orkar inte plugga något mer. Ska ta tåget som går tjugo i så ska alldeles strax röra oss härifrån. Jobbade faktiskt på dagens lektioner så det har gått fort. Brukar bli så när man har något att göra.

Nu ska jag börja plocka ihop mina saker och bege mig mot bussen. Hörs senare ikväll, ciao!

Prov

Sitter här i skolan och skrev nyss ett prov på enbart 32 minuter, är man kung eller vad? Haha, skämt åsido. Satsade bara på ett G på det här provet vilket jag tror jag kommer få då jag svarade på alla frågor utom två.

Nu ska jag och Carolina sitta kvar ett tag till i skolan och plugga lite innan vi rör oss hemåt. Får mer gjort här än vad jag får hemma så det är lika bra. Pluggis i know!


Sleep tight.

Ne, nu är det dags att hoppa ner i sängen och sussa söt.. igen! Känns som om det inte alls var länge sen jag gick upp. Inte alls många dagar kvar tills vi slutar ettan och har gått det första året på Jensen Gymnasium Norra. Så det är bara att hålla ut tills det är sommarlov då man kan vara uppe heeeela långa nätterna utan att behöva oroa sig för att det snart är dags för skola igen. Den här sommaren ska bli den bästa i mitt liv, det är jag övertygad om! Någon som håller med mig? ;)

image450
Vid den här tiden förra året så började man göra sig klar för balen. That was a long time ago känns det som.

Tattos me like!

Tjenare alla läsare!

Idag har varit en riktigt mysig dag som har tillbringats med Carolina ute på stan. Skulle egentligen bara åka in och ta en fika, men när man åker in med Carro räcker inte det ;) Så vi gick runt ett bra tag där.

Har varit en hel del snack om tattueringar för oss den senaste tiden. Jag har varit sugen på en tattuering ett bra tag nu, har bara inte riktigt vetat vad jag ska tattuera för något. Igår satt jag och funderade på vad man kan tattuera in som betyder något. Efter en stunds tänkande kom jag på att en vit duva hade varit rätt passande. Jag har varit med om att förlora rätt många i min släkt som betytt något för mig och det är anledningen till en duva. Pratade med pappa om det och hans kompis är tattuerare och pappa skulle bjuda mig på den tattueringen gullig som han är. Men han sa också att jag ska tänka mig noga för vad jag tattuerar in för något eftersom att den kommer vara kvar hela livet... Så ska tänka några gånger innan jag bestämmer mig för vad det blir för motiv.

Fast en fjäril nere vid troskanten har jag tänkt på att skaffa mig ett bra tag, måste bara hitta en fjäril som jag verkligen fastnar för.

Lite exempel:



Seg som fan.

Usch vad seg jag är! Har suttit framför datan hela kvällen, orkade inte gå upp till Johanna. Tänkte på den låååånga vägen upp dit och ångrade mig. Så har legat framför tvn och suttit framför datan istället. Känner mig rätt trött då jag vaknade sju imorse och inte kunde somna om. Är alltså med andra ord dags för lilla Madde att susa sött. Ska upp först tio imorgon så det lär bli många timmars sömn om jag lyckas somna.

Det är det som är problemet, på dagarna så är jag hur glad som helst och livet känns helt problemfritt. Sen på kvällen när jag ligger där själv i sängen, det är då alla tankar virvlar runt i huvudet. Dem som gör att jag helt plötsligt ligger där klarvaken och tänker på tok för mycket.
Dem här kvällarna har varit många dem senaste två veckorna, men det kanske inte är så undra på.. eller?

image445
En väldigt lycklig och glad Madelene, med älskade Johanna vid sin sida. Så vill jag alltid ha det!

Nyyy vecka

Hallå alla glada!

Nu är det en ny vecka igen, vilket betyder nya tag! Inte så lång tid kvar tills det är sommarlov nu, längtar som satan kan jag ju säga. Finns det något bättre än sommarlov? Nee, inte enligt mig. Plus att då fyller jag år, bara 37 dagar kvar haha!

Idag har jag varit i skolan hela låååånga dagen. Segt som satan, men dagen gick relativt fort ändå. Sista timmen satt jag med Denise och Gustaf och pratade, så det var chill. ;)

Ska nog röra mig upp mot Johannas syster och möta Johanna snart. Har endå inget för mig så då kan jag lika gärna göra Johanna och Marcus sällskap när dem pluggar matte.

Ne nu vettefan vad mer jag ska skriva, ha det bäst!

image444
Me and Johannie, long time agoooo....

Såååå bra låt!


Yoo!

Hello guys!

Läget faaaan? Ingen aning om vad jag fick det ifrån, men hade bara lust att skriva det haha!

Nu är jag äntligen klar med den där jäkla labbrapporten. Tog en liten paus och kilade ner till Johannie en stund. Rusade hem alldeles nyss för att käka en snabbis och skriva klart labben, så nu ska jag ner till Hannie igen för att ta ett mysigt bad i hennes bubbelbadkar och snacka en massa skiiit. Behövs det med ibland.

Ne, nu lockar ett bad med Johanna mer än att sitta vid datan, så ska slänga ner bikinin och en handduk och sedan springa ner till sötnosen nuuuu.

Hörs antingen senare eller imorgon, ciao!

image443
En bild på mig (till höger) och Johanna från sommaren 2006. Älskar dig gumman!

Seg dag.

Hallå allihopa!

Mår bättre än sist jag skrev, så nu ska det uppdateras flitigt igen! :)

Kom verkligen inte upp ur sängen imorse, så har stannat hemma från skolan idag. Eftersom jag inte mådde så himla bra igår efter lördagskvällen, som resulterade i alldeles för få timmars sömn så la jag mig vid halv sju igår kväll i hopp om att sova hela natten. Men så fel jag hade, vaknade klockan tio igen och var klarvaken. Kunde inte somna om först än klockan närmade sig halv tre och jag som egentligen skulle upp klockan sex imorse klarade självklart inte av det.

I lördags så hade Carro, för er som inte vet, en liten fest. Det vart lyckad enligt mig fast det inte kom så mycket folk som det var räknat med från början. Folket började rulla in vid halv tio och drog vid ett-två ungefär. Alla utom jag, Carro och två till som stannade kvar och hade det riktigt mysigt. Vart en hel del dansande under hela kvällen vilket jag äääälskar så jag klagade inte. Men gårdagen vart självklart lite sämre.. Som sagt för få timmars sömn plus att man var skitseg sen kvällen innan var inge vidare.

Idag så ska jag skriva en labbrapport som jag inte ens börjat på. Lite småpanik, men jag får skylla mig själv helt enkelt.

Ne nu ska jag göra en kopp kaffe så man blir lite piggare och sen ska jag sätta igång med labbraporten!

image442
Jag och Carro i kärlekstunneln förra sommarn :)<3 Älskar dig gumman!

fan, helvetes jävla skit :'(

Jag mår inte särskilt bra idag. Vill inte skriva varför här just nu, kanske lite längre fram. Oavsett om jag skriver det eller ej så lär ni märka vad det är, så bli inte oroliga. Ni får en lista istället.


Dagens humör: Skitledsen
Dagens borde: Pluggat.
Dagens frisyr: Uppsatt.
Dagens smink: Underlagscremé, puder, mascara.
Dagens klädsel: Mjukisbrallor och linne och senare på kvällen kläning.
Dagens materiella vill ha: Hemligt.
Dagens köp: Kaffe.
Dagens längtan: Sommarlov, Carro och Johanna.  
Dagens planer: Sova.
Dagens fundering: "Varför?"
Dagens tråkigaste: Hemligt.
Dagens personer: Bea och Isabelle.