Snart lov, håll ut Madde!

image312

Orkar inte skriva något idag, gör det imorgon istället.

..

Its sad when people you know,
become people you knew..
When you can walk right past someone,
like they were never a big part of your life.
How you used to be able to talk for hours.
And now you can barely look at them.

This is called Forgotten Friendship.
And really hurts.

Trött som satan.

Är riktigt sliten idag faktiskt. Var upp halv sju och slutade klockan fem. Höll på att somna under tyskalektionen. Ingen vidare rolig dag faktiskt. Hatar tisdagar och torsdagar enbart för att vi har språk som är det värsta ämnet jag vet.

Ikväll måste jag plugga naturvetenskap. Eller jag ska förbereda frågor som jag ska ställa när jag ringer bolaget som tillverkar min produkt men först ska jag med mamma och handla. Något lite gott måste jag minsan ha när jag pluggar tycker jag! Varför inte en Marabou choklad till exempel?

image310

Usch!

Jag som trodde jag skulle få sovmorgon. Nu kom jag på att vi har kickboxning på Hornstull som första lektion. Klockan halv nio ska vi vara ombytta och klara för start. Då måste jag alltså gå upp som senast halv sju för att komma i tid.

Naturkunskapen går åt helvete. Måste rensa mina tankar så ska gå ut på en promenad med min bebis nu. Efter det blir det duschen och sen sängen.

image297 

Hatar naturvetenskap.

Usch, vad jag hatar Naturvetenskap. Eller nej, det gör jag inte. Det jag hatar är att vi får svåra uppgifer. Fick en ny uppgift förra veckan. Ska skriva en produktanalys om hur en produkt påverkar naturen och blablabla. Det är intressant men svårt som satan. Har ingen aning om hur jag ska börja. Ska ju inte vara hemma under lovet heller, så kan ju inte göra den då. Aja, måste få det gjort i alla fall.

Kom och tänka på att jag och Carro ska vara ifrån varandra i hela tio dagar. Det är typ ett och ett halvt år sedan det hände sist. Kommer bli jobbigt eftersom att vi inte äns kommer kunna prata i telefon. Bara att hoppas på att det kommer gå fort, vilket jag tror.

Sitter just nu och väntar på att maten ska bli klar. Ska få ungspannkaka med grädde och sylt, mums! Men nu ska jag försöka börja på mitt arbete.

Det gör ont i mig när jag tänker på hur mycket vi skiljer oss från varandra nu. Vi var som systrar förut, nu är det helt annorlunda. Hur blev det såhär?

image309

Tjejmiddag.

Sitter hemma hos Denise just nu. Hon har precis hoppat in i duschen och jag passar på att uppdatera er lite.

Ska ju på tjejmiddag hos Elin ikväll. Ska bli riktigt mysigt faktiskt. Alla tjejer la lite pengar var så att vi kunde köpa något fint till henne. Sen ska jag och Denise fixa en liten överraskning innan vi åker mot Ekerö.

Ne, nu vet jag inte vad mer jag ska skriva.

Vad ska ni göra ikväll?

Sleeeeeeppp.

Det är vad jag behöver just nu. Har duschat och läst igenom engelskan några gånger. Ska göra det på tåget in till skolan imorgon också, så slipper jag sitta uppe så satans länge.

Nu ska jag svara på ett sms jag fick och sedan blir det sängen för min del.

Godnatt!

image308

Fjällräven eller Peak?

Nu kom jag nyss in från en långpromenad med min bebis. Skönt att komma ut och röra på sig!

Idag efter skolan så gick jag och Carro runt i stan. Jag kollade efter en Peakjack och fastnade för en. Måste köpa en ny jacka nu tills i vinter.
Jag tittade på Fjällräven också. Så det står mellan Peak och Fjällräven. Peakjackan som jag hittade kostade 3800 och Fjällräven kostade 4400. Om jag köper en Fjällräven ska den vara grön. Det lutar nog i alla fall mot en Peak. Man hade Fjällräven förra året, vill ju kunna använda jackan i något år. Ska prata med mamma och pappa så jag kan få pengar, men det ska inte vara något problem tror jag.

Strax så ska jag hoppa ner i badet och försöka läsa lite engelska så att man är någorlunda förbered tills imorgon. Kommer att få sluta 10.35. Elin i klassen fyllde år för inte så länge sedan och ska ha en liten tjejmiddag under kvällen som jag tror jag ska på om jag orkar.

Men nu ska jag ta något att äta och sedan blir det badet med en massa ljus och engelskan.


Svar på tal.

Postat av: jen'
ja, du verkar veta grejor om utvikande bilder, a lot. och jaaaa jag söker riktigt mycket uppmärksamhet, jag älskar det ! gör inte du ?


Den här kommentaren skickade en tjej till mig igår och jag tänkte att jag lika gärna kan ge henne svar på tal.


Hon anser alltså att jag vet mycket om utvikande bilder. Jag vet inte mycket om utvikande bilder, men jag ser är fler småflickor som tar bilder där dem har pushup-bh och stringen uppe i armhålan på sidor som tex snyggast. Inom kort så ligger dem etta på topplistan. Anledningen till att dem lägger ut sådana här bilder är för att dem vill ha uppmärksamhet och bekräftelse på att dem ser bra ut osv.

När man ser vad det är för tjejer som ligger högst upp på snyggast topplista så är majoriteten tjejer med stora bröst och stringen uppdragna så man ser dem. Det är verkligen inte ofta som en tjej ligger högst upp för att hon verkligen ser bra ut. Det kan dem ju självklart göra, men det är som sagt inte alls ofta.

Klart att jag älskar uppmärksamhet, men jag söker den inte genom att lägga upp sådana bilder på snyggast. Utan jag är mig själv och det räcker. Dem killarna jag pratar med tycker inte att det är sexigt när man har stringen uppe i armhålan och pushup-bh, utan dem vill att man ska vara naturlig.

Hoppas att alla som tror att vägen till uppmärksamhet ligger i utvikande bilder tänker i alla fall, lite annorlunda efter att ha läst det här.

Sleep tight.

Nä, nu ska jag hoppa ner i sängen känner jag, ska ju upp kvart över 5 imorgon. Först måste jag ringa baby Carolina, men sen blir det sängen på momangen.

Slepp tight bitches.

image305
Han ska göra mig sällskap inatt ;)

Självkänsla.

Det här inlägget vet jag att många har tjatat om och väntat på länge, here you got it guys!

Jag har alltid haft bra självkänsla. Många tror självklart att självkänsla och självförtroende är samma sak, men dem skiljer sig helt från varandra. Självkänsla är när man kan tycka att man själv är bra, eller duktig trotts att man kanske inte alltid gör så bra ifrån sig. Min själsfrände, Carro har sjukt dålig självkänsla. Så fort hon inte får högsta betyg i allt så blir hon skitsur på sig själv och surar hela dagen. Jag har aldrig riktigt förstått hur man kan tänka så. Man kan inte alltid vara bäst i allting och få högsta betyg på allt. Eller jag skulle i alla fall inte kunna det. När jag får dåligt betyg på ett prov tänker jag "äsch, jag gör det bättre nästa gång". Självklart så blir jag besviken på mig själv, men ser framåt istället för att gå och ällta det. Blir saker och ting bättre av det?

När jag får dåligt på ett prov så blir jag bara mer peppad att visa för mig själv och självklart även andra, att jag kan göra så sjukt mycket bättre ifrån mig en annan gång. Man kommer inte att må särskilt bra om man går och tänker "usch vad dålig jag är, fick bara VG på det där provet blablabla". Till slut så tror man själv på det, vilket resulterar i att man känner sig dålig och kanske inte alls lika motiverad att försöka göra bättre ifrån sig nästa gång.

Så ett tips till alla er tjejer och självklart även killar med dålig självkänsla. Istället för att tänka att ni är så dåliga, tänk att ni kommer göra mycket bättre ifrån er nästa gång. Det kan vara svårt, det vet också jag, men försök! Det ger bra resultat i slutändan, trust me i know!

image304
Man kan inte alltid vara så seriös, haha!

Trött!

Hallå alla glada!

Gud va jag är sjuuuukt trött. Har gått upp mellan klockan 5 och halv 6 hela den här veckan. Så har inte blivit särskilt många timmars sömn, men det får jag stå ut med. Veckan är ju sjukt nog, snart slut. Läskigt vad tiden går fort nu för tiden!

Snart är det ju höstlov också. Ska inte vara hemma över huvudtaget då. Först så ska jag upp till Ramsjö med Beatrice och Isabelle under fredag-söndag nästa vecka. Efter det så ska jag åka direkt till min mormor och resten av släkten i Örebro. Det är satans länge sen jag var där nu, ska bli så himla kul att träffa alla nya kusinbarn och hela fadderrullan.

Nu ska jag käka lite och sedan ska jag slänga in ett inlägg om självkänsla som jag har sagt länge att jag ska göra.

Hörs lite senare.

image303

True.

När jag tänker på oss, känner jag hur jag får gåshud. När jag tänker på framtiden, finns du inte med i bilden, för då har vi glömt allting. Men du kommer inte att försvinna helt och hållet, men det enda du kommer att var för mig, är en suddig siluett. En svartvit suddig, otydlig skugga.


Uppdatering.

Nu är det riiiiktigt länge sedan jag uppdaterade. Anledningen till det är att jag verkligen inte har orkat. Och när jag väl har orkat så har jag inte haft lust eller tid. Alltid något i vägen.

Tråkigt nog så tycker jag inte alls att det är lika roligt att blogga längre, vet ej varför. Tröttnat kanske?

Nu har jag gjort klart engelskan, så är läxfri! Om man bortser från en superstor inlämningsuppgift som ska in den 8 november och några tyskaglosor som jag har tills på torsdag, men det är ingenting mot vad jag brukar ha.

Snart ska jag hoppa i säng. Kommer slockna på en gång känner jag. Har sovit 8 timmar på två dygn, inte bra jag vet. Så blir det tyvärr när man inte kan sommna.

Nu ska jag ta en kopp te och läsa lite innan jag hoppar i säng.

image300

Min stora fetisch är Zac Efron...

Videoklipp.

Ja, nu ska jag också hänga med i trenden. Ska nämligen börja lägga in videoinlägg. Lite roligare än bara bilder hela tiden.

Blev en hel del bildtagande idag eftersom jag och Carro försökte lära oss alla nya finesser med systemkameran. Som vanligt så vart inte äns hälften bra. Någon kommer jag säkert lägga upp här i bloggen så fort som jag får bilderna från Carro.

Idag så har det varit en ovanligt soft dag i skolan. Har haft engelska och samhällskunskap. På samlektionen så hade vi bara en debatt eller vad man ska kalla det. Snackade lite om politiska frågor i hela klassen eftersom att vi ska skapa egna partin och måste veta på ett ungefär vad andra har för åsikter. Och på engelskan så läste jag bara novellen.

Inte så mycket läxor den här veckan heller, så skönt. Inte plugg hela helgen för en gångs skull. Ska festa någon dag och sen ska jag träffa Mr. C också.

Men nu ska jag börja med tyskan, ciao!

image299

Hade precis f'ärgat håret här, var dock ett tag sen. och ja, jag vet att en bit av min tapet är bortriven. Ska tapetsera om, så det gör inte så mycket.

Plugg.

Hallå allihopa!
Nu är jag pigg som en mört. Eller man hade i alla fall önskat att jag var det. Ska göra klart den sista matten och senare ikväll så blir det en promenad med Carolina och våra vovvar.

Var grymt länge sen jag var ute på promenad med Boss, hinner ju aldrig nu när man har så mycket läxor. Älskar mina promenader med honom, speciellt när han har en av sina "lydigdagar". Då kan jag ha honom lös utan koppel, utan att han sticker från mig. Men precis som människor har han sina "olydigadagar" också. Då struntar han blankt i vad jag säger och springer från mig så fort han får chansen. Som tur är har han oftare bra dagar, än vad han har dåliga.

För er som inte vet, så är Boss en Rottweiler på ungefär två och ett halvt år. Han har dock ingen stamtavla men ser exakt ut som en rottweiler, så när någon frågar vad han är för ras säger jag Rottweiler. Hans "bästa kompis" är Carros hund Figo som är en liten Yorkshireterrier. Det ser så roligt ut när dem går brevid varandra, skiljer ju ändå ungefär 40 kilo mellan dem. Men det är inget problem att gå ut med dem tillsammans, dem har ju praktiskt taget växt upp ihop.


Vad ska man skriva?

Nu har jag gjort ungefär halva VG/MVG uppgiften. Ska jag vara helt ärlig tror jag att jag kommer få MAX ett G på den här uppgiften. Orkar inte bry mig känns det som. Gör nog det sista imorgon. Behöver fråga pappa om några saker som jag inte fattar. Äsch, kollar igenom det imorgon och finslipar det då.

Smsar med Mr.C nu. Ska antagligen vara med honom i veckan om jag hinner, men det ska nog ordna sig. Var ett tag sen jag träffade honom.

Haha, kom jag på att jag sa att jag skulle skriva ett inlägg om bra självkänsla idag. Glömde helt och hållet bort det. Vill inte skriva det nu heller, skulle inte bli så bra eftersom att jag är så satans trött. Får ta det antingen imorgon eller senare i veckan.

Nej, nu ska jag faktiskt hoppa ner i sängen och sova heeeeela natten lång. Sov gott allihopa!

image294

Ta mig i kragen.

Nej nu måste jag verkligen sätta mig med matten om det ska bli klart någon gång, vilket jag börjar tvivla på att den kommer bli. Ska gå och göra en varm kopp thé som vanligt och sen blir det intensivt plugg i någon timme.

image293

Åhh.

Nu har jag varit och käkat. Så då är det bara att sätta sig med den där jävla matten. Inte för jag vet hur jag ska göra, jag fattar ju ingenting. Ska ringa och höra med älsklings Carro fall hon kan förklara något för mig i alla fall. Måste göra klart det idag, kommer aldrig orka imorgon. Sen vill man ju i alla fall ha en dag då man inte behöver plugga.

image292

Usch!

Usch, vad jag hatar matte. Fattar verkligen ingenting. Ibland så undrar jag om jag verkligen kommer klara av dem här tre åren med alla matte.

image291

Engelskan klar.

Då är jag klar med engelskan, bara matten kvar. Den uppgiften dock rätt så stor, men ska inte vara något problem. Kommer nog i alla fall få sitta med det i någon timme.

Pappa ska visst bjuda oss på Max. Är egentligen inte sugen alls på det, men kan ju inte vara utan mat. Var ett tag sen jag åt skräpmat så det kan jag unna mig.

Nej, nu ska jag börja med matten.

Visst är mina små råttpojkar söta? :)

En oväntad semester.

Idag känns det som om det kommer bli en kväll när man tänder ljus i hela rummet och bara myser för sig själv. Jag älskar sådana kvällar, är så mysigt! Så jag ska försöka göra klart hela matten och engelskan nu så att jag kan lägga mig och läsa i lugn och ro med en kopp varmt te ikväll.

Måste egentligen läsa engelskan men känner inte för att läsa en bok som jag tycker är så himla tråkig och ointressant. Ska nog börja läsa "En oväntad semester" av förtattaren Marian Keyse. Började läsa den förut, men sedan så slutade jag av någon anledning, ingen aning om varför.


image288

"27-åriga Rachel Walsh lever livet i New York. Hon vantrivs på jobbet och ägnar tig helt och hållet åt nattlivet. Droger tillhör vardagen, precis som barer och killar. Men en kväll går allt snett och hon tar för många sömntabletter. Hennes familj på Irland rycker ut och snart befinner hon sig på väg till ett behandlingshem på den irländska landsbygden. Rachel själv fattar ingenting. Men kanske en semester inte skulle vara helt fel, särskilt som Rachel hört ryktas att behandlingshem är fulla av kändisar som badar bubbelpool och får massage. Nu kanske hon äntligen kan få tid att slicka sina sår efter pojkvännen Lukas svek. För som hennes storasyster Clarie säger: Bästa sättet att komma över en kille är att ligga under en annan. Men Rachels semester blir inte alls som hon tänkt sig."


Plugg.

Usch vad trött jag är! Fast jag sov tills klockan var tolv. Anntar att det blir så när man går upp klockan sex en hel vecka i rad. Idag så ska jag plugga matematik och engelska. Både matten och engelskan ska vara klart på måndag. Jag gör det idag så ska jag bara ta det lungt hela dagen imorgon istället. Just det, fick tillbaka ett matteprov i torsdags också. Jag fick ett klockrent VG på det. Hade inte förväntat mig annat egentligen. Brukar inte få mindre än VG på mina matteprov, fast jag ofttast har struntat helt och hållet i att plugga till dem.

Nu ligger matten och engelskan och väntar på mig. Måste plocka upp i mitt rum först, kan inte koncentrera mig annars. Kommer antagligen skriva inlägget om bra självkänsla lite senare.


Här är bilderna på den kortärmade skjortan som jag köpte. Lika dålig kvalitet på bilderna som vanligt.

Baby.

Har ni någonsin bara tittat på en person och tänkt "gud va jag älskar den där människan"? Det gör jag så fort jag tittar på Carolina.

image283  image283

Så många gånger som vi har gråtit och skrattat om vart annat. Jag behöver bara ge dig en blick så vet du vad jag menar med den. Vi två har lovat att vi ska se våra barn växa upp tillsammans och jag ska hålla det. Precis som jag har lovat både dig och mig själv det. Vi har kännt varandra i 10 år nu och har verkligen så sjukt mycket minnen tillsammans. Många fler ska det bli.

Du är min klippa Carolina och det kommer du alltid vara, vad som än händer.

Plugg, me hate.

Orkar verkligen inte plugga idag, så jag får gå upp lite tidigare och sätt mig med det imorgon istället. Är inte så mycket kvar så det kommer gå som smort! Alldeles strax är det sängdags, ska bli skönt att vila ut för en gångs skull. Ska försöka göra matten så fort som möjligt imorgon, då kan jag och Carro hitta på någt under kvällen istället. Kan ju inte gå en hel helg utan att vi hittar på något, haha! Ska försöka skriva inlägget om självkänsla imorgon, om jag hinner det vill säga.

Sängen var det.

image282

Trött!



Här har ni lite bilder. Jag har tagit dem med min webbcamera så det är urdålig kvalité, men det får ni stå ut med faktiskt! Det är bilder på halsbandet jag och Carro köpte plus på en av tröjorna. Sen så får ni en bild på mina nymålade naglar också. Ojämna och ofilade, så snyggt!

MVG!

Nu är jag riktigt glad! Fick precis reda på att jag fick MVG på Naturkunskapsprovet som jag skrev i onsdags. Trodde verkligen inte att jag skulle få det, eftersom att jag inte tyckte det gick bra. Men det tyckte tydligen hon. Wiiee!

Ikväll så ska jag plugga engelska så jag har det klart och imorgon så ska jag plugga matte. Kanske lägger in bilder på det jag köpte igår lite senare.

image275
När jag var med Beatrice och Isabelle uppe i Ramsjö för typ ett år sen.

Puh!

Äntligen klar med pluggandet för ikväll! Så skönt att ha det överstökat, då har man lite mindre att tänka på.

Som sagt så var jag ju på en liten shoppingrunda med bästa vän idag och det resulterade i att jag kom hem med:
- En tröjklänning med t-shirt under, från ginatricot.
- En kortärmad grå skjorta i siden, från ginatricot.
- Svarta thigts, från ginatricot.
- Svart halsduk med silverränder, från H&M.
- Örhängen samt halsband (som älsklings Carro köpte likadant, våra "brythjärtan"), från H&M.
- Ett par örhängen till, från Ur&Penn.

Kommer lägga upp bilder på det jag köpte imorgon, har nämligen inte hunnit ta kort på det ännu och jag orkar inte göra det ikväll heller.

Imorgon så ska jag plugga, as usual. Inte roligt alls, men måste göras. Ser i alla fall fram emot Samhällslektionen, ska bli riktigt roligt faktiskt!

Nu ska jag ta en dusch och sedan så väntar sängen på mig!
Just det, Carro sa till mig att hon ville att jag skulle skriva ett inlägg om bra självkänsla. För hon tycker att jag har det och att jag ska ge lite tips. Så ska försöka göra det så fort som möjligt! För er som är dumma nog att tro att självförtroende och självkänsla är samma sak, nej det är inte självförtroende som jag ska tipsa om, utan självkänsla. Dem skiljer sig helt från varandra, så skippa kommentarer som "hur kan du ha bra självkänsla som är så ful".

image274

Nice pose huh?



Shopping me like!

Ja, idag då fick jag ge mig själv en liten belöning, nämligen shopping med bästa vän! Ska visa lite senare vad jag köpte, för nu ska jag nämligen plugga.

image273

I'm back!

Nu är jag tillbaka igen! Behövde en liten bloggpaus kände jag eller den var inte så liten kanske, men nu är jag i alla fall tillbaka.

Mitt liv fylls just nu med läxor, läxor och återigen läxor. Inge vidare om man säger så. Är dock sådant man får tåla om man vill bli något. Jag säger som mitt ex. säger till mig "det är självförvållat". Haha!

Idag så har jag bara pluggat, antar att ni inte blir särskilt förvånade. Har nämligen ett jättestort naturkunskapsprov imorgon som jag vill ha MVG på, fast tror att jag bara kommer få VG. Jag ska göra mitt bästa!

Nu ska jag alldeles strax sova, ska bara sminka av mig och borsta tänderna. Ska upp klockan sex imorgon, usch!

Jag har lovat mig själv att jag ska bli "bloggaktiv" igen, tyvärr kommer jag nog inte vara det den här veckan så det blir nog från och med nästa vecka. Håll utkik!

image271