.

Bloggpaus på obestämd tid.

image215

Happy today!

Åh gud säger jag bara. Har nog aldrig blivit så glad som när mamma ringde mig och sa att jag hade kommit in som reserv på Jensen Norra. Både Carro och jag flög upp som skott och börja skrika och skratta om vart annat. Kommer jag kunna leva på ett bra tag! Nu kommer jag och Carro åka till skolan varje dag tillsammans, yesyesyes!

Vaknade klockan kvart över ett vid min bästa väns sida av att det spöregnade ute. Mysigt och bra eftersom att man kan sova bort hela dan utan att få dåligt samvete för att man inte är ute i det fina vädret. Sedan satte vi oss vi datan ett tag och efter det så drog jag hem.

Ikväll så ska jag och Carro bänka oss framför tv och kolla på Bröllop och jäkelskap. En av dem roligast filmer jag vet! Måste ni bara titta på, klockan 19.30 på TV4.


DET ÄR INTE SANT!!!!

JAG KOM IN PÅ JENSEN NORRA! JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! *GLÄDJETÅRAR*

Gröna Lund tonight!

Kom nyss ut ur duschen, så skönt! Nästan lika skönt som att ligga och steka i solen som jag har gjort i två och en halv timme idag. Lite färg har jag allt fått. Me <3 sola!

Nu ska jag börja fixa mig. Kvällens svala outfit: Orange tunika från Gina Tricot och leopard pumps från Din sko.

Gröna Lund 2005.

Gud! Den här låten får mig verkligen att tänka på Gröna Lund 2005, då dem spelade den här i popexpressen hela tiden.

Godmorgon!

SItter och mumsar på ett äpple just nu, det får bli min frukost orkar inte göra iordning något annat.

Carolina ringde precis och trodde att hon skulle behöva väcka mig men där hade hon fel! Jag har  nämligen varit vaken  i lite mer än en timme nu. Vaknade vid klockan nio och tyckte att det var onödigt att sova bort hela dagen, så jag gick upp istället. Jag funderar på att lägga mig ute och sola en timme så jag får lite mer färg. Man får ju passa på medans det är fint väder för en gångs skull.

image211

Kvällspromenad.

Idag har det varit en typisk ta-det-lungt-och-slappa-dag. Så skönt! Jag och Carro tog en av våra kända kvällspromenader. Lika mysigt som alltid och självklart så hade vi lika mycket att prata om som vanligt. Vi har blivit dåliga på att gå ut och gå lika ofta som vi gjorde förut gumman, vi måste bättra oss Carro!

Ikväll ska jag bara vara hemma och bara ta det lungt. Imorgon så blir det nog Grönan igen, haha! I helgen ska vi antagligen festa. Var ett tag sen jag gjorde det nu, är på tiden.

Beautysleep.

Klockan är mycket och jag borde egentligen sova. Ska göra det snart, är nämligen helt slut efter en helkul kväll på Gröna Lund. Det var länge sedan vi hade så kul där. Träffade två, för mig, helt nya personer. Mycket trevliga och roliga båda två! Fick mig verkligen att skratta. Haha!

Imorgon så har jag ingen aning om vad jag ska göra. Tillbringar nog kvällen med min själsfrände.

Nu ska jag sova, behöver min skönhetssömn. Så godnatt!

SOL!

Yes det är sol ute! Blir på mycket bättre humör när det är bra väder ute. Jag påverkas grymt mycket av hur vädret ser ut.

Idag så vaknade jag vid halv ett ungefär, skönt att sova ut. Fast under dem sista två timmarna så vaknade jag och somnade om hela tiden. Lite småjobbigt.

Vet inte riktigt vad som händer ikväll. Verkar som om det lutar mot Gröna Lund med Carolina just nu. Men det kan alltid ändras. Skulle vara roligt att åka dit med Carro, var ett tag sen nu. Sist jag var där var med mina tre yngre systrar. Dem skulle självklart springa runt som galningar och åka allt. Tycker inte det är så himla roligt längre, har åkt allt på tok för många gånger. Vad gör man inte för sina systrar?



:/

Jag tycker verkligen att det är tråkigt att våran vänskap skulle behöva sluta såhär, men det var ditt val. Har kännts som om det är det här du har velat ha det såhär under det senaste halvåret. Det kanske var bäst så, eftersom att du har nya "bättre" vänner nu. Men jag kommer alltid minnas våran tid tillsammans. Jag fick två år med dig och det var några av dem bästa åren i mitt liv.



Min vovve <3

 

Lång lista.

Vad blir ditt namn baklänges?
Eneledam.
Har du gjort en snöängel i år?
Kommer inte ihåg, men det tror jag.
Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus?
Har aldrig legat på sjukhus.
Platt eller lockigt hår?
Platt.
Är du kär i någon?
Inte nu.

Vad gör du när det regnar?
Myser och tar det lungt.
Har en dröm gått i uppfyllelse?
Yes.
Vad har du för startsida på internet?
En offroad sida.

Vem ringde du senast?
Ehm, Carro.

Tycker du att sengångare är söta?

Ja det tycker jag.
Har du haft vattkoppor?
Nej det tror jag inte.
Har du någon gång testat karate?
Nej.

Vilken mobilringsignal?
Vet ej vad den heter.

Minimorötter eller pommes frites?
Pommes frites.
Första sporten du gick på?
Ridning.

vad längtar du efter mest just nu?

Carolina :D

Hur gammal har du tänkt bli?
Har inte planerat det.

När åt du senast en fiskbulle?
Oj, kommer inte ihåg.
Vad drömde du inatt?
Inget.
Vilken tv-serie är bäst?
Topmodel.
Kan du gå ner i spagat?
Nopp.
Vad åt du senast?
Big mac junior.
Höga eller låga strumpor?
Låga helst.
Vad är du mest rädd för i hela världen?
Mördare, våldtäcktsmän och att bli gammal och dö.
Har du varit kär i en kändis?
Japp när jag var liten.

Läser du på baksidan av mjölkpaketen?
Haha, ibland faktiskt.
Röd, grön, blå eller gul mjölk?
Dricker inte mjölk, men röd om jag måste.
Vad har du för färg på ditt påslakan?
Blått just nu.
Vad ska du döpa dina barn till?
Joakim och Linnea.
Sommar eller snö?
SOMMAR!
Bikini eller baddräkt?
Bikini.
Snyggaste läraren?
Matte-Marcus lätt!
Är du mörkrädd?
Nej.

Har du någon gång haft på dig ett par kallingar?
Haha, ja ett par sponge bob(a)

Riktig gran eller plastgran?
Riktig.
Tänt eller släckt när du ska sova?
Släckt.

Godaste drickan till frukosten?
Juice, te eller choklad.
Senaste lästa bok?
Vet ej vad den hette.
Vem kramade du senast?
Carolina.
Älskar du att sjunga?
Haha, jaa.

Vill du bli president?
Nej.
Har du spelat kille i en teater?
Jag tror det.
Duscha eller bada?
Bada.
Kan du ditt mobilnr utantill?
Klart.
Har du tråkigt?
Nja.

Har du gråtit i skolan nån gång?
Har jag faktiskt.

Stockholm city, Metro eller .SE?
Läser ingen av dem.

Hur tar du dig till skolan?
Jag brukade gå, men nu kommer jag få ta buss och tåg.

Har du någonsin sminkat dig som punkare?
Nej, jag tror inte det.
Sjunger du på toa?
Ne verkligen inte.
Vilken färg har din jacka?
Använder inte jacka just nu.

Använder du långkallingar?
Nopp.

Är du höjdrädd?
JAAA!

Vilket land vill du åka till?
Thailand.
Vad var det senaste som fick dig att skratta?
Något som Carro sa.
Vad ska du göra NU?
Äta något.


Regnigt värre.

Nu är jag hemma efter en hel dag på stan med Carolina. Det var mysigt att gå runt i regnet med min själsfrände och småprata om allt möjligt.

Gissa vem det var som jobbade inne på G-star idag när vi kom in da? Haha, jo BB-Anton. Han kom fram hela tiden och frågade om vi ville ha hjälp. Snacka jag fick chock när jag såg vem det var. Jag och Carro har sett han förut när han jobbade inne på Sturegallerian, men nu har han rakat av sig allt hår! Konstigt nog så är han lika snygg för det.

Ikväll så ska jag antagligen bara ta det lungt och ha en mysig film-och-hemma-kväll med Carro. Varken jag eller hon orkar annat, båda är helt slut. Så jag ska bara äta lite och sedan ska jag kila över till henne.






På tiden.

Nu är det riktigt länge sen jag bloggade! Den främsta anledningen är att jag inte har haft något tangenbord, för det gick sönder. Men jag hade i alla fall inte orkat sitta inne vid datan eller blogga. Vet fortfarande inte om jag ska göra en restart och göra en annan blogg som jag ska fortsätta blogga i när skolan börjar eller om jag ska ha kvar den här. Vad tycker ni?

Dem tre senaste dagarna har jag tillbringat ute i solen. Så grymt skönt! Så nu har man fått lite mer färg. I lördags så åkte jag offroad med pappa och Isabelle. Det var också grymt länge sedan jag gjorde det. Så jag tyckte att det var på tiden. Dem första timmarna så åkte vi med pappa i hans nya jeep men sedan så ville pappa testa lite själv så vi fick åka med två av pappas kompisar. Jag åkte med den lite yngre som heter Micke och Isabelle fick åka med Bosse. Jag hade verkligen grymt roligt! Micke var så skön. Han snackade mest hela tiden och skojade. Snart så är det storträff också. Då får man åka i skogen en hel helg. Ska bli grymt kul. Vi ska ta upp tre bilar. Isabelles Suzuki, en Nissan och pappas Jeep. Sen ska vi också ta upp våran fyrhjuling som jag och Carro ska åka runt med eftersom att ingen av oss har licens och får köra bil i skogen. Carro och jag kanske ska tälta där också, men vi får se hur det blir med det. Längtar!

Idag så ska jag åka in till stan med Carolina. Hon ska shoppa och jag ska göra henne sällskap. Nu måste jag hoppa in i duschen om jag ska hinna göra mig iordning. Ciao!

Pictures.

Här har ni lite bilder från igår :)

Morgonpigg.

Idag så var man morgonpigg! Var upp redan klockan tio för att jag ska följa med min syster till tandläkaren och jag vill hinna duscha och göra mig iordning. Anledningen till att jag är tvungen att åka med syrran till tandläkaren är att både mamma och pappa jobbar så ingen av dem kan följa med. Efter att jag följt med Ronja så ska jag och Carro hitta på något och det är självklart därför som jag gör mig iordning.

Men nu ska jag gå och fixa det sista, cya!

Varmt och skönt!

Kom hem för inte så länge sedan. Det första jag ser när jag kommer in är att Isabelle (som fyller år) har gjort två grymt fina tårtor som står på bordet och bara väntar på att få ätas. Riktigt gott måste jag få säga.

Det blev aldrig att vi åkte och tränade vovvarna. När vi kom fram till Tullinge station så visade det sig att bussen som gick mot riksten inte skulle gå först än om fyrtio minuter och varken jag eller Carolina orkade stå och vänta så länge. Så vi bestämde oss istället för att ta nästa tåg som gick mot Södertälje centrum.

Väl när vi var i Södertälje centrum så gick vi raka vägen ner till vattnet. Först fick hundarna svalka av sig genom att bada lite grann och sedan så la vi oss och solade. Fick ingen färg tyvärr men skönt var det.

Vi gick också en liten runda runt i centrum. Boss var riktigt duktig, tråkigt bara att så många är rädda för honom. Man ser hur folk går omvägar för att slippa gå nära honom. Alla är självklart inte så, men väldigt många. Fast huvudsaken är såklart att jag och mina kompisar som träffar honom vet att han är världens snällaste och sötaste hund. För det är han verkligen. Om han kan gå bredvid Carros lilla hund utan att göra honom illa, klarar han nog av att gå bland människor också.

Ikväll så kanske jag och Carolina ska gå och sätta upp lappar angående barnpassning och hundpromenader (läs i
Carros blogg vad det handlar om). Om det är många som ringer så kommer vi dela upp det så jag tar några och Carro tar några.

Men nu ska jag kila. Kanske lägger upp lite bilder senare eftersom att min syster har fått en digitalkamera och har sprungit runt och fotat hela dagen.

Carro vakna nu!

Har försökt ringa och väcka Carro eftersom att vi ska åka och träna med vovvarna, men hon vaknar inte. Som vanligt, haha! Det var meningen att vi skulle ta bussen som går om tio minuter, så blir det ju inte nu. Åhh, seeeega älsklings Carro!

Ska försöka ringa och väcka henne nu, ciao!

Just det, min syster fyller ju år idag. Grattis älskade syster, hoppas du får en bra 15-årsdag!

image187

Kvällspromenad.

Kom nyss in från en kvällspromenad med Carolina och våra bebisar. Riktigt skönt att komma ut och röra på sig fast det inte alls är något fint väder. Min systeryster Isabeller fyller år imorgon. Hon blir byxmyndig och grejer. Stora flickan nu ju! Haha.

Jag och Carolina kom fram till att vi vill ha bättre pli på våra små sötnosar (alltså hundarna) så vi ska bege oss till Tullinge flygfält imorgon och träna dem lite grann. Det var verkligen ett bra tag sen jag var där med min bebis. Jag gick på en valpkurs där med honom när han var liten och det är ungefär två år sen nu. Då var han en av dem duktigare hundarna i den gruppen. Så ska se om han kan vara lika duktig imorgon.

Nu ska jag kila, ciao!

image184

Beautie.

image183

Lista:

Första bästa kompis: Det var Mikaela Klang.
Första bil: Ska bli en raggarbil!
Första kärlek: Bolin.
Första husdjur: En hund.
Första semester: Ingen aning.
Första jobb: Hjälpte pappa på hans firma.
Första köpta skiva: Vet faktiskt inte.
Första piercing: Öronen.
Första konsert: Westlife tror jag.

Nio senaste .. :
Senaste alkoholdrycken: Smirnoff ice.
Senaste bilfärd: Idag när jag åkte iväg med familjen.
Senaste filmen du såg: Beck.
Senaste ringda telefonsamtal: Med mamma.
Senaste bubbelbadet: Läääänge sen.
Senaste spelade cd: I bilen idag, vet ej vilken.
Senaste gången du grät: Ingen aning.
Senaste måltiden: Max.

Har du nånsin .. :
Dejtat en av dina bästa kompisar: Nej.
Blivit arresterad: Nopp.
Blivit kär vid första ögonkastet: Yes.
Fastnat med blicken i någons urringning: Haha, aa.
Fått ditt hjärta krossat: Tyvärr.
Sagt att du älskar någon utan att mena det: Har nog hänt.
Haft ett one night stand: Pass.
Busringt till någon: HAHA, many times!

Sex saker du gjort idag :
1. Sovit.
2. Pratat med Carro.
3. Åkt bil.
4. Suttit vid datan.
5. Läst.
6. Ätit på Max.

Fem favoritsaker utan rangordning :
1. Carro.
2. Mobil.
3. Familjen!
4. Datan.
5. Smink.

Fyra personer du kan berätta allt för :
Finns bara två, Carro och mamma!

Två saker att göra innan du dör :
1. Skaffa familj.
2. Åka till thailand.

Thihi.

Skriv ditt namn med lillfingret: madde
Skriv ditt namn med armbågen: madded
Skriv ditt namn med pannan:    nmszed
Skriv ditt namn med foten: madsdsew
Skriv ditt namn med näsan: madde

Vårsta folk.

Gårdagen vart inte alls som det var tänkt. Jag och Carolina skulle ha film kväll men det hela slutade med att vi i alla fall gjorde oss iordning  och drog på fest i vårsta. Festen hade Carolinas ex Victor. Riktigt roligt att träffa alla människor som vi inte har träffat sen nyår. Träffade som vanligt en hel del nytt folk också, vilket alltid är lika trevligt.

Tyvärr så fick vi inte reda på att Victor hade fest först än klockan var runt halv elva. Så det var verkligen bara att slänga på sig kläder och sminka sig fort som f*n (ursäkta uttrycket). Men trotts att vi sminkade oss på en kvart så såg det faktiskt bra ut. Sen slängde vi oss på moppen och körde ändå till vårsta i regnet.

Klockan var tolv när vi kom så alla drog en timme senare utom jag, Carro, Oskar, Linus och självklart Victor. Först så hjälptes vi åt att plocka undan lite och sedan sprang Linus in till sig och hämtade singstar som vi spelade ett tag. Vem var det som vann för det mest om inte jag? Haha, jag ägde alla! Vi spelade singstar ett bra tag och sedan så började vi skoja lite och det hela slutar med att Linus lyfter upp mig på axlarna och ska sätta in mig i duschen. Men som tur var så klarade jag mig utan att bli blött.

När klockan var fyra så bestämde jag och Carro att det var dags att dra hem. Så vi var hemma klocka halv fem och då sminkade vi av oss och la oss direkt i sängen. Jag somnade på en gång men Carro pratade självklart med Toni innan hon somnade.

Men nu ska jag kila, ciao!

image178

Mitt, Carros, Tomas och Dennis snygga ölburkstorn, haha!

  Victor och Oscar.
 
Strand, Oscar och Linus i bakgrunden.
Någon tjej, Oscar, Tobbe och Dennis.

Dem flesta bilderna togs innan vi kom, men jag lägger upp dem i alla fall.

Filmkväll med själsfrände.

Ikväll så blir det filmkväll med älsklingscarolina i hennes stuga :)

Love you best friend!

Yes.

Jag har lagt märke till att så fort man lägger in bilder (eller i alla fall oftast) så får man en massa kommentarer. Vilket jag självklart kan förstå. Jag kanske borde börja lägga in bilder som jag har gjort dem senaste dagarna?

Goodmorning.

Vaknade för typ två timmar sen men ändå.

Igår var jag ju som sagt på Gröna Lund med Carolina. Vi gjorde inte så mycket, vi gick mest runt och åkte det som vi alltid brukar åka. Med andra ord popexpressen, kärlekstunneln, katapulten och några till. Rätt mycket skratt blev det ju självklart. På vägen hem tog vi sällskap av T&T (Toni&Tobbe) eftersom att dem också var där.

Men nu ska jag försöka ringa Carolina och se om hon är vaken. Bye!

image177

Lista.

Jag orkar inte skriva om min och älskade Carolinas kväll idag, men jag gör det imorgon. Här har ni en lista så länge.

Vem ringde du till senast?
Carolina.
Vem ringde dig senast?
Mamma.
Vad står det i ditt 4:e mottagna SMS?
"Jag ska till grönan med tt :) om vi orkar." från Tobbelito.
Vem skickade ditt 12:e mottagna SMS?
Carolina.
Vad står det i ditt 21:a mottagna SMS?
"Nej för du är ju madde the fladder öra". (Haha, jag och Tobbe drev lite med varandra!)
Har du några utkast?
Nopp.
Vad är ditt rekord i Snake (I, II, Xenzia osv. om du har)?
För länge sen jag spelade det, så jag har ingen anning.
Vad har du för kontakter som börjar på..
J? 
Jamie, Jerry, Jocke A, Jocke K, Johan, Johanna, Johanna W, Johannes, Josse.
C? 
Carolina, Charlie, Costin.
P?
Panos, pappa.
S?
Saga, Saga S, Sandra.
Vem ringer du till på snabbuppringningsnumret 2?
What?
Vad står det i dina påmminelser?
Har inga.
Har du på privat nr just nu?
Har aldig det.

Pictures.



Några bilder på mig och min katt Svartis. Dem andra två är på tröjklänningen som jag ska ha ikväll.

Sminkar mig, som vanligt.

Nu sminkar jag mig och väntar på att mamma ska göra maten klar. Jag och Carolina ska ju åka till Gröna Lund och ha det dökul bara hon och jag. Wiie, det ser jag fram emot. Jag ska ha på mig en tröjklänning och en tjocktröja på det. Men som det ser ut nu kommer det vara ganska kallt, suck! Jaja, jag får väl stå ut med det.

Nu ska jag bara sminka mig det sista. Ciao!

Goodnight.

Nu ska jag äntligen hoppa i säng. Är helt slut i huvudet och ögonen, men tyvärr känns det som om det är en sådan natt när man bara ligger vaken och tänker. Usch, det är verkligen inte roligt. Jag ska vara positiv, jag ska vara positiv!

Imorgon så blir det som jag redan har sagt Gröna Lund med Carolina. Just me and her. Kommer antagligen bli en hel del skratt och skrik. I alla fall om vi ägnar oss åt att åka katapulten (som har blivit lite av en favorit attraktion för oss båda två) och popexpressen som alltid har och alltid kommer att vara, våran absoluta favorit.

Men nu ska jag slänga mig i mammas och pappas säng och sova hela natten lång. Goodnight my dear friends!

 

Tog en massa bilder idag och här har ni några. I don't fucking care.

 

For those who love to rock.

Lägger in en bild på en annan av mina nya tröjor som jag köpte häromdan. Blev förvånad när jag (nästan) inte fick någon kritik för att jag la in en bild på den andra tröjan. Trodde det skulle bli en hel del negativa kommentarer.


Grönan imorgon.

Pratade nyss med Carolina och vi bestämde oss för att vi ska dra till Gröna Lund imorgon bara hon och jag. Ska bli skönt att få vara ensam med henne, eftersom att vi inte har gjort något på flera dagar. Haha, både jag och hon har märkt att vi inte alls klarar av att vara utan varandra såhär länge. It's bad.

Var ju som sagt med Robin idag. Vi satt och bara pratade. Riktigt trevligt faktiskt. Kunde tyvärr inte träffa Carolina redan idag eftersom att hon var tvungen att vara hemma för hennes mamma jobbade och jag ville inte lämmna min mamma själv hemma. I-lands problem, haha!

Idag så är jag på bra humör. Antagligen tack vare vädret, att det gick bra med sminket och att jag vet vad jag ska göra imorgon så jag slipper sitta hemma ännu en dag.



Vilken av bilderna är finast? Den ljusa, den mörka eller den "normala"?

Torsdag.

Idag är det torsdag och strålande sol. Skönt med fint väder för en gångs skull. Känns som om det bara har regnat hela lovet. Det har det ju gjort, för det mesta i alla fall.

Just nu så sminkar jag mig. Lite senare så ska Robin komma förbi en sväng och vi ska kolla på film (jag säger redan nu för jag vet att ni kommer fråga senare, nej vi är inte på g vi är bara kompisar). Ikväll så ska jag vara med Carolina. Vi har inte träffats på säkert fem dagar, om inte mer. Det är väldigt ovanligt. Jag vet inte riktigt varför vi inte har träffats. Har bara inte blivit så.

Men nu måste jag fortsätta sminka mig och sedan plocka upp lite i mitt rum innan Robin kommer. Ciao!

Back too the normal.

På ett sätt ser jag verkligen fram emot hösten. Börja i en helt ny klass, med helt nya kompisar och helt nya rutiner. Men när jag tänker efter, varför ser jag fram emot det?
Jag vill inte att allt ska bli helt nytt. Jag vill att det ska vara exakt som vanligt. Som det alltid har varit. Komma in i det gamla klassrummet och se alla bekanta ansikten. Ha en helt vanlig dag som man alltid har.
Nu kommer allt att förändras.

Jag kommer inte gå ner till Johanna och gå med henne till skolan något mer. Vi kommer inte att komma fem minuter försent som vi alltid brukar göra. Vi kommer inte sätta oss vid samma bord som Carolina alltid har passat till oss innan vi har kommit till skolan och småprata med varandra alla tre fast lärarna står och pratar framme vid tavlan. Vi kommer inte sucka och gå in på den där dumma mattelektionen med Patrik som vi hatar. Vi kommer inte titta på Storputte och ge varandra blickar och sedan börja asgarva.

Allt det här kommer bara vara minnen från och med nu. Inte en självklarhet. Men dem här minnena kommer jag komma ihåg med glädje.

Vissa i klassen kommer jag tappa kontakten helt med. Andra kommer det vara tråkigare att mista kontakten med än andra. Tyvärr så är det sådant man får leva med.


image155

:/

Carolina, jag ÄLSKAR verkligen dig. Lämmna mig aldrig!

Hetingar.




Vem skulle ni välja, Danny Saucedo, Jesse Mccartney eller hunken Orlando Bloom? Själv kan jag inte välja.

Skitdag.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Så många tankar som jag bara vill få ur mig, men jag vill ändå inte skriva dem här. Just nu så har jag helt ärligt inte en aning om vem jag ska prata med. Det enda jag vet är att jag är så j*vla lack på en person.

Jaja, det är väl bara att klistra ditt ett leende på läpparna och låtsas som ingenting, det blir bäst så.

fuck you.

Dra åt h*lvete, det är allt jag har att säga.

Söndag.

Igår var jag ju som sagt på Grönan med C&T&T. Lika roligt som alltid när man är där med dem.

Idag så ska jag vara med Tobbe. Vi ska kolla på någon film och sen får vi väl se vad vi hittar på. Pratade med honom nyss på telefon och han får mig verkligen att skratta. Skön typ det där, haha!

Men nu ska jag ringa och telefonterra Carro lite. Kanske skriver mer sen.

Dirty.

Gud vad jag älskar Christina Aguileras gamla låt Dirty. Tröttnar aldrig på den, definitivt inte video. Till och med jag som är tjej kan säga att jag tycker att hon är så grymt sexig, så vad tycker inte killarna då da?