Black hair.



Färgade håret svart igår igen, är nöjd as usual! Nu ska jag fixa det sista och sedan ska jag ringa Carro.

..

ÅH. VAD. HAN. ÄR. SNYGG.

image258

Tihihi!

Älskar att vakna och vara pigg! Nu har jag precis sminkat klart mig och ska gå ner till bussen om en halvtimme. Idag så slutar vi fem i fem och börjar halv ett. Efter skolan ska jag springa in på H&M och köpa en mascara och hårfärg. Ska äntligen få mitt hår fräscht igen! Och ikväll ska jag vara med Beatrice.

Vi tre.

Do you remeber? Gud vilka minnen vi har! Det är nästan sjukt hur mycket minnen vi har efter bara två år. Det som är läskigt är att hur mycket jag än försöker printa in i mitt huvud att det aldrig kommer bli som förut, så finns det något inom mig som fortfarande hoppas. Hoppas på att du bara ska ringa upp och säga "men vi glömmer allt", att jag och Carro ska komma till dig så vi kan prata ut om allt. Eller att jag ska ge mig och säga likadant. Varje dag när jag åker förbi ditt hus tänker jag på tiderna när det var vi tre. I miss it, i really do.. Jag vet att jag har sagt mycket dumt, men jag är inte den enda. Du måste ju förstå att det finns en anledning till att jag sa dem sakerna också, precis som det säkert finns en anledning att du sa saker till mig. Men både du och jag är för envisa för att någon av oss ska ge efter.

Det bästa är ändå att bara sluta hoppas, hur svårt det än är.

image257

Hälften kvar.

Nu har jag gjort tyskan och läst igenom naturkunskapspappret. Bara en massa matte kvar. Som tur är så har vi två tvåtimmarslektioner kvar som man kan jobba på. Fast det blir självklart inte att man jobbar så mycket, haha! Vi sitter mest och larvar oss. Men roligt har vi i alla fall.

Imorgon så börjar vi klockan 12.40 med Engelska A. Usch, hatar engelska. Vi ska dock bara översätta låttexter så det lär bli en rätt slapp lektion. Sen har vi Matematik A och Samhällskunskap A, båda är tvåtimmarslektioner. Våran Samhällskunskapslärare är så skön, så det blir bara roligt. Efter skolan ska jag vara med Beatrice. Båda vill prata om allt möjligt så jag passar på att göra det imorgon när jag ändå inte har något annat för mig. Resten av helgen är rätt uppbokad. På torsdag så ska jag sova med Carro, fredag ska jag på fest, lördag ska jag vara med Charlie och på söndag så blir det plugg. Känns som om hela min gymnasietid kommer vara såhär uppbokad. Både positivt och negativt enligt mig.

Men nu ska jag ta något att äta och sedan ringa Carolina.

image256

SÅ SNYGG!

image254

image255

Madde goes pluggis.

Ja jag ska gå och bli pluggis, haha! Neda, men vad jag ska ägna resten av dagen åt är just plugg. Inte vidare roligt, men måste göras då jag siktar mycket högre nu i gymnasiet än vad jag gjorde i grundskolan. Vill verkligen försöka få så höga betyg som möjligt.

Har en hel hög läxböcker som väntar så det är lika bra att börja med en gång.

Det som ska göras:
- Läsa igenom Naturkunskapspapper vi fick idag.
- Försöka plugga lite Matematik.
- Göra hela tyskaläxan.

image253  Oj va sliten hon ser ut!

Skola.

Ska springa ner till bussen om fem minuter, men passar på att skriva ett kort inlägg.

Min första lektion är tyska, usch hatar det! Sen har jag naturkunskap och matte. Det är mycket roligare än tyska i alla fall. Ska dock få åka hem själv idag eftersom att Carro ska jobba. Men det går bra, kanske åker in och möter henne när hon har slutat. Träffade Charlie på vägen hem igår, kanske har tur idag också, haha!

Nu ska jag fixa det sista, ciao!

:)

image252

Confused.

Hatar och älskar dig på samma gång. Hur jag får ihop det? Ingen aning om jag ska vara helt ärlig...

Offroad.

Det är vad jag har ägnat hela dagen åt. Somnade vid tio igårkväll så jag vaknade upp pigg och utvilad imorse vid nio-tiden. Hoppade direkt in i duschen och började sedan fixa mig. Så hela dagen har jag åkt offroad med hela familjen, men det är bara pappa och syster som kör. Roligt som sjutton! Men offroadträffen var bättre förra året. Hela förra sommaren var bättre om man tänker efter. Var positiv Madde, var positiv..

Även morgondagen ska tillbringas i skogen. Måste egentligen plugga, men det gör jag under kvällen. Gjorde faktiskt matte igår, är stolt! Brukar aldrig plugga fast det är fredag, så det var nog första gången.

Nu orkar jag inte skriva mer.

..

Its Sad when People you Know,
Become People you Knew..
When you can walk right past Someone,
Like they were never a big part of your Life..
How you used to be able to talk for Hours..
And now you can barely look at Them...

This is Called Forgotten Friendship.
And Really Hurts..

Usch!

Jag är verkligen äckligt trött just nu, har sovit på tok för lite. Skriver mer när jag orkar.

Slut!

Jag är verkligen HELT slut nu. Kommer äta, duscha och måla naglarna. Sedan blir det bums i sängen på en gång. Har gått upp tidigt hela veckan, så jag är i behov av sömn!

Älskar mina naglar just nu! Har äntligen fått dem någorlunda långa eller i alla fall på vänster handen, men högerhanden är inte långt efter, haha! För att hålla dem såhär långa och förhoppningsvis även få dem lite längre så är det bara att ha nagellack på dem hela tiden och försöka fila dem när man ser att dem fått en "flisa" eller vad man ska kalla det.

image251

Och nej, det är inte mina naglar!

Jobbintervju.

Ja, nu kom jag alldeles nyss hem. Väntade med Carolina i stan tills det var dags för henne att åka på jobbintervjun. När vi väl kommer dit så frågar killen som tar emot oss fall jag också skulle vilja göra en intervju och kanske börja jobba där. Jag har ju skickat in min CV till samma företag och jag sa det till honom. Då erbjöd han oss en dubbelintervju. Alltså att han skulle intervjua båda två på samma gång, vilket vi självklart gick med på.

Men varken jag eller Carolina är särskilt sugna på att ta jobbet. Lönen var nämligen inte den bästa om man säger så. Den låg på 32 kr/tim. Sure, jag är bara 16 år och har ingen alls erfarenhet av vad lönen brukar ligga på, men jag är fortfarande inte dum. Man skulle ju dock få provision vilket innebär att för varje kund man "värver" så får man cirka 100 kronor till, är lite olika beroende på vad det är man lyckats sälja.

Alltså, för att det ska löna sig med att ha provision så måste man vara duktig på att sälja och eftersom att jag inte alls har någon erfarenhet så skulle det verkligen inte löna sig.

Imorgon ska jag istället följa med Carro till Linktel och ge hennes "handledare" mitt CV. Är han intresserad så får jag eventuellt ha en intervju på en gång. Får se hur det blir med det!

Grattis baby!

Kom hem för ungefär en halvtimme sedan efter att ha gjort Carolina sällskap till anställningsintervjun. Det gick bra för henne då hon fick jobbet utan att dem tveka minsta lilla. Grattis baby!

I skolan så hade vi en såkallad "sammarbetsolympiad". Riktigt roligt faktiskt, bjöd på många skratt som vanligt.

Kan passa på att berätta vad jag har gjort under helgen. I fredags så var jag på V.s 18-årsfest. Roligt i början, då jag träffade mitt ex. Länge sen jag träffade honom, men det var fortfarande samma gamla B, haha! Kvällen slutade dock inte särskilt bra av ett par anledningar som jag inte tänker ta här. På bussen så träffade vi Bryan och han och jag tog sällskap hem eftersom att vi går samma väg.

I lördags så drog jag till The Voice med Carro. På bussen så träffade jag Beatrice och Isabelle också. Så vi tog sällskap in. Väl därinne så skilldes vi åt. Jag och Carro mötte upp W. och E. Sedan träffade man hur mycket folk som helst.

Igår så tog jag det bara lungt. Var ute och sprang med Carolina i en och en halv timme. Skönt att röra på sig.

Imorgon så börjar vi klockan 8 med matte. Wiiehoooo, NOT! Ska sova hos Carro ikväll, men nu måste jag kila, bye bye!


Skolan,

Ja, då var denna helg också slut, hinner tyvärr inte berätta om den, måste nämligen springa till bussen om tio minuter. Kan göra det när jag bloggar lite senare. Ska till Hagaparken med klassen idag, ska ha någon aktivitetsdag med alla ettor. Men nu måste jag sluta.

Party, party!

Jag kom just in från en lång powerwalk som jag gått med min bebis. Skönt att röra på sig, fast jag hade jeans på mig och det blev rätt varmt.

Ikväll så ska jag på 18-årsfest hos V.  Det här är ju sista helgen innan skolan sätter igång på riktigt. Får passa på att ha roligt då.

Men nu ska jag ringa Carolina och höra när vi ska åka. Sedan hoppar jag in i duschen. Cya!

NV1A!

Det är vad min nya klass heter. Riktigt trevlig klass faktiskt. Vi hade riktig tur då både jag och Carolina hamnade i samma klass! Det roligaste var att det verkligen klickade mellan mig, Carolina och två nya klasskompisar, Robban och Rebecka. Gud va roligt vi hade under lunchrasten och efter skolan. Slutade klockan ett och då drog vi in till UNG 08. Där träffade vi Jocke som gick i våran gammla klass (konstigt det känns att säga så). Har inte sett honom på hela sommaren, så det var ett roligt återseende.

Rebecka är kusin med "Blondinbella" också. Så vi stannade vid tjejgruppens monter eller vad man ska kalla det. Hon är riktigt trevlig och ville att vi allihopa skulle äta lunch någon dag och det kommer vi säkert göra eftersom att hon går i samma skola som oss.

Vi fick också reda på att dem är riktigt stränga när det gäller tider. Kommer man en minut försent så släpper dem in en när det "passar". Alltså, har dem en genomgång så väntar dem med att släppa in tills dem har pratat klart. Så nu kommer man verkligen inte vilja komma försent.

Imorgon så börjar vi klockan halv tio. Vet inte riktigt när jag kommer behöva gå upp. Man vill ju inte direkt komma försent nu.  Men det är någon gång runt åtta tror jag. 

På kvällen så kanske jag ska på bio med Carro, W. & S. Fick dock reda på att V har 18-årsfest imorgon, som jag och Carro mer än gärna vill gå på. Vi får se hur det blir.

Nu ska jag äta och senare ska jag ut och springa med Carolina.

Just det! Jag ska kanske få en hundvalp till. Det är nämligen så att pappas kompis har en Rottweiler uppfödning och dem har en 16-veckors gammal valp som det inte är någon som har tingat ännu. Så vi kommer antagligen åka och kolla på den i helgen. Den är dessvärre inte billig eftersom att det är renrasig, då kostar dem ju mer. Vi fick Bossen för 5000kr. och den renrasiga tiken kostar 10 000 kr. Men som jag känner min familj kommer dem inte kunna motstå den efter att ha varit och tittat.





Yeah!

Ja, då var det inte mycket kvar av denna dag. Sista sommarlovsdagen för det här året. Då är det bara att se fram emot det kommande höstlovet, då jag förhoppningsvis kommer ligga i en solstol och lapa sol tillsammans med Carolina istället för att vara hemma i tråkiga kalla sverige.

Åhh! Då kommer jag ha hål i naveln förresten! Ska nämligen ta hål i naveln imorgon. Är inte så nervös eftersom att det är Carros pappa som kommer göra det. Då kommer jag självklart få bedövning.

Är antagligen inte nervös för att jag inte fått in i mitt huvud att jag verkligen ska göra ett hål i naveln som jag har velat i minst fyra år.  Då måste jag tvätta och hålla det rent också så det verkligen inte blir infekterat. Kommer inte heller få sola något mer den här sommaren, vilket är lite tråkigt. Tycker dock att det är värt det, då kommer jag ha piercing i naveln när jag åker utomlands istället.

image247

:)

image246
Är hon inte vacker?

Beautie.

image245

Best friend.

Kom för ett tag sen hem från en runda på stan med Carolina. Skönt att prata om allt möjligt som vanligt. När vi har varit ifrån varandra några dagar så känns det som flera veckor. Älskar dig gumman!

Imorgon så startar skolan igen. Usch vad jag är nervös! Fast en stor sten faller från mitt hjärta när jag tänker på att jag kommer gå i samma klass som min absolut bästa vän, så skönt att slippa komma helt själv. Ska kila över till Carolina om ett tag, ska nämligen sova hos henne så vi beger oss till skolan tillsammans imorgon. Vi börjar klockan tio, så det blir nog att vi går upp vid halv åtta. Men eftersom att jag var vaken så sent inatt och gick upp tidigt imorse så borde jag inte ha något problem med att sova ikväll, eller det får jag i alla fall hoppas.

image244

Haha, också kändisar käkar onyttigt ;)

Morgonpigga Madde.

Usch inge vidare roligt att tvinga sig upp. Vakna redan för lite mer än en timme sen och det var ändå en timme senare än vad jag egentligen skulle upp. Men det gick ju verkligen inte att ta sig upp. Skulle dock ha varit annorlunda fall det hade varit skola, för då vet jag att jag måste upp.

Fick inte upp Carro först än nu heller, sömntuta som hon var. Nu är det bara att sminka sig lite lätt och sedan ta något att äta, för om en timme ska jag sitta på bussen.

image243

Trött as hell!

Imorgon så bär det av till stan med älskade Carolina. Senare så kommer antagligen Beatrice komma in också. Det är ju, som säkert dem flesta av er redan vet, UNG 08 i Kungsträdgården så vi kommer nog ta en sväng förbi där och kolla om det finns något roligt.

Borde egentligen inte sitta uppe nu, men har inte gått och lagt mig ännu av en orsak som jag inte tänker nämna här i bloggen, utan det är mellan mig och en annan person. Kommer nog att ta ett tag innan jag sommnar också om jag har otur. Ska upp om fem timmar och som jag känner mig själv kommer det bli mycket svårt. Men måste vänja mig eftersom att jag börjar skolan på torsdag. Det är endast introduktionsdagar, men ändå.

Nej nu måste jag faktiskt hoppa ner i sängen om jag ska orka upp imorgon.

image242

Gaaahh!

Är så grymt trött på att bara få höra en massa skitsnack hela tiden. Också jag har en gräns för vad jag tål och den gränsen har du nått nu lilla du.

Awww.

Jag verkligen ÄLSKAR den här låten! Den är hur fin som helst. Vet dock inte vem det är som sjunger den. Är det någon av er underbara läsare som har en aning? 

..

Gud jag har verkligen idee torka. Inget jag skriver låter bra. Hmm, jobbigt värre.


Ouuff.

image241

Nicole Richie.

image240
Hon ser för första gången på länge frisk ut. Och nu ser man att hennes bebismage växer så det knackar!

Egypten here we come!

Idag så har jag bara tagit det lungt. Var rätt slut eftersom att direkt efter att vi hade kommit hem från crusingen igår så satte vi oss och rökte vattenpipa och småkrökade. Efter några timmar så kom P förbi, jag och Carro tyckte nämligen att det var rätt tråkigt att sitta ensamma. Klockan fem på morgonen så gick jag hem, jag kunde ändå inte sova. När jag la mig i min egen säng så somnade jag på en gång och vaknade inte först än klockan var halv fyra.

Så jag har alltså inte hunnit göra så mycket idag med andra ord.

Skrev just klart min CV. Ska ju söka jobb eftersom att jag och Carro vill åka utomlands bara jag och hon under höstlovet vecka 44. Bara hoppas att jag får något jobb, men det tror jag. Det skulle passa perfekt med ett jobb där man jobbar kvällar nu när vi bara kommer att gå halvdagar på JGN. Just nu lutar det mest åt att det blir Egypten, eftersom att båda två har varit där förut. Får se hur det blir.

Bildbevis!


HAHA!

Nu har jag nog varit med om en av dem roligaste och konstigaste upplevelserna i hela mitt liv.

Hela crusingen började väldigt tråkigt. Var inget roligt folk där för det första och vi åkte inte i någon bil. Men sedan så kom det en bil med massa killar i som började prata med med min syster och Carro. Det hela slutade med att vi hoppade upp i deras lastbil och vart nersprutade med öl.

Vi hade suttit och funderat på fall vi skulle bada i fontänen eller inte under en stor del av kvällen. Nu fick vi ju en anledning till att göra det. Det stund nog en 60 pers. som fotade och filmade oss när vi hoppade runt där i vattnet, skrek och skrattade om vart annat. Riktigt roligt med andra ord, fast vi fick åka hem helt genomblöta.

Det vart i alla fall en riktigt rolig och lyckad kväll tillslut.


Crusing.

Kom nyss ut ur duschen. Så skönt att känna sig fräsch efter att ha legat och stekt hela dagen, vilket jag och Carolina har gjort. Sola me like! Nu har jag alltså lite mer färg.

Jag och Carro hade tänkt åka utomlands bara hon och jag under höstlovet. Så det gäller bara att hitta ett jobb. Det som lockar mest just nu är något då man jobbar kväll. Jag kommer ju vara lagom död, men vad gör man inte för att få komma till sol och värme.

Men nu måste jag gå och hjälpa min mor lite innan jag börjar göra mig iordning. Vi ska ju som sagt åka till stockholm crusing ikväll! Då ska det pumpas med Eddie Meduza i stereohögalarna.

Carolina <3

Börjar tro att jag och Carolina är sjuka. Eller i alla fall jag. Vi satt nämligen och pluggade matte idag, innan skolan äns har börjat. Ni kan inte säga annat än att vi är riktigt duktiga.

Den 21:a så ska vi till inspelningen av Fråga Olle, ska bli riktigt roligt.

Imorgon så är det Stockholm Crusing. Ska åka in med Carolina och famlijen i bilen, sedan kommer vi hoppa av någonstans i stan när vi får lust. Hoppas på att vi hittar någon fest på kvällen också, är dock inte säkert.

Jag har börjat läsa boken "Ro utan åror" av Ulla-karin Lindqvist. Riktigt hemsk bok måste jag säga. Fastnade i den redan efter några sidor, rekomenderar den starkt! Som den sanna bokmalen jag är, så har jag redan läst halva boken. Har så svårt att sluta när jag verkligen fastnar för en bok.

Nu ska jag hoppa ner brevid min älskade själsfrände som också hon försöker bli en äkta bokmal ;)

image235


Last summer.

image217

Mitt hår förra sommaren.

Nattbad.

Ja, det var vad jag och Carolina ängnade oss åt igår! Riktigt mysigt och roligt. Eftersom att jag tog ut Carros hårförlängning (tog ungefär en och en halv timme) så fick hon doppa huvudet, vilket hon inte har fått göra på hela sommaren. Det vara alltså anledningen till att vi åkte och badade. Första och antagligen det sista, nattbadet för den här sommaren.

Igår så passade jag på att följa med mamma till huddinge centrum och köpa skolsaker eftersom att jag börjar skolan om en vecka. Eller vi rättare sagt gick. Jag kände mig faktiskt riktigt duktig måsta jag säga. Det är nog fyra-fem kilometer från oss, but i did it! Jag köpte en almenacka, pennor, skrivblock, en mapp och sudd. Kommer antagligen köpa lite mer senare, nöjde mig dock med det här för tillfället.

Nu i helgen så ska jag försöka få tid så jag kan klippa mig innan skolan börjar. Ska färga det innan, börjar få riktigt mycket utväxt nu. Vill egentligen färga det ljust igen, men jag tycker att det sliter alldeles för mycket på håret. Så jag behåller mitt svarta hår. Jag trivs i det, så det är inga problem. Kommer nog dock ändå färga håret ljust tills nästa sommar. Saknar faktiskt mitt riktigt ljusa hår som jag hade förra året.

Just det! På lördag så är det stockholm crusing. Jag och Carolina kommer nog att åka in med min famlij, men hoppa av någonstans i stan när vi tycker att det är för tråkigt att sitta i bilen.

Och nästa helg så är det the vocie. Ska dit också. Har inte varit på någon annan sådan konsert i år. Var på både the vocie och NRJ in the park förra sommaren, men orkade inte det i år. Helgen efter det så är det en tre-dagars offroad-träff på Botkyrka Motor Klubb. Antagligen så ska jag och Carro sova kvar där. Ser jag fram emot.

Känner för att gå ut på en långpromenad med min vovve just nu. Tycker att det är så grymt skönt att komma ut och röra på mig. När jag börjar skolan så ska jag börja träna. Ska försöka få tag på ett deltidsjobb också, så man kan tjäna lite pengar. Både jag och Carro vill nämligen åka utomlands nu till hösten, men då måste jag både tjäna ihop pengarna själv och övertala mamma så att vi får åka själva. Ska nog gå bra.

Nu vart det ett riktigt långt inlägg men hoppas att ni orkade läsa det ändå!



I'm alive!

Jadå var det dags att börja blogga igen då. Inte alls lång tid kvar av lovet. Börjar ju skolan nästa vecka, snacka panik man får! Lovet började ju nyss? Det här har nog helt ärligt varit den sämsta sommaren jag har haft. Jag som förväntade mig det helt motsatta.

Idag så har jag tagit en långpromenad med alla mina systrar och en liten pojke som min äldsta syster skulle vara barnvakt till. Vi GICK hela långa vägen till Gömarn. Det är inte lite långt heller. Men man ska tänka positivt, det är bra med motion! Ska börja träna ordentligt när skolan börjar så det är bara att vänja sig.

Jag ska, precis som min älskade vännina Carolina gå på en detoxdiet i fyra dagar. Ska dock börja imorgon istället för idag, kunde nämligen inte stå emot suget att äta. Kommer med andra ord bara få äta frukt och grönsaker i fyra dagar. Plus att man ska dricka massvis med citronvatten som jag inte är särskilt förtjust i.

Ikväll så ska jag ta en till promenad med älsklings Carro och våra söta vovvar. Men nu ska jag passa på att äta medans jag får. Ciao!

Yeah right.

Tänker på så sjukt många minnen när jag hör den här låten. Hur blev det med vårat löfte?