Skola.

Nu ska jag alldeles strax springa ner för att möta upp Johanna vid bussen, ska nämligen röra oss mot skolan. Har nationella, läs och hörförståelse i Engelska B. Ikväll blir det party med Johanna. Känns som om det var hur länge sedan som helst vi gjorde något, så ska bli riktigt ruuuligt!

Ne nu måste jag kila!


Såhär brukade våra syslöjds lektioner i grundskolan sluta ;)

Tomten jag vill ha..

Finns det någon mer julig låt?


Lillördag.

Lillördag idag! I och för sig är det inget speciellt för mig, bara att det snart är fredag! Den här dagen har varit riktigt seg kan jag tala om för er. Kommer till Brommahallarna vid halv nio för att ha lektion. Men icke sa nicke, våran idrottslärare hade gjort illa korsbanden i benet så henne kunde vi inte ha. Inte fan hade dem fixat någon vikarie heller, så då hade man alltså gått upp klockan 6 helt i onödan. Suck!

Jag, Denice och Carro köpte med oss lussebullar och åkte hem till Denice pappa och mös framför tvn tills det var dags att röra sig mot skolan. Oj vad kul vi hade, länge sedan jag skrattade så mycket.

Sedan var det två lektioner kvar som man var tvungen att genomlida innan skoldagen var slut. Så klockan fem var det bara att röra sig hemåt. Har inte gjort ett piss under restan av dagen heller. Var meningen att jag skulle plugga men datan fuckade så det gick inte. Får helt enkelt lämna in arbetet så fort det går att fixa internet på syrrans dator.

Snart så ska jag hoppa ner i sängen. Börjar kvart i två imorgon, sovmorgon!


Snö!

Gud vad mycket snö det har kommit! Hoppas det ligger kvar också, vill inte ha en massa slask och rusk. Mycket hellre snö!

Har varit dålig uppdatering dem senaste dagarna, men har inte haft någon lust helt enkelt. Men nu är det dags igen!

Har inte gjort så mycket idag, kommer hem så himla sent under veckorna som vi slutar fem så man hinner inte. Imorgon så ska jag och Carro sätta oss och plugga till fysik provet vi har på torsdag och vi har heldag imorgon så ska lägga mig snart. Ska bara hoppa in i duschen först. Kan höras imorgon istället, om jag orkar skriva. Ciao!


Jag hos Denise i fredags.

Goodnight!

Ne nu ska jag i alla fall försöka sova, är fortfarande inte ett dugg trött. Men ska upp sex imorgon med så är väl värt ett försök antar jag. Godnatt!


Jag och min kära syster Ronja.

Savage Garden - Truly Madly Deeply



Har så grymt mycket minnen till några av Savage Gardens låtar. Speciellt Truly Madly Deeply. Alltid när jag hör dom tänker jag direkt på Johanna. Hur många gånger har det inte hänt att vi har suttit och lyssnat på musik och när den börjar spelas så börjar båda två att storgråta? Under dem månaderna som jag, Johanna och Carro var osams så började alltid jag och Carro stortjura när Savage Garden - Truly Madly Deeply började spelas.

Till exempel när min pappa och mina två yngsta systrar hade åkt till fjällen och jag, Carro, Johanna, Natha och Isabelle var hemma hos mig. Vi var på övervåningen och spelade som vanligt musik på högsta volym. Vi spelade en skiva som jag och Isabelle hade bränt. Till en början hade vi skitkul och hoppade runt som dårar allihopa. Sen helt plötsligt hör vi introt till låten. Vi sätter oss allihopa på golvet. Först började Nathalie gråta. Sen Johanna. Strax efteråt så stämde även jag in och det tog inte lång tid innan vi alla fem satt där på golvet och stortjöt. Eftersom alla hade smink så såg vi ut som pandor allihopa med mascaran utkletad runt hela ögonen och självklart slutade det hela med att vi stod och asgarvade istället.

Det är ett sådant minne som jag alltid kommer bära med mig och varje gång jag hör den låten så kommer jag tänka på alla minnen som jag har tillsammans med Carolina, Johanna och Nathalie.

Best friends.

Tills jag och Carro ska åka till egypten så måste jag köpa en ny navelpiercing. Har tröttnat på den jag har i nu och min favorit piercing gick sönder när mamma fyllde år eftersom jag bar runt på min kusins dotter Elin. Brukar gå in och kolla på modeakuten.se då hon har ett väldigt stort utbud på piercingar i allmänhet. Har tittat på best friends piercingarna några gånger. Kanske jag och Carro ska passa på att köpa dom nu när vi ändå ska åka utomlands? Man får båda piercingarna för 109 kronor.

Egypten Hurghada.


Det var på det här hotellet som jag och Johanna bodde på när vi var i Egypten för två år sedan. Dock var det i Hurghada, jag och Carro ska åka till Sharm el shake. Det ska enligt Carro, som har varit i både Sharm el shake och Hurghada, vara mer  en fest stad. Längtar!

Första advent.

Shit det är första advent nästa vecka, vad det här året har gått fort. Då har vi alltså gått lika lång tid i gymnasiet som vi har kvar att gå. Helt sjukt! Så är det bara fem veckor kvar tills jag och Carro åker till Egypten också, det gör ju bara saken bättre.


Sömntuta!

Självklart så somnade jag när jag lade mig och kollade på tv. Typiskt mig.. Men jag hade väl antagligen endå inte gått och lagt mig i tid, det blir ju bara inte så..

Skulle egentligen ha pluggat som jag sa i ett tidigare inlägg, orkar verkligen inte så får göra det imorgon istället. Måste verkligen göra det, räcker med att jag typ ligger på IG i Matte C och Fysik A.

Såg att det har gått upp lite i besökare antalet, roligt! Undrar ni något så är det bara att fråga så svarar jag :)



Jag för typ ett år sedan.

Lauren Conrad.




Mofo The Maverick - On Rocks (Techno Remix)


Plugg.

Nu är jag hemma från ännu en skoldag. Är riktigt seg idag med. Blev inte att jag la mig så tidigt igår som jag hade tänkt, fastnade vid datan. Men så kan det gå ibland.

Ska inte göra något speciellt idag förutom att sätta mig och försöka plugga lite företagsekonomi och kanske gå ut på en promenix med vovven. Så vi hörs lite senare istället!


Jag och Johanna hos Mackan förförra helgen.


En till piercing.

Nu har jag bestämt mig för att pierca mig igen. Den här gången så blir det på sidan av underläppen. Har funderat länge på ifall jag verkligen ska göra det eller inte, med tanke på att man får ärr och att det är i ansiktet. Men har bestämt mig för att göra det endå. Blir dock efter att jag och Carolina har varit i Egypten, vill inte åka dit när jag precis har piercat mig pga av infektionsrisken.


Trötter.

Fy satan vad seg jag är! Kanske inte så konstigt eftersom att jag har sovit typ 7 timmar på två dygn. Ska försöka lägga mig i tid idag, kommer nog inte ha några problem med att somna för en gångs skull.

Vi var ju som sagt på bio igår och såg på Kärlek 3000. Usch, vilken dålig film! Vi gick till och med därifrån innan den hade slutat. Hade i alla fall en trevlig kväll med Johanna.

Nu ska jag snart duscha och sedan ska jag hoppa ner i min sköna säng och sova!


Crusingen 2008.

Biomys.

Nu ska jag börja göra mig iordning för att röra mig på bio med Johanna. Vi ska åka vid åtta så måste skynda mig lite känner jag. Skriver kanske mer sen fall jag orkar!


Johanna baby :)

Sleep tight bitches.

Ne fan nu ska jag i alla fall försöka sova. Men jag vet hur det kommer att sluta. Att jag ligger där själv under täcket med alla dumma tankar som far runt i huvudet. Det är anledningen till varför jag hatar att sova själv. När jag sover med någon så vågar inte tankarna att komma fram.. När jag ligger där själv, det är då dom kommer smygandes.


Lista.

Eftersom jag har så himla svårt att sova får ni en tråkig lista.

var ärlig

Nämn någon som gjorde dig glad igår: Systrarna.
Vad gjorde du kl 8 i morse: Sov :P
Vad gjorde du för 15 minuter sedan: Satt vid datan ^^
Det sista du sa högt: "Hejdå! Vi syns imorgon."
Vad har du druckit idag: Thé, vatten.
Vad var det senaste du åt: 2 mackor och thé.
Vad var det senaste du köpte: Något på seven eleven :P
Vad är det för färg på din ytterdörr: Vit.
Vad är det för väder hos dig just nu: Kallt som satan.
Godaste glass-smaken: Choklad :)
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Japp.
Drömmer du mycket: Nej inte så ofta.
Mardrömmar: Var ett tag sen jag gjorde det faktiskt :P
Vilket ämne är roligast i skolan: Inget just nu :P
Favoritlåt: Olika från dag till dag.
Vad ser du om du tittar åt höger: Mitt fönster och mitt sängbord :P 
Vad gör dig glad just nu: Vänner och familj!
Vad ska du göra härnäst: Sova. Eller i alla fall försöka.
Höger- eller vänsterhänt: Höger..
Humör just nu: Lite smått seg :P 
Favoritgodis: choklad!
Klädsel just nu: Jeans och stor tröja.
Hur många kuddar sover du med?: 3 st
Spelar du nåt instrument: Har aldrig gjort.
Morgon eller nattmänniska: nattmänniska
Vilka är viktigast för dig: vänner, familjen.
Bio eller promenad: Beror på.
Snarkar du: Njae, men alla säger att jag andas tungt som satan precis innan jag somnar :P
Stjärntecken: Kräfta.
Vad vill du jobba som? Ingen aning faktiskt, men vill jobba med människor. 
Stökigt eller välstädat? Ordning, men är dock inte så duktig på att hålla det så.
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungyjump? Aldrig, är på tok för höjdrädd!
Antal timmar sömn inatt? Typ tolv tror jag.
Sov du ensam? Japp.
Vem sov hos dig senast? Patrik.
Vad ser du fram emot? Julen, Egypten med Carro och sommaren.
Vad vill du ha just nu? LOV!
Vem längtar du mest efter? Hemlis.
Vilken buss åker du oftast? 713 eller 722.
Vilken årstid är det nu? Vinter, snöade för första gången i år idag :O
Har du varit kär? Japp.
Är du kär nu? Nej.

With or without..


Johanna baby.

Vart lite ändrade planer. Blev att jag rusade ner till Johanna med lite folie eftersom dom skulle röka vattenpipa och inte hade något. Så stannade jag självklart där en stund (som vanligt när jag går ner till henne). Kom hem för typ fyrtio minuter sedan. Är pigg som få, kommer inte kunna somna. Hmm, kanske beror på att jag sov tills klockan var typ halv ett?

Egypten 08/09

Hallå allihopa!

Nu är det dags för mig att uppdatera igen.Var ett tag sedan sist, har som vanligt inte haft lust eller helt enkelt inte orkat.

Jag och Carro har bestämt oss för att vi ska åka utomlands över nyår. Behövs lite sol och värme känner vi, så man får tillbaka krafterna som saknas av solen. Är tänkt att vi ska åka den 29:onde december är alltså ungefär sex veckor kvar. VI bokar resan om typ fyra veckor Och som vanligt kommer tiden gå skitfort. Är snart dags med andra ord ;) Fan va jag längtar!!

Har inte hänt så mycket mer sedan jag skrev sist. Har som vanligt varit med polare, festat och varit i skolan. Gör dock inte så jättemycket i skolan just nu, har ingen ork för det. Måste väl ha sådana perioder också antar jag..

Ne nu ska jag kolla runt lite på datan och sedan ska jag i alla fall försöka sova. Sleep tiiight!



Daughtry - It's not over