Lov

Tre dagar kvar sedan är det lov. Sista höstlovet någonsin. Läskigt att tänka så, men gud vad skönt det ska bli. Behövs verkligen känner jag, börjar bli riktigt trött nu.

Tiden har gått så otroligt fort. Nu har vi snart gått halva trean. Jag kommer ihåg för tre år sedan när jag och Carro gick och sa "tänk om tre år, då har vi snart gått ut halva trean och tar snart studenten". Helt sjukt vad tiden har gått fort. Så mycket hinner hända på tre år. Mer än man kan tro.

Jag vet hur det kommer se ut när vi står där och har tagit studenten. Alla vi fem tjejer, Carro, Denice, Denise, Lovisa och jag kommer stå där med tårar i ögonen och se tillbaka på de tre åren vi gick i samma klass. Jag och Carro kommer se tillbaka på de tolv åren vi gått i skolan tillsammans. Ser fram emot det på ett sätt och på ett annat inte. Vad händer sen?



Long time ago.

Oj nu var det verkligen länge sedan jag överhuvudtaget orkade lägga en tanke åt bloggen. Har haft så otroligt mycket på en och samma gång. Haft häst 7 dar i veckan, hur mycket som helst i skolan desutom ska man hinna med kompisar och familj också. Inte mycket tid och ork över till annat.

Har väl inte hänt speciellt mycket sen jag skrev sist. Förutom att Balderina är våran nu, pappa fick köpa henne tillslut. Alltså är man hästägare nu, mycket roligt dock otroligt mycket arbete och pengar som det handlar om. Men det är värt varenda öre och varenda minut.

Imorgon är det äntligen fredag. Känns som om dem två senaste veckorna har segat sig fram. Men nu är det snart lov i alla fall. Skönt som fan!

På lördag blir det en liten tjejmiddag hos mig, ska bli riktigt riktigt mysigt!



Jag som rider Balderina i sommras.Ser ovanligt koncentrerad ut ;)