Färgade linser!

Såg på Lindas blogg att man kunde få ett par färgade linser gratis genom att skriva ett inlägg där man länkar till Färgadelinsers hemsida. Självklart nappar jag på det erbjudandet eftersom jag alltid har velat vara brunögd!


Sjukling.

Nu är det ett tag sedan jag skrev igen. Beror dels på att jag inte orkat eftersom att jag har legat sjuk. Med andra ord har jag inte så mycket att skriva, har inte hänt så speciellt mycket då jag legat hemma i en vecka. Så uppdaterar när jag har något roligt att skriva!



En riktigt gammal låt! D4L - Shake That Laffy Taffy.

Nationella

Kom hemför typ en timme sedan, hade nationella i matte. Gick väl bättre än vad jag trodde, men kunde ha blivitbättre resultat om jag hade pluggat innan.

Carro och jag funderar på att åka till Egypten reda nästa söndag istället för den 29:onde. Resorna går bara på 1900 så varför inte passa på? Brukar inte vara så myckat i skolan sista veckan endå.

Men nu ska jag gå och prata med syrran och mamma. Ciao!


Här har ni förresten bilder på min syster som ska få barn. Första bilden var tidigare under graviditeten, vet inte hur många veckor hon hade gått. Men den andra var från igår och nu har hon gått 27 av 40 veckor. Undrar ni någor så är det bara att fråga.