Lov me like!

Det här lovet var verkligen behövligt! Efter det här så är det bara elva veckor kvar tills det är sommarlov, wihoo! Då har man redan gått ut hela ettan. Tiden går så sjukt fort, nästan för fort.

Nu så är resan till Ljusdal bokad, vi åker på torsdag. Ska bli så skönt att komma bort, sen får jag träffa Danne också vilket gör det hela ännu bättre. Saknar honom! Johanna och hennes pojkvän ska också åka med. Ska bli kul att se vad dem tycker om lilla staden Ljusdal. Ramsjö ska vi också ta oss en tripp till. Det är ju ännu mindre. Om man ska gå en runda runt byn, som dem säger där uppe, så tar det väl max 10 minuter om man går långsamt. Men det är riktigt mysigt däruppe.

Idag så ska jag plugga. Roligt att behöva plugga på lovet jag vet, men är tvungen. Har typ en miljon saker som måste göras. Har två prov, en tyska läxa ett muntligt tal i svenskan och en kompletteringsuppgift i svenskan. Puh, bllir utmattad av att bara tänka på det. Så dem närmsta tre dagarna ska jag bara plugga, är ju inte hemma igen först än på söndag kväll. Då är det lite sent att sätta sig med allt plugg.

Ne, nu väntar det svenska talet!

Hade tänkt ladda upp bilder från i torsdags då jag, Johanna, Joakim och Kricke var på en lokalfest i södertälje, men blogg.se  krånglar som vanligt så går det tyvärr inte..

Nystart.

Känns som om det vore onödigt att ta bort bloggen helt och hållet då jag, precis som alla andra, får mina stunder då jag vill skriva av mig. Bloggen kommer dock inte alls uppdateras lika ofta som förr. Uppdaterar när jag har lust helt enkelt.

Nu sitter jag här framför datan, fast ska snart lägga mig. Ska bara prata med min söta pojkvän först. Saknar honom som gud jag vet inte vad. Har fortfarande inte vant mig vid att sova själv, hatar det! Han bodde, för er som inte vet, hos mig under tre och en halv vecka då han var nere i Stockholm och jobbade (han bor egentligen i ljusdal/ramsjö som ligger 40 mil härifrån).

Imorgon så börjar jag klockan nio och slutar tjugo i två, så ska gå upp vid sju. Skulle ha pluggat idag men hade ingen ork, vilket inte är så ovanligt nu för tiden. Så istället så tog jag en promenad med Niklas och min vovve i snön. Kallt var det, men vi har inte träffats på ett tag så vi hade en hel del att prata om.

Nu ska jag läsa lite bloggar och sedan ringa Daniel. Puss och kram!

image420
Jag och min sötnos Johanna!


Update.

Ville bara att ni skulle veta att jag lever. Var ju ett tag sedan jag uppdaterade nu. Har inte haft någon blogglust (ovanligt va?). Vet inte riktigt vad jag ska göra av bloggen om jag ska vara ärlig... Kanske har kvar den, men nu lutar det mer åt att jag ska sluta blogga helt och hållet. Uppdaterar ändå aldrig och när jag väl har lust till det så vet jag inte vad jag ska skriva. Blir oftast bara att man skriver vad det är som har hänt under dagen och bla bla. Inge vidare roligt att läsa, men vettefan vad man ska skriva annars.
 
Jaja, vi får se vad som händer i framtiden. Over and out!