Lördag.

Idag så var man tvungen att vara morgonpigg, då Carro skulle till skärholmen med sin mamma och shoppa, som vanligt, haha! Så stackars lilla jag var tvungen att gå upp klockan nio. Men så farligt var det inte, för nu har jag ju hela dan framför mig, istället för att jag ligger och sover bort den.

Nu sitter jag och lyssnar på takida, älskar dom! Det är min syster Isabelle och hennes kompis Beatrice som har gjort att jag har börjat lyssna på dom, vilket jag är glad för. Jag väntar på att Carro ska ringa för det skulle hon göra när hon hade kommit hem. Vet inte riktigt om jag ska åka med familjen och äta pizza innan jag går till Carro, men antagligen så blir det så.

Igår så var jag med Carro i stan, riktigt mysigt. Vi gick runt i det fina vårvädret och njöt av solen. Och vid åtta någon gång fick vi ryck, så vi åkte och solade. Grymt skönt med jag brände mig lite, men det var inte så farligt. Så nu har jag lite mer färg än förut. Och istället för att ta bussen så gick vi hem från tullinge centrum, så vi var riktigt duktiga.

Nu är det i alla fall bestämt att vi ska åka till Fellingsbro och träffa min släkt. Antagligen så kommer vi åka på tisdagkväll, för Carro ska på ansiktsbehandlig klockan nio på morgonen, så vi kan inte åka tidigt. Och så kommer vi komma hem på fredagkväll. Skönt att komma bort från lilla Tullinge. I och för sig så är Fellingsbro typ lika litet, men där känner jag ingen annan än min släkt, vilket är skönt. Jag kommer antagligen inte kunna blogga där nere heller, för jag vet inte om det finns någon data som jag kan låna, men om det finns det så kommer jag låna den. Men om det inte gör det så får ni ett långt inlägg när vi kommer hem. Vi ska ju inte åka först än på tisdag så det kommer nog lite fler inlägg innan vi åker.

Men nu ska jag kila, cya!

 Det här är min favorit bild på mig och Carro, så jag lägger in den så ni får se den.


FREDAG!

Nu är det äntligen påsklov!

Igår var det ju dans som sagt. Det var faktiskt rätt roligt. Dansade med lite olika, och hade riktigt kul. Det var en bugg tävlig där, jag och Joakim i min klass kom vidare som en av dom tre bästa i våran skola. Fast i början så fick jag knappt Jocke att dansa med mig, men till slut gick det. Han är gullig han, haha!
Och idag så ska jag in till stan, gå runt och kanske ta en fika med Carolina. Ska bli mysigt. Men nu måste jag gå och fixa iordning det sista innan vi ska åka, cya!

Sorry,

Men jag kommer inte hinna skriva några långa inlägg nu, Bara kanske lite senare ikväll. Jag måste nämligen göra mig iordning. Så vi kanske hörs senare, cya!

Basta.

Kommer precis ut från bastun. Var först ute och sprang med Carro, sen hoppade vi direkt in i bastun, och har suttit där i kanske en tjugo minuter. Så otroligt skönt. Var länge sen jag var ute och sprang, och det märks verkligen att jag har dålig kondis, vilket jag ska försöka ändra på. Nu ska vi ner till den nystädade stugan, och pumpa musik ett tag, sen ska vi lägga oss och snacka. Orkar inte lägga in bilderna på stugan nu, det tar extremt långt tid, gör kanske det imorgon. Men ska ner och pumpa musik på högsta volym, på radion nu, cya!


Onsdag.

Har precis ätit, och är mätt och belåten. Hatar att mamma gör så god mat för man äter alltid mer fast man är mätt, bara för att det är så gott. Idag så fick jag lax, hollande sås och potatis, så grymt gott.

Nu måste jag snart börja packa mina  grejer, för jag får skjuts bort till Carro av pappa, om en halv timme. Ska åka och sola imorgon innan dansen, så skönt. Det var ett tag sen jag solade, har solat fyra gånger i hela mitt liv, men fick lite färg i alla fall, så jag hoppas på att jag ska få lite mer nu. 
 


100 inlägg.

Haha, det är lite småkul, det här är alltså det hundrade inlägget jag skriver i bloggen. Grattis till mig!

Har nyss kommit hem från ännu en dag i skolan. Även denna dag har varit skön, bortsett från engelska nationella som det verkligen gick åt h*lvete med. Inte bra alls med andra ord. Men får nog ett G i alla fall. Men vi fick börja kvart i nio istället för åtta, och skippa tyskan, tack vare nationella, vilket var grymt skönt. Något positivt med det.

Nu är det bara imorgon och fredag kvar, sen är det äntligen påsklov, gud va skönt. Och imorgon är ingen riktig skoldag, som sagt, och på fredag så är lärarna så snälla och kommer släppa iväg oss senast halv två. Tackar för det! Ser fram emot morgondagen, ska bli riktigt kul, me like.

Ska iväg till Carro senare, ska sova i hennes nystädade stuga (bilder kommer senare). Men hon skulle sola solarium först, och jag ska äta middag, så hon skulle ringa när hon hade kommit hem. Var lite mindre än ett år sen vi sov där senast, så det var ett tag sen.

Men nu ska jag kila, i write more later, cya!

Här är lite bilder från när jag, Beatrice och min syster Isabelle var i ramsjö, och vi var inte så värst seriösa på bilderna. Vill ha tillbaka mitt blonda hår igen! Men det kommer jag ha till sommaren har jag bestämt. Haha, säg inget om min rougé, vet att jag hade lite väl mycket!
     


Stugstädning.

Jag vet att klockan är mycket när jag skriver det här, men min data har segat så det har typ inte fungerat att vara inne på den för att den var så seg, men min kära mor fixade det, som tur var. Men när det väl var fixat så var jag tvungen att vänta på att min syster skulle bli klar med datan, vilket även det tar en evighet. Men nu sitter jag här!

Stugstädningen vart riktigt lyckad faktiskt! Trodde dock att det skulle bli bättre, men det vart riktigt bra, urmysigt. Skulle egentligen ha sovit där idag, men varken jag eller Carro orkade efter fyra timmars intensivt städande, UTAN paus. Vi började städa vid tjugo över tre och var klara tio över sju, så det vart några jobbiga timmar. Men det är även ett vårtecken för mig och Carro att vi städar där. För så länge som hon har haft den där stugan så har vi städat där så fort som det har blivit varmt nog. Men vi ska sova där imorgon istället. Antagligen så kommer vi gå hem till henne och basta på dagen, och sedan gå ner dit och bara ta det lungt och mysa. Bilder kommer imorgon istället, vi orkade aldrig ladda upp dom idag. Kommer lägga in före och efter bilder, så ni får se hur det såg ut innan och hur fint det blev när vi var klara.

På torsdag är det som sagt dans med klassen. Det ska faktiskt bli roligt. Vi kommer dansa på dagen fram till klockan tolv, och sedan får vi gå hem. Då kommer jag och Carro att klä upp oss lite och göra oss iordning, sen ska vi samlas tio i sex och åka till hallunda. Ser jag faktiskt fram emot.
 
Men nu måste jag lägga mig, håller på dö av trötthet, cya!


I skolan.

Är i skolan just nu, får egentligen inte sitta vid data om man inte ska jobba, men vad gör man inte om man har största blogglusten?
Dagen i sig har vart väldigt skön men seg. Våran gammla lärare Marie, som är mammaledig, är här och hälsar på med sin tio månader gammla bebis Edwin. Han är verkligen sjukt söt! Han vill gå hela tiden, och eftersom att han inte kan gå själv ännu så blir han sur om man inte håller i honom så att han kan gå ut på en liten upptäcksfärd. Haha, jag fick gå runt lite med honom, och fick då höra kommentarer från killarna i min klass som, "har du blivit mamma Madde?". Jag skulle inte vilja ha barn nu, vill ha utbildning först, men jag tycker verkligen att personer som behåller barnet är grymt starka! Och vem kan inte tycka att en tio månaders gammal bebis är söt?

Nu slutar jag om drygt trettio minuter, och då ska jag hem till Carro och hjälpa henne att städa och göra det snyggt i hennes stuga. Jag vet inte hur mycket saker som vi har köpt till den där stugan, men det är grymt många gånger som vi har åkt till IKEA bara för att köpa grejjer dit. Vi brukar sova där på sommrarna, eftersom att det är så himmla mysigt, och man kan göra vad man vill för hennes föräldrar inte är där nere. Och om vi får tid så kommer vi nog också att sätta ihop hennes studsmatta. Det är ett bra tag sen jag hoppade studsmatta nu. Men jag tycker det är grymt kul att hoppa, så jag och Carro kommer nog att leva på studsmattan under sommarn.

Men nu måste jag kila, lägger in bilder på Carros stuga när vi har städat klart!

Plugget.

Ja, nu var man nysminkad, och fräsch. Skönt! Är det någon annan än jag som är beroende av att lyssna på musik när man sminkar sig? Jag har lyssnat på Takida hela morgonen, dom är grymma!  

Jag är på ovanligt bra humör, fast jag har en hel skoldag framför mig. Det är inte ofta det händer, och absolut inte på tisdagar då jag inte har speciellt roliga lektioner. Dagen börjar med matte, suck. Jag har rätt lätt för det, och jag tycker det är kul, men nu har vi bara repetition, och då MÅSTE man jobba med det man inte tycker är speciellt kul, vilket i mitt fall är ekvationer, och sånt.
Och efter det så har jag tyska, hemskt.. Men där ska vi bara spela in en film så det är lungt. Och sen har vi projekt hela dan. Det är nog det fina vädrets förtjänst att jag är på så bra humör, och nu är det nästan två månader kvar tills vi slutar nian. Jag och Carro har funderat på att ha en avslutningsfest, men det kan jag berätta mer om sen för nu måste jag springa till skolan, cya!


Tisdag.

Nu är jag duktig och går upp tidigt igen, men dock inte frivilligt den här gången. Jag  och Johanna ska egentligen vara i skolan nu, för vi ska fixa en grej med vårat syslöjdbetyg, men hon är sjuk och jag vill inte gå dit själv. Så vi tar det efter lovet istället. Så nu sitter jag här typ nyvaken och ska nog fixa mig iordning. Har lust med det i alla fall, och man känner sig ju fräschare så då kan jag ju lika gärna göra det om jag ändå inte ska gå först än om femtio minuter.

Idag så vet jag inte vad som kommer hända, men ska försöka hitta på något med Carolina, om hon inte måste plugga. Kanske tar våran hundpromenad, idag istället, fall det blir lika fint väder som det var igår.

Men nu ska jag gå, ha det bra!

   Lite bilder som jag och Johanna tog på våran skolavslutning i åttan.


VÅR, VÅR, VÅR!

Ja, nu är det verkligen vår! Och jag ska passa på att njuta av solen genom att gå ut med min bebis, som sagt!
Ska passa på att gratta Monika (monkan91.blogg.se) på 16-årsdagen! Grattis!:)


En lista till.

Här kommer dagens andra lista bara för att jag tycker det är grymt kul att skriva listor, plus att jag har stor skriv lust men inte har en anning om vad jag ska skriva om. Den här listan kommer från marypoppins.blogg.se.

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa? Två stycken.
Vilken svordom använder du mest?
Oj, det är många, och dom vill jag nog inte skriva här..
Äger du en Ipod? Nej men vill ha en rosa.
Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
Olika från dag till dag, men nu är den inställd på åtta tror jag.
Hur många resväskor äger du? Många.
Använder du flip flops även när det är kallt ute? Har nog hänt någon gång.
Var köper du dina matvaror ifrån? Inte jag som handlar.
Skulle du hellre ta bilden än att vara med på bilden? Beror på.
Vilken var den senaste filmen du såg? Kung Arthur.
Har någon av dina vänner barn? Nej.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Kläder, plus bjuda hela familjen och alla vänner på en resa.
Har någon någonsin kallat dig lat? Många gånger.
Tar du medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Har aldrig hänt.
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? Använder inte CD-spelare.
Föredrar du vanlig mjölk eller chokladmjölk? Choklad.
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Vet faktiskt inte.
Vad åt du till middag? Har inte gjort den ännu.
Använder du huvtröjor? Inte ofta.
Kan du vissla? Klart, fast det händer inte så ofta.
Har du någonsin deltagit i en demonstration? Nej, men jag har gått i med i tåget, på pride-festivalen.
Vem var den senaste som ringde dig? Carolina.
Vilken är din favoritattraktion på ett nöjesfält? Grönans popexpressen.
Tror du folk pratar bakom ryggen på dig? Det är jag övertygad om.
Vilket riktnummersområde befinner du dig i? Stockholm.
Tittade du på tecknat när du var liten? Alltid.
Hur stort är ditt närmsta köpcentrum? Minsta centrumet jag vet, så det är grymt litet.
Hur många syskon har du? 3 småsystrar.
Är du blyg inför det motsatta könet? Beror på vem det är, men jag brukar inte vara det.
Vilken film kan du alla replikerna till? Ingen aning, men det är nog några stycken. 
Äger du några band-t-shirts? En tror jag.
När flög du senast? I sommras, hem från egypten.
Hur många stolar står runt ditt köksbord? Sex stycken.
Läser du för skojs skull? Ja, älskar det.
Pratar du några andra språk? Engelska, och väldigt lite tyska.
Diskar du din egen disk? Nej, har diskmaskin.
Har du gråtit offentligt? Yes det har jag.
Har du en stationär dator eller en laptop?  Stationär.
Försöker du alltid lära dig nya saker? Händer ibland.
Vill du ha några tatueringar eller piercingar? Ja, vill ha piercing i  naveln, tungan, och en tatuering på magen, som jag snart ska göra.
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Nej en delar vi på.
Kan du kasta macka? Nja, inte direkt.
Vem har du med på Bion? Pojkvän, kompis/ar, familjen.
Vem var din favoritlärare? Eva, Patrik, Linda, Jonas, Marie.
Vad har du för väder? SNART SOMMAR!
Vilket var ditt favoritämne i gymnasiet? Går inte gymnasiet än, men kommer antagligen inte vara matte.
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?  Ska vara mysig.
Vilken är din favoritdrink? Coca-cola.
Gillar du din boende situation? Helt okej, men vill bo i stan.
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Åtta ungefär.
Äter du frukost dagligen? Nej orkar inte.
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Ibland.
Hamnade du ofta i trubbel för att du pratade under lektionerna? Händer ibland.
Vilken är din favoritfrukt? Många.
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Nopp, inte alls.
Hur gammal blir du din nästa födelsedag? 16 sommrar gammal!:)
Vem var den sista personen som gjorde dig arg? Min syster.
Vad var det senaste du åt? Pasta bolgonese.
Hur valde dina föräldrar ditt namn? Inte en blekast aning.
Gillar du senap?  Yesyes.
Vad säger du till dig själv när allt blir svårt? Det kommer gå över.
Sover du på sida, mage eller rygg? Oftast sida.
Har du någonsin köpt något från ebay? Aldrig.
Tycker du om att krama folk? Me love.
Skulle du säga att du är trendig? Lite smått kanske, men inte modetokig direkt.
Äger du en digitalkamera? Tyvärr inte.
Vilken är din favoritkaraktär i star wars? Har inte sett den.
Stör det dig om någon säger att de ska ringa, men inte gör det? Beror på vem det är.
Vilka böcker, om några, har fått dig att gråta? Gråter inte till böcker.
Tycker du att du är attraktiv? Beror på.
Vad är du allergisk mot? Inget alls.
Får du dåligt samvete efter att du ätit kött? Har hänt.


Måndag.

Ännu en helg slut igen, men jag deppar absolut inte ihop för det! Tvärtom faktiskt, jag är på grymt bra humör, kanske tack vare den lyckade helgen. Antagligen därför.

Dagen har varit lung fast rätt lång. Vaknade imorse och kollade på min klocka och trodde att klockan var halv sex, men sen kom jag på att jag inte ställt om den, så den var alltså halv sju.Och efter att ha försökt sommna om i en halvtimme, utan att lyckas, så gick jag upp en timme innan jag egentligen skulle. Ovanligt för att vara mig. Sen har dagen flytit på som vanligt, haft matte, projekt och idrott hela dagen. Fast på projektlektionen innan idrotten, så behövde lärarna i förskolan hjälp med småbarnen, så då fick jag, Carro och Johanna rycka in. Jag läste en bok för dom och sen satt vi och ritade med dom. Jag fick även reda på att ett barnens pappa, känner min pappa, och att vi typ är grannar, haha, lite smått kul!

Nu funderar jag på att gå ut med min älskade bebis, Boss. Men Tom tjattar om att jag ska vara med på fotboll, och jag kommer inte orka båda, för jag har världens huvudvärk. Får se hur det blir, skriver mer sen.


En bild på min bebis, på Crusingen(stavning?) 2006.

En lista :)

Vad är klockan: 07.31
Husdjur: Två katter, två råttor, två kaniner, två papegojor, en hund och fiskar.
Piercing: Två i ena örat och ett i andra, vill göra hål i naveln.
Favoritcitat ur en film: Ingen anning.
Bästa semestern: Lätt egypten med Johanna
Senaste låt du har lyssnat på: Akcent- Kylie
Favoritblommor: Rosor.
Favoritdricka: apelsinjucie.
Var är du om 10 år: Antagligen jobbar med det jag vill, har precis fått barn och har en underbar kille.
Syskon: Tre småsytrar
Gillar du snö: NEJ, hatar snarare
Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa: Min släkt, var ett tag sen.
Bästa känslan: När den killen som man är riktigt kär i säger att han vill att det ska bli något.
Vem är du kär i just nu: Ingen tyvärr!
Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: Egypten eller Spanien.
Vad är klockan nu när du är klar med detta? 07.36


Riktigt lyckad helg.

Haha, det har varit en riktigt lyckad helg för min del, haft det mysigt med Carro exakt hela helgen. Nu går vi bara den här veckan ut och sen så är det påsklov, gud va skönt. Har planerat att åka ner (eller upp?) till fellingsbro, med henne och min lillasyster, och hälsa på min släkt. Typ hela min släkt bor där, och jag har inte träffat dom på mer än ett år. Och det har tillkommit några små bebisar sen jag träffade dom sist. Och det som är konstigt, att fast jag har känt Carro i hela nio år så har hon aldrig träffat min släkt, men det ska ändras på! Det tar ungefär två och en halv timme att åka dit med buss, och jag tycker det är urmysigt att åka buss, så det ska bli sjukt kul. Kan ni gissa på ungefär hur många kusiner jag har? Det är rätt många, kan jag lova!

Det är inte så mycket som händer i veckan, förutom att vi har engelska nationella, igen, och sen på torsdag ska vi på någon dans i hallunda med hela klassen. Vi ska typ dansa med klassen, för att värma upp, på dan fram till klockan tolv och sen får vi sluta. Men efter det ska vi åka till hallunda så att vi är där runt nio någon gång, på kvällen alltså. Det ska inte bara vara våran klass, utan även åtta andra skolor. Så jag får träffa några kompisar som det var ett tag sen jag träffade så det ska bli kul!

Men nu ska jag iväg, cya!


Bakar

Det är vad jag och Carro är skillade på. HAHA, eller jag, rättare sagt, Carro gör bara som jag säger, haha! Vi bakar en tigerkaka, som är klar runt sju någon gång. Så då är det bara att hoppas på att det är god, för både jag och Carro är grymt sugna på något gott. Och sen ska vi försöka plugga, men vi får se hur det går med det. Men nu ska jag kila.  

Vår.

Ja, nu verkar det verkligen som om våren är här på riktigt! GUD VA SKÖNT! Det här har nog varit den vintern som jag längtat till sommaren mest. Men snart så är den här på riktigt, och det är verkligen inte lite jag ska hinna med den här sommaren. Men vi får se hur mycket det är av allt det jag har sagt jag ska göra som fullbordas. Och om jag känner mig själv kommer det nog inte äns vara hälften. Haha! 

Det var ett tag sen jag var upp så länge sen som jag var i natt. Jag brukar sommna, vare sig jag vill eller inte, runt ett-två någon gång, och ibland tre om jag har tur, men inatt så kunnde jag hålla mig vaken till fyra halv fem någon gång. Jag och Carro hade riktigt kul kan man säga. Orkar faktiskt inte berätta hela "historien".  

Och eftersom att vi var uppe så länge så resulterade det i att vi vaknade vid halv tre, eftersom att man ska ställa om klockan, alltså ställa fram den en timme. Och det var tack vare att vi fick sol i ansiktet som vi vaknade upp ur våran dvala.
Vi gick upp och åt frukost, på Carros altan, där det var hela 27.7 grader varmt, grymt skönt! Men jag vet tyvärr inte om jag kommer hinna njuta av det fina vädret, och göra allt det jag skulle vilja göra, eftersom att jag har läxor. Men hoppas kan man i alla fall göra! Men nu ska jag rusa iväg, skriver mer sen!  

Duktiga flickor,

Det är vad jag och Carro är! Vi ska nämligen sätta oss med bilduppgiften som vi har NU, eller rättare sagt snart, för först så ska vi vara ännu duktigare och uppdatera våra bloggar båda två, så att vi håller vårat löfte. Vi har varit ute med Carros (och min) bebis, Figo, på en promenad. Riktigt skönt att komma ut, bara prata och få frisk luft.
 
Men innan  vi gick ut så satte jag mig med en annan bilduppgift, som jag inte har hunnit göra eftersom att jag var sjuk när resten av klassen gjorde den, så jag måste göra den hemma. Eller jag har börjat skissa lite på den, nämligen våran såkallade bildmapp, där vi har alla våra arbeten som inte är klara. Jag har tänkt mig att göra ett öga, för det är en av dom saker som jag tycker är roligast att rita. Jag fick en massa inspiration från "modeshowen" som dom hade på åhléns city idag. Dom hade sminkat modellerna, både killar och tjejer, urhäftigt! Så jag satte mig och skissade på ett öga, och vart rätt nöjd, men det var bara en skiss och jag kan göra bättre.

Men nu måste jag sätta mig med den andra bilduppgiften, skriver mer imorrn!


image19
Längtar!

Yeah!

Tjoho!
Som sagt så var jag i stan med Carolina idag. Riktigt mysigt faktiskt.
När vi var på väg in till stan, så möte vi några killar från klassen som skulle in och spela cs, riktiga geeks med andra ord, haha. Sen gick vi runt och kollade på kläder och lite småsaker. Vi gick in i den nya affären, Souk, som dem har öppnat där dom hade debenhamns förut. Gud va mycket kläder som dem hade där. Nästan för mycket för mig som får panik när det är för mycket folk. Som lunch så åt vi mackor, som var grymt goda, och en juice. Nyttigt värre! Efter ett par tröttsamma timmars gående runt med högklackat i stan tröttnade vi, och tog tåget hem. Men innan vi gick upp till tågstationen så var vi tvunga att köpa en varsin take away latté för att piggna till lite. Vilket fungerade. Thank's! Sen var det bara raka vägen hem för oss. Och ikväll så blir det att vi sätter oss med våra bildprojekt, och kanske går ut och går en sväng. Vi får se.

Både jag och Carro har lovat varandra att vi ska blogga minst två gånger varje gång vi sitter vid datan, och jag har lovat mig själv att jag ska lägga ner lite mer tid på bloggen, och lägga in lite fler bilder. Så det är bara att hoppas att jag håller det! Men nu ska jag gå, skriver antagligen mer sen!

     Jag vet att jag ser kul ut på sista bilden, men den bjuder jag på!

stan imorrn!

imorgon så blir det att jag åker in till stan med carolina, eftersom att det ska bli 15+, då har man solbrillorna i högsta hugg, längtar redan! så jag och carro ska upp tidigt imorgon, så vi äter lunch i stan. so long suckers!

image15
mina underbara solglasögon, som både jag och carro inhandlade tidigt i år.

YES!

jaa! nu äntligen har jag sett till att jag kommer in på bloggen igen! det har krånlgat med lösenordet, men nu hjälpte carolina mig med det (tacktacktack!). om ni tror att jag skitit i bloggen fram tills nu så har ni fel, för jag har försökt och försökt, men efter ett tag utav misslyckade försök så tröttnar man på att försöka, men nu så pratade jag med carro, och hon hade lyckats fixa det med sin blogg, så hon fick göra det med min också!

det har inte hänt så mycket sen jag skrev sist, förutom att jag, johanna och carro "firade" två år i onsdags (och så har vi fått mycket mer läxor, och gjort nationella prov i engelska, men det är inte så kul). dvs att vi hade kännt varandra exakt i två år i onsdags . gjorde inget speciellt, men vi hittar nog på något under lovet!

dagen idag började med att jag trött som f*n vaknar upp klockan sju och inser att jag måste upp om jag skulle hinna sminka mig, vilket jag inte orkade, så jag sov lungt en kvart längre. sedan flött dagen på med att vi fortsätter med våra fördjupningar, har idrott och engelska. och som sista lektion så har vi livskunskap med eva, då vi skulle ha avslappning, och det slutar med ett kuddkrig som t.o.m läraren var med på! haha, ett riktigt roligt slut på skolveckan.
och egentligen så skulle det ha varit tjejmiddag idag, men johanna orkar inte (det skulle ha varit hemma hos henne) och linnea skulle inte vara hemma, så vi tar det en annan dag.
så ikväll så blir det nog bara att jag och carro tar det lungt hemma hos carro, och sen kanske vi drar ut och spelar fotboll med några kompisar, men vi får se hur det blir med det.

snart är det påsklov! går bara nästa vecka sen är man ledig i en vecka, och efter det så är det inte alls lång tid kvar tills vi slutar i nian. vi har i våran klass samlat ihop så pass mycket pengar, så vi kan åka till göteborg och vara där en natt och gå på liseberg, gud va jag längtar! jag, carro och johanna har lovat varandra att vi ska åka ALLT, även det vi inte skulle åka annars. haha, så det blir kul! så ska vi ju ha "bal" också, men det är kvällen innan skolavslutningen, så det är ett tag kvar dit. har absolut ingen anning om vad jag ska ha på mig, men jag ska iaf gå till en sminkös så jag sminkar mig där innan, och så ska jag köpa en ny klänning, men som sagt är det ett tag kvar.

men nu ska jag sluta, ska dra och sminka mig och göra mig iordning. ha det så bra!
jag lägger in lite bilder från när jag och johanna hade en liten myskväll sist. jag hade precis färgat håret svart, och jag vet att jag ser helt död ut på sista bilden, men den bjuder jag på!


image10   image11   image12


söndag

tjoho! idag så är det söndag, och imorrn så börjar skolan igen, suck.. måste sätta mig med matten, vill ju ha kvar mitt VG. plus att jag har en tyska bok som ska vara färdig läst tills på tisdag, och jag ligger typ på kapitel två eller nått. usch, men där måste jag jobba på också, vill få VG där. så idag blir det att jag sätter mig och pluggar, och sen hoppar in i duschen. jag har märkt att jag har fått svårare att sommna på kvällarna, konstigt nog. jag brukar kunna sommna på en gång fall jag är riktigt trött, men nu har jag så mycket jag ligger och tänker på, så det går verkligen inte.
 just det, den 21:a så är det exakt två år sen johanna kom till våran klass för första gången! det känns mycket längre. och jag minns fortfarande vad hon sa när hon skulle berätta om säg själv, hon sa exakt: hej jag heter johanna, och jag gör inget speciellt på fritiden. hahah, gud vad vi har retat henne för det!
jag vet inte riktigt vad vi ska göra den 21:a, men vi får väl hitta på något, och nästa månad så fyller johanna år. får hitta på något åt henne då också. 

ja jag vet inte riktigt vad mer jag ska skriva, känns som om jag bara tjattar om samma saker hela tiden. men nu ska jag äta, och sen ska jag nog gå en promenad med min vovve. ha det så bra!


usch,

snar är lovet slut, hemskt! jag pallar verkligen inte börja i skolan igen. verkligen INTE. lovet har gått läskigt fort. och inte känns det som om jag har hunnit med allt jag skulle hinna med. inte för att jag vet vad det var som jag skulle hinna med, men iaf. det har vart grymt skönt iaf, och nu är det bara fyra veckor kvar tills det är påsklov, så det är bara att räkna ner!

jag vet inte varför, men jag är på skithumör, allt känns verkligen skit.. och det som är läskigt är att jag inte vet varför. eller, jag vet  nog, men jag vill inte erkänna för mig själv. uschuschusch, går inte att glömma hur mycket jag än vill!

idag så har jag varit med carro tills klockan var runt sex någon gång, sen drog jag hem. var tänkt att vi skulle dra på fest, men det sket sig som vanligt när vi ska göra något. och imorrn så måste jag verkligen plugga. måste sätta mig med matte och tyska... man borde inte få ge läxor över lov!

jag vet att det inte har blivit så långa inlägg på sistone, men vet inte vad jag ska skriva!

ska dra nu, puss!


HAHHAH

HAHAH, så fort gick det :)


fessst.

jaha, då var snart det här lovet slut, eller aa, det är typ fyra dar kvar, och jag kom på nu att jag har två läxor jag MÅSTE göra,. först ska jag läs ut en hel tysk bok, och sen måste jag göra en större matteinlämning som jag inte änns börjat på. men uscha, nu tänker jag inte mer på det!

ikväll så blir det antagligen fest i älvsjö med johanna, patti, och några fler, vi får se hur det blir. men som det låter nu, så blir det nog av. sitter och väntar på att johanna ska ringa eftersom att jag har mitt smink nere hos henne, så jag går ner till henne och gör mig iordning. men nu måste jag gå, för jag ska hinna göra mig iordning så jag är nere hos johanna när hon kommer, ha det bra!