Valp!

Just det! Fick reda på idag att tiken som ska få kullen vi ska köpa en valp ifrån löpte nu, så valpen kommer komma tidigare. Samtidigt som syrrans bebis. Då får vi två bebisar i huset. Gulligt att dem kommer växa upp tillsammans :)

Bad!

Usch vad jag är dålig på att uppdatera. Men nu är det lov och det måste man ju ta vara på, eller hur?

Idag så har jag varit i Huddinge Hallen och badat med alla mina systrar.Var länge sedan bara vi fyra gjorde något så det var riktigt mysigt faktiskt. På vägen hem mötte jag Jocke. Roligt då det var väldigt länge sedan jag träffade honom! Sedan när vi kom hem så åkte hela familjen och käkade på donken, riktigt gott.

Ikväll så ska jag bara ta det lungt hemma, skönt det med ibland. Orkar faktiskt inte dra ut och göra något. Har ingen lust heller för den delen. På torsdag ska jag träffa Malin och Matilda. Dem två plus jag, Isabelle och Ronja ska ha myskväll. Ska bli trevligt. Sen ska jag hitta på något med Joanna och Julia också. Vi har dock inte riktigt bestämt någon dag ännu.

Ne men nu har jag inte något mer att skriva, kisses!


Här är mitt älskade lilla syskonbarn som kommer i slutet på februari - början av mars. Snacka om att jag längtar!

Uppdateringsdags!

Nu är det dags för uppdatering igen! Var ett tag sen känner jag nu. Har inte direkt orkat eller haft lust.. som vanligt!

Idag har jag bara varit i skolan, orkade inte göra så mycket mer eftersom vi hade heldag. Värsta som finns. Jag går bara imorgon och sen är det lov för min del! Ska bli riktigt skönt. Skippar fredagen då Carro, jag, Denise och Denice ska ut på kvällen. Kommer inte orka det om jag ska upp sex. Är tänkt att vi ska ut på korgen först och sen dra på någon fest som Jocke bjöd med mig och Carro på. Ska bli riktigt roligt faktiskt!

Nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen och efter det försöka sova. Får se hur det går.


Jag och Robin på Fabians 18-årsfest i början av sommaren.

Bitches.

Nu har jag gjort mig iordning lite smått och väntar på att Patrik ska komma och hämta upp mig. Han ville att jag skulle med och hämta någon bil och sedan ska jag sova hos honom. Men självklart är han som alla andra killar, seg som tusan. Får ringa och fråga honom vart han håller hus någonstans, vi hörs!

Skola.

Sitter nu i skolan och väntar på att nästa lektion ska börja. Har två lektioner kvar Matte C och Svenska B. Ska skriva en essä på svenskan, men det ska nog gä rätt bra. På matten kommer vi nog bara gå igenom en massa och räkna själva som vi brukar göra. Fast det blir väl som vanligt, att jag, Denice, Denise och Carro sätter oss i ett grupprum och flummar!
Hörs lite senare!

Sov gott!

Nu kom jag nyss ut ur duschen. Ska bara dricka upp mitt thé och ta en cigg och sen blir det bums i säng! Godnatt!


Goo Goo Dolls - Iris


Love this song!

Valpar.

Finns det något sötare än hundvalpar? Det är svårt att hitta något som gör en lika glad som när man precis har fått hem sin efterlängtade lilla valp! Jag lovar att det inte finns något bättre. Ska bli roligt att vara med om det för andra gången nästa sommar. Fast då är det dock inte bara en valp som min familj kommer att behöva tänka på :)

 

Bandit.

Sitter och pumpar Bandit för fulla muggar, love it! Ska snart hoppa in i duschen och sen försöka lägga mig. Pappa jobbar natt, då brukar alltid jag och mamma spela musik och sitta och prata. Ska  upp sex imorgon, så måste lägga mig någorlunda tidigt i alla fall.


Nu kom jag att tänka på när jag, Johanna och Jocke var i Ljusdal hos min dåvarande pojkvän. Fan va kul vi hade! Skulle inte banga på att göra om det kan jag säga.

Ed Hardy, me like!

Bara jag som älskar märket Ed Hardy? Synd att det är så dyrt bara..


Soppa.

Gud va skönt det var att komma ut och röra på sig. Var inte så kallt som jag trodde det skulle vara, vart till och med lite varmt eftersom jag hade på mig lite mycket kläder märkte jag. Nu så ska jag äta lite soppa, ska bli riktigt gott. Var ett tag sedan jag åt det faktiskt.


Promenix

Nu ska jag alldeles strax röra mig ut på en promenad med min vovve. Ska faktiskt bli skönt att dra på sig en jack, halsduk, mössa och vantar. Rätt mysigt att vara ute och gå när det är lite kallt ute. Det enda som inte är riktigt lika roligt är väl att det blir mörkt och att man ska gå själv. För trotts att jag har en rottweiler så är det lite läskigt att vara ute och gå helt själv när det är mörkt...



Partysugen.

Är partysugen som sjutton! Sitter och lyssnar på radio på högsta volym, är antagligen därför. Brukar bli så då.

Idag så har jag varit i skolan, sen har jag inte gjort något. Bara legat och kollat på tv med syrran. Är riktigt seg eftersom man gick upp sex imorse. Men imorgon så är det fredag som tur är, skönt!

Ne, nu vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva! Hörs lite senare.

 


Kylskåpet uppe hos Danne och Tobbe under helgen som jag, Johanna och Jocke var där. Satan vad kul vi hade!

Sleep tight bitches.

Kom nyss ut ur duschen och ska alldeles strax lägga mig. Ska upp klockan sex imorgon så det behövs med andra ord. Försov mig imorse så jag struntade i att gå till skolan. Hade ont i huvudet också så det var lika bra. Har alltså inte gjort ett piss idag, bara legat hemma. Men hade endå inte orkat göra något så det var bara skönt. 

Imorgon så är det torsdag, helt sjukt vad veckorna går fort. Är snart höstlov, gud va skönt det ska bli!

Ne nu ska jag ta en cigg och sedan ska jag i alla fall försöka sova.


'
Klassresan till göteborg i slutet av nian.

Lyckad helg.

Helgen blev riktigt lyckad! Orkar inte berätta om den, men festade i fredags hemma hos mig. Kom runt trettio pers och vi hade det riktigt trevligt. Spelade ölspelet och dansade mest hela kvällen.

Resten av helgen tog jag det bara lungt hemma, behövs det med ibland. Började även läsa Ondskan i lördags, nästan läst klart den nu. Riktigt bra bok, har börjat läsa den några gånger men aldrig riktigt orkat läsa ut den. Läsvärd i alla fall!

Idag så har jag bara varit i skolan och sedan åkte jag hem. Väl hemma har jag läst och sedan somnade jag ett slag. Nyss var jag ute och tog en cigg med Bea, var ett tag sedan vi gjorde det så var mysigt. Ska åka och hälsa på henne på hennes skola imorgon när jag har slutat och sedan kanske vi hittar på något, vi får se.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan lägga mig. Ska upp sex imorgon, får se hur det går!


Här är lite bilder från i fredags!

Stressad.

Gud vad jag är stressad! Jag kom precis hem och ska alldeles strax slänga mig i duschen och sedan ska jag åka iväg till La Serra och käka middag med Denice, Denise, Carro och Lisa. Sedan bär det av hem för att festa. Kommer hit en hel del folk, så vi ska ha det allmänt trevligt med andra ord.

Ne, nu måste jag skynda mig..

Fest.

Imorgon är det fredag och då blir det fest för hela slanten! Ska dra hem lite folk och ha det allmänt trevligt. Hoppas det blir lika lyckat som sist.

Idag så har jag bara varit i skolan och när jag kom hem däcka jag framför tvn på en gång. Sen har jag inte gjort ett piss, snackat med lite folk på msn. Har inte hunnit så mycket mer.

Ska åka här ifrån vid halv tolv imorgon så blir en liten sovmorgon. Riktigt skönt faktsikt.


Pluggis.

Ja, så får man bli en pluggis för en kväll. Ska lägga mig och pressa en bok på 300 sidor och det är inte det värsta.. Den är dessutom på engelska! Tyck synd om mig säger jag bara.

Idag så har jag inte gjort mycket annat än att vara i skolan och käka middag, då jag kom hem för en och en halv timme sedan. Planerade lite inför fredagen i skolan med Denise, Denice och Carro. Bestämde oss bland annat för att vi ska käka middag hemma hos mig . Planerade också lite annat smått och gott som kommer hända på fredag.

Ne, nu ska jag rööööka och sen ska jag lägga mig med den där förbaskade engelskaboken.


Jag och Denise.