Seg dag!

Som ni kankse vet så fyllde min älskade Johanna 17 år igår. Det firades med en liten överraskningsfest som jag och hennes pojkvän Joakim smorde ihop. Det var lite småjobbigt dem gångerna som Johanna höll på att avslöja alltihop, men det fungerade till slut. Så vi satt hemma hos Johanna ett helt gäng och förkrökade lite och firade henne. Hon fick ju självklart fördelsedagspresenter också. Av mig, Carolina och Joakim så fick hon en dildo. Hoppas du får användning av den gumman ;) Bilder från kvällen kommer så fort Jocke skickat dem till mig!

Idag så är man ju skapligt seg, men det är ingen ursäkt för att ligga och sega hela dagen. Har en del saker som jag måste ta tag i, med andra ord plugg. Inte särskilt roligt jag vet, men a girl got to do what a girl got to do som jag brukar säga..

På onsdag ska jag till Ramsjö!


Bild 1: The gang in Ramsjö ;)
Bild 2 : Johanna älskling!


Sommar me like!

Gud vad jag älskar det här vädret! Så skönt när det är 20 grader i solen och man kan gå i bara kjol och linne. Det gör en på bra humör också och det behövs just nu känns det som.

Just det! Nu har jag bokat en resa upp till Ramsjö med Beatrice och Isabelle. Ska fira hela valborg med dem och Beatrices mormor och morfar. Mysigt värre!

Men nu ska jag ut i solen, Ciao!


Running in your veins - Renegade five

Nu kom jag nyss in från en promenad med syster, våran lilla bebis och grannens vovve. Riktigt skönt att komma ut och röra på sig. Så nu ska jag skriva klart laborationsrapporten och sedan ska jag plugga lite matematik innan jag lägger mig. Ska självklart ringa Daniel och prata lite med honom innan jag somnar, som vanligt. Saknar honom redan fast jag var med honom hela helgen. Två månader på söndag <3

Har hittat en ny favoritlåt förresten, Running in your veins med Renegade five, superbra låt! Inte den riktiga videon men det är låten som är bra ändå..


Crasch "fucking" dïet

Nu är jag hemma. Har precis smällt i mig lite mat och ska alldeles strax  börja plugga. Ikväll skulle jag egentligen ha gått ut och gått med Carolina, men båda två förstod att det skulle bli på tok försent då båda har väldigt mycket plugg just nu.

Det som står på kvällens to do list är:
- Plugga matematik
- Skriva klart labrationsrapporten
- Gå ut med min vovve

Tittade alldeles nyss igenom min musik på datan och hittade (Johanna hör och häpna!) en gammal Crash Dïet låt. Tyckte det var lite komiskt eftersom att jag och Johanna var inne i en period förut då vi var sålda på dem. Här har ni låten i alla fall;


Biologi.

Hellu allihopa!

Nu sitter jag på biologilektionen och skriver en urtråkig labbrapport, typ det tråkigaste man kan göra inom biologi! Vi fick en ny uppgift idag som handlar om fall vargarna ska få finnas i sverige eller inte. Riktigt intressant enligt mig då jag själv tycker det är självklart att dem ska få finnas medans jag har kompisar som verkligen hatar vargar.

Ne nu ska jag försöka göra så mycket som möjligt av labrationsrapporten så jag kan gå ut med Carro och vovvarna senare. Ciao!

Hemmafruar.

Danne och hans sambo Tobbe är riktiga hemmafruar. Nu springer dem runt och städar hela lägenheten och jag måste säga, jag har nog aldrig sett det så rent förut haha!

Vet inte riktigt vad som händer ikväll. Kommer nog åka till Ramsjö och ta det lungt. Mysigt värre, har saknat Danne som *piiip*!

Ne, nu ska jag se om dem har gjort några fler framsteg och kanske tvinga Danne att göra lite nudlar till mig, mihi..

Stress!

Känner mig minst sagt riktigt stressad just nu. Måste skriva en romananalys (jag har inte ens läst klart boken) plus att jag måste packa och klockan är redan tio i sju. Paniiiccc!!

Kommer dessvärre inte bli så mycket uppdatering under helgen eller idag, då jag ska åka till Daniel imorgon. Ska bli riktigt skönt att komma bort. Nästa helg ska han komma ner till mig och då fyller Johanna sötnos år också!

Men nu ska jag börja lite smått på romananalysen. Ciao babes!

image438
Såhär såg kylskåpet ut i början av helgen när vi var i Ljusdal sist. När den var slut var kylskåpet helt tomt..

Ångest!

Har fortfarande inte satt mig med boken, fastnade vid datorn som vanligt.. Men nu måste jag sätta mig med skiten rent utsagt. See you later!

image437
En lite gullig bild på mig och Daniel, båda sådär lagom dragna haha!

Budgetvariant.

Eftersom att jag är en fattig student, haha, så har jag ju inte hur mycket pengar som helst att lägga ner på skönhetsprylar. Så jag tänkte tipsa om lite budgetsmink som jag tycker funkar helt galant.

Min foundation är från Maxfactor och heter colour adapt. Är riktigt bra enligt mig, och kostar drygt 140 spänn.


Pudret som jag använder mig av är från Isadora och heter velvet touch. Funkar också bra, slipper vara så blank i hyn. Kostar 110 kr.


Jag har just bytt mascara till en annan Loreal som heter Double Extension. Är en dubbelmascara med både en svart och en vit. Är lättare att applicera än den tidigare Loreal mascaran jag använde, volume shocking. Men jag tycker att bara man får in den rätta tekniken på volume shocking så blir det lika bra resultat på båda två. Har för mig att båda mascarorna kostar mellan 110-170 spänn.
 


Min söta läppglans som jag använder just nu är ifrån H&M. Jag är nöjd med resultatet och det får ett plus för det luktar melontuggummi! (Använder dock inte denna färg, ni får också en bild på hur det ser ut på läpparna)
   image436




Aprilhäxan - Majgull Axelsson

"En av mina systrar stal det liv som var avsett för mig. Jag vill veta vem." Så tänker Desirée där hon ligger i sin sjuksäng. Hon är ett av de handikappade barn som på 50-talet placerades på institution. Hon är från födseln förlamad och spastisk, hon kan inte tala och drabbas ofta av våldsamma epileptiska anfall, men hon har andra förmågor. Men hon drivs nu enbart av tanken på att hämnas. Vem av de tre fostersystrarna är det som har stulit hennes liv?
Arbetaränkan Ellen är biologisk mor till den bortlämnade Desirée och fostermor till de tre övergivna flickorna Christina, Margareta och Birgitta (döpta efter Hagasessorna). Christina är läkare, i Hermèsscarf och pärlor visar hon en yta som är långt ifrån hennes osäkra inre. Margareta, fysiker i Kiruna, har inte någon gång kunnat stanna upp hos en man, utan ständigt gått in i nya förhållanden. Den tredje systern, Birgitta, är en utslagen missbrukare, som aldrig kommit över sin biologiska mammas svek.
Ingen av systrarna tycks känna till Desirées existens. Men en dag får de ett brev, som tvingar dem att minnas tant Ellen och varför de måste lämna det trygga fosterhemmet.


image430

Världens skönaste låt just nu!



Afasi & Filthy - Jobb..

Dålig uppdtaring.

Gud vad jag har blivit dålig på att uppdatera denna stackars lilla blogg. Beslutade mig för att skriva ett litet inlägg efter ett ihärdigt tjatande från min söta vän Carolina.

Inget speciellt som har ändrats sen sist jag uppdaterade er, förutom att det känns som om jag har mer plugg än någonsin just nu. Som tur är så har jag något att se fram emot för i helgen ska jag åka till min älskling. Nu blev jag påminnd om min, Johannas och Jockes grymt roliga helg där uppe sist jag var där. Krök var det som helgen bestod av. Vart en hel del dansande och roliga diskussioner, självklart också en massa bilder.

Jag pluggade nyss matematik eftersom att vi ska ha ett litet läxförhör imorgon. Som tur är tycker jag det här kapitlet är busenkelt tillskillnad från vad vi har gjort hitills. Men pluggandet är inte över ännu. Måste lägga mig och läsa en svenska bok som jag ska skriva en romananalys om. Den är faktiskt ganska bra, skriver var den handlar om i ett inlägg lite senare.

Nu ska jag plugga lite smått, hörs senare. Puss på er! Här har ni lite bilder från våran helg i Ljusdal.