Trevlig helg

Sicken trevlig helg det blev. På fredagen så var vi ett gäng hemma hos Johanna som krökade, umgicks och sjöng singstar. Riktigt roligt faktiskt. I lördags så var jag på teater med Johanna och hennes familj. "De tre musketörerna", riktigt häftigt då det var en rockteater. Dem sjöng en massa rocklåtar, så jag älskade den givetvis. Vi ska gå och se den igen, vet dock inte riktigt när. Verkligen sevärd! I söndags så tog vi det bara lungt. Sjöng singstar och kollade på TV.

Idag så har jag varit i skolan. Åkte även till Tumba en snabbis, med Johanna och Patrisia, för att betala in pengarna för övningskörningstillståndet. Sedan mötte jag och Johanna upp Isabelle, Sebbe, Ludde och Bea. Stog och snackade ett tag men rörde oss sedan hemåt.

Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lungt. Har inte varit hemma på hela helgen, så ska ha en liten egen kväll. Duscha, måla naglarna och lite annat smått och gott.


Jag och Bea för typ ett år sen.

Torsdag.

Torsdag idag. Har inte varit hemma på hela dagen. Åkte till Beatrices skola vid tolv med Isabelle och Tyra. Vi satt där i någon timme och rörde oss sedan in mot stan där jag, Beatrice, Isabelle och Tessan satte oss och tog en fika och snackade en massa skit. Som vanligt när man sitter enbart tjejer. Sedan gick vi runt lite i stan och träffade en hel del kompisar. Sedan var vi tvungna att röra oss hemåt eftersom Isabelle hade med sig Tyra och inte ville vara borta allt för länge med lillskruttan. Så vi kom hem för typ en och en halv timme sedan.

Imorgon måste jag åka till skolan eftersom jag har muntliga nationella i Svenska B, hålla ett föredrag om grupptryck. Ska stå och snacka där framme i typ 5 minuter så får hoppas på att det går bra. På kvällen så blir det en liten tjejkväll hemma hos Johanna med några tjejkompisar. Vi ska sitta och förkröka, göra en massa goda drinkar och snacka skit.

Men nu ska jag ta en cigg och sen måste jag sätta mig med svenskan. Ciao!


Jag och Beatrice i Ramsjö för ett och ett halvt år sedan.

KoRn - Fuck that


Har inget roligt att skriva, så uppdaterar när jag har lust igen.

Mys.

Ska alldeles starx kila ner till Johanna för att tillbringa resten av kvällen och natten där. Vi ska bada bubbelbad och kolla film. Orkar inte skriva något mer, skriver mer imorgon istället. Puss&kram!


Lugn helg.

Gud va mysig den här helgen har varit. I lördags så var jag och Johanna hem till Joakim en snabbis för att hämta hennes saker. Sedan åkte vi förbi flempan för att köpa med oss en massa gott. Väl hemma hos Johanna igen så myste vi till det riktigt ordentligt, tände en massa ljus, gjorde iordning mat och tittade på melodifestivalen. När melodifestivalen var slut somnade vi i soffan, så när vi vaknade runt ett tiden gick vi upp och la oss i Johannas säng istället.

Och igår satt vi också bara hemma framför tvn. När vi tittat klart på Beck så rörde jag mig hemåt. Det behövs sånna här helger också, speciellt eftersom att jag börjar bli sjuk. Hostar, har ont i halsen och är täppt i näsan. Inge vidare roligt, får hoppas på att jag blir frisk till helgen.

Snart så ska jag röra mig ner mot bussen, ska åka till skolan och ha två lektioner, Matte D och Kemi A. Inte världens roligast ämnen om man frågar mig..

Men nu ska jag ta något att äta, pusss!



Madde goes fotograf.

Johanna baby.

Nu har jag skrivit klar filmanalysen, duschat en snabbis och klätt på mig. Ska alldeles strax kila ner till Johanna för att göra mig iordning. Vet inte riktigt vad som händer, men något händer väl alltid! Puss på er!


Johanna, jag och Carro i bakgrund. Carros 18-årsfest.

I taket lyser stjärnorna

Jag och Johanna var ju på bio igår, vi valde att se I taket lyser stjärnorna. Filmen var verkligen sorglig. Vi höll på att börja gråta flera gånger under filmens gång. Jag brukar inte börja gråta när jag tittar på filmer, men den här väckte verkligen känslor. Jag tänkte på min mamma, ifall det skulle hända henne något. Jag tänkte, nu ska jag åka hem till min mamma och krama om henne och säga att jag älskar henne. Den var verkligen värd att se.

När vi hade tittat klart på filmen så åkte båda hem till sig. Jag var hur trött som helst trotts att jag hade sovit tills klockan var halv tolv igår. Var inte i skolan eftersom jag inte kände mig helt frisk.

Just nu sitter jag och skriver på en filmrecension som ska in imorgon. Lika bra att göra den nu när jag ändå inte har något att göra. Vet inte riktigt vad som händer ikväll. Ska inte festa i alla fall eftersom jag börjar bli sjuk. Har ont i halsen och huvudet. Vi får se vad som händer.

Ne nu ska jag fortsätta med filmrecensionen. Pussss!


Jag, min mamma och min yngsta lillasyster.

Biomys.

Ska alldeles strax ta bussen för att åka in till stan med Johanna. Vi ska se "I taket lyser stjärnorna". Har läst boken och jag älskade den, så hoppas på att filmen är lika bra. Vi får se vad som händer efter bion, något kommer man alltid på!


Jag och Johanna för tre år sedan.

Torsdag

Fredag imorgon! Gud va skönt, sen är det bara 11 veckor kvar tills sommarlovet och 3 veckor kvar tills påsklovet.

Idag har jag varit i skolan hela dagen, duktiga jag! Slutade klockan elva, då jag mötte upp Johanna och lunchade på wokstället som ligger vid min skola, godaste woken som finns. Både jag och Johanna var på pissdåligt humör så vi åkte hem till henne och la oss och sov tills klockan var fem. Då åkte vi upp till flemingsberg för att köpa med oss grädde, mjöl och läsk. Väl hemma hos Johanna igen så gjorde vi kladdkaka och mat. Har nog aldrig varit så mätt i hela mitt liv! Sen satt vi och snacka och tog det lungt tills det var dags för mig att röra mig hemåt.

Vet faktiskt inte riktigt vad som händer i helgen. Fast jag vet att jag ska hålla mig nykter hela helgen. Känns som om det är på tiden. Jag kan ha roligt fast jag är nykter så det blir inga problem.

Ska alldeles strax hoppa in i duschen och sedan är det dags för mig att i alla fall försöka sova. Ska upp klockan sex imorgon då jag börjar åtta. Har egentligen lång dag imorgon, vet dock inte om jag pallar dra på idrotten. Får se om jag har lust.


Jag på Carros 18-årsfest. Jag fick ett sanning och konsekvenskort där det stod att jag skulle ha sex med en kudde. HAHA, rolig kväll!

Cassie - Is it you


Lördagen.

Kom på att jag inte har berättat om min helg. Så kan passa på att göra det nu, annars kommer det inte att bli av om jag känner mig själv rätt.

Fredag var lugn, var bara hemma och tog det lungt med familjen. Lördagen var det dock fest på g! Jag och Johanna åkte hem till hennes kusin Patrisia för att fixa lite grejer. När vi väl kom hem till Johanna igen efter en evighet (kändes i alla fall som det, jävla skit SL!) så började vi kröka. Jag kan säga såhär, det går inte att ha annat än roligt när man dricker med Johanna, spelar ingen roll om man är på fest eller om man är själv med henne. Skrattar alltid lika mycket!

Vi bestämde oss sedan för att dra över till Strisse, där han och grabbarna satt och bastade och drack öl. Jag joinade dom ett tag i bastun. Sedan var det dags att åka hem till Engborg istället. När vi väl hade satt oss i bilen så ringde Alexander och sa att han, Kurtan och Mattias var utanför Johanna så vi åkte till Johanna istället. Jag och Johanna var tyvärr inte så jättepigga eftersom vi hade fått i oss lite för mycket, så killarna drog efter ett litet tag. Fast dom kom och hämtade upp mig lite senare när dom skulle åka hem till Mattias, även Johanna kom dit lite senare.

Man var lagom pigg dagen efter (dröjer ett tag tills jag dricker nästa gång, eller i alla fall sprit), fast jag var endå tvungen att gå upp vid elva eftersom att min kusin Johanna och hennes dotter Jennifer skulle komma hem till oss och få träffa Tyra. Riktigt roligt att träffa dem, då vi inte har setts på typ två år. Ska bli roligt när det blir dop för lillskruttan, då kommer man få träffa mer av släkten. Saknar alla kusiner, mostrar, morbröder och min mormor!

Ne nu blir det en cigg och sen sängen. Godnatt!


Två bilder på Carl hemma hos Strisse och en bild på världens bästa mormor.

Tisdag.

Hallå alla glada!

Skulle egentligen ha varit i skolan idag men hade en sån jävla mensvärk så jag stannade hemma och tog en sovmorgon istället. Kände mig bättre när jag vaknade så åkte med Johanna och uträttade ett ärende. Sedan åkte vi hem till henne och snackade och kollade på film. Slutade med att både slockande.

Igår var jag dock i skolan, för ovanlighetens skull. Hade Matte D och Kemi A, struntade i att gå på filmkunskapen. Orkade inte så jag mötte upp Johanna för att sedan åka och möta upp Alexander också. Vi åkte hem till honom, snackade och kollade på en film som vi självklart somnade till. Vi fick sedan skjuts av Alexanders pappa hem för att hämta bikinisar och hämta upp Mattias. Grabbarna skulle gymma medans jag och Johanna satt och tittade på. När dom var klara så blev det bastu och bad. Riktigt mysigt faktiskt.

Imorgon så blir det skola. Orkar egentligen inte alls att åka dit men måste då vi har en viktig labb i Biologi B som jag måste vara med på. Måste med andra ord gå upp vid sju imorgon eftersom att det är tidig vecka och jag börjar klockan nio.

Ge mig sommar tack, så man kan sitta i ute i bara tjocktröja på kvällarna utan att frysa.

Trötter.

Usch är så himla seg, ska ta en cigg och sen blir det sängen för min del. Skriver om helgen imorgon istället.


Lillis och Tyra.

Atreyu - Blow

Är på dåligt humör så uppdaterar när jag är lite gladare.


Listaaaaa.


TA FRAM MOBILEN & VAR ÄRLIG


HAR DU PUSSAT NUMMER 2?
Alexander - Ja det har jag :P
VAD HAR DU FÖR RELATION MED NUMMER 20?
David - Gick i våran klass i ettan.
NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 30?
Erik - Ingen aning.
ÄR NUMMER 18 SÖT?
Daniel Nilsson - Ja, lite söt kan han väl vara ibland ;)
VAD VAR DITT FÖRSTA INTRYCK PÅ NUMMER 33?
Ferm - Trevlig kille :)
HUR TRÄFFADE DU NUMMER 9?
Billy - På en fest.
NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 14 NÄSTA GÅNG?
Costin - Det vettefan.
ÄR DU NÄRA VÄN MED NUMMER 13?
Christoffer - Nopp.
HAR DU GÅTT PÅ BIO MED NUMMER 4 NÅGON GÅNG?
Angelica - Naj.
SKULLE DU KUNNA GÅ UT MED NUMMER 5?
Anna - Haha, självklart ;)
PRATAR DU MED NR 45 OFTA?
Jocke Köhler - Ibland.
KÄNNER DU NUMMER 1?
Alex sprit - Nej :P
SKULLE DU KUNNA GE NUMMER 6 EN KRAM?

Anton Borgström - Har jag gjort många gånger :D
VAD HAR DU OCH NUMMER 7 FÖR RELATION?
Bea - En supersöt tjej som jag umgås med så ofta jag kan :)

Smoker.


Wie.

Ska ner till Johanna baby när hon kommer hem. Slipper sitta hemma och tråka för mig själv :)

Jag och Joakim i Ramsjö när vi skulle åka skoter.

..

Pallar. Inte. Sitta. Hemma.

Jag orkar inte sitta hemma, vill ut, vill hitta på något, vill ha roligt. Men imorgon så är det som tur är fredag. Då kan man göra vad FAN man vill.


Alexander, jag och Mattias.

Duktig.

Nu har jag varit duktig och plockat upp i köket, damsög till och med. Nu blir mamma och pappa glada :)

Jag och Lillis ska snart ut på en promenad med Tyra och Boss. SKönt att komma ut i solen. Ska gå och väcka henne nu så att vi kommer iväg någon gång. Hörs lite senare!


Älskar dig syster!

Torsdag.

Torsdag = snart helg! Fan va skönt!

Vaknade för någon timme sedan av att syrran frågade om jag kunde passa Tyra. Så mysigt att ligga och titta på henne när hon sover, världens sötaste!

Vet inte riktigt vad som händer idag. Ska vara med Johanna. Skulle egentligen ha åkte till Tumba för att söka jobb, men hade inget papper hemma till skrivaren så kunde inte skriva ut CV:t. Får ta det någon gång i veckan istället.


Vill ha sommar nu tack!

Lista snodd från Johanna.

100 frågor!

1.Vad är klockan:22.39
2.Vilket namn stå det på ditt födelsebevis: Madelene Carolina Svensson.
3. Smeknamn: Madde.
4. Vad heter dina föräldrar: Mats och Viktoria.
5. Antal ljus på din senaste tårta: Vettefan om jag hade några..
6.Husdjur: Hund, katter, papegojor, kanin och råtta.
7.Hårfärg: Mörkt.
8.Favoritfärg: Svart.
9.Piercing: Töjning och hål i öronen, hål i tragus+naveln+tungan.
10.Tatuering(ar): Ingen just nu, men det kommer.
11.Födelseort: Född på södertäljesjukhus.
12.Bostadsort: Tullinge
13.Nuvarande bostad: Röd villa.
14. Har du varit kär: Japp det har jag.
15. Har du varit i några andra värlsdelar: Yes.
16. Har du varit med om en bilkrasch: Ja, men ingen allvarlig.
17. 2 eller 4 dörrar (på bilen): Spelar ingen roll.
18. Kaffe eller glass: Mjukglass!
19. Snuttefilt eller kramdjur: Kramdjur
20. Salladsdressing: Den som dom har på Dubbel W ´s Ceasarsallad.
21. Färg på strumporna: Just nu, svarta.
22. Lyckotal: Har inget ;)
23. Favoritfilm: Twilight.
24. Favoritcitat ur en film: Oj, ingen aning.
25. Bästa semestern: Har bara varit på en semester utomlands och det var den med Johanna.
26. Favoritmat: Beror på vad jag är sugen på. Men kräftor är riktigt gott!
27. Bästa veckodagen: Fredag/lördag
28. Senaste låt du har lyssnat på: "Raindrops" - Sash!
29. Tandkräm: Vettefan vad vi har för någon.
30. Favorit TV-program: Typ DH.
31. Favoritrestaurang: Har ingen speciell.
32.Favoritblommor: Syreéner, luktar så gott!
33. Tycker inte om: När folk tjatar!
34. Sport att titta på: Hatar sport, men fotboll om jag måste välja.
35. Snabbmatrestaurang: Max
36. Senaste sjukhusvistelse: Förra helgen när Tyra föddes.
37. Favoritdricka: Redbull eller iskall coca cola.
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Lila.
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: Har inte tagit det ännu.
40. Var är du om 10 år: Har förhoppningsvis fästman/man och barn, bor i en fin villa och jobbar med något som jag trivs med.
41. Vem fick du senast e-mail från: Facebook.
42. Är du dömd för något brott: Nopp.
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: Oj, ingen aning.
44. Vad gör du när du är uttråkad: Tittar på tv, äter eller sitter vid datorn.. Sen blir det nog lite många cigaretter ibland också.
45. Fras/ord du använder (för) ofta: Olika svärord andvänder jag på tok för mycket.
46. Vän som bor längst ifrån dig: Dom i Ramsjö.
47. Vad retar du dig på: När folk tjatar...
48. Det bästa du vet: Att vara lycklig. När man t.ex. är kär, har lov eller bara är allmänt glad!
49. Läggdags: Olika beroende på hur mycket jag har sovit.
50. Vem tror du kommer att svara snabbast på det här: Ingen aning :P
51. Vem/vilka tror du kommer låta bli att svara: Ingen aning.
52. Vad är klockan: 22.53
53. Favorit beatle: Vet inte.
54. Favoritlek: Älskade att leka burken när jag var liten.
55. Favoritfilmmusik: Vettefan.
56. Skostorlek: 39.
57. Syskon: Tre småsystrar.
58. Favoritpålägg: Ost, skinka och räkost!
59. Om du skulle skänka bort S: Va?
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: Oj den var svår..
61. Bästa bok du läst: Expert på att rodna. Och självklart Twilight böckerna.
62. Är du internetberoende: Jo, kan man nog säga.
63. Favoritdjur: Häst, hund och katt.
64. Gillar du snö: Får gärna vara snö i december och januari, men resten av året kan det vara sommar!
65. Favoritglaglass: Mjukglass.
66. När köpte du något åt dig själv sist: Kommer inte ihåg ^^
67. Är du långsint: Beror på vad det handlar om, men oftast inte.
68. Favoritgrupp/artist: Lyssnar på det mesta. Men Takida är en favorit!
69. Vilken är din bästa egenskap: Att jag är en bra lyssnare och att jag älskar att ha roligt och skratta!
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: Klara skolan, skaffa körkort och jobb.
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20.000 kr: Skulle inte klara av det. Älskar djur för mycket.
72. Vad gör du: Ska snart äta en macka och röka.
73. Mest intressanta stad du varit i: Ingen aning.
74. Vilket djur skulle du identifiera dig med: Vilka jobbiga frågor! Ingen aning faktiskt..
75. Vad fascinerar dig hos andra människor: När någon är riktigt riktigt smart.
76. Senaste pojkvännen/flickvännen: Daniel Nilsson.
77. Favoritgodis: Choklad är en kvinnas bästa vän.
78. Spelar du nåt instrument: Haha, har aldrig lyckats lära mig.
79. Vilken/vilka sporter gillar du mest: Älskar att hålla på med hästar, men utom det dans.
80. Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa: Just nu.. Johanna baby :)
81. Vilken film såg du på bio senast: Var nog Twilight med Johanna.
82. Senaste köpa skiva: Mamma köpte absolut music 2008 ;)
83: Roligaste konserten: Måste ha varit någon the voice eller NRJ konsert.
84. Bästa känslan: Att vara kär utan tvekan.
85. Samlar du på något: Nej har nog aldrig gjort heller.
86. Isåfall vad: -
87. Är du feminist: Nej..
88. Om du var ett instrument, vad skulle du vara då: En elgitarr.
89. Favoritskiva: Veeeeeeeeeet inte.
90. Bästa kompis: Johanna och Carolina<3
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: En väldigt framåt och lite konstig tjej ;)
92. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick: Att jag inte har lov...
93. Favoritlåt: Alla möjliga.
95. Har du en mobiltelefon: Japppp.
96. Vem är du kär i just nu: Ingen faktiskt ^^
97. Vad är det vackraste som finns: Just nu tycker jag att det är lilla Tyra :)
98. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: Thailand eller något varmt ställe i USA.
99. Är du homo- eller bisexuell: Inget av dem.
100. Vad är klockan nu när du är klar: 23.07

Onsdag.

Onsdag igen, satan vad tiden går fort! idag har jag inte gjort så mycket mer än att följa med Johanna till Huddinge. Hon skulle dit och lämna CV:n på några ställen och undrade om jag ville joina vilket jag gjorde. Alltid lika roligt att vara med henne.

Sedan åkte jag hem, städade, åt, myste lite med Skruttan. Alltså en rätt så händelselös dag. Men snart är det helg och den blir förhoppningsvis lika rolig som dem senaste helgerna har varit!


Jag och Mattias förra helgen.


Sleep tight.

Eftersom jag gick upp vid 11 idag och jag och Johanna somnade vid 3-4 så är jag helt död. Ska strax ta en cigg och sedan blir det sängen för min del. Skola imorgon ju, suck...

Jag och Johanna gjorde inte så mycket, snackade mest och kollade på tv. Mysigt det med ibland.


Ne, sova var det. Godnatt! 


FloRida - Right Round.

Stone Sour - Bother.


Johanna baby.

Nu ska jag snart kila ner till Johanna och göra mig iordning. Får ser vad vi hittar på, blir väl lika roligt som vanligt ;)

Var på BVC med Isabelle och Tyra idag. Lilltjejen väger nu 3370 gram och är 49 centimeter lång, så skruttan växer som hon ska.

Men nu ska jag hoppa in i duschen, pusssss!



Jag och Johanna sommaren 2006.

Söndag.

Nu är lovet slut, usch vad hemskt det känns. Vill inte börja i skolan.

Orkar inte skriva om lovet, har hänt så mycket. Men har tillbringat hela lovet med Johanna eller familjen. Kanske skriver mer imorgon!



Johanna och jag, balen 07.