En lista.

Har tråkigt så här får ni en lista.


TA FRAM MOBILEN & VAR ÄRLIG


HAR DU PUSSAT NUMMER 2?
Andreas -  Nej det har jag inte :P
VAD HAR DU FÖR RELATION MED NUMMER 20?
Denice -  Kompis från klassen :)
NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 30?
Emil Parme - Jadu :P det var en bra fråga.
ÄR NUMMER 18 SÖT?
David - Jada det är han :D
VAD VAR DITT FÖRSTA INTRYCK PÅ NUMMER 33?
Erik Snusk - ÄCKEL!
HUR TRÄFFADE DU NUMMER 9?
Bolin - Genom internet faktiskt ^^
NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 14 NÄSTA GÅNG?
Dajje - Det vet jag inte.
ÄR DU NÄRA VÄN MED NUMMER 13?
Costin - Skulle inte tro det va..
HAR DU GÅTT PÅ BIO MED NUMMER 4 NÅGON GÅNG?
 Anna - Ne det har jag inte.
SKULLE DU KUNNA GÅ UT MED NUMMER 5?
Anton - Njae det tror jag inte.
PRATAR DU MED NR 45 OFTA?
Jesper - Aldrig.
KÄNNER DU NUMMER 1?
Amanda - Njae, har festat med henne :)
SKULLE DU KUNNA GE NUMMER 6 EN KRAM?

Anton Borgström - Har jag gjort många gånger :D
VAD HAR DU OCH NUMMER 7 FÖR RELATION?
Bea - Underbar brud som jag umgås med någolunda ofta :)


Min älskling <3

Nu ska jag alldeles strax bege mig ut på en promenad med min älskade vovve. Gud tänk att han redan är tre år. Det har verkligen gått alldeles för fort! Kommer ihåg när vi åkte och tittade på honom. Han var så sjukt liten, låg där i varagsrummet och såg helt skräckslagen ut. Sen när hunduppfödaren la honom i mammas knä så började han slicka på mina händer. Då var jag helt fast. Det var hunden som jag skulle ha!

Och nu har det alltså gått tre hela år sedan vi fick hem min lilla bebis. Eller man kan väl egentligen inte säga lilla, han väger ju trotts allt 50 kilo.


Godmorgon!

Fredag idag! Sista fredagen innan man börjar skolan igen. Man kan ju inte direkt säga att jag längtar, men ska njuta av dem här två skolåren som är kvar. Kommer gå fortare än man tror.

Idag så är det nog tänkt att jag och Carolina (Johanna också anntar jag) ska dra iväg och festa någonstans. Har ingen aning om vart ännu, men det brukar fixa sig.

Usch, känner mig inte riktigt kry. Är alldeles tjock i halsen och har ont i den. Plus att jag har världens mensvärk, fortfarande. Men jag känner att jag vill ta vara på den sista helgen, trotts att jag lär få ligga i sängen söndag, måndag och tisdag.

Ne nu ska jag göra en kopp thé och lite senare ska jag ut med vovven.


Snart dags för den årliga Ramsjö resan!

Pannkakor

Nu kom jag  nyss hem från att ha varit och handlat med syrran. Fick promenera hela vägen hem från Flempancentrum med tunga kassar på armarna, så nu är man lagom trött.

Ikväll så kanske jag, Carolina och Johanna ska på fest i Södertälje. Beror på om Johanna orkar, så får se hur det blir. Är inte direkt taggad själv, har sån sjuk mensvärk så jag inte vet vart jag ska ta vägen.

Ne nu ska jag göra pannkakor. Är själv hemma med småsyrrorna så måste laga mat till småglinen ;)



En bild på mig när min yngsta syster hade födelsedagsfest för nästan ett år sen.

Trötter!

Gud va jag känner mig seg! Kanske beror på att Patrik skulle upp och jobba vid sju. Men nu är jag i alla fall uppe, ska snart göra några mackor och thé, sen tänkte jag gå ut med vovven.

Kvällen slutade med att jag drog hem till Patrik och typ låg och halvsov i hans soffa istället. Jag var inte ute så himla länge men kände att jag hellre ville sova med Patrik än att vara ute och ränna. Han skulle nämligen lägga sig tidigt så jag ville inte väcka honom. Hatar verkligen att sova själv, är det värsta jag vet.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Bea ville att jag skulle vara med henne, Sara och Hanna. Så det blir antingen det eller så hittar jag på något med Carolina. Var ett tag sen hon och jag hittade på något.

Ne, nu ska jag ta en cigg och sedan ta något att käka.



Älskar låten!

Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera, har faktiskt inte haft så mycket roligt att skriva. Crusingen vart i alla fall väldigt rolig trotts att det inte var lika mycket folk som det var förra sommarn. Antagligen var det pga av regnet, men kul hade jag!

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning för att sedan röra mig mot Bea där vi ska titta på film med några kompisar. Vet inte riktigt vilka ännu, men det ordnar sig alltid.

Men nu måste jag skynda mig, ha det så bra!



Fredric - Min vän

Mys.

Hello people!

Idag är det pissväder.. igen! Vilket det har varit i ungefär en vecka nu. Fan va jag hatar regn, trotts att man önskar att det regnade ibland när det blir för varmt. Men nu vill jag att det ska vara skinande solsken, det är inte alls lång tid kvar av sommaren nu.

Gårdagen slutade med att jag och Isabelle följde med Tias till garaget där han och hans polare höll på och mecka med någon bil. Träffade inte Patrik igår då jag var helt slut när Tias hade skjutsat hem oss. Jag somnade på en gång när jag la mig i sängen, så skönt!

Imorgon så är det ju som sagt Crusing. På dagen ska jag fixa dricka och sen blir det hem, göra sig iordning och sedan röra sig in mot stan. Hitills är det bestämt att det är jag, Isabelle, Patrik och Tias som ska åka i Hummern. Finns en plats kvar i bilen, så får se vem mer som hackar på.

Nu ska jag hjälpa mamma med maten, hörs lite senare.





Uppdateringsdags!

Hallå allihopa!

Nu är det dags för sega Madde att uppdatera igen. Anledningen till att jag inte har uppdaterat på typ tre veckor är att jag känner att man måste ta vara på den korta tiden av sommarlovet som är kvar. Har dem sista två helgerna något planerade i alla fall.

I helgen så är det för er som inte vet dags för Stockholm crusing och det blir typ 5:te året i rad för mig. Älskar det! Alltid lika roligt. I år så är det planerat att jag ska åka Hummer med bland annat Patrik och Isabelle. Sen får vi se vilka fler som åker med.

Helgen efter det så är The voice och jag måste dit! Jättemycket bra artister i år. Och helgen efter det så är det storträffen på BMK (offroad). Men den helgen så har man ju tyvärr redan börjat i skolan, men ska dit ändå. Fan va kul!

Ikväll så ska jag vara med Patrik, bara mysa och ta det lungt. Alltid lika skönt. Men nu ska jag kila!


Carro, jag och Isabelle förra Crusingen. Blir nog en favorit i repris, eller vad säger ni ;)?