Sommar tack!

Gud vad jag vill ha sommar! Sitter och lyssnar på Lil Wayne - Lollipop och tänker på när jag och Johanna var uppe hela natten och låg och solade från klockan 9 tills klockan var tre. När Juan gjorde Sheapdance och vi hade steron ute på högsta volym. Så jävla skönt! Ge mig sommar, värme och sol! Fan va skönt att slippa dra på sig en stor och klumpig vinterjacka så fort man ska gå ut någonstans. Äsch bara några månader kvar tills det börjar bli någorlunda varmt, kommer att gå fort!


Enrique Iglesias - Can You Hear Me

Älskar den här låten, tänker på sommaren som fan när jag hör den!

Uppdate

Uppdate var det visst dags för nu. Har inte hänt så mycket dem senaste dagarna förutom att jag har varit med Johanna och varit i skolan. Idag åkte jag och Johanna förbi och hälsade på Joakim på hans jobb, roligt att träffa honom var ett tag sen faktiskt! Sedan skulle jag egentligen hem och plugga men följde med ner till Johanna ett tag. Orkade inte plugga när jag kom hem heller så får ta och göra det imorgon istället. Ska inte till skolan imorgon då jag och Johanna har lite roligt som måste göras. Men efter det så blir det plugg resten av dagen.


Dad in action.

.

Uppdatering.

Vad jag är dålig på att uppdatera. Men jag säger som jag har gjort förut, när man inte har något roligt att skriva om är det ju endå inget roligt att läsa eller hur?

Har inte hänt något över huvudtaget på senaste tiden. Kanske beror på att jag har legat hemma i snart två veckors tid eftersom jag låg med vattkoppor. Jag lovar, det är fanimej det värsta jag har varit med om! Usch säger jag bara. Jag fick det efter at jag och Johanna solade solarium i Huddinge. Vem lägger sig i ett solarium när man har vattkoppor egentligen?

Imorgon ska jag leka lite snickare, ska nämligen hjälpa pappa och mamma att sätta upp taket på våran övervåning.Ska bli lite roligt tycker jag allt! Sen ska jag nog träffa Johanna en snabbis imorgon, var ju ett tag sedan nu. Saknar henne!


Jag vill ha en varm sommardag när man kan åka offroad utan att frysa!

Syskonkärlek

Kommer alltid att finnas här för dig älskade syster. Älskar dig något enormt!




Tjejkväll.

Nu sitter jag hemma och ska alldeles strax hoppa in i duschen. Kvällen slutade med att jag, Bea och Johanna hyrde en skräckfilm, som jag nu inte minns namnet på, och hade en liten myskväll. Satt och lyssnade på musik och snackade skit, en riktig tjejkväll med andra ord.

Imorgon är det dags för skola igen. Ser verkligen fram emot det... Eller inte. Efter skolan är det tänkt att jag och Johanna ska åka till Beas jobb för att lämna ett varsitt CV. Hoppas vi får jobbet nu. Vore riktigt skönt, tar bara tjugo minuter att åka dit också vilket är ett stort plus. Så håll tummarna för mig nu! Men Bea sa att bara man ser bra ut så är jobbet redan fixat, då är det ju redan klart för oss eller vad säger du Johanna ;)?


En bild från i sommras.

Jowie baby!

Sitter hemma hos Johanna. Vi har varit nere i Tullinge centrum, solat och köpt mjölk. Det var skitskönt att sola, jag har inte gjort det på hur länge som helst.

Vi försöker att lista ut något som vi kan hitta på ikväll. Vet inte riktigt vad det blir, några förslag? Vi ska i alla fall följa med Bea upp till Flempan centrum, sen får vi helt enkelt se vad som händer :)


Bild från när jag och Johanna var hos Andersson för ett tag sedan.

Vill ha sommar!

Fick en bild av Jon som hans lillasyster hade tagit på oss i sommras när dom var i Stockholm. Fan va jag vill ha likadant hår och fan vad jag vill ha sommar!

 

Bättre sent än aldrig, eller?

*Nämn tre saker du aldrig kommer glömma med året som gått.
Oj det finns så mycket med 2008 som jag aldrig kommer glömma, så skulle ta lång tid att rabbla upp allting. Men man får väl försöka att glömma allt det dåliga och komma ihåg allt bra som har hänt. Det dålig har satt sina spår i vilket fall som helst så dem upplevelserna vill jag nog bara glömma.

* Vad gjorde du 2008 som du aldrig gjort förut?
Även mycket här som jag aldrig gjort, både bra och dåligt.

* Vilka länder besökte du?
Inget alls faktiskt.

* Vilket datum från 2008 kommer du minnas, och varför?
Om jag ska skriva om det första bästa datumet som kommer upp i mitt huvud måste det antingen vara den 27 eller 26 februari, datumet som jag blev tillsammans med min dåvarande pojkvän Daniel på. Eller helgen efter min födelsedag från den 26 till 30 juni då jag hade en helt underbar helg, med enbart festande.

* Vilka låtar kommer allltid att påminna dig om 2008?
Nomy - Cocaine måste ju vara en självklarhet sen finns det en hel drös låtar till.Takidas nya, All summer long med kid rock and so on.

* Blev du kär under 2008?
Jajjemän.

* Vad gjorde du på din födelsedag?
Satt hemma med familjen, men som jag skrev längre upp så hade jag en helt galen helg efter min födelsedag. Bland annat min födelsedagsfest ägde rum under den helgen.

* Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Hmm, ne inte vad jag vet faktiskt.

* Vilka nya personer är du glad över att ha lärt känna under året?
Det är helt otroligt vad jag har lärt känna nytt folk under 2008, skulle ta lång tid att skriva upp alla.

* Höll du några av dina nyårslöften?
Brukar inte ha nyårslöften, så kunde inte hålla något.

* Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Bra betyg i skolan. Sen skulle en pojkvän inte sitta helt fel heller faktiskt, men allt tar sin tid!

* Vad var din största framgång 2008?
Oj jag har ingen aning. Kanske att jag fick övningsköra lite med pappa så jag i alla fall vet hur man växlar?

* Största misstaget?
Att jag sket i skolan totalt. Sen finns det väl en del som man håller för sig själv.

* Har du varit sjuk eller skadat dig?
Inte riktigt sjuk eller skadad faktiskt. Om inte bakfylla räknas?

* Vad spenderade du mest pengar på?
Smink, kläder, cigaretter och alkohol om jag ska vara helt ärlig..

* Gjorde någonting dig riktigt glad?
Jag brukar för det mesta vara glad.. Men sen är det väl allid vänner och familj som gör en extra glad ibland.

* Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Början av året var jag nog ledsnare men resten av året gladare!

* Vad önskar du att du gjort mer?
Pluggat,utan tvekan. 

* Vad önskar du att du gjort mindre?
Ätit godis kanske?

* Hur tillbringade du julen?
Hemma med familjen, roligaste julen någonsin skulle jag tro. Så himla roligt att se pappas reaktion när han fick sin julklapp, han blev så glad att han började gråta! Och då kan ni ju bara tänka er hur glad han blev,eller hur?

* Vem saknade du?
Skulle nog säga min släkt som jag nästan aldrig träffar. Sen självklart min gammalmoster som gick bort i sommras.

Rubrik?

Att jag ska vara så himla dålig på att uppdatera, vad är det då för mening med att ha en blogg om man aldrig skriver? Ska försöka bättra mig på den fronten nu när skolan börjar. Ska sluta röka också.Har trappat ner på det en hel del faktiskt. Har rökt max två-tre cigaretter på en dag när jag brukar röka runt tio stycken och ibland mer. Så rätt duktig känner jag mig faktiskt!

Finns inte så mycket mer att skriva.Är bara ungefär 8 veckor kvar tills jag blir moster däremot! Ska bli riktigt roligt. Och när det väl har hänt så längtar man till sommarlovet och därefter min 18-årsdag så denhär terminen lär väl gå rätt fort den med.