Fimpa

På måndag ska jag sluta röka. Kommer ha ett förjävligt humör dom närmaste månaderna.. Men det är värt det i slutändan.

Fredag imorgon!

Fredag imorgon och jag säger bara fy satan va skönt! Imorgon så blir det partaj, 20-årsfest för Johans kompis Classe. Ska bli riktigt roligt faktiskt. På lördag så är det offroadträff så ska vara där hela dagen, får se vad som händer på kvällen. Och på söndag är det också offroad och stallet på kvällen. Ska bli roligt att se den nya hästen som jag ska få ta hand om!

Idag så har jag varit i skolan från 9 till halv två. Har varit riktigt duktig dom senaste dagarna, hara bara pluggat under lektionerna istället för att sitta och snacka skit som jag brukar göra annars. Men har gett mig fan på att jag ska fixa skolan det här året.

Nu kom jag precis hem från stallet och väntar på att mamma ska färga mitt hår. Är verkligen på tiden kan jag säga, ungefär fyra månader sen jag gjorde det sist, förhoppningsvis så har dom tid på Murres i Huddinge imorgon också så jag kan klippa mig.


Måndag

Idag är det måndag. Har varit i skolan från kvart över nio till halv ett. Känner mig riktigt duktig har inte skolkat en enda dag fast det har varit rätt onödiga dagar. Men har bestämt mig för att sköta skolan ordentligt det sista året. Snart ska jag åka till stallet med syrrorna. Vi har inte Balderina idag, det har medryttaren, men Isabelle har Zogina. Så ska åka med och hjälpa henne lite. Ska pussa lite på min bebis också.

Imorgon har jag heldag, från åtta till fem i fem. Ser inte direkt fram emot det, men måste.


Syster och Balderina.

Riktigt rolig helg.

Vart en riktigt rolig helg, fast den dock var helt otippad. Har tillbringat hela helgen med Johan, Carro och Robin. Jag orkar inte skriva allt som vi har gjort men jag kan säga att det var grymt länge sedan jag hade det så himla roligt och skrattade så himla mycket! Vi har bland annat bara suttit och umgåtts och dragit på en fest, legat hemma i Johans stuga och medans Johan sov låg jag och Carro bara och asgarvade åt allt och ingenting.

Imorgon så börjar jag klockan 09.10 så ska alldeles strax slänga mig i sängen. Godnatt!


Rubrik?

Ska iväg nu. Johan kommer och hämtar mig och Carro snart så hinner inte uppdatera, men skriver mer imorgon!

Tyra


Världens gladaste,sötaste och gulligaste unge.


Hästarna

Jag känner mig aldrig så lugn och glad som när jag är i stallet. Det spelar ingen roll hur mycket jag har gått och grubblat på under dagens gång. När jag kommer in på stallplanen, låser upp sadelkammaren och går för att hämta in hästarna blir jag hur lugn som helst och tankarna på allt annat försvinner.

Jag har nog aldrig varit så engagerad i något (förutom Tyra och när jag fick Boss) som jag har varit i hästarna den här sommaren. Till och med mamma och pappa är chockade av hur duktiga vi har varit med dem. Det är seriöst det enda som kan få upp mig tidigt på morgonen utan att jag blir på pissdåligt humör.


Balderina Clear och hennes föl Queen of Lövsta.


Jeremih - Birthday Sex


Travare.

Var ju som sagt i stallet igår. Vi hade våran sista lektion på körkursen igår. Det roligaste var att jag fick åka ut med Olle den sista stunden. Han har en travare som han ska skicka iväg på tävlingar, så jag fick sitta bakom Balderina (hon är också en travare men är för gammal för att gå på tävlingar) och fy satan vad fort det gick. Men fy satan vad roligt det var. Var första gången som jag åkte så fort bakom henne. Kommer ju börja köra med Olle innan skolan när jag börjar sent, ser verkligen fram emot det!


När jag och mina systrar var ute och köre för nån vecka sen. Zogina fram,Balderina bak.


Trött.

Det vart en riktigt trevlig kväll igår. Vi åkte och hämta Carro med limon och åkte in mot stan. Väl inne i stan så hoppade jag, Carro och Isabelle in i Johans bil och åkte runt med honom ett tag. Var grymt mycket bilar på crusingen i år fast det regnade. Träffade en del folk därinne också.Tyvärr missade jag mina två kusiner Jimmy och Daniel som kommit hit från Örebro. Hade varit roligt att träffa dom, var ett tag sen sist.

Vi hoppade sedan in i våran limo igen för att skjutsa hem Carro och sedan åka och käka på donken. När vi hade käkat klart och kommit hem så var det bara för mig att hoppa in i Johans bil igen. Han kom och hämta upp mig och Carro, så vi, Robin + en till kille och två tjejer åkte hem till Robin och krökade. Riktigt roligt hade vi. Var hemma när klockan var halv fem imorse.

Sedan var det bara att kliva upp när klockan var nio imorse för att hjälpa pappa och Olle. Så är lagom trött nu, hade tänkt gå och lägga mig i någon timme innan vi ska till stallet klockan sex.


Måste bara lägga in den här låten, såg den på
Carros blogg. Älskar den!

Stallet

Nu har jag varit i Huddinge och handlat smink och vi ska alldeles strax börja gå mot stallet. skriuver antingen sen eller imorgon.

Sov gott

Nu har jag varit ute och rökt, så ska slänga mig i sängen bredvid Isabelle och Tyra och kolla på tv. Är sjukt trött, plus att jag börjar känna mig sjuk. Inte blev det bättre av att det började ösregna när vi var i stallet idag heller. Fick ta hand om en extra häst idag, han rida tre varv med henne sen var det bara att hoppa av och slänga in alla grejer i sadelkammaren för att sedan springa ner med henne till hagen igen. Var helt genomblöt. Hoppas bara jag inte blir riktigt sjuk nu.


Tyrisen när hon var två dagar gammal.

Update

Nu var det väldigt länge sedan jag uppdaterade här. Kan väl säga att jag hade en liten "bloggpaus", eller något i den stilen.

Nu är sommarlovet snart slut (aj, det sved att skriva det) och man börjar i skolan igen. Sommarlovet har gått lika fort som alla lov alltid gör. Min sommar har varit otroligt lugn faktiskt. Har varit med kompisar lite då och då, men jag har tillbringat den mesta tiden i stallet då vi har fått sköta om Olles hästar Zogina och Balderina fem dagar i veckan.

Men nu har vi Balderina på foder så vi kommer alltså att ha henne fem dar i veckan i fortsättningen också. Eftersom att min yngsta syster är intresserad av ridning medans jag är intresserad av körning så ska jag gå upp innan skolan (dom dagarna jag börjar sent i varje fall) och köra med Olle. Ska bli riktigt roligt faktiskt.

Imorgon så är det Stockholm Crusing och jag ska dit för kanske 5 året i rad nu. Får se om jag lyckas dra med mig Carro in. I sånna fall skulle vi åka med Johan och hans kompisar i någon Cheva. Kommer vara rätt mycket folk inne i stan imorgon eftersom att det är The voice i Kungsan också. Men det gör bara allting roligare. Sedan kanske jag och Carro drar ut på krogen, vi får se!