Rihanna - Rockstar (feat. Slash)


Lördag

Ännu en lördag som är kommen!

Igår så var jag med Carro och Lovisa. Först gick jag och Carro och handlade. Fick med mig en tröja, några ansiktsmasker, underlagscreme, nagellacksborttagning och en hårspray. Sedan mötte vi upp Lovisa hemma hos Carro och vi pluggade lite på projektet. Sedan tillbringades natten hemma hos Carro där hon och jag låg och lyssnade på en massa gammla låtar. Bjöd på en hel del skratt!

Vi vaknade vid nio idag och när det var dags för oss att ta tåget mot tullinge gick vi en in en snabbrunda på H&M där jag skulle köpa en kajal och en ögonbrynspenna. Fick även med mig ett hårband och hårnålar.

Ikväll så är det tänkt att vi ska åka till Bolin, han ska nämligen ha 20-årsfest/inflyttningsfest. Ska bli roligt, var ett tag sedan man träffade allt folk som ska komma dit.



På offroaden för typ ett år sedan.


Torsdag

Ännu en dag har gått. Veckorna går fort nu! Inte lång tid kvar, sen är det studenten!

Idag har jag bara haft en lektion, skönt men hatar fotolektionerna så brukar gå rätt segt. Men det är bara att härda ut!

Just nu sitter jag och pluggar, syrrona fick ta hästen idag eftersom jag har en hel del att göra. Ska dock gå upp och möta dom i flempan senare för att följa med dom och handla. Har gjort två uppgifter nu, en ledarskapsuppgift och sen projektrapporten. Skönt att ha börjat. När jag väl har kommit igång och pluggat brukar jag göra så mycket jag orkar och hinner då jag oftast bara tycker det är skönt att få skiten gjord!

Ne nu ska jag börja med nästa uppgift, får se vilken det blir!


Jag och lilla Myran!


Onsdag

Onsdag idag. Har varit i skolan hela dan och nu är jag barnvakt till Tyra. Lillis skulle med Olle till solvalla med Zogina, så jag sa att jag kunde passa henne. Blir att vi åker iväg och käkar pizza sen med pappa och syrrorna. Är grymt hungrig så ska bli riktig gott!

Nu är det inte många dagar kvar till skivan! Har fått mössan också. Orkar dock inte ta någon bild och lägga upp. Lär ta en massa bilder nästa vecka istället när det är mösspåtagning!


Söndag

Då var ännu en vecka slut. Jobbade idag, kändes jättebra! Är ganska säker på att jag kommer få jobbet, de verkade väldigt positiva. Skönt att bussen går hela vägen också, tar barar en kvart att åka dit.

Inte lång tid kvar tills skivan är nu heller. Ska nog gå en runda på stan imorgon efter skolan och köpa lite smycken. Det enda som fattas nu, sen har jag allting fixat!


Bild från när familjen var och fikade vid Gömmarn förra sommarn.


Huddinge

Vid ett ska jag, Isabelle och lilla Tyra åka och betala in pengar för skivan. Bara en och en halv vecka kvar nu, ska bli så grymt kul!

Vårat tema är att man ska klä ut sig till något på N (som i Natur), jag skulle köra på neonrosa, men min klänning har lite fel färg, så blir nitar istället!


Blir nog ett liknande armband, syrran har ett som dock inte är lika "långt".

Jobb!

Just det! På söndag så ska jag provjobba på pappas kompis cafe. Pappa sa att jag förmodligen kommer få jobbet. Ska bli riktigt skönt att få in egna pengar. Kommer i sådana fall jobba onsdagar till söndagar och vara ledig måndagar och tisdagar. Kommer förhoppningsvis få jobba ett par helger innan vi slutar skolan också.


Världens sötaste unge!


Rubrik?

Usch hatar att ha mensvärk, det värsta som finns. Hade så satans ont i magen imorse att jag stannade hemma från skolan. Nu är det dock bättre och jag har varit ute med Lillis i våran lilla bod och spelat musik. Vi fick hem den häromdagen. Det är rätt mycket som måste fixas, men det kommer bli bra när det väl är gjort.

Är bra med en liten egen stuga för oss fyra tjejer här hemma då det blir rätt kaotiskt ifall alla ska ha kompisar hemma hela tiden, så det är att bra alternativ. Ska bli mysigt i sommar när vi har fått upp poolen också!

Ikväll är det stallmöte vid halv åtta och sedan ska jag nog sätta mig och göra någon utav alla de uppgifter som jag har kvar att göra, blir nog kemiuppgiften så den är gjord. En utav de jobbigare uppgifterna.


Broken

Kvällens låt. Lifehouse - Broken


Done!

Nu är jag äntligen färdig med psykologin, så skönt! Då är det bara resten kvar. Men det tar jag i helgen för nu orkar jag inte är så grymt trött. Imorgon börjar jag kvart i två så blir en låååång sovmorgon.


Carro och jag på nyårsafton hemma hos Denise, haha!


Plugg, plugg, plugg..

Nu har jag varit och hämtat spån till hästen, varit i stallet och ätit. Så nu kan jag äntligen sätta mig och börja med pluggandet. Har inte lite i skolan just nu. Har fått en uppgift i kemi och vi ska få en hemuppgift i ledarskapen också. Har redan en hel del att ta igen där plus att jag dessutom har fysik som jag måste ta igen. Ska dessutom göra min prövning i Biologi B. Morr, får panik när jag tänker på det!

Men nu ska jag iaf sätta mig med psykologin, den ska in imorgon så den måste bli färdig.


Min fina bebis Boss :)


you don't know what you've got until you say goodbye


I believe the sun should never set upon an argument
I believe we place our happiness in other people's hands
I believe that junk food tastes so good because it's bad for you
I believe your parents did the best job they knew how to do
I believe that beauty magazines promote low self esteem
I believe I'm loved when I'm completely by myself alone

I believe in Karma what you give is what you get returned
I believe you can't appreciate real love 'til you've been burned
I believe the grass is no more greener on the other side
I believe you don't know what you've got until you say goodbye

I believe you can't control or choose your sexuality
I believe that trust is more important than monogamy
I believe you're most attractive features are your heart and soul.
I believe that family is worth more than money or gold
I believe the struggle for financial freedom is unfair
I believe the only ones who disagree are millionaires

I believe in Karma what you give is what you get returned
I believe you can't appreciate real love 'til you've been burned
I believe the grass is no more greener on the other side
I believe you don't know what you've got until you say goodbye


I believe forgiveness is the key to your own happiness
I believe that wedded bliss negates the need to be undressed
I believe that God does not endorse TV evangelists
I believe in love surviving death into eternity

I believe in Karma what you give is what you get returned
I believe you can't appreciate real love 'til you've been burned
I believe the grass is no more greener on the other side
I believe you don't know what you've got until you say goodbye


Pluggis.

Nu ska jag komma in i mitt lilla pluggisskal och ägna några timmar åt en religionsuppgift, ska bli riktigt skönt att få den gjord. Har en hel del att göra nu så ska ägna hela veckan till plugg, skolan och hästen.

A gril gotta do what a girl gotta do!


Jag och min bästa vän!

Lugn helg!

Har inte orkat uppdatera på hela helgen. Har inte haft ork, har inte suttit så mycket vid datorn heller för den delen.

I fredags var jag i alla fall i stan med Lina och våra vovvar. Var meningen att jag skulle ha tagit med mig Boss, men han hade ingen lust alls att röra på sig så jag fick ta med mig Bosse istället. Han brukar vara otroligt rädd för människor, jag tyckte med andra ord att det var jättebra träning för honom att vara i stan bland alla människor. Han var riktigt duktig och åkte både buss, tåg och tunnelbana utan problem. Den enda han brydde sig om var Linas hund Hessie.

När vi hade kommit hem, var det bara att slänga på sig stallkläder och röra sig mot stallet. Vi körde frihetsdressyr med Balderina, hon börjar fatta vad det är jag vill nu. Men vi märkte att hon var lite stel i höger fram så fick ta det lite lungt med henne.

Igår så gjorde inte jag så mycket mer än att vara i stallet. Dock märkte jag och My att hon markerade på vänster fram i traven när My satt på ryggen. Så vi får hoppas att hon bara har stukat hoven och att det inte är något värre än så.


Jag på Ella när Lina och jag bytte häst häromdagen.


Stan.

Nu ska jag alldeles strax röra mig för att möta upp Lina, vi ska åka in till stan med våran vovvar. Hennes lilla terv Hessie och min bebis Boss. Första gången dom träffar varandra, ska bli roligt att se!


Min fina vän Lina :)


Stallet.

Nu ska jag röra mig mot stallet, skriver med senare!


Godmorgon!

Godmorgon!

Nu är jag uppe, hade lite svårt för att kliva upp ur sängen imorse kan jag säga, är så satans morgontrött!

Idag ska jag rida ut med Nebbies nya medryttare, älskade Lina ska även göra oss sällskap. Hon kan ridvägarna bättre än vad jag kan dom. Ska bli skönt att få komma ut en stund på hästryggen.

Men nu ska jag plocka upp lite här hemma!


Min älskade vän Carolina och jag ♥


Stallet.

Vädret höll inte i sig, men måste till stallet i vilket fall som helst. Så nu ska jag klä på mig och sen ger vi oss iväg mot stallet!


Lillis, Tyran och jag :D


Uppe med tuppen, nästan...

Nu har jag vaknat, helt underbart väder ute! Varmt och det är soligt. Ska åka till Huddinge och möta upp mamma samt betala in pengarna för flaket. Skönt att få det gjort! Sedan ska bara pengarna in för skivan och när det är gjort är det bara en studentklänning och lite småsaker kvar som ska betalas!

Hoppas solen är framme hela dan så det är varmt och skönt när jag följer med syrran till stallet :)

Jag och min älskade vän Carolina när vi ställde ut vårt projekt!

Favoriter just nu...


Mustasch - I'm frustrated

 


One Republic - All the right moves.

 


Smoke


Gick ju lite sisådär med mitt sluta röka, höll mig i tre månader och sen började jag igen...


Dagen

Hallå!

Idag har det varit en rätt skön dag. Var i stallet vid två eftersom jag skulle rida ut med världens bästa Lina. Länge sedan bara hon och jag red så det var hur mysigt som helst. Bestämde även att jag ska rida ut med Nebulosas nya medryttare på onsdag då hon inte känner till ridvägarna häromkring. Hon verkar jättetrevlig och lugn, precis en sådan person som Nebbie behöver med andra ord!

Syster mötte upp mig i stallet för att testa nya benskydd som hon hade köpt till våran älskling. De passade perfekt, dock tror jag vi behöver köpa boots till henne, då det är hovarna som hon slår i. Men det skadar inte att ha extra utrustning!

När jag kom hem var det bara att slå sig ner framför datorn och börja plugga. Har rätt mycket att göra eftersom jag var borta hela förra veckan från skolan (Carolina, jag och Lovisa ställde ut vårat projekt, vi vann förövrigt ett stipendium till Portugal där vi ska ställa ut projektet igen och vi ska då representera Sverige och unga forskare). Har inte gjort så jättemycket, brukar bli så när man sitter vid datorn, sitter mest och slösurfar istället för att plugga. Men har kommit en bit påvägen i alla fall!


Min älskade vän Lina och min underbara häst.

Slash feat. Fergie

Älskar den här låten, så jävla grymma tillsammans!


Update

Hallå!

Nu är det ett väldans bra tag sedan jag skrev sist. Har helt tappat suget efter att blogga överhuvudtaget och när jag har velat göra det har jag inte vetat vad jag skulle skriva. Men vem vet, jag kanske får tillbaka suget efter det här inlägget? :)

Det har hänt en hel del sen jag skrev sist, orkar dock inte skriva allt då det skulle bli ett vääääldigt långt inlägg. Men har varit med om både roliga och tråkiga saker om jag säger så.

Istället för att skriva så lägger jag upp lite bilder istället.


Den gulligaste ungen på den här jorden har bland annat fyllt ett år, lärt sig gå, säga några ord och dessutom ridit för första gången.

Balderinas dotter har flyttat tillbaka till vårat stall.

Har köpt kläning och skor till min skiva (skorna är högre än vad dom ser ut att vara på bilden)