Olala.

Vart en riktigt mysig kväll igår. Vi sket i skrattstock och tog en fika på Espressohouse istället. Sedan rörde vi oss mot en park som ligger vid Stureplan, kommer inte ihåg namnet på den. Där satt vi i några timmar, snackade och lyssnade på musik.

Idag har jag varit ute i solen och hjälpt mamma att röja på tomten hela dan. Sprang runt i bikini så har fått lite mer färg nu. Bränt axlarna ännu mer har jag gjort också. Skönt som fan ute idag!

Pappa snackade med Olle om Balderina idag också. Hoppas verkligen på att vi tar henne på foder. Hon är en riktig allroundhäst, går både att köra och rida henne. Håller tummarna! Men då blir det efter sommarn.



Balderina när hon hade föl.

Solsken!

Det var en underdrift att hoppas på bra väder igår, det är ju underbart väder idag!

Var i stallet med familjen då det var sommaravslutning där. Riktigt roligt, så himla mycket trevligt folk! Fick ett roligt besked också. Vi kanske ska bli fodervärdar på Ballderina efter sommaren också. Hoppas på det. Ska inte vara något problem med tiderna heller, eftersom att både jag, pappa och två av syrrorna håller på med hästar nu.

Nu har jag legat ute i solen i någon timme. Vill inte ligga ute för länge då jag redan bränt ryggen när vi var i stallet. Är knallröd på axlarna och armarna. Så ska hoppa in i en dusch nu och sen ska jag ringa Carro.


Jag och Carro på min 16-årsdag.

Fredag.

Har inte hänt något speciellt alls idag, varit i skolan. Åkte hem och tog det lungt. Ska upp vid 8 imorgon då familjen ska iväg till stallet, så ska ta det lungt ikväll. Ska förhoppningsvis åka in till Långholmen imorgon och titta på Skrattstock med Carolina, Denise, Denice och Lovisa. Ska bli riktigt mysigt. Hoppas på bra väder också!


Suck.

Måste upp vid typ sex imorgon, ska ha idrottsuppvärmningen imorgon eftersom man måste göra det för att få G i Idrott och hälsa B. Har ingen lust alls. Har dessutom läxförhör i Biologi B och ett muntligt seminarium i Svenska B. Så måste vara i skolan hela dagen imorgon. Två veckor kvar, sen är tvåan avklarad!


Bebis!

Har nog aldrig sett en sötare valp i hela mitt liv! Vi får hem Bosse, som valpen heter, den 16:onde. Ska bli mysigt med en valp i huset igen :)


Bosse :)

Twilight

Jag ÄLSKAR musiken som dom har i Twilight filmen.




Valp!

Skulle egentligen ha gått till skolan idag, men tyckte det kändes som en väldigt onödig dag då vi bara har en tvåtimmars Matte D lektion och jag endå kommer få IG på den kursen kan jag lika gärna vara hemma.

Ska alldeles strax sätta mig och börja med biologin. Hann aldrig göra den igår så ska göra den idag. Måste bara plocka iordning i mitt rum först.

Som jag skrev precis innan min syster fick Tyra så hade i tingat en liten valp från en kull (blandras mellan Jack Russel och Westie) men pappa pratade med killen som hade hunden och det hade inte blivit några valpar den här gången heller. Och eftersom min pappa har lovat syrran en hund så har vi börjat titta efter en annan. Igår så var syrran inne på blocket och hittade en kull med skitsöta hundbebisar. Blandning mellan Yorkie och Chinese crested (nakenhund). Jag slängde iväg ett mejl till henne och hon hade ringt pappa imorse, så ikväll ska vi iväg och kolla på en vit liten hane. Ska bli riktigt rolig! Dom skulle bli leveransklara den 17:onde tyckte jag pappa sa. Så det är lite mer än två veckor kvar.


Det är den lilla helvita vi ska titta på.(Nästa längst till vänster på första bilden och man ser bara lite av ansiktet på den andra bilden).


Plugg.

Ska sätta mig och plugga Svenska B och Biologi B nu. Skriver mer när jag är klar.


School.

Nu är jag uppe, har tagit en snabb dusch och sitter och äter flingor. Ska snart röra mig ner mot bussen för att åka till skolan. Har bara två timmars lektion (en timme matte och en timme biologi, orkade inte gå på filmkunskapen). Ska hem och plugga efter, måste skriva klart svenskan och biologin.

Förresten! Fick reda på vad jag ska få för betyg i filmkunskapskursen igår. Jag landar på ett VG där. Det chockar mig eftersom jag varit där typ tre lektioner på hela terminen. Men jag bugar och bockar.


Ne nu ska jag ta en cigg och sedan leta fram en tröja som jag kan ha.


Sleep tight.

Ne nu ska jag ta en cigg och sedan blir det sängen för min del. Godnatt!


Jag och Johanna i egypten för typ tre år sedan.

Deadline

Jag såg nu att deadlinen för både svenskan och biologin var imorgon och inte igår som jag trodde. Skönt, då gör jag dom imorgon istället. Orkar inte gör dom ikväll.


Jag vill ha tillbaka mitt hår.

lala

Har fortfarande inte kommit igång med svenskan. Ska ut och ta en cigg med Ludde och Sebbe snart, men sen MÅSTE jag börja.

Jag för typ fyra år sedan.


Pluuuugg..

Kom hem för typ en halvtimme sen. Hade ju hästkörningen idag. Gick riktigt bra faktiskt! Nu däremot måste jag börja med den satans svenska analysen. Morr, inge roligt alls.


Solar

Ligger ute i solen och försöker läsa klart den urtråkiga boken. Har kommit en bit nu. Har ungefär 50 sidor kvar. Lite färg har jag allt fått också, fan va nice! Nu har jag grunden på ryggen i alla fall. Ska sola hela helgen om det är fint väder!


Rubrik?

Nej usch, får inte in något av boken i huvudet. Får med andra ord läsa klart den imorgon istället. Får gå upp någorlunda tidigt och skriva/läsa den plus skriva en biologirapport innan hästkörningen börjar. Nu ska jag kika runt lite på datan, ta en cigg och sedan blir det förmodligen sängen. Godnatt!


Segt

Nu har jag läst halva boken, satan vad den är tråkig.. Hatar att läsa böcker jag inte tycker om. Kommer inte hinna skriva analysen ikväll, så får göra det imorgon. Morr, vill duscha och lägga mig i sängen framför tvn.


Tråååk.

Har inte börjat plugga ännu, fy Madde! Var ute med Johanna en sväng först, ska börja plugga nu istället. Usch har ingen lust för fem öre. Vill ut och hitta på något. Tack gode gud för att det är sommarlov snart.

Plugga

Nu ska jag sätta mig och läsa Kallocain av Karin Boye som är på cirka 200 sidor. Ska vara klar med en analys av den tills ikväll, så det är bara att sätta igång. Tur att jag har lätt för att läsa, lär inte ta så lång tid.


Karin Boye.

Måndag, långt inlägg!

Måndag idag igen och långhelgen är över. Satan vad fort den gick, tur att det bara är typ tre veckor kvar tills sommarlovet. Då har man redan gått ut tvåan och trean väntar och sedan har man gått ut skolan. Nice!

Helgen har varit både lung och fartfylld. Har tyvärr inga bilder men kan berätta i alla fall.

I onsdags så började jag och Johanna med att förkröka hemma hos henne. Robin kom förbi en sväng men han och Fredde skulle till Haninge för att hämta någon. Men när dem hade gjort det svängde dom förbi för att hämta upp oss. Kvällen fortsatte med krök hemma hos Robin. Kvällen var riktigt rolig och killarna bjöd på riktigt goda drinkar. Tack grabbar!

Det slutade med att jag och Johanna sov kvar där,
då jag förstod att jag antagligen skulle få bära hem Johanna om vi skulle GÅ hela vägen hem från Källbrink. Dock väckte Johanna mig när klockan var runt nio och vi fick oss en skön, men jävligt jobbig, promenad på typ en och en halv timme hem.

Senare på kvällen bar det av in till stan för att möta Jon som var nere i Stockholm. Vi bestämde oss för att gå på bio och se Fast and Furious. Älskar dom filmerna! Filmen var färdig vid typ halv tolv, så jag åkte med Jon till Tekniska Högskolan och såg till att han kom på rätt tåg till Täby och sedan åkte jag hem och sov, var så sjukt trött.

Fredagen så var jag bara hemma och tog det lungt, Orkade inte riktigt göra något, skönt att bara vara hemma ibland,

På lördagen
så åkte jag först iväg med familjen till Skogskyrkogården för att göra iordning på farmors grav och lägga blommor i minneslunden för farfar, min gammelmoster och hennes man. Saknar allihopa som satan.

När jag kom hem var det bara för mig och Lillis att göra oss iordning för att rusa vidare till Bea och träffa henne, Tessan, Jon och Johan. Vi satt och kollade på massa roliga videos på youtube och senare kom även Ludde, Sebbe och Filip förbi för att ta en cigg. Jag och Lillis rörde oss sedan hem för att sova.

Igår så träffade jag och Lillis Sebbe, Ludde och Filip då Filip ville träffa Tyrisen. Gud vad söta killarna var med henne. Tycker det är lika gulligt varje gång en kille får dra vagnen. Sedan gjorde jag inte så mycket mer på dagen.

Igårkväll
så åkte jag dock över till Sebbe och kollade på film. Fast det slutade med att vi låg och pratade mest hela filmen.

Det var min helg i ett väldans långt inlägg.


Johanna och jag

Trötter...

Kom hem för typ en timme sen, har varit på bio med Jon. Roligt att träffa honom! Nu är jag så sjukt trött, time for bed med andra ord! Skriver mer imorgon.


Shut up ( and sleep with me) - Sin with Sebastian.

Johanna baby.

Ska kila ner till Johanna baby nu, ska kröka. Sen får vi se om jag åker och träffar Jon sen, annars träffar jag honom imorgon.



Långhelg.

Gud va skönt, nu är det långhelg!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag göra mig iordning. Ska åka med Johanna på hennes arbetsintervju och senare ikväll så ska jag träffa Jon. Imorgon blir det fest på Gullmarsplan och på lördag blir det lokalfest, nice!


Jag och Kurtan för några helger sen.

Promoe - Svennebanan.


Sjukt skön låt.

Tisdag.

Tisdag idag, näst sista skoldagen den här veckan. Går ju bara imorgon också eftersom att det är kristihimmelfärd. Skönt som tusan!

Idag har jag varit i skolan, var dock bara där i typ en och en halv timme eftersom att vi fick plugga på valfri plats på kemin. Så jag åkte hem för att sätta mig med kemiarbetet vi gör i grupper nu. Har precis skickat iväg det till Carros mail så hon och dem andra brudarna kunde göra resten. Kunde tyvärr inte sitta med dom och göra det eftersom jag ska iväg ikväll. Ville vara hemma, käka och det innan. Ska vara i stallet klockan sex för andra lektionen i hästkörning. Ska bli häftigt men lite läskigt.

Igår var jag med Johanna typ hela dagen. Var uppe hos hennes syster ett tag sedan åkte vi ner till henne igen. Var ute och gick med den söta lilla Chihuahuan, Lucky, som bor hos henne för tillfället. Mysigt värre.

Imorgon är det onsdag. Jon, en killkompis från norrland, skulle komma ner till stockholm imorgon. Han skulle hälsa på någon släkting. Så ska passa på att träffa honom medans han är här nere. Har inte träffat honom på typ ett år, så ska bli roligt!

Ne nu ska jag slänga iväg några mail, sedan ska jag ta en cigg och lyssna lite på musik.



Midsommar 08.

M ♥ J


MadeleneJohanna 

Elisa - Dancing

Det här är nog den finaste låten jag vet...

Massa låtar idag.

Blir en massa låtar idag. Det här är en av mina favoriter nu!

Nickelback - Somthing in your mouth.

Uncle Cracker - Follow me


Hästkörningen

Kom precis hem från stallet. Satan vad häftigt det var att sitta bakom hästen istället för på den. Lite läskigt var det allt i början när man inte är van, men riktigt roligt. Har fyra lektioner kvar och den sista letionen så ska vi spänna för en fyrhjulig vagn och köra ute på vägarna, ska bli riktigt roligt!

Ska käka snart och sedan ska jag ringa Johanna!



Lista från Johannas blogg.

Vart är dina föräldrar födda? Sverige
När kysste du en kille senast? Förrförra helgen.
Har du hånglat med samma kön? Yes.
Vilken kanal tycker du bäst om? Beror på.
Jessica Alba eller Angelina Jolie? Jessica.
Säger du dicken eller penis? Säger inget av dem.
Vad har du på dig just nu? Mjukisar, t-shirt och stor tröja.
Gör du slut på msn eller in real life? Beror på.
Vem är sexigast Miss J eller Brad Pitt? Brad Pitt.
Trådlös telefon eller trådtelefon? Trådlös.
Kan du handla på en second hand butik? Skulle jag hitta något som var snyggt så skulle jag kunna. Men har aldrig hittat något som jag har gillat faktiskt.
Piercing nånstans? Tungan, naveln, läppen, tragus (hudfliken man har vid hörselgången) och öronen.
Vem är du förtjust i? Ingen alls just nu.
Är du superduper full eller helt nykter? Helt nykter, gör bara saker man ångrar när man är superduper full.
Negerläppar eller inga läppar alls? Hellre negerläppar än inga alls.
Jeans eller shorts? Jeans eller jeansshorts.
Använder du puder foundation eller kastanievatten? Foundation och puder.
Vart fikar du helst? Esspresohouse.
Vilken butik hittar du alltid nånting i? H&M, Gina och oftast skopunkten.
Är du en klacksko-tjej eller en plattsko-tjej? Klackar när man gjort sig iordning och låga till vardags.
Vem står dig närmast? Johanna.
Vem saknar du? Carolina
Vilket klädesplagg är ditt bästa köp?
Mina kilklackar med döskalle på sidan av klacken. 150 kroner på Din sko. Blev överlycklig när jag såg dom. Så min stil!
Till vilket land skulle du vilja åka? Har alltid velat åka till typ Australien eller Thailand.
Vart ska du bo om 10 år? I en villa ingen aning om vart.
Hur lång tid ska det ta för en person att vara borta för att du ska börja bli orolig? Ingen aning, typ en hel dag.
Vilken låt va sommarplågan 2006? Någon fjortislåt säkert.
Vilken låt är den värsta sommarplågan någonsin? Boten Anna.. Suck vad less man är på den.
Vart missar du ALDRIG att gå när du är i sthlm? Centralen, måste ju gå där för att ta mig hem :P
Har du någongång suttit vid telefonen och väntat? På tok för många gånger.
Bättre ångra nåt man gjort än nåt man inte gjort, sant eller falskt? Allt har en mening så ja det är sant. Fast sen beror det väl på vad det handlar om också.
Skulle du dö för den du älskar? För min familj ja.
Tyra Banks eller Janice Dickinson? Tyra Banks.
Alessandra Ambriosio eller Adriana Lima? Adriana Lima.  
Fjällräven, Boomerang eller Canada Goose? Goose eller Bomerang.
Vilken dricka är sååå 2006? Drack knappt 2006.
Världens bästa uppfinning? Sminket eller mobilen.
Sport du är intresserad av? Ridning.
Mammagris eller pappas lilla flicka? Både och.
Hur svarar du i telefonen? "Aa, det är Madde / Aa?"
Hur lägger du på i telefonen? "Pusspuss"
Kan man göra slut på ett bra sätt? Yes.
Kan man va vän med sitt ex? Jaa det kan man.
Har du blivit dumpad? En gång.
Har du dumpat någon? Yes.
Har du någon dålig ovana? Rökningen.
Vad är din starka sida? Jag ställer alltid upp för mina bästa vänner/familjen om jag kan det på något vis.
Vad är din svaga sida? Att jag även fast jag vet att jag kan om jag bara vill i skolan så skiter jag i det.
S
kulle du kunna byta liv med någon, och isåfall med vem?
Någon som var rik, lycklig och snygg!
Är du duktig i skolan? Var det första terminen i gymnasiet, men sedan har det gått käpprätt åt helvete..
Kommer du ihåg första kyssen med din älskade? Har ingen älskade.

CK - På rosa moln


Minnen.

Körkurs.

Idag så har jag bara varit hemma. Var onödiga lektioner plus att jag behöver plugga matte tills imorgon då jag har nationella i Matte D, så var hemma från skolan. Usch, kommer gå åt helvete!

Sedan när klockan är sex ska jag till stallet, där jag Isabelle och pappa ska börja på våran körkurs (man kör vagn bakom hästen). Ska bli riktigt roligt faktiskt, har alltid velat testa det. Ska börja med hästar igen hade jag tänkt. Så skönt att komma ut till stallet. Fast ska bara rida typ två gånger i månaden, men det räcker för mig.

Ikväll blir det plugg för hela slanten, inge roligt över huvudtaget. Men måste...



Bilder från igår, jag och Johanna hade tråkigt.

Tom Tits

Vi var ju som sagt på Tom Tits idag. Var riktigt roligt faktiskt. Skulle egentligen gå i grupper som lärarna hade gjort men jag och brudarna (Carro, Denise, Denice och Lovisa) gick med varandra istället. Mycket roligare!

Efter Tom Tits tog vi en fika i Södertälje och satt och pratade en massa skit som vanligt. Sedan bar det av hemåt. Har bara tagit det lungt hela dagen. Länge sedan jag var hemma så mycket som jag varit dem senaste två veckorna. Får sådana perioder ibland.

Imorgon så ska jag först åka med syrrorna och pappa till stallet och sedan blir det grilla med tjejorna vid Flottsbro. Ser fram emot det!


Tyrisen.

Godnatt

Kom precis hem efter att ha varit ute med Johanna. Vi tog en cigg och snackade. Behövs ibland. Skönt att man kan sitta ute utan att frysa ihjäl. Fast i och för sig måste man ha vinterjackan på sig, men det spelar inte så stor roll :)

Nu ska jag försöka somna, godnatt bitches!


Jag och Jon i sommras. Fan vad jag vill ha tillbaka min hårfärg!

Fan för dig Carro!

Nu har du fått mig att lyssna på Eric Hassle också ;) Ditt lilla sär, du känner mig allt för väl!


Eric Hassle - Bump in the road.

Mys.

Lugn dag idag. Fast en jävligt onödig dag i skolan. Gjorde inte ett piss rent utsagt. Sedan lunchade jag och Carolina på Vasastans smörgåsbod. Satt och pratade i solen, länge sedan vi gjorde det bara hon och jag. Love you girl!

Imorgon blir det först Tom & Tits med klassen och sedan ska vi ta en fika. Vet inte riktigt vad som händer på kvällen. Får se helt enkelt. På lördag ska i alla fall jag, Carro, Denice, Denise och Lovisa sätta oss någonstans och grilla. Ska bli riktigt mysigt!


Jag och Carro för typ ett år sedan. Snacka om lycka!

Razorlight - America


Sjukt länge sedan jag hörde den låten. Minnen!

Sleep tight.

Ne nu blir det sängen, godnatt!

promenix

Ska ut och gå med Johanna om typ tio minuter. Ska bli mysigt att ta en promenad, speciellt eftersom jag och Johanna inte har träffats på typ en och en halv vecka.


Johanna, jag och Carro när Johanna fyllde 17.

Pluggis.

Sitter och pluggar filmkunskap för fulla muggar! Ska skriva en filmanalys om Twilight. Eftersom jag har sett den typ 4 gånger och dessutom läst boken 3 gånger och man själv fick välja vilken film man skulle skriva om var den ett rätt självklart val.

Fick förresten tillbaka feedback på förra uppsatsen jag skrev i filmkunskapen. Fick ett VG där fast jag hade skrivit den på typ en halvtimme. Fick också tillbaka svenska nationella förra veckan. Hade uppnått alla MVG kriterier utom två på muntliga delen och fått ett G på skrivdelen så blev ett VG minus där. Men är nöjd eftersom jag trodde jag skulle få ett
G.