Idol.

Nu har jag pluggat naturvetenskap (skrivit stödord till redovisningen) och läst igenom matten. Tur att det bara är repetion och att jag har någorlunda lätt för matte. Ska läsa igenom och göra några tal nu innan Idol och sedan läser jag igenom det på väg till skolan imorgonbitti också.

Efter Idol så ska jag sova, lider av sömnbrist just!!

Tjejfredag!

Ja, det kommer det bli på fredag. I alla fall tills klockan blir runt tio någon gång när vi kommer vara på insparken. Ska vara hemma hos Evelina på Ekerö, äta tacos och förkröka lite. Vi blir ett litet gäng på runt 13 tjejer. Riktigt trevligt ska det bli!

Så om jag ska kunna vara ledig hela fredagen, inklusive lördagen gäller det bara att plugga, plugga och återigen plugga idag och imorgon. Usch, känns som om det är det enda jag har ägnat hela den här första skolmånaden åt.

Ikväll så ska jag plugga matte och naturvetenskap. Har matteprov och en redovisning i naturvetenskapen imorgon. Dagen kommer nog gå relativt fort ändå, i think.

Nu ska jag sätta mig och plugga med en kopp varmt hallonthé i handen.

image269
Wanna be mine?

Helt slut.

Nu är jag verkligen helt slut! Länge sedan jag var såhär trött. Fast jag har pluggat mer än vad jag brukar också, det är antagligen förklaringen. Nu har jag läst igenom och fattat någorlunda av halva naturkunskapen, sen ska jag göra resten på torsdag. Jag som trodde jag skulle få vara ledig!

Ser positivt på det istället, jag slipper plugga på fredag och lördag istället. På fredag ska jag på insparksfest. Ska bli riktigt roligt.

Orkar inte skriva något mer, gör det imorgon. Ska ta något att äta och sedan hoppa raka vägen ner i sängen. Godnatt!

Plugg, plugg, plugg.

Bara ett kort inlägg nu, skriver mer sen. Ska sätta mig och plugga naturvetenskap alldeles strax. En kopp varm thé får göra mig sällskap den här gången, tyvärr inte min själsfrände.

Var tvungen att plocka upp i mitt rum innan jag kunde sätta mig, kunde inte koncentrera mig. Så nu har jag massa ljus tända och har  det allmänt mysigt för mig själv. Behövs i all denna stress.

Nu väntar naturkunskapen!

YES, YES, YES!

JAG FICK JOBBET PÅ LINKTEL! YES YES YES!

Snacka jag är glad. My life is perfect right now! Ska på jobbintroduktion imorgon klockan 5.

Egypten V.44 here we come!

Piercing.

Nu är naveln äntligen piercad. Lite ont gör det allt, men det är der värt. Hela helgen har tillbringats med själsfrände, så mysigt! Bara myst och pluggat. Var på bio i lördags och såg "På smällen". Grymt rolig film, verkligen värd att se.

Men nu ska jag hjälpa Carro att plocka upp i hennes rum. Efter det ska hon plugga lite och sedan ska vi sova.

Biomys med bästa vän ikväll.

Älskar den här låten.

Naturvetenskap.

Sitter på naturvetenskapen. Jag och Carro är snart klara ska bara finslipa, fast det måste vi göra hemma så  vi har inget att göra.

Idag så har vi språkval så vi slutar lite senare än vanligt, 13.40. Efter det ska jag och Carro springa runt lite på stan för att sedan bege oss hem för att plugga. Vi är ensamma hos mig i en hel vecka. Kunde inte åka med mamma och dem till fjällen eftersom att någon måste se till djuren, plus att jag har skola som jag inte kan missa. Fast pappas kompis kommer och kollar så att allt står rätt till.

Så ikväll så ska jag laga mat och sedan ska vi ha en spakväll, då vi kommer att lägga ansiktsmask osv. Riktigt skönt. 

På fredag kommer det bli en myskväll hemma hos mig med Carro och Denice(mitt lilla troll), och på lördag så blir det bio och plugg. Myshelg på högsta nivå.

Men nu måste jag sluta, ska läsa igenom matten eftersom vi har matteförhör snart. Ciao!

Tatto!

Gud nu har jag beslutsångest. Det finns tre olika alternativ som jag vill välja mellan när det gäller att tatuera mig. Antingen ett kinatecken, tassar eller en liten fjäril. Har absolut ingen aning om vad jag ska välja.

What do you think?



Fjärilen skulle jag vilja ha exakt sådär. Tassarna skulle jag bara vilja ha fyra stycken och inte alls så långt upp. Kinatecknet skulle vara exakt där fjärilen är. I-landsproblem eller vad?

Egypt.



Hotellet på bilderna är samma hotell som jag bodde på sist jag var där, vi ska dock inte bo på samma den här gången, jag längtar!

I'm back.

Nu är jag tillbaka, kände att jag behövde en liten paus.

Ska börja med att säga: JAG ÄR SÅ SVARTSJUK PÅ DIG
JESSICA! Hon ska nämligen få se Takida LIVE på sin skola. GAAAAAAAAH, om man ändå hade en sådan tur.

I veckan så ska jag ta hål i naveln! Jag vet att jag sa det för ett bra tag sen, men nu ska jag göra det. Köpte en piercing igår. Det är bara att vänta på att Carros pappa kan göra det. Ska äntligen få hål i navlen, har velat ha det sedan Carro gjorde det för typ fem år sen. Jag och Carro ska också göra en tatuering på magen, likadana. Antagligen så kommer det bli ett kinatecken som står för vänskap. Var inne på Tumba tatto, men tyvärr så gör dem inte på folk under 18. Ska höra med pappa igen.

Om två månader så kommer jag och Carolina ligga på stranden och steka! Fyfan va nice säger jag bara, längtar som satan.

Idag så ska jag städa och sedan ska jag plugga matte. Har förhör på fredag så det är bara att plugga, plugga, plugga!