Mys!

Nu sitter jag här och väntar på Daniel igen. Han fick jobba över idag, det är därför han inte är här ännu. Saknar honom fast jag träffade honom senast imorse. Thihi!

Idag har jag i princip inte gjort ett piss. Skulle egntligen plugga då jag har ett prov jag ska göra imorgon, men jag råkade somna i min säng och har inte orkat ta tag i det ännu. Så ska plugga till det imorgon istället. Inte alls roligt, men måste man så måste man.

Resten av kvällen ska jag bara mysa med Danne framför en film. Har inte lust med något annat som det känns nu. Känner mig inte särskilt pigg på det, verkade inte som att Danne var det heller.

Men nu ska jag gå och fixa mig lite innan sötnosen kommer. Sov i sminket så känner mig inte särskilt fräsch...

image419
Fuckface or what?

Danne sötnos!

Nu sitter jag här och råtråkar i väntan på att klockan ska bli fyra då Danne slutar. Så himla skönt att han är i stockholm nu. Han kom hit igår och tillbringade hela natten med mig, söt som han är. Vi låg och myste och kollade på Beck. Har saknat honom så sjukt mycket!

Egentligen så borde jag sitta och plugga men jag orkar inte. Så himla tråkigt. Ska sminka mig lite innan Danne kommer hit sen ska jag prata med mor min. Vi hörs gullungar!

Johanna får förresten ha världens bästa vecka i Thailand, kommer sakna henne som sjutton!

image418

Tungpiercing.

Hallå alla glada!

Hur är det med er idag? Med mig är det super! Trotts att det kanske inte gick så bra på matteprovet så är jag otroligt glad. Dels för att det är fredag imorgon och dels för att det har varit så fint väder idag. Finns nästan inget som gör mig på bättre humör än när det är fint väder. Jo, fall jag skulle vara med Danne, det var sommar och jag hade sommarlov. Så skulle jag vara gladare än jag är nu.

Idag så har jag inte hunnit göra så mycket. Slutade klockan fyra då man fick gå när man var klar med matteprovet. När jag kom hem så åkte jag och handlade pizza med pappa och sen har jag inte gjort så mycket mer. Ska snart hoppa in i duschen och sedan ringa Danne.

Skönt som satan att det är fredag imorgon. Vet inte riktigt vad jag ska göra ännu, antagligen bara ladda upp inför lördag då vi ska fira att sötaste Carolina fyller sjutton år! Jag, Johanna och Carro ska antagligen käka middag först och sedan rör vi nog oss ut någonstans med ett gäng kompisar. Ska bli rikitgt roligt faktiskt! Länge sedan alla vi tre hittade på något så det är på tiden nu tycker jag. Jag måste köpa födelsedagspresent till Carro imorgon efter skolan också, men vet vad jag ska köpa så det går fort. Hoppas hon blir glad, kan inte tro annat haha!

Såg att någon hade frågat mig lite frågor angående tungpiercing, så tänkte att jag postar ett inlägg med råd senare!

image417

Happy!

Thihi, den här veckan kommer jag vara glad som attans! Igår fick jag nämligen reda på att Daniel sötnos kommer ner till stockholm på söndag och stannar i hela tre veckor. Saknar honom som gud jag vet inte vad, så jag blev överlycklig när han ringde och berättade det för mig.

Jag kom alldeles nyss hem, var och lånade en bok på biblioteket plus solade i tjugo minuter med sötisen Johanna. Kommer vara riktigt tomt utan henne när hon åker till thailand, men antagligen kommer tiden gå lika fort som alltid.

Nu måste jag sätta mig och plugga matematik och sedan ska jag ringa Danne. Alltid lika mysigt att ligga och prata med honom i telefon!

image416

Sakta med säkert.

Nu går pluggandet sakta men säkert framåt. Inge vidare roligt, men siktar bara på ett G på det här provet då jag verkligen inte har någon ork att sitta uppe hela natten med det. Jag är sent ute och det är dumt gjort eftersom jag vet att fall jag bara la ner lite tid på det så skulle jag lätt kunna få MVG. Men men, gjort är gjort. Har lärt mig något tills nästa gång.

Nu måste jag fortsätta plugga!

image415
Här är också en riktigt gammal bild på mig. Älskar att titta igenom gammla bilder!

Tar aldrig slut.

Känns som om sidorna aldrig tar slut. Har suttit i en och en halv timme nu och har fortfarande tretio sidor kvar. Panik! Kommer gå åt helvete (rent ut sagt) på det här provet. Inge roligt alls.

Inte blir det bättre av att jag vet att vi ska göra oss av med två av mina söta kissekatter. Vi har fyra stycken nu, tre hanar och en hona. Hanarna går inte ihop så vi har bestämt oss för att bara ha kvar en av dem. Har nog inte fått in det i huvudet ännu, men sen när dagen kommer så kommer jag stortjura. Usch får tårar i ögonen bara av att tänka på det, men vi gör ju det som är bäst för dem och det är ju det absolut viktigaste..





Hata plugg.

Vart inget pluggande igår, kunde inte koncentrera mig. Jag låg och pratade med Danne innan jag somnade istället. Saknar honom! Förhoppningsvis så kan han komma hit nästa helg. Jag ska ju åka upp till honom hela sportlovet i vilket fall som helst. Mysigt! Så himla lång tid kvar dit bara.

Idag så blir det alltså bara råplugg hela dagen, men först måste jag städa mitt rum. Ser ut som ett bombnedslag.

Det är väl på tiden att  jag börjar någon gång då det inte direkt är lite som jag måste plugga.

image412
En ett år gammal bild på mig. Har förändrats som satan!

Trött och seg.

Usch vad jag är trött och seg! Vet att jag måste plugga biologi egentligen men har inte ork överhuvudtaget. Ska dock försöka sätta mig med det lite senare. Måste bara städa rummet först, kan inte koncentrera mig annars.

Igår hände det inget speciellt. Jag kom hem till Johanna vid sju och då låg sötnosen och sov. Hon vaknade till för att äta lite och sedan gick vi båda och la oss och sov fram tills klockan var halv tolv. Runt ett kom Nike förbi. Var egentligen tänkt att vi alla tre skulle gå och möta Bryan, men varken jag eller Johanna hade ork till det så Nike fick göra det själv.

Och idag så har jag bara tagit det lungt. Legat framför tvn med mina systrar. Riktigt skönt, men slappt. Sådana dagar behövs också. Som sagt så ska jag försöka plugga resten av kvällen, så önska mig lycka till!

 
image410
I sommras, saknar!



Sola me like!

Hallå alla glada!

Den här dan känns lite bättre än vad resten av den här veckans dagar har gjort hittills. Har haft sjukt mycket plugg, sovit på tok för lite, haft PMS och saknat Danne utav bara sjutton. Allt det tillsammans blir ingen bra kombination.

Var inte i skolan idag. När jag vaknade tio minuter innan jag skulle gå ner till bussen hade jag världens huvudvärk, så jag stannade hemma istället.

Har bara tagit det lungt hela dagen, behövs det med ibland. Speciellt om man blir väckt med en massa fyllesamtal under natten, haha!

Ska snart börja röra mig mot solariet i centrum där jag ska möta upp Johanna. Är en evighet sedan vi träffades, saknar henne! Carolina skulle egentligen också ha följt med, men hon orkade tyvärr inte.

Nu ska jag dricka upp mitt thé och sedan ska jag ringa Johanna.

image409

Vad ska man ha för rubrik?

Denna dag har verkligen bara segat sig fram. Har pluggat hela dan men det behövs kan jag lova. Matte har jag pluggat i tre timmar nu och måste plugga det ett tag till. Plus att jag har ett svenska prov att plugga till som jag inte äns har börjat med ännu. Inget av ämnena tycker jag är vidare roligt heller och det gör inte saken bättre om man säger så. 

Imorgon så har vi dessutom den längsta dagen på hela veckan. Börjar klockan 8 och slutar tjugo över fyra. Det är värre än vad det låter.. då kan ni bara tänka er hur illa det verkligen är. Den här veckan har verkligen inte varit min vecka.

Ne nu ska jag gräva ner mig själv i läxböcker om predikat, presens och massa ordklasser. Önska mig lycka till!

Just det, jag och Carolina har nog ett litet projekt igång som jag hoppas vi kan avslöja inom en snar framtid. Måste planeras lite bättre bara. Ska blir riktigt roligt faktiskt!

image408
Jag midsommarafton 06.

Myshelg!

Vart verkligen en riktigt lyckad och urmysig helg, som jag och min älskade syster tillbringade hos sötnosarna Danne och Tobbe. Usch, var verkligen jobbigt att åka därifrån kan jag lova er. Saknar Danne!

Helgen började med att Danne och Martin kom och hämtade oss på Ljusdalsstation. Vi åkte hem till Danne och lämnade väskorna och sedan åkte vi ut en tur med bilen. Martin skulle hämta sina körkortsböcker och sedan skulle vi skjutsa hem honom. Vart en riktigt rolig biltur, speciellt eftersom att det bästa jag vet är att åka runt i en bil och pumpa musik, thihi! Resten av kvällen festa vi och sjöng med i en massa gamla Gyllene tider låtar.

På lördagen så åkte vi upp till Ramsjö där Danne och jag åkte snöskoter. Gud va kul det var! Fast han kör som en tok. Jag och Lillis tog en snabb fika hos Beas mormor och morfar och sedan rörde vi oss mot Ljusdal igen. Väl där köpte vi pizza. Vi umgicks mest hela kvällen, mysigt det med ibland.

Hela söndagen låg vi bara framför tvn och myste fram tills Danne, Tobbe och Tomas skjutsade ner oss till bussen. Känns som om det var hundra år sen vi var där. Skulle egentligen träffa Danne till helgen igen då han skulle komma ner hit, men det blev tyvärr inte så utan jag ska antingen åka till honom nästa helg eller så kommer han ner till stockholm. Längtar!

image407

Underbara helg!

Är i ljusdal hos Danne och Tobbe nu med min söta syster. Sitter och väntar på att sötnosen Danne ska komma hem med pizza. Har vart en helt underbar helg hittills och det vet jag att resten av den också kommer vara.

Berättar mer om helgen när jag kommer hem imorgon. Vill verkligen inte hem..