Mysig födelsedag.

Nu börjar min födelsedag lida mot sitt slut. Har varit en riktigt mysig dag. Följde med Johanna och Juan när dem käkade pizza. Alex svek sina kära grannar och drog till en annan polare istället, jäkla svikare!

När Johanna och Juan hade käkat klart kom Jocke och Tompa också. Vi satt där ett tag och snackade, sen åkte vi och spelade lite basket. Roligt fast jag kom sist, tihihi! Ska kanske ut lite senare och ta en cigg med Johanna och Alex.

Har som ni kanske märker inte firat så himla mycket, men det blir som jag sagt tidigare på fredag istället. Taggad som tusan!

Imorgon så ska jag åka till veterinären med min bebis, han ska ta en spruta. Vet inte riktigt när jag skulle vara där, men mamma kan inte åka så ska dra med mig Johanna så jag slipper åka själv. Sen måste jag hjälpa mamma att städa hemma. Så har fullt upp imorgon. Likadant på fredag, men det ska gå.

Har inte så mycket mer att skriva. Hörs antingen ikväll eller imorgon!


Här har ni en bild på mig och Robin på Fabins 18-årsfest.

Pizza, me like!

Nu har jag varit och käkat pizza med familjen, sjukt gott! Jag ska nog följa med Johanna (och kanske Alex om han nu orkar pallra sig ut) när hon ska käka pizza. Fast jag ska ju inte käka då, utan följer bara med henne. Kanske slänger in någon bild senare om jag lyckas leta fram syrrans minneskort. Nu vet jag inte vad mer jag ska skriva, hörs lite senare!


1) Alex     2) Johanna

Åhh!

Alison Krauss och John Waite - Missing you. Världens finaste låt..



Nickelback & Fall out boy

Nu kommer jag med mina låttips igen. Den här gången vill jag tipsa om samma band men andra låtar. Älskar Nickelback och Fall out boy, så grymma band!

Nickelback - Far away


Fall out boy - Thanks for the memories


Fall out boy - This aint a scene, It's an Arms Race

Grattis till mig!

Idag är det min dag, jag fyller hela 17 år! Än så länge har jag fått ett presentkort på 3000 kronor på Tullinge Trafikskola, så jag kan övningsköra där när jag fått tillståndet. Är bara synundersökningen kvar nu och den ska jag göra på fredag, sen ska jag skicka in alla papper. Lite jobbigt bara att det tar typ två månader innan man får tillbaka papprena. Kan dock inte göra så mycket åt saken. Är bara att vänta.

Min pappa och mina två yngsta småsystrar ska åka till vårat hus i Ramundbergen idag, så ska antagligen åka iväg och äta innan dem åker. Ska fira ordentligt på fredag. Tror ändå inte att det finns så mycket fester idag, dem flesta jobbar nog. Är riktigt taggad tills på fredag, vi ska ha så grymt roligt! Ne nu ska jag nog lägga mig och sova ett tag. Vart rätt sent igår då jag, Johanna och Juan satt uppe och pratade tills klockan var typ fyra Och jag gick upp för typ en timme sedan, är med andra ord rätt trött. Hörs lite senare! Förresten, har ni lagt märke till det fina vädret?


Jag och Carro på grönan när jag fyllde 16.

Fixad och klar.

Nu har jag fixat mig, så nu är jag redo för att springa ner till Johanna sötnos. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men Johanna kommer väl med någon tokig ideé som vanligt om jag känner henne rätt. Och det lär jag ju göra vid det här laget, eller vad säger ni?


Jag och Johanna på midsommar.

ME <3 MUSIK

Jag älskar, som ni kanske har märkt, musik. Jag lyssnar alltid på musik. spelar ingen roll vad jag gör. Fall jag har svårt att sova, när jag läser, pluggar eller gör mig iordning. You name it!

Här är två låtar som jag verkligen pressar nu, älskar dem!

Nickelback - Rockstar


Fall out boy - Beat it


Alla dessa rubriker.

Hallå alla glada!

Nu är Madde igång med bloggandet igen.
Tyvärr så vart det lite ändrade planer när det gällde att Jon skulle komma ner. Det sket sig med andra ord, inte så mycket att göra åt saken. Synd då jag verkligen såg fram emot det. Men ska åka upp till honom nästa vecka. Vet inte riktigt hur länge jag kommer stanna där, vi får se.

Imorgon så fyller jag år! Nice as hell. Förstår inte hur fort tiden går, var ju alldeles nyss som Johanna fyllde år. Men nu är det min tur. Vet inte riktigt hur jag ska fira. Min pappa och mina två yngsta systrar ska åka upp till vårat hus i fjällen så blir inte så mycket firande med familjen. Ska dock fira ordentligt på fredag. Har ju som jag sagt tidigare lite småplaner på vad som händer. Verkar just nu som om det kommer funka som jag vill. Ska bli roligt!

Idag ska jag nog städa iordning lite hemma, måste hjälpa mamma. Sen ska jag nog bara ta det lungt, om jag inte springer ner till Johanna. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på i sånna fall.

Förresten om ni vill läsa om min midsommarafton så kan ni läsa om den i min älskade Johannas
blogg. I det här inlägget hitter ni bilder från kvällen/dagen. Tillbringade hela midsommar med Johanna och hennes familj. Vart riktigt lyckat trotts att Markus, Jocke och Simon slängde i oss i poolen med kläderna på.


Jag på midsommar.

Johanna sweeeeetie

Nu har jag och Johanna gjort oss iordning och försöker klura ut vad vi ska göra resten av kvällen. Hon sitter och äter nu, så jag passar på att slänga in ett litet blogginlägg. Men jag antar att vi kommer hitta på något galet som vi alltid gör. Bara fem dagar kvar tills jag fyller år förresten!

True friendship never dies



Har jag sagt hur otroligt mycket ni betyder för mig?

Myskväll

Nu har jag kommit hem från att ha varit och handlat med min söta syster. Ska göra korv med bröd. Det enklaste att laga, när man är själva hemma utan mamma och pappa och man inte orkar göra ordentlig mat ;)

Igår blev en mysig kväll fast jag var helt slut. Rörde mig ner mot Johanna när klockan var halv tolv, hon ville hitta på något och man kan ju inte tack nej till en sådan sötnos. Jag, Juan och Johanna hade det riktigt tråkigt så vi beslutade oss för att åka till Huddinge och köpa cigg. Väl där mötte vi upp Joakim och gick hem till honom där vi satt och lirade playstation. Jag ägde Johanna så hårt på bilspel. Jag vet att jag äger älskling, haha!

Vi kom inte i säng först än klockan var sex imorse då jag, Johanna och Juan däckade i Jockes säng. Så stackars Jocke har inte sovit en blund inatt för att han inte ville väcka oss, we need our beautysleep you know ;)

Om ett tag ska jag kila ner till Johanna och göra mig iordning. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men kommer säkert på något. Imorgon är det, som förmodligen alla vet, midsommar. Har för ögonblicket inte en blekaste aning om vad som händer. Men jag, Johanna och Carolina kommer antagligen vara hemma hos Johannas syster och sedan röra oss vidare. Får se vart det leder någonstans med andra ord. Var ett tag sedan vi alla tre hittade på något så kommer säkerligen bli mysigt i vilket fall som helst :)


Riktigt bra tag sedan den här bilden togs. Love you babes!

Trött!

Gud vad jag är slut i huvudet. Antar att man blir det när man sitter stilla och lyssnar på när någon pratar i fyra timmar. Snart ska jag käka lite och sedan ska jag ringa först Carro och sen söta Jon. Orkar inte blogga något mer idag, hörs imorgon..


Handledarkurs

Goooodmorning people!

Madelene har vaknat, så nu blir det liv i huset eftersom både mamma och pappa jobbar. Ni som har läst min blogg ett tag vet vad det innebär. Musik på högsta volym, me like!

Idag så ska jag på handledarkursen så jag kan börja övningsköra. Ska ta det körkortet så fort som möjligt. Skönt att ha det gjort. Kursen börjar sex och slutar halv elva, men man ska vara där runt tjugo i för legkontroll och sånt. Då är frågan, vart är mitt pass? Måste leta reda på det. Hoppas Johanna också fick plats på kursen, blir roligare att sitta där i fyra och en halv timme då.

Ska börja plocka lite i köket nu, efter det ska jag ringa Johanna. Har mitt smink nere hos henne, så måste springa ner och hämta det så jag kan göra mig  iordning sen. Ha det bra! Sex dagar tills jag fyller år!


Sunkigt väder...

Usch vad tråkigt väder vi har här! Inte blir det bättre när man vet att det är skinande solsken i Ramsjö heller.. Tydligen var det 24 grader i skuggan där idag på dagen. Vart tog vårat fina sommarväder vägen?

Idag så har jag bara tagit det lungt hela dagen, ganska skönt faktiskt. Man blir ju så himla seg när det är sånt här väder. Bara att hoppas på att det kommer tillbaka så snart som möjligt, vill ju sola och bli brun!

Nu är det en vecka kvar tills jag fyller 17. Har börjat planera lite smått om vad som händer under den helgen, hoppas det blir som planerat bara och inte värsta floppen. Det ska bli roligt faktiskt. Sen kommer Jon att vara här, så då blir allt genast lite bättre ;)

Ne nu vill mamma att jag ska hjälpa henne med att vispa grädden till pannkakorna, så ska ta och göra det. Ciao!


Min nya favoritlåt!

Vad ska man ha som rubrik?

Godmorgon!

Vaknade för ungefär tjugo minuter sedan, sent jag vet. Älskar att sova länge och som jag sa i tidigare inlägg, varför vakna tidigt när vädret är skit?

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Satt hemma igår så vill hitta på något. Men har inget busskort, det gick ut i fredags. Måste skaffa ett nytt, kan ju inte hitta på något om man inte kan ta sig någonstans. Funderar på att ringa Johanna och fråga om hon vill hitta på något. Känner jag henne rätt så ligger hon och sover nu, sömntuta!

Har inte så mycket mer att skriva, hörs senare!


Så slutar det när jag har tråkigt ;)

Segt

Var ett tag sedan jag skrev nu. Beror mest på att jag inte riktigt vet vad jag ska skriva. Nu ska jag iallafall försöka att skriva ett litet inlägg.

Igår så var jag på Joakims studentmottagning samt utspring. Var riktigt roligt, alla var fulla utom jag och Johanna så vi fick oss några riktigt goda skratt. Kom hem när klockan var runt tre-halv fyra så vart en rätt lång dag kändes det som.

Idag så har jag bara tagit det lungt, sov tills klockan var ett av att Jon ringde och väckte mig. Hade gått upp tidigt (för att vara mig) dagen innan, plus att jag kom i säng rätt så sent.Jag behövde alltså med andra ord sova ut ordenligt. Man missar ju inte direkt något i det här pissvädret heller. Då kan man lika gärna sova enligt mig ;)

Jag fyller snart år förresten! Om 10 dagar med andra ord. Sötnosen Jon ska komma ner den 24 för att komma över min födelsedag, gullig som han är. Får se vad jag hittar på för busigheter under min födelesedag, har lite småplaner. Men får se hur det blir.

Ne nu har jag inget mer att skriva, ha det så bra!


Jocke, Wall och Kricke på deras flak :)

Party

Nu är dert ett bra tag sedan jag skrev här överhuvudtaget. Har inte haft lust, vilket jag inte har nu heller egentligen men ni måste ju uppdateras lite ibland. Ska snart åka ner till Johanna och börja fixa lite smått inför ikväll, kommer bli en riktigt trevlig kväll! Party all night long.

Har varit uppe hos Johannas syster och badat i deras pool och legat och stekt hela dagen. Mysigt! Johannas systerbarn är bara för söta, jag älskar ju barn så tycker det är jättemysigt att vara där.

Har inte så mycket mer att skriva, ha det!


Tråååk

Eftersom att jag inte orkar skriva något så får ni den här listan istället...

Hur roligt liv har du?

(x) Du har skrattat så mycket att du har ramlat
(x) Du har varit ovän med någon
(x) Du har varit full
(x) Du har färgat hela ditt hår
(x) Du har busringt
( ) Du har ridit på en elefant
(x) Du har hoppat/ramlat/blivit ner puttad i en sjö med kläderna på
(x) Du har klappat en kossa
(x) Du har varit uppe hela natten
(x) Du har badat naken
(x) Du har minst en piercing
(x) Du har/haft en bästis
(x) Du har tältat med dina kompisar
(x) Du har ätit upp hela smeten till en kaka.
(x) Du har åkt det mesta på Liseberg
(x) Du har kommit in på ett ställe med för hög åldersgräns
( ) Du har badat i svarta havet
( ) Du har åkt ubåt
(x) Du har drivit med folk på internet
( ) Du har gjort en MSN äldre än vad du är
(x) Du har skämt ut dej ordentligt
(x) Du har haft matkrig
(x) Du har kramat en främling
(x) Du har gått på en järnväg
(x) Du har råkat berätta någon annans hemlighet
(x) Du har suttit vid datan mer än tolv timmar i sträck
(x) Du har lyssnat på musik en hel natt
(x) Du har köpt ett par för små byxor bara för att dom var snygga
(x) Du har varit uppe på ett tak
(x) Du har varit utanför Europa
(x) Du har suttit vid datan en hel natt
(x) Du har flygit flygplan
(x) Du har druckit minst 2 liter läsk på en dag

Totalt: 24

0-10 : Du har problem, vart sitter du och trycker hela dagarna?

11-17: Du har verkar inte ett sånt roligt liv, men visst.. det kanske duger

18-25: Du verkar ha ett roligt, men inte ett alltför crazy liv.

26-34: Du har ett roligt liv, som kanske blir lite för bra ibland