Metallica - Die, Die My Darling


Isn't strange, the ways things can change

Nu ska jag snart slänga mig i duschen och börja röra mig mot Carro. Ska vara inne i stan och möta tjejerna vid sextiden. Blir en fika, antagligen på Espresso House och sedan Paranormal Activity på Rigoletto. Är lite nervös faktiskt, om filmen är så läskig som den verkar på trailern så kommer jag nog inte våga sova själv inom den närmsta framtiden.


James Carrington - Ache


Promenix.

Nu har jag varit i stallet och ätit middag. Snart ska jag röra mig bort mot Carro. Vi ska gå ut med småhundarna. Ska bli roligt att se hur hundarna reagerar på varandra, första gången Bosse träffar Figo.


Globen Horse Show.

http://www.globearenas.se/content/event/21080/event_img_l.jpg

Just det, även biljetterna till Globen Horse Show är bokade nu :)


Torsdag

Redan torsdag, bara fem veckor kvar tills det är jullov! Idag har varit en ganska lugn dag. Har skrattat en hel del med tjejerna och varit i stan en snabbis med Carro och Lovi. Haha, vi hade ganska roligt inne på en second hand butik på söder!

Det ena benet på en stol där inne såg lite löst ut men Carro sa att jag skulle sätta mig på den endå. Jag satt där ett bra tag medan Carro provade sina kläder. MEN när jag lutar mig lite för mycket åt ena hållet går det benet av. Satan vad vi började skratta!

Nu är i alla fall biljetterna till Paranormal Activity bokade. Ska bli mysigt, gå och ta en fika först och sedan kolla på film. Även flaket är bokat till studenten nu! Blev ett 70-pers flak.


http://www.minstudent.se/_img/flak_02.gif
10 Juni 2010 smäller det!


Trött i huvvet.

Är sjukt trött i huvudet. Blev inte något fysikplugg men får hoppas på det bästa helt enkelt. Måste i alla fall plugga in psykologin så gott det går, har muntlig redovisning imorgon.


Paus.

Har varit med mamma och pappa och handlat, skalat potatis och kollat runt lite på datan. Då är min pluggpaus med andra ord slut. Måste läsa igenom psykologin en gång så jag kan det mesta i huvudet och plugga lite fysik sedan får det vara bra för idag. Ska hinna plocka upp i mitt rum och duscha också. Längtar tills imorgon kväll, då är det bara en ynka liten läxa kvar att plugga sen är jag förhoppningsvis ledig från läxor ett tag framöver..

Ne nu ska jag ut och röka, sedan ta fram lite chips och påbörja pluggandet igen.



Puh.

Gud va skönt, nu är jag färdig med både psykologin och historian. Då har jag bara fysiken och kemin kvar. Fysiken har vi prov i imorgon så den måste jag sätta mig och plugga nu. I kemin är det en labbrapport som ska in imorgon så börjar nog på den ikväll och skriver färdigt den imorgon.


Lillen med en söt liten rosett :)

Biomys.

Det är planerat att jag och favoriterna ska gå ha en liten tjejkväll på lördag. Först ska vi ta en fika inne i stan och sedan är det tänkt att vi ska gå på bio. Blir nog Paranormal Activity. Kommer antagligen vara livrädd efter att ha sett den då jag tror på sådant stenhårt efter att ha varit med om läskiga händelser som inte går att förklara.

Ska i alla fall bli riktigt mysigt, var länge sedan vi var alla fem!


Plugg, plugg, plugg..

Struntade att gå till skolan imorse, hade sådan satan huvudvärk. Kan endå inte ligga och vila upp mig som jag egentligen vill utan måste sitta och plugga HELA dagen. Måste bli färdig med allting idag så har inget val. Är en sådan otroligt skön känsla när man väl är klar med allt.


Tyrisen :)


Naglar

Ne nu får det vara nog med pluggandet för idag. Fick inte allting gjort men får göra klart det imorgon helt enkelt. Slutar tidigare imorgon så är bara att jag sätter mig på en gång när jag kommer hem. Arbetar bäst under press faktiskt.

Ska göra iordning mina naglar innan jag går och lägger mig. Godnatt!

http://vanillacream.blogg.se/images/2008/najls_1207317269_12525588.jpg
Om man ändå kunde göra så här snygga naglar.


Exempel?

Är det någon som har exempel på vad man kan klä ut sig till som börjar på N? Det är det vi har som tema på våran studentskiva den 26 April. Vårat lilla tjejgäng i klassen tänkte först på att ta en varsin neonfärg. Men lär bli sjukt svårt att hitta en snygg kläning i typ neonblått eller gult?

http://fashiondarling.blogg.se/images/2008/rihanna-neongul-klnning_11925992.gif


Plugg.

Nu måste jag sätta mig och plugga. Har otroligt mycket som ska in i morgon så lär bli att jag pluggar hela kvällen. Inge vidare roligt men måste man så måste man..

Blir det inte mer uppdatering i kväll så blir det när jag har tid och lust helt enkelt.

To do:
  • Historia A, fördjupningsarbete.
  • Filosofi A, inlämmningsuppgifter.
  • Psykologi A,  grupparbetet.


Ett ljus i det tråkiga pluggandet!

Pop Evil - 100 in a 55


Howie Day - Collide


En av mina favoritlåtar.


Grattis på farsdag pappa!

Så var det söndag igen. Åt precis kinamat och var ute med hundarna en snabbis. Har varit i stallet och körde ut en sväng med Lina. Riktigt massa skitsnack han vi med som vanligt. Garvar alltid en massa när vi rider ut tillsammans.

Nu ska jag plugga och sedan ska jag kolla på "Män som hatar kvinnor" som mamma och pappa hade hyrt. Ska slänga mig in i duschen innan också. Dom skulle kolla på någon annan film som dom hade hyrt.


Grattis på farsdag pappa, jag älskar dig! ♥


Att göra:

  • Duscha.
  • Plocka upp i rummet.
  • Historia A, inlämning (tisdag).
  • Kemi B, labbrapport (onsdag)
  • Fysik B, prov (onsdag).
  • Psykologin, gruppuppgift (måndag).
  • Filosofi, inlämning (tisdag).

Balderina och My.

Update

Att jag jämt ska ha så svårt för att uppdatera. Men vet inte riktigt vad jag ska skriva heller, är alltid samma sak. Skola, hem, hästarna, plugga. Det är vad jag lägger ner tiden på nu för tiden. Träffa kompisar får jag göra när jag orkar och hinner. Ikväll ska jag försöka börja plugga lite smått i alla fall. Har rätt mycket som ska in och pluggas in till nästa vecka. Inge vidare roligt.

Ne nu ska jag ut och röka och sedan blir det plugg!


Vill ha sommar!