Hundvalp.

Juste! Kom på att jag glömt berätta att vi har tingat en liten valp! Är en blandras mellan en Westie och en Jack Russel. Kommer i och för sig inte få den lilla tiken (vi har bestämt oss för att vi vill ha en liten tik) först än nästa sommar, då tiken som dem ska valpa på precis hade löpt. Men bättre sent än aldrig. Så snart har vi två voffsingar som springer runt här hemma. En Rottweiler och en liten blandis mellan Jack Russel och Westie.

 

På första bilden är det en fullvuxen Westie och på andra bilden är det en lliten Jack Russel valp.

Sleep tight bitches.

Börjar inte först än kvart i två imorgon så känns lite onödigt att gå och lägga sig nu, men jag gör inget annat än att snurra runt på datan och har allmänt tråkigt, så ska slänga mig i sängen endå. Ska bara ta en cigarett med systra min först.


Här är en bild på min vovve från förra sommaren.

Ont i öronen.

Gud vad jag har ont i öronen. Nu har jag nämligen tagit hål i tragus och töjt ena örat till ungefär 3 mm. Satan vad ont det gjorde att töja skiten säger jag bara, men det är det värt. Dock har jag töjt lite mer än vad mitt öra tålde, då jag började blöda, men nu är det gjort i alla fall. Tragus gjorde inte lika ont att göra, men det gör jädrans ont efter.

I helgen så har jag hållt igång hela helgen. Var hemma hos Filip med Isabelle och några andra polare. Hade riktigt trevligt, satt och småsnackade och rökte. Och i lördags så var jag hemma hos Avve i Salem med Isabelle och Gabi. Vi tittade på film och åkte runt lite i Gabis bil. Vi hade det riktigt trevligt trotts att det inte blev många timmars sömn, då Gabi drog hem vid sju på morgonen och jag + Isabelle och Avve somnade vid halv åtta och gick upp vid halv två.

Idag så har jag inte gjort så mycket, bara tagit det lungt och varit i skolan, Vet inte riktigt vad som händer imorgon, får se helt enkelt.



Det första är tragus och det andra är en töjning, fast den är större än min, jag har 3 mm och den här på typ 8.Sen har jag inte samma typ av töjning heller.

Trötter!

Usch vad jag är trött just nu! Trotts att jag sovit i typ tolv timmar inatt (dock inte helt ostört då Patrik ringde och väckte mig vid fyra imorse) eftersom att jag somnade vid sex igår kväll och gick upp sex imorse. Riktigt skönt, men vi har haft lång dag så man är lika trött ändå. Förstår inte hur folk klarar av att gå från 8 till 5 varenda dag, själv skulle jag aldrig orka.

När jag och Carro skulle åka hem så var det självklart fel på tågen och dem visste inte riktigt när dem skulle börja gå igen. Riktigt irriterande när man är skittrött och bara vill hem. Så slutade med att jag och Carro gick runt i stan tills klockan blev sju och tågen börjat gå normalt igen. Så är jävligt seg vid det här laget.

Ska alldeles strax hoppa ner i ett bad och senare ska jag kila ner till Patrik. Han ville nämligen att jag skulle komma till honom när han ringde inatt, men aldrig att jag hade orkat det när jag skulle upp vid sex. Så lovade att jag skulle sova hos honom inatt istället. Ne nu ska jag ta en cigg, hörs!


Gammal bild på mig för ungefär tre år sedan.

Nattuggla.

Smart som jag var så la jag mig och sov i någon timme för att jag knappt kunde hålla ögonen öppna, så nu kommer jag defenetivt inte kunna somna sen. Men ska slänga mig i en dusch och sedan försöka att sova. Inte för att jag tror jag kommer somna, men försöka kan man i alla fall.


Veckoplanering.

Måndag - Plugga svenska.
Tisdag - Plugga matematik med Carro efter skolan + träna på SATS.
Onsdag - Matematikprov. Heldag, ta det lungt.
Torsdag - Plugga engelska + företagsekonomi.
Fredag - Engelska redovisning, svenskan inlämning företagsekonomi inlämning. Läsa engelska bok.
Lördag - Eventuellt fest, alternativt hitta på något roligt.
Söndag - Läsa engelska boken, ta det lungt.

Nomy - I miss you


Ska pumpa Nomy medans jag pluggar, här är en av hans låtar.

Plugg hela veckan.

Idag och resten av den här veckan kommer bestå av plugg, plugg och åter plugg. Inte lite grejer som måste göras nu, men vad förväntar man sig egentligen när man går natur?

Så ska alldeles strax sätta mig och plugga, ska bara måla naglarna först. Hörs lite senare!



En väldigt gammal bild på mig från när jag var blond.


Stone Sour - Bother


smoothie

Mums, sitter här med en hallon/blåbärs smoothie och jag säger bara det, fan va gott!

Har inte gjort ett piss idag, vaknade imorse av att Bea och Lillis kom in och drog av mig täcket. Jag vart inte speciellt glad kan jag säga. Så jag gick upp och tog en cigg med dom och snackade skit som vanligt.

Sen har jag bara varit och handlat med min mor och käkat middag med familjen. Måste upp vid 6 imorgon eftersom vi har tidig vecka. Så kommer alltså behöva hoppa in i duschen snart och sedan slänga mig i sängen.


En bild som jag tog när jag och Carro gjorde oss iordning för balen.



Grattis mamma!

Idag fyller alltså min mamma fyrtio år! Grattis!

Nu har släkten åkt härifrån men vi bestämde att vi skulle komma till dem den 18 oktober. Kan inte säga varför nu, men ni kommer få veta när jag varit där :)

Ne nu ska jag vara lite social med familjen, puss och kram!

Mor min blir fyrtio!

Nu sitter jag äntligen här vid datan med en glas läsk bredvid mig. Har sprungit runt med pappa och köpt en massa födelsedagspresenter till mamma under större delen av kvällen, så är rätt seg faktiskt. Ska alldeles strax lägga mig och läsa Carolina Gynnings bok Ego. Har redan läst den, men det var ett tag sen, så ska läsa den igen. Tyckte faktiskt att den var helt okej sist jag läste den.

Imorgon så fyller min älskade mamma fyrtio som ni kanske förstått. Ska firas med några släktingar, längtar tills imorgon! Har inte träffat dem på typ tre år som jag skrev i ett tidigare inlägg, så ska bli riktigt roligt.

Ne nu ska jag gå och ta en cigg sen ska jag slänga mig i sängen och läsa. Ha det så hörs vi imorgon!


Jag, min älskade mamma och yngsta syster!

tråk.

Har tråkigt så här får ni en lista.

HAR DU NÅNSIN:
Varit kär - Jajjemän.
Blivit dissad - Vem har inte.
Rymt hemifrån - Nopp.
Skolkat - För många gånger.
Tänkt på självmord - Nej.
Sovit utomhus - Två gånger.
Gråtit i skolan - Ja.
Spytt i skolan - Nej.
Velat bli modell - Faktiskt.
Gjort något dumt som du skrattar åt idag - Mycket.
Sett en människa dö - Nej och det är jag glad för
Druckit alkohol - Yes..
Ätit sushi - Faktiskt inte.
Varit på scen - Love it.
Snattat - Aldrig och kommer aldrig att göra.
Retats - Älskar att retas, är en riktig teaser.
Blivit nerslagen - Nej.

DU:
Svär - För ofta och för mycket.
Sjunger bra - Haha, nej.
Duschar dagligen - Dagligen eller varannan dag.
Vill gå på högskola/universitet - Japp.
Vill gifta dig - Jajjemän.
Tror på dig själv - Händer väl.
Tycker att du är attraktiv - När jag har mina snyggdagar så.
Kommer överens med dina föräldrar - Oftast.
Gillar åska - Kan vara mysigt ibland.
Ber - Haha, kan väl hända.
Går till kyrkan - Bara fall det är dop och sånt.
Sover med gosedjur - Har gjort.
För dagbok - Inte längre.
Dansar i regn - Gjorde det när jag var liten.
Sjunger i duschen - Ibland så.

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN:
Du nuddade - Lillis
Du pratade i telefon med - Patrik.
Du msnade med - Martin.
Du kramade - Bea.
Du kysste - Patrik.
Du skällde på - Syrran skulle jag tro.
Du sportade med - Carro.

SENAST DU:
Skrattade - Nyss.
Grät  - Förrförra veckan.
Filmen du såg - Vet inte.
Tuggade tuggummi - Typ igår eller nått.
Drog ett skämt - Idag.
Sjöng en sång - Också idag.

VAR ÄR DU:
Vad ser man utanför ditt fönster - Ingenting eftersom det är kolsvart ute.
Lyssnar du på musik nu - Ja.
Vad har du på dig - Jeans och tröja.
Vad är det på din musmatta - Haha, en trollkar.

TROR DU PÅ:
Liv på andra planeter - Nej.
Mirakel - Har varit med om det så, yes i do.
Magi - Nopp.
Kärlek vid första ögonkastet - Japp.
Gud - Nej.
Satan - Nej.
Spöken - Ja.
Tomten - Nopp.

RANDOM:

Vilket land skulle du vilja besöka - Thailand.
Hur många plattor äger du - Grymt många.
Hur många kuddar sover du med - Fyra.
Dricker du mjölk - Usch nej, skitäckligt.
Person du hatar mest - Hmm, många.
Tror du gud är en tjej - Vettefan.
Vad borde man uppfinna - Gladpiller.
Är du ett hälsofreak - Tvärtom.
Vilket är det värsta vädret - Snöstorm.
Lekte du med barbie som liten - Yes i did.

Sjuk.

Usch vad jag hatar att vara sjuk. Kände mig inte frisk för fem öre imorse, ont i halsen och feber, så stannade hemma och tog det lungt. Har alltså med andra ord inte gjort ett piss idag eftersom jag har legat framför tvn hela dagen. Var bara ute en snabbis med Bea alldeles nyss.

I helgen så fyller älskade mamma 40 bast, hon blir tant med andra ord haha! Så kommer få besök av släkten, har inte träffat dem på typ tre år så ska bli jätteroligt. Sen ska älskade Carolina vara med också, hon får träffa min släkt för första gången. Lite komiskt, vi har kännt varandra i elva år och hon har aldrig träffat dem. Men nu så!

Ne nu har jag inte så mycket mer att skriva, ska hoppa in i duschen alldeles strax. Men vi hörs imorgon!


Morgonpigg... eller inte!

Förlåt för dålig uppdatering, men har inte direkt haft någon lust. Idag har det varit en vanlig tråkig dag i skolan. Man hinner inte göra så mycket på dagarna när man har sen vecka då man kommer hem vid sex, halv sju. Men hellre det än tidiga veckor faktiskt, då slutar man runt tolv, men då är man oftast så trött så att man i alla fall inte orkar göra något. Så det gäller alltså att ta vara på helgerna när dem väl kommer.

Så det enda jag har gjort idag är att vara hemma och ta det lungt. Var ute en snabbis och tog en pratstund med Victor, Bea och Isabelle, men annars har det som sagt varit en ganska lung dag.

Pratade nyss med Carro om när vi skulle åka imorgon, börjar vid halv nio eftersom vi har helvetesdagen som jag brukar kalla den (börjar vid halv nio och slutar fem då vi har idrott). Skulle vara någonstans i närheten av stadion så måste åka vid tio över sju. Går alltså upp vid sex imorgon, ganska segt med andra ord.

Ne, nu ska jag hoppa in i duschen och sedan slänga mig i sängen. Sov gott!


En bild på mig från förra sommarn, står vid syrrans suzuki som hon körde offroad i då. Här ser ni att jag hade tungan ute på bilder redan innan jag skaffade piercing i den ;)

Carolina..

Vill bara berätta hur otroligt mycket du betyder för mig. Du har funnits där vid min sida i snart elva år. Är så glad för att vi fortfarande har varandra, trotts alla motgångar som vi haft. Du finns alltid där för att lyssna på vad jag än har att säga, kan verkligen prata om allt med dig och du är en av dem få som jag kan göra det med. Berättar alldeles för sällan för dig hur mycket du verkligen betyder. Älskar dig Carolina, kommer alltid att göra det. Finns här för dig vad som än händer. 

/ Din Madelene.

    

Powerwalk.

Ska snart röra mig mot Patrik för att tillbringa natten där. Pratade med Carro också och vi bestämde oss för att ta en powerwalk innan skolan.

Ska skita i skolfotot imorgon, känner sig ändå inte särkilt snygg nu när man är blek eftersom solen inte ville visa sig dem sista veckorna av sommaren. Så börjar alltså två imorgon, så vi tar en powerwalk imorgonbitti för att sedan dra hem till Carro och göra oss iordning där. Mysigt värre! Hoppas man blir piggare under dagen då.

Läste förresten ut boken nyss, världens bästa slut den fick! Verkligen läsvärd.



Jag, älskade Carolina och älskade syster, fontänbad Crusingen 07. Minnesvärt!

Höst.

Nu märks det verkligen att det är höst. Så pass kallt ute på kvällarna att man måste ha jacka för att inte frysa, tycker faktiskt att det är riktigt mysigt. Hoppas det blir riktigt med snö i år.

Idag så har jag bara varit i skolan, haft dem vanliga lektionerna. Matte C och svenska B, skippade företagsekonomi A eftersom att jag försov mig. Fick reda på att vi ska ha skolfotot imorgon, som är två timmar innan vi egentligen börjar. Lite surt eftersom vi egentligen skulle ha börjat två annars, men vad ska man göra?



Jag och Carolina, världens bästa vän! Älskar dig något enormt gumman.

Whiskey lullaby.

Nu har jag duschat eller snarare badat, så skönt. Ska snart sätta på mig mjukisbrallor och lägga mig och läsa ett tag. Ska bara städa upp lite i rummet först och tända lite ljus. Ha lite mysigt för mig själv och senare blir dett att jag drar till Patrik.

Ha det bra så hörs vi imorgon!



Älskar den här låten!

Duschen nästa.

Gud vad jag har fastnat för boken jag köpte igår. Kan verkligen inte sluta läsa den! Fast jag tog en liten paus i läsandet och hjälpte mamma och riva bort tapeterna i syrrans rum. Mamma håller nämligen på att måla och fixa iordning alla våra rum. Ska bli skönt att få en uppfräschning hemma. Kanske äntligen kan bli färdiga med hela huset! Har tagit sin tid, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge eller vad säger ni?

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sedan ska jag röra mig ner mot Patrik när han kommit hem. Han ville att jag skulle sova hos honom och det tackar jag inte nej till, som jag har sagt förut så hatar jag att sova själv.

 

En väldigt gammal bild, precis när jag hade tagit hål i tungan.

Söndag

Så har ännu en vecka gått. Är det bara jag som tycker tiden går på tok för fort?

Idag så vet jag inte riktigt vad som händer, ska nog bara ta det lungt idag med. Röra mig ut på en promenad med vovven och försöka läsa lite i engelskaboken som snart ska vara utläst. Men kommer nog bli så att jag läser boken jag köpte igår istället. Det är verkligen en bok som man tänker att man bara ska läsa ett kapitel till, fast det slutar ändå att man ligger och läser tills ögona blöder ;)

Nu ska jag och näst yngsta syrran åka med pappa och handla, hörs sen!

Beck is the shit

Jag älskar verkligen Beck. Alltid lika spännande. Nu ska jag snart lägga mig i sängen och läsa boken och sedan sova. Är inte trött ännu eftersom att jag och Patrik sov till 4, men ska försöka lägga mig i tid i alla fall.

Ne nu har jag inte så mycket mer att skriva, så vi hörs imorgon!


Här får ni lite bilder från när jag, Bea och Lillis var i Ramsjö senaste. 1) Patrik Thor och Jon. 2&3) skolan vi brukar hänga vid ;) 4) Beas mormors och morfars hus.

Beck

Var nyss ute med Bea och Zoe och tog en cigg och snackade gamla minnen, alltid lika roligt!

Nu börjar beck på tvåan så ska slänga mig framför tvn med familjen och käka lite glass. Sen lägger jag mig och läser den nya boken ett tag till, verkar faktiskt jättebra. Hörs lite senare!


Jag, mor och yngsta systern, My.

Myskväll.

Nu har jag precis smällt i mig en tallrik med glass, chokladsås och banan, så gott! Så alldeles strax ska jag lägga mig och läsa "är det någon där?" av Marian Keys som jag passade på att köpa när jag åkte med pappa och handla. Har läst "En oväntad semester" som hon har skrivit och den var skitbra. Den här boken handlar om huvudpersonens i "En oväntad semester" syster. Så jag hoppas den här är lika bra som den andra boken av henne.

Gårdagskvällen tillbringade jag med Patrik. Först åkte vi till Barkarby och köpte en ny telefon till honom och sedan så åkte vi hem till honom och kollade på film. När vi hade sett ungefär halva filmen så stängde vi av den och åkte till Västberga och träffade Tias och Lappen, för dem skulle käka. Sedan drog vi hem och la oss. Vi kom hem halv tre så somnade väl runt kvart i tre och vaknade vid halv fyra idag, sov ut ordentligt med andra ord.

Vet inte riktigt vad som händer idag. Bea och Zoe ville att jag och Lillis skulle komma till dem och kolla på film, kanske dra ut någonstans. Så får se hur det blir. Ne, nu ska jag ta en cigg med syrran och sen lägga mig och läsa.




Helg

Nu är det äntligen helg!

Den här dagen gick precis som jag trodde, väldigt fort eftersom att det var viktiga lektioner hela dagen. Skönt att få lite gjort. Så nu är jag helt läxfri hela helgen, fan va skönt!

Har ingen aning om vad som händer idag, får kolla runt lite. Är rätt trött så får se.



Tullinge by night.

Nattuggla.

Jag borde ligga i sängen vid det här laget. Men som vanligt så fastnar jag vid datan. Som jag och Carro pratade om tidigare idag , så vill man inte gå och lägga sig för man vet att då är det snart dags för skolan igen.

Har suttit och läst igenom en massa gamla inlägg i bloggen, alltid lika roligt att göra. Läste några inlägg från i början av ettan, gud vilken pluggis jag var. Nu har jag gett mig fan på att jag ska bli det igen. Jag kan om jag vill!

Nu ska jag plocka in i diskmaskinen som jag har lovat mamma och sen blir det sängen för mig.



En jättegammal bild på mig.

Träningsvärk.

Precis som jag trodde så fick jag träningsvärk. Speciellt i magen och svanken, kommer antagligen bli värre imorgon, uscha!
Dagen i skolan var så grymt seg! Har bara sovit en sisådär fem timmar inatt så var lagom död hela dagen. Höll verkligen på att somna första lektionen, inge vidare roligt. Sista lektionen så hade vi prov som verkligen gick åt helvete! Aja, får göra bättre ifrån mig nästa gång.

Sen har jag inte gjort något speciellt, var ute med Bea en snabbis och snackat med mamma.

Börjar 8 imorgon också, jobbigt värre. Tur att det är fredag, äntligen helg!

Nu har jag inte så mycket mer att skriva, hörs!



Älskar den här låten!

Sängen nästa

Är på tiden för mig att hoppa ner under täcket och sova. Nu ha jag duschat, epilerat benen och fixat ögonbrynen. Så har med andra ord gjort det som stod på min "att göra lista" idag. Allt utom att gå ut med hunden, men det får vänta tills imorgon, om jag inte har allt för mycket träningsvärk det vill säga.

Så nu får ni sova så gott så hörs vi imorgon.


Jag och Micke på offroad träffen 22-24/8 2008. Jag ser ju lagom pigg ut! Kanske inte så konstigt då jag sov i tält den natten. Som ni kanske vet så sover man ju lagom skönt i tält.

Tröttis.

Nu har jag ätit och ska alldeles strax hoppa in i duschen och sedan bege mig mot sängen. Ska blir riktigt skönt att lägga sig och sova. Har värsta huvudvärken plus att jag ska upp klockan sex imorgon efter som jag börjar åtta, så behöver all sömn jag kan få.

Har matte/fysikprov imorgon. Tror ni jag har pluggat något till det? Ne inte ett piss faktiskt. Har inte fått hämta mina böcker för den här terminen ännu (har inte lämnat in dom vi hade förra terminen), så har inte kunnat. Det får gå som det går helt enkelt.

Ne, nu ska jag kolla runt lite på datorn och sedan ska jag slänga mig i duschen. Hörs imorgon!


Bea med skönaste minen ever, haha!


Åhh.

Mamma och pappa åkte för ett tag sen iväg för att köpa kinamat, där rök den träningen...

Plugg och träning.

Nu sitter jag här i mitt, (numera tomma) rum med systernss bärbara dator i knäet och skriver en labbrapport som ska in imorgon. Det går väl helt okej om man räknar bort att jag har världens huvudvärk efter att ha suttit i skolan sen klockan 8 imorse fram tills klockan var tolv. Då gick jag och Denice och käkade lunch i väntan på att våran idrottslektion på SATS skulle börja. '

När den börjar får vi reda på att vi har fri lektion på gymmet, vilket innebär att vi får träna vad vi vill under tiden som vi är där.  Så jag, Carro och Denice tillbringade först en timme på löpbandet för att sedan träna armar, rygg och mage. Så det jag har att se fram emot imorgon är i alla fall feta träningsvärken, jag med min kondis som ligger på i princip noll. Men ska fösöka övertala mamma att betala ett gymkort till mig så jag och Carro kan börja träna på SATS. Får kortet på SATS Tule billigare genom skolan, så det är nice.

Ne, nu ska jag göra klart det sista på labbrapporten för att sedan försöka hitta en artikel till svenskan på fredag. Hörs antagligen lite senare!



Jag ser sådär lagom pigg ut.

Råplugg.

Hade totalt glömt bort att vi skulle ha läst 150 sidor i engelskaboken tills imorgon. Jag har läst typ 50. Bara att sätta sig och råplugga nu med andra ord..


Bea och jag.

Promenad.

Hallå alla läsare. Idag så mår jag bättre. Saknar mina bebisar ju!

Har inte gjort något speciellt idag. Varit i skolan och sedan följde jag med min syster på ett litet ärende. Ska inte göra så mycket idag överhuvudtaget. Får försöka att övertala familjen att titta på Idol. Ska i alla fall försöka ge mig ut på en liten promenad med vovven innan dess. Känns som om det vore skönt att komma ut och röra på sig lite. Känns som om jag har en del att tänka på.


En väldigt gammal bild på mig. Ja jag vet att det är skitkvalitet på den.

Veterinären...

Usch, har inte varit en rolig dag för mig överhuvudtaget. Har vetat att jag ska till veterinären med två av våra katter idag, för vi var tvungna att avliva dem. Jag kan säga att det verkligen var något utav det hemskaste jag har gjort i hela mitt liv. Speciellt eftersom att vi har haft både Randig och Svartis sedan dem var nyfödda (vi äger deras mamma). Var riktigt länge sedan jag grät så mycket som jag har gjort idag. Det som tröstar mig är att jag vet att dem har det bättre där dem är nu.

Egentligen skulle jag behöva sätta mig och plugga engelska glosor, men kommer inte få in ett piss i mitt huvud just nu. Så det hoppas jag att läraren förstår.

Ska hoppa in i duschen snart och jag har inte så mycket mer att skriva. Ha det!


Matematik.

Tänk att man aldrig kan komma undan skiten! Nu när jag inte har pluggat det ikväll så har min näst yngsta syster behövt hjälp med det istället. Och gud vad jag tyckte hennes tal var lätta jämfört med talen som jag räknar nu i tvåan. Hon däremot tyckte det var jättsvårt och jag var tvungen att förklara för henne ett x antal gånger. Men jag vet själv hur det är när man ska försöka lära sig något nytt och man inte fattar något överhuvudtaget.

Igår kväll så drog jag ut på en promenad med min vovve och Niklas. Var länge sen vi träffades så hade en hel del att prata om. Vilket vi iofs för det mesta brukar ha när vi väl träffas.

Idag så har jag + Isabelle varit på mammas jobb en snabbis, tagit en fika och hälsat på. När vi kommit hem därifrån så träffade vi Beatrice. Vi tog en cigg och pratade i någon timme, alltid lika roligt med er tjejer!

I helgen så ville Patrik och Tias att jag, Isabelle och Bea (+några till av deras polare) skulle komma till Patrik, grilla och ta någon öl. Ska bli roligt, var ett tag sedan jag träffade Tias nu.

Ne nu ska jag och syrran ta en cigg :)


Lördagkväll.

Ja, så var det Lördagskväll igen. Den här veckan har verkligen gått sjukt fort, känns som om det är mitt i veckan.

Idag så har jag varit på BMK och åkt offroad med pappa och systrarna hela dagen, var dock inte så roligt väder vilket resulterade i att det inte alls var mycket folk där. Då är det inte lika roligt att åka heller, men fick åka jeep i alla fall så jag är glad och nöjd ändå. Trotts att jag var helt lerig och totalt genomblöt när jag kom hem.

Ikväll så kommer jag inte att göra så mycket, orkar inte som det känns just nu. Så kommer nog bara sitta hemma och mysa framför tvn med familjen.

Nu har jag inte så mycket mer att säga, ha det!


Jag och min näst yngsta syster.

Uppdatering.

Hallå alla glada bloggläsare!

Nu är det efter många om och men dags för lilla Madde att uppdatera igen!

Var ett tag sedan jag uppdaterad vilket beror på att jag verkligen velat ta vara på den sista tiden av sommarlovet, sen har jag inte direkt haft någon tid eller lust att blogga nu när jag har börjat andra året på gymnasiet också.

Idag så har jag (för er som är intresserade) inte gjort något speciellt. Varit i skolan fram tills fem så har inte orkat göra något mer än att sitta framför datan och sedan springa ut en snabbis och vara lite social med Beatrice. Lite snack med henne är alltid lika trevligt.

Så fort Patrik har kommit hem så ska jag kila över till honom för att tillbringa natten där. Hatar att sova själv så det blir perfekt!


Ha det så hörs vi när jag får blogglust nästa gång.



Pappa,jag och en liten del av Johan på offroadträffen 22-24/8.