äntligen ett nytt inlägg!

haha, nu är det verkligen ett tag sen jag skrev, men det beror delvis på att jag varken har haft lust eller ork, och sen lite små andra anledningar. men nu sitter jag här medans johanna duschar, och då kan jag lika gärna passa på att skriva ett inlägg! i helgen har jag inte gjort något speciellt alls, vart med johanna, träffat josse (var verkligen ett tag sen, men du är exakt lika söt som förut, jag lovar!), och nu ikväll så satt jag och johanna barnvakt till johannas systerdotter olivia. det är verkligen en gullig unge! hahah! vi gick ut och gick med henne och deras hundar, en shäfer som heter caramba, och en dvärgspets som heter goliat, urgulliga båda två, eller ska man säga alla tre? men men, vi var ute med dom, och sen så kom vi hem och la oss och kollade på tv med marcus. alla tre var helt slut, så vi höll typ på att däcka i soffan. men till slut kom annelie och anders hem, och vi fick skjuts ner till, johanna. vi satt och lyssna på musik ett tag, och nu hoppade johanna in i duschen. skönt att vara med dig hela helgen gumman! älskar dig verkligen!
men nu ska jag sluta, vi får se när jag skriver igen,pusspuss!

yeah,

tjoho! nu är det söndag kväll, och som vanligt så har veckan, och speciellt helgen, gått väldigt fort.

veckan har varit sjukt lung då jag inte har haft några läxor, skönt, som gud jag vet inte vad! men den här kommer inte vara lika lung, eftersom att vi måste skriva klart vårat manus, men det är bara den här skolveckan kvar och sen är det sportlov! och efter sportlovet är det bara fyra veckor kvar tills det är påsklov, och sen är det inte alls långt kvar tills vi ska åka till på en sista klassresa och sluta i våran klass. herregud, det är nästan så att man blir rädd när man tänker på hur fort tiden verkligen går.. skönt men ändå läskigt..

nog pratat om det. helgen har tillbringats med världens bästa kompis carro! på fredagen så firade jag och johanna carro, eftersom att att hon fyllde 16. skulle gå på bio, men johanna skulle dra på någon fest, och varken jag eller carro, hade lust eller orkade. så vi åkte hem och kollade på film och låg och pratade istället. lika mysigt det! igår så åkte jag och carro först och solade solarium, sjukt skönt att få åtminstone lite färg. och sen åkte vi in till stan och kollade på bio med eric och hans kompis victor. såg hannibal, the rising eller vad den heter. SÅ dålig, sög verkligen, fattade typ nada. efter att ha suttit och plågats genom filmen, så åkte vi hem runt halv tolv. när vi ska hoppa på tåget så ser i att hela tåget är helt nersläckt, sjukt läskigt! och när vi sedan stannar till vid stuvsta så låter det först konstigt i hela vagnen, och alla undrar vad det är som låter. och helt plötsligt så flyger det en stor sten genom ett fönster. tur att dem som satt vid det fönstret inte fick den i  huvudet! och inte nog med det, så går vårat tåg bara till flempan, och vi behöver springa omkring och leta efter hållplatsen som ersättningsbussarna går ifrån. var hemma runt halv två.

idag så har jag och carro vart och solat igen, fick lite mer färg, ska sola några fler gånger så att man är brun och fräsch tills i helgen. på onsdag så ska jag, carro och johanna sjunga inför hela skolan. är inte alls lika taggad som jag var förra gången, men då ställde dom ju in den pga att våran musiklärare var sjuk. men men, vad gör man inte för att få högre betyg?

jag har funderat ett tag på att lägga ner bloggen, eller åtminstone ta en längre bloggpaus, tycker inte det är kul, utan skriver nästan bara för att jag känner att "jag måste". men vi får se hur det blir med den saken.

men jag ska kila iväg nu!


tjoho

nu är det ett bra tag sen jag skrev sist. det har inte hänt något särskilt speciellt den här veckan, har firat min syster och carro som både fyllde år, men inget utöver det. idag så var jag och carro och solade solarium, så skönt! fick lite färg men inte så mycket. ska sola några gånger till så vi får lite mer färg. ikväll så blir det att vi går på bio med eric och hans kompis. nu är det sagt att vi ska kolla på the holiday, men kanske ändrar oss, vi får se. så jag och carro ska åka in så vi är vid sergel vid tjugo i nio.
men nu kom carro så jag ska gå och vara lite social!

grattis syster!

sweet 

Grattis älskade syster på 13 årsdagen, älskar dig grymt mycket!

me and my sister

me and my sister 

jag och min syster ronja som fyller år på onsdag, grattis i förskott!


monday

jahapp, än en gång måndag. har inte gjort mycket mer än att vara i skoaln idag. kom hem och däckade framför tvn.
dagen började med att vi hade planering, där vi pratade ihop oss om debatten som vi skulle ha, vilket jag helt och hållet hade glömt bort. och jag var inte ensam om det, utan typ hela klassen hade totalt glömt att vi skulle ha den. sen hade vi matte, och det var nog den roligaste matte timmen jag har haft i hela mitt liv! carro hade något fått något ryck att hon tyckte det var kul att räkna matte, vilket aldrig har hänt tidigare. men jag, carro och hanna räknade iaf runt 20 tal på lektionen, och sen käkade vi lunch. och när vi hade käkat satte vi oss och räknade typ 20 tal till! vad duktiga vi kännde oss, tihi!
sen hade vi debatten, som handlade om abort. jag hamnade på sidan som var emot, vilket jag egentligen inte är, och jag kan tala om, att det verkligen är sjukt svårt att föra en debatt när man ska hålla med om något man tycker är helt fel. men det gick hyfsat, hade kunnat gå bättre dock.

efter det var nästa lektion idrott, och där hade vi dans. sjukt kul! det går rätt bra, och dansen är väl helt okej.
och sista lektionen så fick vi bara mer gymnasie information, hon säger samma sak hela tiden! men hon var så snäll och släppte iaf oss tio minuter tidigare!
efter plugget så drog jag carro och hannie, hem till hannie och gjorde kladdkaka. var verkligen sjukt länge sen vi gjorde något alla tre, har saknat det sjukt mycket! men det slutade med att jag och carro hällde vatten över johanna som vart sur och typ jagade oss med soppborsten, just like the old times..
snart är det två år sedan johanna kom till våran klass. känns som om vi alltid har gått i samma klass som hanna.
den här veckan är så gott som läxfri, skönt! imorrn så kanske jag ska till stan och handla något till min syster som fyller tretton på alla hjärtans dag. men vi får se.
helgen kommer jag nog tillbringa med carro, johanna och några till eftersom att carro fyller år.
men nu ska jag gå, ha det så bra!


hahah!

jag och carro i telefon, igår:
jag: HAHAHA, take a chillpill!
carro: what?
jag: ja, take a chillpill, carro, you need that! :D HAHAH!
carro: du är så sjukt flummig madde!
jag: jag vet(a)

min humor är sjuk, jag vet!


juste!

kan inte ni ge mig några förslag om vad jag skulle kunna köpa till carro som fyller år på fredag? vore verkligen jätte snällt för jag har inte en blekaste anning om vad jag ska köpa till henne.


sunday

söndag idag. usch va segt. har ingen anning om vad jag ska göra. tråkigt!
 i fredags så var jag på resturant och bio med carolian, lätt en av dom mysigaste helgerna på länge! vi var på kina resturangen mongoliska, eller vad den nu heter, där vi tog fyra små rätter, gud va gott det var. och till efterrätt blev det friterad banan med glass, vill ha! när vi hade ätit så gick vi och såg på linas kvällsbok, verkligen värd att se. sjukt rolig, skrattade nästan hela tiden!
igår så gjorde jag inte så mycket, gjorde mitt gymnasieval, och sen myste jag framför tvn och kollade på melodifestivalen, och oj vad jimmy jansson var snygg! herregud, give me!

jusste kom på att jag inte har skrivit och berättat att jag kanske ska få en häst! fick reda på det i veckan, vart verkligen chokad när mamma ringde och frågade mig fall jag skulle vilja ha en häst. anledningen till att vi kanske ska köpa den är att, jag och mina småsyskon är alla intresserade av hästar och kan en hel del, och min yngsta syster rider på min pappas kompis häst, och han ska sälja honom. min lillasystre har såklart fäst sig vid honom, så mamma och pappa tyckte att det vore en bra ide att köpa honom, fall vi nu får ihop allting. han är en vit islänning som heter stenis, haha, sjukt gulligt namn. dom ska ha 30 000 för honom, plus att han kommer att kosta minst tre tusen i månaden för stallhyra, coh att man måste sko om honom, mm. så det kostar en hel del att han honom. men det dröjer ett tag innan vi köper honom iaf, drygt två tre månader, för dom ska inte sälja honom först än då. men vi får se hur det blir med den saken.

men nu ska jag kila iväg, ha det så bra!


en lista till! haha!

tog den här från marypoppins.blogg.se!

Min kvinnliga sida:
[x]
Köpt en hårfön?
[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[x] Pratat känslor?
[x] Tänkt på att matcha mina kläder?
[x] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[x] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[x] Funderat på namn åt mina barn?
[ ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[ ] Druckit Cosmopolitan?
[x] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Känt mig sugen på en kopp te?
[x] Känt glädje över att få blommor i present ?
[x] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[x] Blivit arg utan anledning?
[x] Gråtit efter 9 fyllda år?
[ ] Brytt mig om någons affär val av modell?
[x] Pratat skvaller?
[x] Varit arg/sur utan att tala om det?
[x] Kramat en kille?
[x] Dansat?
Totalt: 19 poäng

Min manliga sida:

[x] Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[x] Ätit en blodig stek?
[x] Läst en biltidning?
[x] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[x] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[x] Skött grillen under en grillfest?
[x] Läst en bok av Jan Guillou?
[ ] Läst ett nummer av slitz?
[x] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[x] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[ ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[x] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[x] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[x] Diskuterat bröst?
[ ] Gjort lumpen?
[ ] Läst nick hornby?
[x] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[x]Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[ ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[x] Lagat någonting på egen hand?
[x] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[x] Tävlat i att dricka öl?

Totalt: 17 poäng

mest kvinnlig, haha, fast det är inte stor skillnad!


hatar, hatar, hatar,

, verkligen läxor och skolan! är så trött på det. jag har ont i huvudet, är skittrött, och jag sak sätta mig med projektet. måste skriva det sista och sen ska jag finslipa hela skiten. men då slipper jag göra det imorrn, så jag kan ta det lungt och vara med carolina istället. skulle ha vart med henne idag, men det vart inte av, haha, som vanligt! men vi räknade lite matte i skolan, och oj, det är verkligen som förut när det gäller att göra det med carro! hahah, hon har svårt att förklara för mig, och jag för henne. det jag tycker är lätt fattar inte hon och tvärtom. lite smått roligt!

men på fredag så ska vi ju ha kärlekslunch, och dom behövde någon som skulle vara konfransier (stavning?), så jag och carro tog på oss det. och vi ska även sjunga en låt. kommer inte ihåg vad den heter nu. men det går nog bra. har tänkt på fall jag sak köpa en tröjkläning på ginatricot, och legging så jag kan ha det på fredag, men jag kommer inte hinna åka och köpa det, så jag ska nog bara köpa ett par leggins.

men nu ska jag sätta mig med projektet.


suck..

klockan är tio över elva och jag sitter här med projektet. jag säger bara suck! är iofs snart klar, inte mycket kvar. har skrivit snart två sidor på datan vilket var max. känner mig riktigt duktig! och det som är kvar av matten ska jag göra klart imorrn med carro.

idag så var det iaf en sjukt soft dag i skolan! började klockan tio över nio med nationella i svenska, som gick heltokej, tror visserligen inte att jag får mer än G på just den delen, men ändå. sedan efter att ha suttit med det i ungefär 80 minuter så bar det av till IKEA i kungens kurva med carolina, johanna och joakim för att inhandla massa småting till våran kärleksmiddag som vi ska ha på fredag. inhandlade saker för ungefär 1200 kr, men det är inte så undra på då middagen är för ungefär 160 personer. vi har alltså den här middagen en gång varje år, för alla i årskurs 6 till 9 som går i röda rosen i våran skola, och vi ska hålla i den iår. vi ska stå för placeringen, dekorationen, underhållningen osv. vita rosen har samma sak en gång om året men dom har en novellmiddag istället. så det ska bli riktigt roligt!

och imorrn så blir det som sagt att jag pluggar matte med carolina, vi får se hur det går med det. brukar inte gå så bra för mig när jag ska förklara för henne hur hon ska göra, och inte när hon ska förklara för mig hur jag sak göra. haha! det var ett tag sen jag pluggade med henne så, men det går nog bra.

men nu ska jag försöka skriva klart restan av arbetet så jag inte behöver tänka mer på det.


plugg, SUCK!

så var det ännu en måndag. och idag så blir det BARA plugg. måste sätta mig med projektet, en debattartikel och pornografi och erotik, och matten, cirka 20 tal. matten går nog bra, då jag tycker att det är roligt och fattar det som vi håller på med nu. men är så trött på skolan och alla j*vla läxor! men vad gör man inte för att, eller åtminstone försöka, att få högre betyg.
 
slutade vid ungefär tre idag. hade dans på idrotten, verkligen sjukt kul! jag älskar det, och har länge sagt att jag ska börja på det, men som med mycket annat så blir det inte av. jag pratade med pappa idag om att jag ska börja med hästar igen. har blivit lite sugen eftersom att min lillasyster rider på en av pappas kompis hästar en gång i veckan. så pappa skulle höra med en annan av hans kompisars fru som tydligen hade stora hästar. men om det inte blir av med det så ska pappa iaf fixa det på något sätt har han lovat. och jag har absolut ingen lust att börja på ridskola. vill hellre ha en person som jag kan prata med och fråga om råd osv, plus att man lär sig nog att känna hästan man har hand om på ett annat sätt än vad man gör på en ridskola.
 
fick även reda på att vi ska flytta. men det är om cirka två år eller nått. men vi ska ändå flytta. det känns verkligen läskigt att tänka tanken att flytta från tullinge, där jag har växt upp och bott sen jag var två år. har alla mina barndomkompisar här. läskig tanke verkligen. pappa och mamma, mest pappa då, har länge tänkt på att flytta härifrån, ut på landet och skaffa hästar och hela baletten. jag skulle nog trivas, eftersom det alltid har varit min dröm att flytta ut på landet och få en helt egen häst, som jag ska få när vi flyttar. men vi får se, det dröjer ju ett tag till iaf. och mamma har lovat mig, att om vi nu flyttar, så ska det inte vara allt för långt härifrån. vilket jag är tacksam för. men nu måste jag verkligen börja plugga!


jahapp,

ja, då var det söndag da. helgen har gått fort, som vanligt. igår var jag med victor, mötte upp honom i stan med carolina. vi kom hem runt sex någon gång, och sen fick vi vänta på maten i en timme. sen la vi oss och kollade på film. vi gjorde inte så mycket mer, pratade och tog det lugnt. han åkte hem vid fem i ett idag, och jag har inte gjort så mycket under resten av dagen, kollat på tv och pluggat. räknade till tal 31 i matten, inte svårt alls, vara bara några tal som jag ska fråga om.

börjar  tio över nio imorgon, så jag får iaf en liten sovmorgon. bor bara tio minuter från skolan, så jag kan gå upp en halv timme innan jag börjar och ändå komma i tid. vi ska få besök av rfsl. tror att det står för 'riksförbundet för likaberäktigande' är inte säker. så det ska komma två homosexuella till klassen, en kille och en tjej. så ska dom vara där i nittio minuter och prata och svara på frågor som vi har. 
och jag ska bara plugga efter skolan imorrn, suck.. har ingen lust alls, vill hellre hitta på något med carro, men måste, då en debattartikel ska vara inne på fredag och jag har inte änns börjat. har även två nationellaprov i svenska i veckan, ett på tisdag och ett på torsdag. det kommer nog gå bra, får jag hoppas. ska åka snowboard på lördag med carolina, ska bli riktigt kul! ser jag verkligen fram emot. skulle egentligen ha åkt den här helgen, men då skulle victor komma, och det vart inte av. men i helgen så!

carolina fyller snart 16! har ingen som helst anning om vad jag ska köpa till henne, några ideér? plus att snart ska jag välja gymnasium.. har lite smått panikångest över det, eftersom jag inte har någon anning om vad jag ska välja, så vi får se hur det blir med den saken. ska försöka börja med det i veckan, eller jag ska inte försöka, jag ska!

fick även reda på att det tog slut mellan carro och hennes pojkvän idag, (undrar ni varför, kolla in hennes blogg, rosetty.blogg.se). vill bara säga att du ska veta att jag finns här för dig gumman! det är bara att ringa, spelar som ingen som helst roll vilken tid det är på dygnet! och det vet du.

men ska kila iväg och kolla på beck med familjen nu, me like! och sen blir det att jag tar en dusch och hoppar i säng.


ska in till stan,

ska in till stan med carolina, snackar med victor nu, haha, nöjd nu sötnos? haha!
måsta dra nu, men skriver mer imorgon!


tjoho, igen!

idag så har jag en så otroligt stor lust att blogga, och det har inte hänt många gånger kan jag säga.
kom nyss ut ur duschen, så sjukt skönt, älskar att vara nyduschad! det var inte av att jag och carolina gjorde något, då hon skulle plugga, och inte trodde att vi skulle hinna göra något. men då blir det att man tar hand om sig själv istället. ska snart måla om mina naglar med ett ljusrosa nagellack som carro älskar. har inte så långa naglar nu dock, men hatar när dom är omålade.
jag och carolina bestämde även att istället för att göra något ikväll så åker vi in till stan imorrn innan victor kommer. jag ska ändå åka in och möta honom vid centralen, så då kan jag och carro lika gärna åka in dit innan och gå runt lite. victor kommer förmodligen, om han gör som han sa, vara i stockholm runt fyra någon gång, så jag och carro åker in lite tidigare. men jag ska måla mina naglar nu och sen ska jag nog läsa en bok! men ni får ha det så bra. lägger in en bild på mig och carro, är dock ett tag sen vi tog den.

63347-5   63347-5 
älskar dig sjukt mycket carolina!


är det bara jag som vill ha sommar NU?

är det bara jag som vill ha sommar NU? jag vill ha sommar, och mitt blonda hår!


FREDAG!

yeeaaah, det är äntligen fredag! så skönt, fast jag har iofs bara vart i skolan två dagar den här veckan, men ändå! ikväll så ska jag inte göra något speciellt, bara ta det lungt och ha en mysig hemmakväll, med den absolut bästa kompisen på den här jorden, carolina. ska bli riktigt mysigt, då det var ett tag sen jag gjorde något med henne, konstigt nog. vi har tänkt att hyra film och köpa godis, vet inte vilken film. finns rätt många på bio som jag skulle vilja se, men varken jag eller carro orkar dra på bio, så det blir att vi hyr en film. och imorrn så ska victor, söt som han är, komma hit. han bor i nyköping, så att det blir en bit för han att åka, men det kommer nog gå bra, min tur att åka till han nästa gång. haha, söt han är! har ingen anning om vad vi ska göra, men det blir väl att vi tittar på film och bara tar det lugnt. vi får se!
jag har rätt mycket läxor som jag måste göra, men jag sätter mig med dom på måndag, och tar det lungt i helgen. ska även göra gymnasieval snart, får lite småpanik, då jag inte har en anning om vad jag ska söka till. men det går nog bra det med. får jag hoppas iaf! men nu ska jag kila iväg, skriver kanske mer ikväll, ha det så bra!


yepp

idag så har jag vart i skolan, första dagen på hela veckan. var en helt okej dag, men det kan ha berott på att det är våran kortaste och softaste dag, om man räknar bort engelskan. men den slapp vi idag som tur var! dagen började med att vi hade klassråd, då vi gick igenom vilken gruppar vi ska vara i, då vi ska planera inför röda rosens kärleksmiddag. jag är med carro, johanna, jocke, victor, wille och leo. en bra grupp tycker jag! vi ska stå för allt material som behövs, till dukningen osv, så våran grupp ska få i uppgift att åka till ikea och handla allt som behövs under nästa vecka, på skoltid såklart (yeeah!).  sen har resten av dagen vart sjukt skön, kollade på film innan lunch, brokeback moutain. jag har velat sett den ett tag, men det har inte blivit av, men så idag fick jag se den. trodde att den skulle vara sjukt mycket bättre, men den var helt okej. sen hade vi lunch, och då satt jag med signe, josefin, mickis, emelie, monika och tina, vilket inte händer så ofta, det var trevligt. och eftersom att jag och tina vart klara innan dom andra så gick vi till ljushallen och satte oss och pratade, vilket var väldigt länge sen vi gjorde! men sen kommer killigan och då kunnde vi inte prata så mycket mer, haha! men efter att lunchrasten tog slut så skulle våran svenskalärare gå igenom hur det svenskanationella, som vi ska ha nästa vecka, kommer att se ut. men gud va trött jag var, höll verkligen på att sommna! vad kan du ha berott på? jo, haha, att victor ringer mig två mitt i natten och väcker mig och frågar om jag sover. vilket jag så klart gjorde, hah! men sen blev det att jag låg och pratade med honom till fyra-halv fem, så det vart inte att jag sov så mycket inatt. så det blir att jag går och duschar och hoppar i säng ikväll. imorrn så är det fredag, då kommer antingen victor eller så hittar jag på något med carolina. vi får se! och på lördag så ska jag åka snowboard för första gången i hela mitt liv, haha, det ska bli kul att se hur det går! kommer nog ha rätt många blåmärken när den dagen är över. men nu ska jag kila iväg, ha det så bra!