WIIIIHOOOO!

SNART ÅKER JAG TILL GÖTEBORG! HA DET KUL I LILLA HÅLAN TULLINGE SÅ LÄNGE!

Är i göteborg.

Nu är väskan packad och jag är redo att åka till Götet! Eller egentligen inte, eftersom jag bara sitter i ett täcke och vakna för fem miuter sedan. Är faktiskt grymt taggad, ska verkligen bli kul. Ska till och med tvinga mig själv att åka sådant som jag aldrig skulle åka annars. Kommer sitta och intala mig själv, "jag kommer inte dö, jag kommer inte dö".

Men nu ska jag gå och kolla igenom packningen en gång till och sedan ska jag börja sminka mig! Ni får ha det så bra här uppe i stockholm!


Göteborg imorgon!

Orkade inte skriva mer igår, var helt död när jag kom hem. Det var verkligen jättekul på matchen, men jag tror inte Carro håller med, eller? Tyvärr så vann Djurgården med 3-1. Ska på nästa derby också, då kommer nog inte Carro åka med, så det blir att jag åker med Tina och hennes kusin, haha!

Idag så har jag inte gjort något. Gick till skolan, men gjorde bara Kemi A provet (gick verkligen åt helvete!) sen gick jag hem. Orkade inte vara kvar, har asont i halsen sen igår, stod ju och skrek i tre timmar, plus att jag hade ont i huvudet. Jag gick hem och satte mig vid datan ett tag, men sen gick jag och la mig igen.

Jag har inte äns börjat packa till Göteborg, det är sjukt. Måste ju göra det plus att jag ska duscha och allt innan jag går och lägger mig. Ska samlas nio vid Flemingbergs station, tåget går halv tio tror jag. Får se hur jag tar mig dit, antingen så blir det buss eller så skjutsar Carros mamma. Får se hur det blir.

Men nu måste jag börja packa, har ingen aning om vad jag ska ha med mig, Hoppas på att det är fint väder när vi ska på Liseberg. Har lovat Carro, Mickis och Johanna att jag ska åka ALLT där, vilket jag inte äns gör på grönan. Hmm, får se hur det här går. Kommer självklart ta en massa bilder, får bara se om jag lägger upp dom, tar alltid en sån himla tid.


Derby today.

Sitter och sminkar mig, det går inte så bra. Men jag har iofs inte lagt på det andra lagret med mascara och det är det som är vikitgast (och svårast att få snyggt). Nu för tiden så har det inte gått så bra att sminka mig, det ena ögat blir alltid bättre än det andra. Skitjobbigt, men ju mer mascara man lägger på ju värre blir det, så det är inte så mycket att göra åt saken.

Idag är det som sagt AIK-DIF på Råsunda. Vilka ska dit? Har egentligen ingen lust att dra på den, men gör det ändå. Det är nog roligt när man väl är där.

Men nu måste jag skynda mig om jag ska hinna. Kommer inte hinna skriva först än ikväll, drar nämligen in till stan med Carro direkt efter skolan.

AIK-DIF imorgon!

Ännu en helg som bara har rusat förbi. Har varit en riktigt rolig sådan också. Har spenderat den med Carolina, en av dem roligaste helgerna på länge.

Idag så har jag inte gjort så mycket, bara tagit det lungt. Solade faktiskt ett tag. Känns som att jag har fått lite färg i alla fall. Fast det kanske bara är jag som inbillar mig, vem vet? Haha!

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sedan ska jag göra fransk manikyr. Gjorde det igår, men det vart inte så bra, kan bli mycket bättre.

Och imorgon så är det derby, AIK-DIF på råsunda. Ska verkligen bli grymt kul, min och Carros första match! Vet inte riktigt ännu om vi ska åka in med Tina och kompani, vi får se. Matchen börjar åtta, men dem börjar släppa in klockan sex om jag inte minns fel. Man vill ju få bra platser också, så då får man åka in lite tidigare.

Men nu ska jag hoppa in i duschen, skriver antingen mer ikväll eller imorgon.

 En bild på min klänning som jag ska ha på våran bal eller rättare sagt fest. Man ser också både halsbandet och armbandet som jag ska ha. Jag vet att det ser ut som jag skelar på bilden, jag har dessutom inge smink. Och jag ber om ursäkt för röran i bakgrunden, det är min systers rum.


Nöjd baby?

Jag älskar Niklas! ;)

JAG HAR RÖRT DANNY!

Gud, jag har så mycket att berätta att jag inte vet vart jag ska börja om jag ska vara helt ärlig!

Fredagen spenderades i stan med Carolina, som vanligt. Först så gick vi runt och köpte lite smått till balen, men sedan vart vi hungriga eftersom att vi inte hade ätit någon frukost. Så vi bestämde oss för att äta lunch på en kinaresturang. Vad mätt jag blev! Åt alldeles för mycket.

När vi hade ätit oss övermätta så gick vi och köpte det sista som vi hade kvar. Bland annat skor och smycken. Tyvärr så kunde vi inte åka direkt till gröna lund som vi hade lust med, utan vi var tvungna att sätta oss och plugga. Det gick väl någorlunda bra. Fast det var verkligen GRYMT, jag menar verkligen GRYMT länge sedan jag skrattade så mycket. Kan det mesta som jag ska kunna, så det måste ha haft någon positiv inverkan att vi skrattade så mycket.

När vi hade fått in det sista i huvudet så beslutar vi oss för att åka till gröna lund i alla fall. På bussen dit så hade vi inte lite roligt om man säger så. Det kommer nämligen fram en full finsk, tror jag han var i alla fall, gubbe och börjar prata med oss. Eller pratade och pratade, han mest satt och mummlade. Jag och Carro börjar såklart asgarva. Ni kan nog inte äns tänka er hur mycket jag skrattade då och det är väldigt svårt att förklara, men vi började verkligen asgarva och det gjorde vi exakt hela bussresan.

Efter att ha hälsat på Toni, Tobbe och Elias så gick vi runt själva på grönan fram tills dem stängde. Vi kom dit rätt så sent så vi hann inte åka så mycket, men vi har ju guldkortet så då lönar det ju sig ändå.

Idag så var jag och klippte mig. Vart väldigt nöjd faktiskt. Klippte luggen kortare och sedan klippte jag upp håret lite. Det behövdes verkligen då det var ett tag sedan jag klippte mig. Köpte också en väska, kommer lägga in en bild på den senare orkar inte göra det nu, är alldeles för trött.

Jag hade lovat Carro att jag skulle ringa henne när jag hade kommit hem, så det var klart att jag höll det löftet. Vi bestämde oss då för att vi skulle åka till gröna lund idag också. Danny var där OCH HAN HÖLL MIN HAND! Thihi, han skrev nämligen sin autograf där. Han är så het, lyckost hans tjej är.

Orkar inte skriva mer nu. Bara så att ni vet har jag skrivit kort om dem här dagarna, har hänt så mycket mer än bara det här.

Trött.

Orkar inte skriva något nu, skriver imorgon istället.

Torsdag.

Jag börjar om 45 minuter och jag är inte klar så det blir bara ett kort inlägg. Är snart klar med sminkningen. Orkade inte gå upp halv åtta imorse så jag låg till kvart i åtta. Min mascara på höger öga brukar krångla så jag går alltid upp lite tidigare än vanligt så att jag ska kunna hinna fixa till det. Behövdes knappt göra det idag. Orkar egentligen inte sminka mig, men eftersom att jag kanske ska vara med Charlie så gör jag det ändå.

Kanske lägger in en bild på hur jag ser ut när jag är "helt" sminkad idag, om jag orkar och har lust ikväll. Annars så lägger jag upp både en bild på det och en bild på klänningen i helgen.

Men nu måste jag springa om jag ska hinna klart. Hejdå!


Godnatt.

Nu är jag nyduschad, så skönt! Pratade med Charlie, ska kanske vara med honom imorgon eftersom att han inte har träning. Men först ska jag till huddinge, säger inte varför det spelar ingen roll hur mycket ni frågar. Ska ringa honom när jag har kommit hem.

Är klar med engelskan också, en sak mindre att göra. Jag kommer att göra kemiprovet på tisdag istället, fick verkligen inte in något i huvudet, kan bara göra det med Carro. Hon är verkligen den jag måste sätta mig med annars så blir det inte gjort. Förstår inte hur jag ska klara mig när vi inte går i samma klass längre, får väl försöka lyckas på något sätt. Har inget val. Kommer nog ändra musikinviduella tills på måndag också. Så gör jag allting då istället.

Men nu ska jag sova, godnatt!

Carolina du vet att jag finns här för dig. Älskar dig så grymt mycket då, nu och föralltid.

Klänningen

Gick in och kollade fall det fanns en bild på min klänning inne på gina tricots hemsida, men dem hade precis kommit in så dem har inte hunnit lägga upp en bild. Kanske tar kort på den senare ikväll eller någon annan dag under veckan, beror på när jag orkar och har lust. Men jag kommer lägga upp en bild så ni behöver inte oroa er, haha! 

hatar plugg.

Usch vad jag hatar att jag skjuter upp saker hela tiden. Måste sätta mig och plugga innan maten är klar. Ska skriva rent engelskan och träna på den muntliga redovisningen av den. Inte roligt, hatar att stå inför hela klassen och prata. Måste man så måste man.

handla med mor min.

Ska åka och handla med mamma nu, bloggar när jag kommer hem.

Plugg som vanligt.

Nu har jag kommit hem från den absolut sista vanliga onsdagen i den här skolan. Läskig tanke, men det är så det är.

Igår var jag ju som sagt med Carro i stan. Vi tog sällskap av Johanna och hennes kusin Tisa in till stan men där delade vi på oss. Jag och Carro satte oss på Coffee House by George, som vanligt och pluggade kemi A. Det gick ovanligt bra, fattade det mesta konstigt nog. Efter att ha suttit där i tre timmar och pluggat med en varsin Caramellatté så var vi klara med det vi skulle och beslutade oss för att när vi ändå var i stan kunde vi lika gärna gå och titta efter en balklänning. Testade en hel del, men det var alltid något som inte stämde, för lång, fel färg eller så satt det bara inte bra. Vi bestämde oss för att gå in i en affär till och det blev Gina Tricot. Vart väldigt glad då jag trodde och var beredd på att jag skulle få lägga ut lite mer än en tusenlapp för bara klänningen och så hittade jag en för två hundra kronor. Klänningen är silvrig och glansig, lite svårt att beskriva men kommer lägga in en bild på den senare.

Det är alltså bara accessoarer och lite annat småplock kvar att köpa, men det gör jag med nöje på fredag. Det är ju det som är roligast. Ska in till stan efter skolan och shoppa som en tok. Madde goes shoppaholic.

Men idag så ska jag plugga kemi A. Ska nämligen ha prov på det imorgon, man måste ha det om man vill att det ska räknas in i betyget, vilket jag självklart vill. Jag måste också träna lite på mitt inviduellaprov i musik som jag ska ha på fredag. Ska både sjunga och spela piano till låten Let it be. Den är inte alls svår att spela på piano och är ganska lätt att sjunga så det ska inte vara några problem. Det måste också göras om jag vill vå MVG i musik. Det är ju självklart inte givet att jag får högsta betyg för att jag gör det, men det var det han ville att jag skulle göra.

Nu ska jag ta något att äta sedan ska jag plugga.

image116 
Så grymt söta.

onsdag.

Nu är det exakt en vecka tills vi ska åka till  Göteborg. Gud va roligt det ska bli. Det här är det absolut sista riktiga onsdagen i den här skolan också. Läskigt att tänka så, det är inte lång tid kvar alls tills vi slutar.

Jag skrev ett långt inlägg igår kväll, men det gick inte att publicera, så jag får skriva lite senare. Idag så blir det också väldigt väldigt stressigt. Slutar vid kvart över tre, så jag får springa hem och byta om, sedan sätta mig på hel bussen för att jag ska hinna med ridningen. Jag undrar om jag verkligen kommer hinna med både ridningen och skolan. Jag ska rida klart den här terminen, sen får jag se hur jag gör.

Men nu måste jag fixa det sista, cya!


on my way.

Nu ska jag bara ta något att dricka, sedan ska jag springa ner till Johanna och möta henne. Pratade nyss med Carro, hon hade försovit sig så hon skulle komma till matten. Skulle mer än gärna slippa tyskan, men jag kan inte missa mer lektioner där, har redan missat så många. Vi ska ändå bara titta på en film, så jag kan bara sitta där och låtsas att jag hänger med, haha!

Idag är jag på bättre humör än vad jag har varit dem senaste två veckorna och det är ett bra tecken. Snart så kommer jag antagligen ha några bra veckor med bra humör.

Men nu måste jag springa, ciao!

Love

image115 
Älskar den här bilden.

ny dag, nya tag.

Nu har jag fixat mig klart. Orkade verkligen inte sminka mig helt, så jag tog bara foudation, kajal och jättelite mascara, men jag ser inte alldeles för hemsk ut trotts att jag inte sminkat mig helt. Vilket jag är väldigt glad för.

Kom på att jag glömde skriva att jag fick reda på vad jag hade fått på mitt hjärn och nervprov igår. Jag fick VG+. Vart nöjd eftersom att jag trodde att jag bara skulle få ett VG, men icke sa nicke. Biologi är verkligen min starka sida, eller är det biologi? Haha, jag tror det i alla fall.

Jag hade också mattenationella muntliga. Tycker dock inte att det gick så bra eftersom att jag hatar att prata inför människor, men jag oich våran matte/no lärare hade tydligen delade åsikter om det. Jag fick 7 av 8 poäng vilket jag tror är ungefär VG-VG+. Det förvånar mig inte, eftersom att jag har väldigt lätt för matte.

Jag ska springa och ta något att äta.


city today.

Godmorgon.

Usch vad jag är trött och ändå gick jag och la mig elva. Idag ska jag och Carro in till stan efter skolan. Känns som om det verkligen  var ett tag sen jag var där. Kommer nog inte sminka mig helt och hållet idag, orkar inte det. Tar så himla lång tid.

Nu ser jag att klockan är mycket, måste börja göra mig iordning. Skriver mer sen.

Wiiee!

Jag lyckades skriva fem inlägg idag, tack vara att min älskade syster låter mig låna datorn en snabbis! Jag är stolt måste jag säga. Inte ofta jag lyckas skriva så mycket på en dag.

Precis som jag trodde så orkade jag inte göra engelskan idag, jag somnade framför tvn, så jag ska gå och lägga mig alldeles strax. Är verkligen helt död. Imorgon ska jag in till stan med min absolut bästa vän. Kommer sätta oss på ett café om jag känner oss rätt, sen tar vi en caramellatté, pratar en stund och sätter sedan igång med att plugga. Skönt som satan, slutar halv tolv imorgon. Det innebär att jag bara har matte och språkval sedan slutar jag.

Men nu ska jag hoppa ner i min säng och låta John Blund strö sand i mina ögon. Godnatt.

Den här veckan.

Usch får panik bara jag tänker på hur mycket som ska göras den här veckan, inte kul alls! Men om jag känner mig själv så kommer det så klart att ändras och antagligen så kommer jag inte orka göra alla läxor heller.

Idag:
- Engelskan, komma en bra bit.
- Gå ut med hunden.

Tisdag:
- Slutar efter lunch.
- Musikprovet, träna till det, i stan med själsfrände.
- Kemi A provet, träna till det, i stan med själsfrände.
- Engelskan, göra så mycket som möjligt.

Onsdag:
- Tekniken klar
- Ridning.
- Engelskan, göra klart det sista.

Torsdag:
- Engelskan klar.
- Inviduelltprov i musik, träna.
- Kemi A prov.

Fredag:
- Inviduelltprov i musik.
- Leta balklänning.

Lördag:
- Ingen aning.

Söndag:
- Ingen aning

yeah baby.

Det var riktigt mysigt att träffa Charlie. Vi kollade på en film, kommer dock inte ihåg vad den hette. Eller rättare sagt JAG kollade på film, han höll på att somna, haha sött! Han var verkligen helt slut, stackaren. Inte gjorde jag saken bättre av att klia honom så att han vart ännu tröttare. Tycker verkligen synd om honom, han skulle på fotbollsträning. Förstår verkligen inte hur han orkar.

Sitter nu och väntar på att mamma ska steka min hamburgare klart, gud va gott! Sen måste jag sätta igång med engelskan. Det är inte lite saker som ska göras den här veckan, nästan så man får lite panik. Skriver en lista sedan så ni får se på ett ungefär hur min vecka kommer se ut.

Men nu ropar mamma att maten är klar, skriver som sagt mer sen. Bye!


i plugget.

Sitter i skolan med älsklings Carro. Kommer få sluta en timme tidigare, så jag skyndar mig hem fort och fixar mig lite innan jag åker. Ska försöka att blogga oftare så att ni får lite att läsa, haha! Carro säger att jag ska göra det MINST fem gånger om dan. Ska se om jag kan lyckas, men hoppas kan man alltid som jag säger.

Men nu ska Carro ha datan, cya!

Goodmorning.

Godmorgon alla morgonpigga!
Idag är det måndag, alltså en helt ny vecka. Skönt på ett vis, men jobbigt på ett annat. Skönt med en ny vecka, men den här veckan är rätt jobbig. Inga lediga dagar och mycket plugg och saker som ska hinnas med.

Dagens planer är att vara i skolan, jobba så effektivt jag bara kan för att slippa göra så mycket hemma och sedan åka till tumba och träffa Charlie. Var ett tag sen jag träffa honom, tror det är ungefär fyra månader sen om jag inte räknar fel.

Alldeles nyss så var det sol, men nu är det molnigt. Undra om jag är lite för kallt klädd. Korta jeansshorts, ett linne och en tjocktröja på det. Hmm, vi får se om det är för kallt för då springer jag in och sätter på mig ett par jeans.

Nu såg jag att klockan var mycket, måste börja packa väskan och göra iordning det sista. Skriver kanske mer ikväll.
Juste, måste bara säga att jag älskar den
här låten.


<3

Jag älskar Carolina!

Huvudvärk.

Usch, nu har jag huvudvärk igen. Får ta en alvedon så att det går över.

Nu har jag läst igenom idrotten och tekniken. Men Carolina påminnde mig om att vi har ett viktigt svenskaprov imorgon, så jag måste sätta mig med det efter maten. Ska göra übergoda pannkakor, så det är bara att hoppas på att jag har papprena, men det tror jag.

Har varit på lite bättre humör idag, men det var för det grymt fina vädret som vi har haft.

Imorgon så är det skola som gäller och efter det så ska jag träffa Charlie. Var ett tag sen jag träffade honom, så det är på tiden.

Nu ska jag ta en alvedon, sen ringer jag nog Charlie. Bye!

Tråkvecka.

Jag kan börja med att säga att det var grymt roligt på offroaden. Isabelle är som galen när hon hammnar bakom ratten, men det är roligt. Tur att vi inte fick åka i skogen idag utan bara utanför på en raksträcka som var lite ojämmn. Jag fick också köra lite. Jag har ju ALDRIG kört förut, så det gick rätt bra ändå. Mycket att hålla reda på, man lär sig nog med tiden. Ska ta licens, måste bara lära mig att köra ordentligt, det är inte alls så lätt som man tror. Så i sommar kommer jag ha både A-traktor kort och licens så att jag kan köra i skogen, fett kul! Sen kommer jag ju övningsköra vanlig bil också. Mycket som ska hinnas med i sommar, det blir bara mer och mer för varje dag har jag märkt, haha!

Blev dock inge NRJ i dag, det började ju regna fast det var så grymt fint väder på morgonen. Det var nog bra, jag somnade runt fem-sex och sov till halv åtta. Var rätt trött med andra ord. Ikväll så kommer jag alltså bara sitta hemma som jag har gjort exakt hela veckan. Är så trött och har absolut ingen lust att göra något i alla fall. Är på allmänt dåligt humör och nere. Hoppas att det ändrar sig, hatar när jag är såhär.

Imorgon ska jag plugga. Ska försöka sätta mig på morgonen så jag har det gjort så fort som möjligt. Det är inte så mycket kvar, ska läsa igenom idrotten en gång till och läsa igenom tekniken också. Sen är det bara engelskan som ska översättas, men det tror jag går rätt fort. Sen har jag inga läxor! Om man räknar bort musikprovet och kemin. Fast musiken vet jag inte äns fall vi ska ha och kemin får Carro hjälpa mig med så det går nog bra det med. 

Sen är det ju balklänningen kvar plus att vi måste börja planera våran stora avslutningsfest som vi ska ha på avslutningskvällen. Festen kommer vi planera på vägen till och från Göteborg med dem andra tjejerna i klassen, så det kan jag sluta tänka på. Då är det bara balklänningen kvar. Jag ska titta efter en på tisdag, vi slutar efter lunch då, så det passar perfekt. Köper den kanske nästa helg om jag hittar någon. Inte lång tid kvar i skolan nu, det går fort! Är bara ungefär 11 dagar kvar till Göteborg, wiiiiee!  

Men nu ska jag kila, ciao!

image114 
Får mig att längta efter sommarlov ännu mer!

Sol.

Gud va det är fint väder ute! Nu har jag piggnat till lite i alla fall. Hat gjort mig iordning, blev inte en hel sminkning eftersom att jag ska sminka mig ikväll och då blir det inge bra fall man har sminkat sig en gång innan.

Fick hjälpa min minsta syster, My, med att sminka henne och göra iordningn hennes hår. Hon ska nämligen på kalas ikväll. Jag brukar alltid få sminka henne när hon ska på kalas. Då är det såklart alltid hon som är snyggast sminkad, haha! Nej, men dem brukar säga till henne att hon är fint sminkad. Hon kommer alltid fram till mig och säger "Maaaadde, kan inte du sminka mig?" och tittar på mig med hundvalpsögon. Man kan ju inte säga nej till den ungen! Det är det som är bra med att ha småsystrar, man får alltid sminka dem och hjälpa dem att bli fina. Det är ju så roligt, så det har jag absolut inte något emot. Men hon är rätt stor nu, min lilla My. Hon går ju i femman nu, ska börja i sexan till hösten. Jag har sagt det förut och säger det igen, GUD VA TIDEN GÅR FORT! Alldeles för fort.  

Nu sitter jag och väntar på att pappa och Isabelle ska bli klara med det sista på bilen. Det var något som inte riktigt stämde, men det fixar nog pappa rätt lätt. Ska gå ut och kolla hur långt dem har kommit, skriver kanske mer ikväll. Ciao!

Trött!

Usch vad jag är trött! När man inte behöver gå upp tidigt så gör man det och när man vet att man måste gå upp så är man helt slut. Ibland förstår jag mig inte på mig själv.

Anledningen till att jag måste gå upp tidigt är att jag ska med pappa och Isabelle på offroaden ändå. Egentligen så kan jag inte, men jag har inte åkt på ett år plus att jag kanske får köra lite. Man får nämligen börja köra offroad samma år som man fyller femton bara man skaffar en speciell licens, vilket min syster har. Jag tror jag ska göra det med, men vi får se. Jag ska ju ta A-traktor kort till i sommar också, vi köpte nämligen en A-traktor häromdan. Plus att jag ska börja övningsköra nu i sommar. Gud hur ska jag hinna med allt?

Men nu måste jag klä på mig, sen ska jag ut och hjälpa pappa och Isabelle med bilen.

image113 
Den här åker vi i när hela famligen är med, men idag så åker vi i en vit Suzuki.

Fredag.

Tjena!
Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera idag men jag har varit ute och hjälpt min syster med våran offroadbil hela dagen. Puttsat den fin och ren. Ska nog följa med en snabbis på dan imorgon och åka lite offroad, eller det beror på om Carro följer med för då tar vi mopeden tillbaka. Annars så kan jag inte eftersom att vi ska åka in till stan innan NRJ börjar så att vi får någorlunda bra platser och pappa åker inte hem först än vid fyra någon gång. Det var då vi hade tänkt åka in till stan. Men vi får se hur det blir med det. 

Men nu ska jag kila, ciao!

 

230 inlägg.

Detta blir mitt 230:onde inlägg då da. Thihi, har pratat med Carro, det var dock ett tag sen. Antagligen så kommer vi åka in till stan imorgon och testa balklänningar och om jag får pengar av mamma så köper jag fransk manikyr. Mina naglar är rätt långa nu och då är det ursnyggt! Älskar när naglarna är långa det ser så fräscht ut, i alla fall så länge man sköter dem. Finns nästan inget värre än att ha korta naglar.

Ska kila, ciao!


Blond eller brunett?

   Natacha Peyré som blondin eller brunett?

Goodmorning.

Nu är jag uppe såhär tidigt igen. Jag hatar det, men jag kan verkligen inte sova länge längre. Vet inte vad det är. Kan bero på att mina systrar kommer in i mitt rum och sitter vid datan på morgonen, databeroende kallas det!

Idag vet jag inte vad som händer. Måste i alla fall till Carro och hämta mitt smink. Ringer och väcker henne sen, hon brukar säga att jag inte får väcka henne innan elva, så då ska jag inte göra det heller.

Pappa och resten av familjen skulle åka och kolla på någon bil senare, så kommer antagligen åka med och titta på den eftersom att jag inte har något annat för mig. Tror tyvärr inte att vi åker och hälsar på Macke. Kom ju på att det är röd dag. Vi kommer ju göra det någon annan dag så det gör inget.

Nu ska jag kila iväg och klä på mig och äta frukost. Cya!

Sömn.

Jag har skittråkigt och behöver egentligen sova, men jag vill inte. Det resulterar såklart i att jag är vaken. Kommer nog lägga mig för att jag har alldeles för tråkigt ändå. Imorgon har jag inte en blekaste aning om vad som händer. Vi kanske skulla åka och hälsa på pappas den där kompisen Macke. Så vem vet, jag kanske kommer hem med en piercing imorgon. Hoppas kan man alltid som jag brukar säga. På ett sätt vågar jag inte, men på ett annat så tänker jag "Det kommer göra ont i några sekunder, sen är det över. Då kommer jag ha den piercingen jag så länge velat ha".

Är det någon (utom Carro) som har tagit hål i naveln som kan säga om det gör jättejättejätteont eller inte?

   

Tatuering.

Jag har suttit och pratat med pappa och mamma ett tag nu. Riktigt mysigt faktiskt. Men för att komma till saken, pappa hade träffat en gammal kompis som är tatuerare för en vecka sen. Dem har inte träffats på väldigt länge. Jag har velat både tatuera mig och pierca mig ett bra tag nu och pappa sa att Macke, som hans kompis heter, säkert skulle kunna göra det. Pappa är lite dum han, jag får tatuera mig men inte pierca mig. För mamma får jag dock både och. Har tänkt mig fyra tassar på nedre delen av magen och en piercing i naveln. Hoppas bara att jag vågar när jag väl ligger där också, men det ska nog inte vara några problem hoppas jag.

Pratade även med pappa om att han skulle fixa en bil som jag, Carro och Johanna kunde åka i till balen. Han kan säkert fixa någon, måste bara höra med lärarna vart vi ska och vilken tid på måndag. Jag sa att vi ville ha en öppen, helst en rosa Cadillac. Wiie, då har jag kommit en liten bir när det gäller planeringen av balen för min del. Klänningen däremot har jag inte hittat ännu. Börjar nästan få panik bara jag tänker på det. Usch! Jag ska alltid vara så sen. Måste börja leta känner jag.

Men ska kila nu. Lägger in en bild på en sådan bil som jag helst vill att pappa ska fixa, men den ska vara mer rosa.

image106

Take a look.

Hittade denna sida på Carros blogg. Den stämde på henne, men inte helt på mig. Kanske beror på att jag inte orkade ta mig tid att titta igenom ordentligt.

Det här är jag:

Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".


Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut ? även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.


Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.


Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.

Tycker i alla fall att den första och sista punkten stämmer någorlunda.


Me like,

image105 Sweet outfit.

SMART!

Fan vad jag är smart... INTE! Jag hade totalt glömt att jag och min syster hade ridning idag, riktigt smart alltså! Suck, va trött jag blir på mig själv ibland.

beautiful.

image104

Fuck it.

Har varit hemma från skolan idag också. Men var tvungen att gå ner och lämmna gymnasiekvittensen till Johanna så att hon kunde lämmna den till våran Syv.Hoppas bara att hon gjorde det, men det tror jag.

Så nu har jag en hel långhelg som väntar. Känns inte direkt som att det kommer bli särskilt lyckad tyvärr. Kommer antagligen bara dra på NRJ och inte göra särsklit mycket mer, i alla fall som det ser ut nu.

På ett sätt känns det som om jag vill skriva ner en massa saker och känslor här i bloggen, men saken är den att jag inte vet om jag kan det. Jag gjorde det en gång när jag var som mest nere när det gällde mitt ex. Men det inlägget tog jag bort lika fort som jag skrev det. Det känndes bara så fel att skriva ner det så att andra kan läsa hur jag känner och tycker. Vet inte varför. Det är bara 
Carro som jag kan prata med allt om. Jag kan prata med mamma om det mesta men inte allt. Förut så kunde jag också prata med Johanna, men vi har glidit ifrån varandra. Fast vi lovade varandra att inte göra det. Fråga inte mig varför vi har gjort det, för jag har inte en blekaste aning och har själv frågat  mig varför ett X antal gånger.

Men nu ska jag kila, ha det så bra.


Desperate Housewives.

Ska kolla på Desperate Housewives nu. Var ett tag sen jag kollade på det, men det är trotts det alltid lika roligt att titta på.

image101

HAHA, en lite roligt bild på det berömda gänget.

..

Usch vad jag har tråkigt! Har inte gjort något på hela dagen heller eftersom att jag är sjuk. Vet inte om jag kommer gå till skolan imorgon, har fått tillbaka min huvudvärk, får se hur jag mår imorgon. Måste i alla fall se till att gymnasiekvittensen blir inlämnad. Gud va jag inte orkar vara sjuk.. Dessutom så har jag ingen aning om vad jag ska göra på torsdag eftersom att Carolina ska vara med sin älskling Toni då. Kanske drar till grönan med Beatrice. Hon sa att hon skulle skaffa guldkortet efter kristihimelfärd, så har jag tur så åker hon då. Som det känns nu så har jag absolut ingen lust med något alls. Är verkligen på uruselt humör. Har varit på bra humör väldigt länge nu, så det är väl antagligen dags för några "mörka" dagar.


Tråkigt.

Favoritcafé: Coffee House by George, La Vance.
Favorittidning: VR.
Bästa saken som händer i sommar: Tillbringa hela sommaren med Carolina.
Favoritplagg i garderoben just nu: Vet ej.
Längd: 168 cm.
Byter gärna garderob med: MK & A Olsen
Vanligaste färgen på mina kläder: Olika.
I sommar kommer jag att gå klädd i: Kjol, shorts, linne.
Men absolut inte i: Långa kjolar.
Byxa eller kjol: Kjol på sommaren, byxa på vintern.
Sminktips till allmänheten: Sminka dig inte överdrivet mycket.
Senast utlästa bok: Ego av Carolina Gynning.
Mitt rum kan beskrivas som: Tjejrum!
Mig själv med tre ord: Glad, omtänksam, oftast positiv.
Jag tränar: Går ut med min vovve.
Jag ville bli när jag var liten: Veteinär.
Höger- eller vänsterhänt: Höger.
Humör just nu: Inte bästa.
Är det nåt du absolut inte äter: Bläckfisk.
Kläder just nu: Mjukisbyxor & t-shirt.
Vad sa du senast: Okej, puss hej! Till pappa.
Fisk eller badkruka: Badkruka.
Hur många kuddar sover du med: Två.
Spelar du nåt instrument: Lite piano och bas.
Morgon- eller nattmänniska: Natt.
Sparare eller slösare: Slösare.
Bästa film: The notebook, Sweethome alabama, hundtricket mf.
Har du några homosexuella vänner: Inte vad jag vet.
Tror du på mirakel: Har vart med om det, så ja!
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Klart!
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2, Linneá och Joakim.
Bio eller promenad: Beror på tillfälle.
Är du kittlig: Ibland.
Snarkar du? Inte vad jag vet.
Stjärntecken? Kräftan.
Rädd för insekter? JA!
Äckligaste insekten: Spindel och fästing.
Största svaghet: Vet inte.
Det här är jag bra på: Lyssna och stötta folk.
Bästa bok? Expert på att rodna.
Vad vill du jobba som? Läkare eller veterinär.
Chips, morötter eller godis? Kan inte välja.
Pizza eller hamburgare? Beror på vad jag är sugen på.
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Yes, tatuera mig på magen och pierca naveln.
Stökigt eller välstädat? (ditt rum) : Både och.
Gungar du på stolen? Har slutat med det.
Vilken hand håller du gaffeln i ? Höger.
Gillar du att sjunga? Yes i do.
Anser du att du är stark? Inte direkt.
Använder du knark? Nej, kommer aldrig göra heller.
Kaffe, te eller inget? Kaffe och te.
Har du en besatthet? Jag är sjukt sällskapssjuk.

Usch.

Hatar att vara sjuk. Det är inte alls roligt. Jag är hemma idag tack vare min dumma hals. Sov i princip hela kvällen igår. Hade feber och ont i huvudet och halsen. Huvudvärken är borta, men inte halsontet och feber. Måste plugga lite idag. Ska bara läsa igenom idrotten och tekniken, lägga till och ta bort något om det behövs. Sen är det bara engelskan kvar.

Ska gå och ta något att äta, åt ingen middag igår så jag är utsvulten.

jaa,

Jag tror jag börjar bli sjuk. Har huvudvärk, halsont och är allmänt trött. Men det går ändå rätt bra med pluggandet, det är nog bara för att jag vet att det måste göras. Fast jag verkligen inte orkar. Men man gör vad man måste göra.

Vart inget plugg med Carro idag i alla fall. Vet egentligen inte varför. Tror att hon hade lika liten lust att sätta sig med en stor bunt papper som man inte fattar ett skvatt av, som jag hade och har.

En positiv sak som jag har räknat ut med den här dagen är i alla fall att vi bara går den här veckan och nästa vecka, sen ska hela min klass till Göteborg och gå på Liseberg. Dagen vi kommer åka hem därifrån fyller Signe år, så vi kommer köpa en tårta till henne som vi kommer äta på tåget hem.

Då är det alltså precis två veckor kvar tills det är AIK-DIF på Råsunda! Fett kul det ska bli. AIK kommer såklart att vinna, haha!

Men nu ska jag göra klart det som är kvar på idrottsläxan. Ciao!

image100

En bild från förra sommaren då det var anntingen NRJ in the park eller The Voice, kommer inte ihåg. Det är Johannas pojkvän Joakim som är PIMP i mitten, haha! Riktigt rolig kväll det var.


Fuck off.....

Fan, fan, fan, fan, fan...

När jag har haft en tid då jag har varit på bra humör så är det alltid något som ska göra att det når botten igen. Vilket har hänt nu..

Skolan.

Sitter i skolan och ska egentligen jobba med  fördjupningen i teknik. Slutar om två timmar och tjugo minuter nu. Orkar inte jobba. Kommer nog skippa idrotten.

Jag och Carro ska plugga kemi A efter skolan. Man har i alla fall ingen direkt lust att göra något i de här vädret som vi har här. Det ösregnar och är grått.

Ja, ja, nu ska jag försöka få lite gjort i alla fall.

Måndag.

Gud va jag är trött. Ändå gick jag och la mig vid tolv igår, så jag har fått sova i åtta timmar. inte kul att vara såhär trött. Nu när jag kommer till skolan så väntar förstplanering och projekt. Sen är det matte, idrott och projekt igen. Slutar tio i tre och börjar om fyrtio minuter. Men det är bara den här dan, imorgon och onsdag sen är det långhelg igen. Så skönt!

Men nu ska jag äta, sen borsta tänderna och tvätta ansiktet. Cya!

söndaaaag.

Sitter brevid min syster och dricker en kopp te med grädde i. Onyttigt jag vet, men så otroligt gott. Kunnde inte motstå när jag såg att det stod i kylen, mums!

Har gjort klart nästan hela tekniken, ska bara finslipa. Nu är det bara halva engelskan och halva idrotten kvar. Gör klart det imorgon och på tisdag.

Imorgon så börjar jag tio över nio, skönt! Slutar tio i tre och efter det är det bara raka vägen hem och plugga, om jag inte ska plugga kemi A med Carro. Får ta det med henne i skolan imorgon.

Ska dra nu, ciao!

image99

Myshelg.

Har varit en riktigt mysig helg! I fredags var vi som sagt med T&T. Vi fick sitta och vänta på dem tre timmar inne i stan, SEGA KILLAR! Så när vi väl mötte dem så var klockan runt nio, så vi åkte hem till Carro, gick ner till hennes stuga och kollade på film. Eller vi stängde av efter halva filmen, det var ändå ingen som tittade, vi satt mest och pratade. Sen låg vi och pratade tills alla till slut somnade.

Efter att killarna hade åkt hem igår så somnade jag och Carro i hennes säng, vi hade ju somnat rätt sent och gått upp tidigt. Vi var verkligen helt slut. När vi väl vaknat igen så gick vi till grillholken. Kvällen tillbringade vi framför tvn och datan. Skulle egentligen ha varit med killarna på kvällen, men varken jag eller Carro orkade.

Nästa lördag är det NRJ in the park! Vi ska nog med T&T dit. Dem ville dit med oss, så det blir nog så. Vilka mer ska dit?  

Idag så blir det råplugg HELA dagen, fast jag egentligen inte orkar alls. Men det är bara att tänka positivt, vi har fyra dagars helg den här veckan, så om jag gör klart allt nu så slipper jag göra det då.

Jag tror jag räknade till att det är sjutton dagar kvar tills vi ska till Göteborg med klassen, det är ju absolut ingenting! Läskigt vad tiden har gått fort.

Men nu ska jag kila, byebye!

WIIIEE!

Jaaaaa, nu är det fredag! Inte alls lång tid kvar tills vi ska åka in till stan. Vi kommer nog åka in lite tidigare eftersom att killarna ska hem och duscha innan. Vi har städat i stugan och fixat oss, det enda vi väntar på är att Carros tröja ska bli torr. Men det är nog inte lång tid kvar nu. Ska bli riktigt mysigt. Kommer tyvärr inte alls uppdatera lika mycket idag som jag gjorde igår, hinner inte det. Detta blir nog det enda inlägg jag skriver idag.

Ska klä på mig kläderna jag ska ha ikväll nu så vi hörs. Ses på stan!

Thihi.

Jag vill skriva ett kort inlägg innan jag går och lägger mig. Är otroligt glad, som ni kanske märker på inlägget innan. Jag tänker inte säga anledningen här. Inte just nu i alla fall, men vem vet ni kanske har sån tur att jag säger det om någon dag eller två. Haha!

Imorgon (eller idag rättare sagt) så ska jag och Carro vara med två urgulliga killar, Tobbe och Toni. Jag vet att jag tjatar om det, men det kan inte hjälpas! Blir antagligen att vi åker in till stan och fikar eller något sådant och sedan vidare hem till Carros stuga och kollar på film där. Wiiee, det är inte lång tid kvar nu! LÄNGTAR!

Men nu måste jag verkligen sova. Är den enda i hela familjen som är vaken. Undrar om mamma skulle bli så glad fall hon såg att jag var vaken nu. Haha, det struntar jag faktiskt i!

Vi hörs bitches and hoes!


HAHA!

FAN VA JAG ÄR GLAD! FINNS INGEN ANNAN SOM ÄR BÄTTRE ÄN CAROLINA!

This is me then.

A: You like to drink.
B: Everyone wants you.
C: You are really silly.
D: You like to drink.
E: Damn good kisser.
F: You are dead sexy.
G: You never let people tell you what to do.
H: You have a very good personality and looks.
I: You are great in bed
J: People adore you.
K: You're wild and crazy.
L: Everyone loves you.
M: Best kisser ever.
N: You can keep secrets.
O: Awesome kisser.
P: You are popular with all types of people.
Q: You are a hypocrite.
R: Fucking crazy.
S: Easy to fall in love with.
T: You're loyal to those you love.
U: You really like to chill.
V: You are not judgemental.
W: You are very broad minded.
X: Your very good at work/school.
Y: Best girlfriend/boyfriend anyone could ever ask for.
Z: Always ready.

Detta är jag:

M: Best kisser ever.
A: You like to drink.
D: You like to drink.
E: Damn good kisser.
L: Everyone loves you.
E: Damn good kisser.
N: You can keep secrets.
E: Damn good kisser.

Haha, jag är duktig på att kyssas i alla fall!

Tss..

Det duger när du har tid och lust va? Haha, suck säger jag bara..

En lista.

Wiho, jag och mina älskade listor, haha!

Höger- eller vänsterhänt: Höger.
Humör just nu: Glad :)
Favoritgodis: Choklad!
Kläder just nu: Mjukisbyxor, ett linne och en tjocktröjja.
Musik just nu: Frida - dunka mig gul och blå.
Sommarplaner: Polen med Carolina, grönan, fellingsbor med Carro, HA RIKTIGT ROLIGT MED ANDRA ORD!
Hur många kuddar sover du med: Två.
Spelar du nåt instrument: Kan spela lite piano och lite bas.
Morgon- eller nattmänniska: Natt såklart.  
Vem är viktigast för dig: Carolina och famlijen.
Bio eller promenad: Beror på tillfälle.
Är du kittlig: Beror på vart.
Snarkar du: Tror inte det i alla fall.
Stjärntecken: Kräftan.
Äckligaste insekten: SPINDLAR!
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Trolla fram en massa pengar.
Vad vill du jobba som? Vet faktiskt.
Stökigt eller välstädat? Välstädat.
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump? Never, är för höjdrädd.
Gillar du att sjunga? Älskar.
Anser du att du är stark? Inte starkare än Carro.
Vad gör du om du får hicka? Håller andan.
Vad längtar du mest efter just nu? ATT DET SKA BLI FREDAGKVÄLL!

Bloggar.

Tänkte slänga in en lista på min topp 5 favoritbloggar som jag läser regelbundet.

1.
Kenzas - en blogg om hennes liv som förlovad tonårstjej. Riktigt roligt att läsa då hon uppdaterar flera gånger om dagen.
2. Isabellas - en blogg om hennes liv som överklass tonåring. Kul att läsa om hennes dagar. 
3. Emelies - en blogg om hennes liv som tonårsmamma. Tycker att hon verkar vara en otroligt stark tjej. Väldigt roligt att läsa om lilla Wilmas utveckling. 
4. Carolinas - min absolut bästa kompis blogg. Hon skriver om sitt liv som en tonåring som lägger ner väldans massa krut på sina läxor och skolarbeten. Samtidigt försöker  hon ha ett riktigt roligt och fartfyllt liv på sidan om.
5. Carolins - även hon skriver om hur det är att vara ung mamma.

Läser många fler än bara dem här också.

Skön låt!

Den här är bara för skön!

Vem vet, det kanske blir årets sommarplåga som Mikaela sa.

Glatt humör!

Det känns som om jag sitter och pluggar hela tiden. Men en av anledningarna till det kanske kan vara att jag inte bara pluggar utan jag sitter inne på datan samtidigt, fast jag säger att jag bara ska plugga och då blir det inte så mycket gjort, som ni kanske kan förstå.

Jag är på grymt glatt humör, dels för att det är fredag imorgon och dels för att jag lyssnar på musik. Jag kan verkligen bli glad av musik. Speciellt när det är bra musik som jag kan spela hur högt jag vill. Wiiieee säger jag bara.

Nu ska jag försöka få tag på min älskade Carolina igen. Ringde henne men hon var inte hemma och svarade inte på mobilen. Ska försöka en gång till. Cyyyaaaa!

image98 
MY BABY! <3

who?

Vem föredrar ni?

 Eva Longoria

 Lindsay Lohan

 Beyoncé Knowles

 Nicole Richie

Själv föredrar jag Eva longoria, tycker att hon är en av dem vackraste kvinnorna på denna jord.


Idrottsdag och plugg.

Kom nyss hem från en urtråkig idrottsdag på Brunna IP med alla åttor och nior i hela skolan. Var hur tråkigt som helst, men är man tvungen så är man.

Ridningen igår gick absolut inge vidare. Jag orkar inte förklara varför nu, men kan säga att det var nog den sämsta ridlektionen jag haft i hela mitt liv. En sak som var positivt med den kvällen var att fast jag egentligen kände att jag inte orkade vara glad så var jag det. Jag upprepade hela tiden i mitt huvud "det är snart helg och jag ska vara glad". Det fungerade faktiskt. Jag var glad trotts min egentligen rätt dåliga dag.

Idag så blir det att jag sitter och pluggar. Ska försöka få klart idrotten i alla fall. Senare ska jag till Carolina och hjälpa henne städa stugan. Var ett bra tag sedan vi gjorde det, så det är på tiden om man säger så. Ska bli lika fint som det vart när vi storstädade och möblerade om för ungefär två månader sedan. Med mina och Carros inredningsideér så vet jag att det går att få det som vi vill också. Det brukar oftast bli rätt bra när vi slår våra kloka huvuden ihop, haha!

Men nu ska jag ta något att äta och sedan så ska jag plugga. Ciao!

På vårat "plojjfoto" har jag och Carro bestämt att vi bara ska ta på oss solbrillor och lite foundation så vi slipper sminka oss helt och hållet. Anledningen till att vi vill slippa göra det innan kvällen är att det inte alls blir lika bra om man sminkar sig två gånger på en dag. Vi ska ju träffa T&T (Tobbe&Toni)på eftermiddagen och då vill vi ju såklart att det ska bli bra! Thihi!

Suck.

Kommer inte få skjuts till ridningen så jag och min syster är tvungna att sitta i typ en timme på en buss.. Suck hatar det. Men jag får väl lyssna på hennes mp3.

Ska sitta vid datan i tio minuter och sedan ska jag byta om och äta. Så jag ska ta vara på tiden. Skriver mer ikväll. Cya.

Juste, vi valde att temat på vårat "plojjfoto" ska vara artister. Alltså så ska alla klä ut sig till olika artister, någon som vet någon med svart hår? Eller har en ide över huvudtaget?  

Thihi.

Mitt humör hade sjunkit lite när jag vaknade imorse, dels för att mina systrar väckte mig vid sju när jag inte skulle upp först än om en timme och dels för att jag har en hel skoldag framför mig. Men när man sätter på musik på högsta volym så blir man genast gladare, eller är det bara jag som känner så?

Oj, nu ser jag att jag har lite bråttom, byebye!

Onsdag.

Nu har jag vaknat. Sitter i bara mitt täcke och håller på att frysa ihjäl! Det är verkligem sjukt kallt hemma och fråga mig inte varför. Det var svårare än vanligt att gå upp idag, ville bara fortsätta sova, men det är inte alls lätt med två småsystrar som skriker och stojjar, spelar absolut ingen roll om klockan är två på dagen eller sju på morgonen. INTE kul kan jag säga.

En hel skoldag har jag framför mig. Tur att vi fick sovmorgon och att det inte är en vanlig dag, annars så hade jag nog inte orkat.

Men nu ska jag klä på mig och sen ska jag ta något och äta. CIAO!

Godnatt.

Jag råkade ringa och väcka älskade Carolina när jag skulle fråga om vi hade sovmorgon imorgon. Det var inte meningen sötnos! Hon sa att det var sovmorgon till kvart över nio, så jag kommer jag till skolan då. Ska nog också kila i säng nu. Ska bli skönt är faktiskt rätt trött. Frågan är om jag kommer kunna sova, tänker så himla mycket när jag lägger mig i sängen och ligger där själv i mörkret, spelar ingen roll om jag vill eller inte. Har blivit så på sistone. Det är bara hoppas att man får sova lite i alla fall, men det får jag nog.

Nej, nu ska jag gå och borsta tänderna sedan ska jag sova. Sov gott allihopa!

I'm so happy.

Jag kan börja detta inlägg med att skriva att jag gryyyyymt glad och att jag längtar tills det är helg så jag inte vet vad jag heter. Men det är inte så lång tid kvar. Wiiie! Jag, Carolina, Tobbe och Toni ska ha filmkväll antagligen på fredag, ska bli urmysigt!

Jag känner mig rätt duktig faktiskt. Jag har pluggat och kommit en bra bit på alla projekten som jag har kvar. Så skönt. Ska plugga lite imorgon innan ridningen om jag orkar och hinner. Vet faktiskt inte om jag ska åka buss eller bil dit imorgon, måste höra med pappa. Carolina kanske ska med, tror det.
Sist så fick jag rida Dimma, fin häst men hon var lite seg. Men det gick bra ändå. Mycket trevligt folk på det stallet också, man känner sig välkommen. Ska bli riktigt kul. Sist så hade jag också en väldans träningsvärk dan efter, men det är helt förståeligt eftersom vi travde i lätsitts  i princip hela lektionen och jag inte är van alls (betyder att man ställer sig och sätter sig ner i sadeln).  Anntar att man vänjer sig.

Imorgon så är det mentorsdag i skolan, så vi kommer inte att ha några vanliga lektioner alls och om jag inte minns fel så har vi även sovmorgon. Ska planera vårat "plojjfoto" som vi ska ta på fredag. Någon som har en ideé på tema?


image92 
Det här är Dimma, det är INTE jag som sitter på henne.

Nawww.

He is so cute!

YES!

Vi fick sluta en hel timme tidigare än vanligt. GUD VAD SKÖNT!

Men det innebär ju tyvärr inte att jag är fri från plugg. Jag ska verkligen sätta mig och försöka göra så mycket som möjligt klart idag. Så slipper jag göra det sen, måste ju ändå göras någon gång, då kan man lika gärna göra så mycket som möjligt på en gång.

Men vet ni en sak? Trotts att jag har så himla mycket plugg så har inte mitt humör sjunkit det minsta! WIHOOO, säger jag bara. Det var grymt länge sedan som jag var såhär glad. Thihi.

Nu ska jag gå och göra en kopp te och sedan så ska jag sätta mig med min stora läxhög som ligger och väntar. Have a good day!


Godmorgon.

Nu sitter jag och dricker en urgod cappucino(?). Vaknade för ungefär en timme sen och kunnde inte sommna om. Börjar bli lite av en vana nu. Så jag gick upp och klädde på mig så jag skulle hinna sitta lite vid datan. 
Brukar sminka mig när jag har färgat håret eller köpt nya kläder och använder dem, men inte idag. Orkar verkligen inte. Men men, klassen har sett mig utan smink förut och jag tror inte att dem bryr sig så värst mycket.

Ska tyvärr bara plugga idag, blev inte så mycket plugg igår av olika anledningar, så jag måste göra det idag istället. Imorgon så ska jag rida igen tio över sex, så då kommer jag inte heller hinna göra så mycket, slutar ju kvart över tre. SUCK!

Men nu ska jag dricka upp cappucinon och sen ska jag gå ner till Johanna.

WIIIIEEE!

Hur lyckas jag vara så glad när jag har så mycker plugg?

Svaret är enkelt.. Jag har världens mest underbara människa som bästa vän!
Jag vet att hon är där exakt när jag behöver
henne, jag kan ringa henne när som helst, kan prata med henne om vad som helst och hon gör mig glad när jag egentligen är urledsen och trött. Hon är helt enkelt världens bästa vän.

Jag älskar dig Carolina och jag kommer alltid göra det. Lämmna mig aldrig, kan du lova mig det?

image90



Wiho.

Just nu städar jag mitt rum (har såklart musiken på högsta volym, tycker lite smått synd om mina grannar). När jag är klar med det ska jag plugga resten av dan. Ska försöka att bli klar med något av dem tre projekten, blir antagligen tekniken, har ju redan kommit en bit på den. Idrotten är det som kommer vara jobbigast, så himla mycket som man ska skriva om. Men det är inte så mycket att göra åt saken. Det är bara att skratta och le. Vilket jag har gjort i princip hela helgen.

HAHA! ME LOVE!

image89



Mysig grönan kväll.

Sitter hemma hos älskade Carolina nu. Hon pratar med Toni i telefon så jag passar på att blogga så länge.

Igår så åkte vi till grönan och köpte guldkortet. Dem sista timmarna av kvällen tillbringade vi med Toni och Tobbe. Urgulliga killar båda två. Det vart inte bästa avslutet, men kvällen vart lyckad ändå. Eftersom att både dem och vi har guldkortet är jag säker på att det kommer göras om.

Idag så har vi inte gjort så mycket. Åkte till tumba en snabbis med Carros moped och köpte svart hårfärg till mig, så nu så har jag helt svart hår igen, så skönt! Slippa utväxten som jag hade låtit blivit lite för lång. Resten av kvällen kommer nog att innehålla många skratt.

Jag är fortfarande på grymt bra humör, hoppas det håller i sig! LOVE MY LIFE!

Imorgon ska jag bara plugga, få allt överstökat så jag har en läxfri vecka. Har engelska, teknik och idrotten kvar. Ska i alla fall försöka hinna göra något av det klart. Får se hur det blir.

Men ska kila nu, ciao!

Cambög.

    

Såhär ser det ut när Madde goes cambög. Och nej jag är inte särsklit seriös.

Glatt humör!

Jag vet inte varför, men av någon anledning så är jag på skitbra humör. Beror nog på vädret, jag påverkas grymt mycket av det. HAHA! Har lust att bara asgarva, men skulle ju vara lite fånigt att sitta och garva själv .

Vet ni en sak? Jag älskar att ha sånna här dagar!

Jag målade nyss näglarna i en  ljusljus rosa nyans, blev bra. Älskar det nagellacket. Har tyvärr ingen aning om vart det kommer ifrån, annars så hade jag tipsat om det. Ska snart börja sminka mig också, men vill inte göra det för tidigt då kommer underlags cremén bli fläckig. Köpte en lite för mörk sist, men då vet jag tills nästa gång.

Men nu ska jag äta något, är utsvulten!

And he is so hot.

image81

She is so beautiful!

image80

Madde goes morgonpigg

Det är konstigt, jag kan verkligen inte sova länge längre. Jag vaknar runt nio-tio och kan inte somna om, vilket lite jobbigt eftersom att jag är upp sent. Men det är inte så mycket att göra åt saken.

Det är så grymt varmt och skönt ute! Hoppas bara att det håller i sig, för enlifgt väderleks rapporterna så ska det regna, "peppa peppa ta i trä" som mamma brukar säga.

Just nu sitter jag och lyssnar på Takida. Jag har lärt Carro att lyssna på dem, så nu är hon helt såld och lyssnar inte på något annat. Men det är bra, då laddar hon ner dem på sin Ipod och den lånar ju jag, thihi.

Funderar på att hoppa in i duschen när mamma kommer upp från badet, eller om jag tar det om en timme eller nått. Vi ska ju inte åka och vara vid grönan först än vid fem-sex.

http://www.espew.com/cgi-bin/spew/1256777/Takida___broken.mp3
Här har ni förresten en låt med Takida som heter Broken.

takida - takida
Me <3 Takida.

Baby,

Jag kom nyss hem från en überskön promenad med min själsfrände, hennes baby och min baby. Skönt att inte bara sitta inne en någorlunda varm kväll som denna.

Igår så somnade jag vid nio, alltså direkt när jag kom hem från stan med Carro. Jag var verkligen helt slut. Så jag vaknade i morse vid klockan sex och var hel pigg! Vilket är ovanligt, kanske borde börja gå och lägga mig tidigare?
Jensen norra var intressant, kul att se på ett ungefär vad det är för folk som förmodligen kommer att gå där. Men både jag och Carro vart på vädligt dåligt humör på vägen hem, tänker inte säga anledningen här.

Idag så skulle jag egentligen ha träffat Charlie, men det blev aldrig av eftersom att han var tvungen att åka till Södertälje och fixa lite grejjer. Kanske är med han nästa helg istället.

Imorgon så blir det antagligen att jag och Carolina åker till Gröna Lund och skaffar guldkortet. Ska faktiskt bli riktigt kul! Precis som Carro så ser jag fram emot att träffa några personer, men det är mest för min älskade själsfrändes skull jag är glad.

Jag har också funderat på att färga håret svart igen, det börjar bli brunt. Fast jag har länge velat ha tillbaka mitt blonda hår igen. Får se hur det blir, tror det blir svart, trivs i det. Plus att det inte är så jätte vanligt att folk har svart hår. Kul att vara lite annorlunda.

Men nu vill min syster ha datan så jag måste sluta, cya!

image78 Me love!

Stan efter skolan.

Nu har jag vaknat, lite senare än vad jag skulle gå upp så det är bara att skynda sig. Efter skolan så ska jag och Carolina åka in till stan som sagt. Men om jag ska hinna sminka mig och göra mig iordning så måste jag börja nu, ses på stan!

Top model och plugg.

Nu har jag gjort klart hela mitt SO arbete. Snacka det känns skönt! Ett arbete mindre att göra klart. Nu är det bara att plugga till NO provet imorgon som jag har kvar att göra idag. Jag kan det mesta, ska bara försöka printa in lite om en sjukdom som skadar CNS (centrala nervsystemet), plus att jag måste läsa igenom allt igen för att vara säker på att jag verkligen kan allt, men det ska inte vara några problem. Fattar det mesta eftersom att jag tycker att det är väldigt intressant. Men snart börjar top model och jag ska hinna plocka in i diskmaskinen som jag har lovat pappa att göra. Cya!

 

Plugg.

Jag kom hem från skolan för ett tag sen. Min lärare var snäll och släppte oss fyrtio minuter tidigare eftersom andra halvan av klassen fick gå tidigare förra veckan. Skönt.

Det som är mindre skönt är att jag MÅSTE göra klart mitt SO projekt för jag kommer inte hinna göra något imorgon, då jag och Carolina ska första åka in till stan och testa balklänning, sedan åka till JGN för att det är en informations kväll och när vi gjort det kanske vi ska åka till grönan för att köpa guldkortet så vi har det gjort. Plus att jag också måste plugga till provet imorgon.

Men nu måste jag verkligen börja plugga. Ciao!

Godmorgon!

Nu sitter jag och äter två solrosfröns mackor och dricker te. Sjukt gott. Ser fram emot den två timmar långa språk lektionen som väntar. Not.. Orkar inte med tyska, men förhoppningsvis så ska vi inte ha grammatik eller något sådant. Hoppas jag i alla fall.

Såg att jag glömde skriva om valborg igår. Den vart väl sådär. Först så åkte jag och Carolina till Huddinge för att dra på fest hos Johannas pojkvän. På Tullinge station så möter vi Robin och tre av hans kompisar. När vi väl kommer till Huddinge så ser vi Johanna där och även Niklas och hans kompisar som Robin skulle möta. Så hon kommer framspringade och säger att dem vart utslängda. Nu gällde det att hitta en annan fest.

Först så åkte vi till södertälje där det skulle vara fest. Men när vi väl kommer fram får vi inte tag på killen som visste vart festen var. När vi har bestämt oss för att åka hem ( vi är jag, Carro, Johanna, Köhler, Kristian, Andersson och Stefan) så får vi tag på killen som visste vart festen var, men då kommer det fram att den ligger i Järna. Eftersom klockan var runt elva så hade vi ingen lust att åka dit. Så vi åker tillbaka mot Tullinge igen. Väl där så ringer Costin och frågar fall vi ville komma till hans kompis som var ensam hemma. Först så säger vi ja, men sen är det ingen som orkar. Så det hela slutar med att vi drar till Carros stuga och sitter och dricker tills klockan är runt två någon gång. Så kvällen vart altlså mindre lyckad, men helt okej eftersom att den bidrog till många skratt.

Men nu ska jag snart kila ner till Johanna för att sedan gå vidare till skolan. Ni får ha det så bra!

Duktigt!

Jag känner mig faktiskt riktigt duktigt just nu! Jag har pluggat SO och kommit en bit på vägen. Känns skönt! Plus att jag har pluggat till provet på torsdag som handlar om hjärnan och nervsystemet med Carro idag, fattar bäst när jag pluggar med henne. Intressant när man väl fattar det. Har fortfarande lite kvar där som jag måste plugga på, men det går nog bra eftersom jag kan grunderna nu. Jag har även börjat på tekniken, men det är en bra bit kvar där. Suck! Jag har inte lite läxor nu.. Jag har bland annat :
- Teknik arbete, skriva om muikspelarens utveckling.
- Idrotts projekt, utvärdera "nyttiga veckan".
- Engelska projekt, skriva om hur jag kommer leva om tjugo år.
- Kemi A.
- So projekt om globaliseringen.
- Svenska, grammatik.
Tur att det mesta av det här ska vara inne två veckor innan sommarlovet, annars vet jag inte vad jag hade gjort.

Imorgon så ska jag plugga So och repetera det jag har kvar om hjärnan och nervsystemet. Det är ungefär vad jag kommer hinna göra imorgon eftersom jag slutar kvart över tre. Suck åter igen..

På torsdag så ska jag in till stan efter skolan och först plugga Kemi A på ett café med Carro och sedan vid sex så ska vi vara vid Jensen Norra på en informations kväll för dem som sökt dit. Ska bli roligt och intressant att se vad det är för folk som sökt dit. 

Jag kan berätta om min och Carolinas dag på grönan när jag ändå är igång. Vi kommer dit runt halv två någon gång. Under vägen till grönan mötte vi Antonia och två av hennes kompisar som också skulle till grönan. Vi tog sällskap med dom under tiden som vi väntade på att få komma in till grönan och köpa åkband.

Det första vi åkte när vi väl kommit in och fått våra åkband var såklart Popexpressen. Älskar verkligen den! Det är den enda attraktionen det är kul att stå och köa för eftersom att man hör musik under tiden som man väntar. Efter att ha åkt den två gånger så åkte vi berg-och-dal banan. Även den var kul. Sen gick vi och åt. Herreguuuud vad vi fick vänta länge på att få beställa mat! Har nog aldrig fått vänta så länge på att beställa mat i hela mitt liv. Jag satt och passade bord medans stackars Carro fick vänta i MINST, fyrtio minuter, och jag överdriver inte!

Sen så tillbringade vi resten av dagen med att åka dem roligaste attraktionerna och spana in killar. Spökhuset gick vi såklart in i. Vilken tur att det kom tre killar samtidigt som vi skulle gå in där annars så hade jag nog inte vågat gå in. Vi åkte också den nya attraktionen, Kvasten. Den var helt okej, men den var alldeles för kort. Den gick på en minut vilket känndes mycket kortare. Vi åkte hem när grönan stängde vid åtta. Det var inte lite ont i fötterna vi hade.

Det blir nog att vi köper guldkortet där i år. Hade det sommaren 2005 och var där minst 20 gånger. Det är nog dags att köpa det igen. Blir antagligen redan i helgen. Roligt värre.

Men nu måste jag sluta, ska sova snart. Nu fick ni ett riktigt långt inlägg, hoppas någon orkade läsa allt Men ni får ha det så bra!