Äckligt trött.

Ne usch, nu är jag äckligt trött. Kommer slockna på en gång när jag lägger mig i sängen. Orkar med andra ord inte skriva något nu, får bli imorgon istället.


Myran :)


Måndag.

Hallå allihopa!

Måndag idag vilket innebär en ny vecka.
Antar att den här veckan kommer gå lika fort som alla andra har gjort.

Idag så har jag inte hunnit göra så mycket. Mötte upp mamma i stan efter skolan då hon går på en kurs på måndagar. Pappa kom och hämtade oss vid flempans station och vi åkte till tumba, han skulle uträtta några ärenden och mamma skulle handla. När klockan var tio över sju åkte jag och min syster till stallet, alltså i princip på en gång när vi kom hem.

Vi var hemma igen när klockan var nio och jag har bara hunnit äta för att sedan sätta mig och plugga Psykologi A. Har kommit igång nu, känns skönt. Alltid början som är svårast. Har svarat på 2 av 5 frågor så har snart gjort halva uppgiften.

Nu ska jag ta en cigg innan jag fortsätter.


Nya bilen pappa har köpt. Kommer bli riktigt cool när han har gjort iordning den :)

Söndag

Söndag igen, seg som satan. Pallar inte skolan, men måste. Orkar inte hamna efter igen. Har som jag sagt tidigare gjort det misstaget en gång förut och kommer inte göra om det.

Igår så var jag på fest hos Filip, roligt att träffa alla killkompisar där. Rätt segt bara att folk inte kan hålla sams. Ska alltid vara någon som börjar bråka. Var hemma när klockan var två så var där i någon timme, orkade inte stanna eftersom jag var grymt trött.

Idag så har jag varit i stallet, först imorse när syrran hade lektion och sedan på kvällen när vi hade alla tre hästarna. Så mysigt att utfodra dom när man hör hur dom står och mumsar i boxarna. Var ute nyss och tog en cigg med Fille, Ludde och Wille. Alltid lika trevligt att träffa dom.

Just nu sitter jag och försöker plugga lite i alla fall. Har Historia och Psykologi. Historia tills imorgon och Psykologin tills på onsdag.

Ne måste sätta igång om jag ska komma någonstans.


Mina vovvar :)


Paula Deanda - Walk Away


Tråååkigt

Vem
Vem är i rummet med dig?
Ingen :)
Vem fick du sms av senast?
Carolina <3
Vem tänker du på nu?
Olika :)
Vems hus var du senast i?
Mitt eget
Vem sa du senast "jag älskar dig" till ?
Mamie
Vem önskar du att du var med nu?
Carolina, så vi skulle kunna röja runt! ;)
Vem är din favoritsläkting?
Har massor av olika favoriter, men mormor är den största :)
Vem i din skola går dig mest på nerverna?
Ingen alls just nu.. Eller jo, en tjej på min psykologi. Får psykbryt på henne.

Var
Var går du i skolan?
Inne i stan, JENSEN Gymnasium Norra.
Var är din telefon?
Ligger bredvid mig.
Var är din mamma?
På övervåningen.
Var sover du?
I min säng.
Var handlar du mest?
Handlar helst på NewYorker, ÄLSKAR deras kläder, men handlar väl mest på Gina eller H&M.
Var fick du tag på tröjan du har på dig?
New Yorker.
Vart åkte du senast bil?
Till staller igår tror jag.
Var i ditt rum är du?
I min säng.

Vad
Vad åt du senast?
Chokladpudding och grädde.
Vad drack du senast?
Cola.
Vad är det för färg på dina byxor?
Vita mukisar.
Vad är den närmaste saken som är blå?
En hundleksak.
Vad gillar du mest med skolan?
Loven.
Vad har du på fötterna?
Strumpor.
Vad är din favoritfärg?
Svart och rosa.
Vad är din favorithemsida?
Hatar att vara inne på datan, så satans tråkigt.
Vad är ditt favoritklädmärke?
Ed Hardy eller Sinful.
Vilken film såg du senast?
Gud kommer inte ihåg.
Vad hör du just nu?
Nomy - Scarecrow

Varför
Varför går vi i skolan?
För att lära oss?
Varför sätter vi etiketter på alla (emo, hora, tönt osv)?
Jadu, bra fråga.
Varför repeterar nyhetsuppläsarna sina rapporter?
Haha hur ska jag kunna veta :P
Varför är alla besatta av OC?
Ingen aning haraldrig fattat det, tycker det är skittråkigt.

När
När blev alla besatta av myspace?
Vettefan, har inte ens skiten.
När började du skolan?
När jag var 6 år.
När gick du senast till ett köpcenter?
I veckan tror jag.
När köpte du senast nya byxor?
Var ett tag sen.
När var senaste gången du tände ett ljus?
I veckan.
När var du senast i skolan?
I onsdags.
När träffade du din pappa senast?
Alldeles nyss.

HAHAHA

Jadu man kan inte säga att jag har några minnen med Johanna, hittade en urgammal bild på oss som jag måste lägga ut ;) Har man tråkigt så har man eller vad brukar man säga!


Ramsjö

Pratade med Bea om att vi måste åka med upp till Ramsjö snart. Är ett och ett halvt år sedan jag var där nu. Skulle vara roligt att träffa alla där uppe. Har haft så grymt roligt alla gånger som jag har varit där. Är dags snart igen tycker jag ;)


Jag och Bea när vi var uppe i  Ramsjö för två år sedan.


Fredag

Nu har jag varit i stallet, käkat och träffat Bea. Riktigt roligt att träffa henne, har inte gjort det på hur länge som helst. Gaah, vill fixa mig och hitta på något men orkar inte. Morr i-landproblem.


Michael Mind - show me love

Fredag idag,WIIEE! Mår bättre nu, men valde i alla fall att inte gå till skolan imorse. Vet inte riktigt vad som händer ikväll, vill hitta på något. Är grymt taggade på att dra på fest!


Blir sjukt taggad när jag hör den här låten!


Vilken version är den bästa?


Katerine - Ayo Technology

 


Millow - Ayo Technology

 


Justin Timberlake feat 50 Cent - Ayo Technology


Vill pierca mig!!


Vill göra en rook och en industrial, fyfan va snyggt!


Vänder på dygnet.

Inte bra alls, nu håller jag på att vända på dygnet jag som har somnat innan tolv sen jag började i skolan. Är inte trött alls, har legat i sängen i princip hela dagen. Orkade inte äns åka med till stallet. Var inte där igår heller, känns grymt konstigt då jag är van vid att vara där varje dag.

Kommer antagligen inte gå till skolan imorgon heller. Lite panik får jag allt för att jag missar saker i skolan. Har faktiskt varit riktigt duktigt och inte skolkat en enda gång sen vi började skolan, lite duktig är jag allt. Brukade vara borta minst en dag varje vecka oftast var det mer. I alla fall i slutet av tvåan.

Vet inte riktigt vad som händer imorgon. Beror på hur jag mår, blir det bättre lär jag hitta på något. På lördag är det tänkt att tjejerna från klassen ska ha myskväll. Käka middag och lite annat mysigt. Är bjuden på fest hos Filip också, sen ville Sebbe träffas i helgen. Så får helt enkelt se vad som händer.


Tröttnar aldrig på Takidas låtar.


Sjuk.

Är hemma från skolan, har feber så mamma sa att jag skulle vara hemma. Har prov i Fysik B idag, men får prata med läraren så jag får göra det någon annan gång. Har lärt mig av mina misstag kan jag säga. Sket i skolan totalt i tvåan och det misstaget ska jag inte göra om.

Ska nog sätta mig och börja med fallstudien vi fick i psykologin. Lika bra så jag har den gjord.


Howie day - Collide


Theory of a deadman - Hate my life


Studenskiva

Nu har jag suttit och pluggat Fysik B i en timme, hoppas jag har fått in något i huvudet i alla fall. Var ute med hundarna, Ronja och Tyra också. Skönt att komma ut och röra på sig. Är helt slut i skallen, ska plugga en halvtimme till, hoppa in i duschen och sedan lägga mig i sängen och sova. Gud va skönt!

Datumet för studentskivan är bokad nu, den 26:e april, fyfan va nice!!


Älskar dig Carolina!


Tungpiercing

Köpte förresten en ny tungpiercing i fredags. Är verkligen min stil ;)


Är så grymt sugen på att pierca mig igen, var ett tag sedan nu.

Stallet

Nu är jag äntligen hemma från skolan. Har varit sjukt trött idag, trotts att jag somnade klockan elva vilket är tidigt för att vara jag. Ska snart åka till stallet med syrrorna. Blir nog att jag rider Näbblisa idag, är lite sugen på det faktiskt.


Nebulosa, som hon egentligen heter.


Skola, plugga, hästar, äta, duscha, sova.

Det känns som om det är det enda jag hinner med på dagarna. Under helgerna får jag passa på att vara med kompisar så mycket jag hinner.

Min helg har varit helt okej. I fredags var jag bara hemma och tog det lungt, orkade inte göra något annat. I lördags var jag i stallet med alla syrrorna. Får ett samtal av mamma som säger att Johan är hemma hos oss, gullig som han var kom han och hämtade oss i stallet så vi slapp gå hem. Det var bara att slänga ihop lite kläder och sedan hoppa in i Johans bil och åka till Carolina. Väl där så gjorde jag mig iordning och sedan satt vi och snackade skit en stund innan vi rörde oss mot Huddinge för att hämta upp Kim och röra oss till någon kompis till dom som bodde i Gladö någonstans. Efter ett tag så åkte vi hem till Robin i Hammarbyhöjden istället. Sedan åkte jag hem och sov!

Idag har jag varit i skolan. Hade en rätt kort dag, bara Historia A och Psykologi A. Nu ska jag städa mitt rum och sedan sätta mig och plugga innan jag och syrran ska åka till stallet.


Plugg

Nu har jag städat mitt rum och ska alldeles strax sätta mig och plugga lite Historia A.Ska ha muntlig redovisning imorgon, men det ska inte bli något problem. Är bara några rader att säga.

Imorgon så ska jag till stallet innan skolan, har ju sena veckor så ifall man vill hinna göra något på kvällen är det bara att se till att åka till stallet föra plugget. Efter skolan imorgon så är det tänkt att jag och Denise ska göra ett till hål i örat, men senare under kvällen vet jag inte riktigt vad som händer. Lär väl alltid bli något.

Ska tillbringa helgen med Carolina i alla fall. På lördag ska jag med henne och hämta grillkåtan som hennes familj har köpt och på söndag är det tänkt att vi ska ha en pluggdag. Funkar alltid bäst när vi pluggar tillsammans.

Ne nu måste jag sätta igång med pluggandet om jag ska komma någonvart.


Offroaden någon gång i maj.