Soil - Breaking me down


Bebis!

Nu har vi fått hem den lilla valpen. Guuud vad söt han är! Har tyvärr inga bilder på den här datan, men lägger in några imorgon.

Imorgon klockan ett ska jag på körlektion på Tullinge trafikskola. Ska bli riktigt roligt faktiskt. Skönt att komma igång! Fast lite nervös är jag allt. Nästa vecka fyller jag 18, den tjugofemte närmare bestämt. Ska ut på krogen med Carro och eventuellt Beas pojkvän Johan. Ska bli riktigt jäkla roligt. Får nog bli Village och Herry B James. Niiiice!

Ne nu har jag inte så mycket mer att skriva, puss och kram!


Bosse och hans syster :)


DJ Karlsson - love, sex and sunshine.


Balderina.

Kom hem från körningen för typ tjugo minuter sen. Det gick helt okej. Nu sitter det i ryggmärgen hur man ska sela hästen i alla fall. Måste bara be Olle kolla så att allt sitter rätt för säkerhets skull.

Olle frågade också om jag och två av mina systrar vill rida/köra och ta hand om Balderina varje torsdag hela sommaren och eventuellt efter sommaren också om vi inte tar henne på foder. Plus att vi ska ta fem lektioner till. Så två dar i veckan med häst för min del, roligt!


Brist på bilder..

Joooow.

Ska ut och ta en cigg med Johanna om fem minuter, ska snacka lite skit som vanligt. Skriver mer antingen sen eller imorgon!


Snart får vi hem Bosse (den helvita).


Dead by April - Losing you.


Dead by april.

Var på NRJ in the Park på Grönan idag och Dead by April var helt klart det bästa bandet som spelade. Och fyyyyfan vad ledsångaren är snygg!


Afasi & Filthy Feat. Snook - 1990 någonting.

Så sjukt skön låt.


En liten promenix till.

Ska ut och ta en cigg med Johanna nu, sedan ska jag nog slänga mig i sängen och läsa någon bok och njuta av att det här är den absolut sista veckan i tvåan!

Jag och tjejerna i nian när vi var på Liseberg.

Promenix.

Nu ska jag ta en liten kvällspromenad med vovven!

Lilla Bosse som vi får hem den 16:onde. Blandras mellan Yorkshireterrier och Chinese Crested (kinesisk nakenhund).

Lugn men mysig helg.

Igår bestämde vi oss för att vi skulle ha en mysig liten tjejkväll hemma hos Carro. Jag, Denise och Lovisa var hemma hos henne vid sju då vi fick en riktigt god sallad som hon hade kokat ihop. Sjukt gott! Hon hade gjort iordning en varsin smothie också, så vi tog dem och satte oss framför tv och satte på filmen The eye. Helt okej film faktiskt, fast trodde den skulle vara värre.

När vi tittat klart på filmen satte vi på bastun och satt där och snackade skit i en timme eller något. Sedan satt vi ute och pratade en stund. Haha, han även med att skrämma Carros granne genom att slänga smällare efter honom. När vi väl började bli trötta så gick vi upp och la oss i Carros mammas och pappas säng och fortsatte prata tills alla somnade. En riktigt mysig tjejkväll med andra ord!

Idag var jag dock tvungen att gå upp vid nio. Skulle vara i stallet vi tio så fick mig en liten morgonpromenad hem, rätt skönt. Körningen gick helt okej faktiskt. Det kändes att hon bara ville gå ut på sommarbetet igen. Hon totalvägrade gå ut ifrån hagen när jag och Isabelle var nere och hämtade henne, fast till slut gick det. Vi red i timme och sedan tog vi en kopp kaffe med Olle, hans mamma, Calle som rider med oss och Olles kompis. Riktigt roligt att lyssna på ders historier från när dom var unga. Med sedan var vi tvunga att åka hem eftersom pappa skulle fixa lite hemma på tomten. Och det är i princip vad jag har gjort idag.

Det är 90%chans att vi tar Balderina på foder efter sommaren. Gud vad jag längtar!


Free fallin'

Usch nu har jag riktigt tråkigt. Funderar på att slänga mig i sängen och läsa lite körkortsteori. Pappa fixade en bil som jag kan övningsköra i idag, så imorgon ska jag göra vägarna osäkra! Skulle egentligen ha kört idag, men han är tvungen att byta ett däck och det var något som fattades så får bli imorgon istället. Går det bra kanske jag kan få övningsköra till stallet på söndag.

Idag har jag varit i skolan, hade två viktiga lektioner. Svenska och kemi. Så nu har jag spikat G i Svenska B i alla fall. Skönt att ha det gjort. Har dock en hel del i andra ämnen som jag måste ta igen nästa termin. Men får fixa det då, orkar inte göra det den här sista veckan.


boooooring

9, saker du ser fram emot:
- Sommarlovet!
- Min 18-årsdag/fest.
- Falun med Carolina.
- Åka och fira mormors 80-årsdag.
- Studenten.
- Flytta hemifrån.
- Se Tyra bli äldre :)
- Skaffa jobb.
- Skaffa körkort.

8, saker du har på dig dagligen:
- BH
- Trosor.
- Strumpor
- Byxor/kjol.
- Linne.
- Tjocktröja.
- Toffs.
- Smink ibland.

7, saker som irriterar dig:
- Bråk.
- Falska människor.
- Skolan.
- Läxor.
- Sega lärare.
- Sega datorer.
- Att inte kunna somna.

6, saker du rör varje dag:
- Min mobiltelefon
- Min hund
- Datan
- Mamma
- Tyra.
- Syrrorna plus alla djuren.

5, saker du säger ofta:
- Hahah.
- Äre så?
- Hej.
- Käften.
- Plus diverse svordomar.

4, personer du vill spendera mer tid med:
- Familjen.
- Släkten
- Carolina
- Johanna och många mer.

3, saker du gör dagligen:
- Speglar mig.
- Äter.
- Pratar.

2, band du sett live:
- Flo Rida.
- Snook.

1, person du vill tillbringa resten av ditt liv med:
- När jag hittar mitt livs kärlek lär det väl bli honom, och sen mina framtida barn.

Panic! at the disco


Minnen!

New Moon - Trailer.

Fyyyfan vad jag längtar tills den kommer på bio! Första filmen är den bästa filmen jag sett. Jag har läst tre av fyra böcker och älskar alla tre. Jacob är så JÄVLA snygg!


Eifel 65 - Move your Body

Är ute i solen med mamma och syrran och grejar på tomten. Skriver mer sen.