Tyra, världens sötaste bebis!

Hallå alla läsare! Sorry för dålig uppdatering, har haft fullt upp hela helgen därför det inte blivit så mycket bloggande.

Tyra är verkligen världens sötaste unge.
Hur lung som helst är hon också. Så roligt att se allas reaktioner när dem ser henne, Lillis är stolt kan jag lova!

Orkar inte skriva så mycket om helgen, annat än att den var riktigt mysig, men kan det bli annat när man blir moster? Skriver mer när jag har tid och lust.

Tyra ligger och myser i sängen.


Moster.

Nu äntligen efter en lång längtan så har våran lilla bebis kommit till världen. En 47 centimeter lång och 3095 gram tung liten Tyra. Skriver mer när Isabelle har kommit hem, har inte sovit på hela natten så är riktigt trött (men glad!) nu.


Egypten 06


La Bomba - King Africa

Torsdag.

Seg dag. Orkade inte gå till skolan imorse så stannade hemma. Drog ner till Johanna och gjorde en kladdkaka vid typ fyra. Den första som vi har lyckats med, haha!

Imorgon är det fredag, fan va skönt! Vet inte riktigt vad jag ska hitta på dock. Kommer antagligen vara med Johanna, sen får vi se vad vi hittar på.

Ska snart ta en cigg, sedan ska jag måla naglar och efter det.. Raka vägen till sängen!


Jag, Lillis och Carro. Fontänbad crusingen 07!

Jimmy Jansson - Det enda jag vill.


Carro 18 år!

Carolina fyller 18 nu på måndag så är meningen att jag och Johanna ska fira henne på lördag. Ska bli riktigt roligt, speciellt eftersom att hon inte har en aning om vad som ska hända! Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge älskling!


Måndag.

Usch, vad jag har ont i magen. Värsta mensvärken jag har haft på länge.

Idag så har jag varit i skolan och med Johanna. Vi har inte gjort så mycket mer än att kolla på film. Eller vi tittade inte så mycket på filmen eftersom båda två somnade.

Har med andra ord inte mycket roligt att skriva idag. Börjar 8 imorgon, ska alltså upp klockan 6. Men slutar typ kvart över elva, tur det!



Jag och Johanna blev iputtade i poolen på midsommarafton.


Plugg.

Plugg var det här. Inte det absolut roligaste jag vet, men det lär ni som har läst min blogg ett tag känna till. Har skrivit en debattartikel om filmvåld. Rätt svårt ämne att skriva om men nu är det klart. Blir faktiskt glad om jag får G i alla ämnen den här terminen. Är så pass skoltrött att jag inte orkar sikta högre.

Helgen har varit både lung och fartfylld. I fredags så firades Alexander som fyllde 19 år. En riktigt rolig kväll! Orkar dock inte skriva om den nu. På lördagen var man lagom pigg så blev att jag var hemma och tog det lungt hela kvällen. Och idag så har jag varit duktig och städat mitt rum och pluggat. Var på tiden för båda två kan jag säga.

Nu ska jag gå och ta en cigg och sedan blir det duschen för min del. Ska upp vid sex imorgon, måste lägga mig tidigt.


Riktigt tuffa tattueringar, så min stil!

Sash ft. Stunt - Raindrops

Min nya favoritlåt!

Bebis.

Jag har suttit och kollat igenom lite bebiskläder med älskade syster. Gud vad fort tiden har gått, är bara en månad kvar tills hon blir mamma. Ska bli så himla roligt!

Har inte gjort speciellt mycket idag, bara varit i skolan. Ska ner till snyggingen Johanna snart och ta en cigg eller två. Behöver vara lite social och skratta känner jag!


Sist jag hade hemmafest. Verkar som om jag förlorade ;)

David Guetta & Chris Willis - Everytime We Touch

Nej nu ska jag gå och äta lite nudlar och sedan försöka plugga. Lär endå inte kunna sova. Skriver imorgon istället.


Lyckad helg!

Vilken lyckad helg jag och Johanna fick tillslut! Har krökat och åkt bil mest hela helgen, men det är det som är roligast, i alla fall enligt mig. Så det hade jag absolut inget emot.

För att läsa om helgen kan ni gå in på Johannas blogg och läsa det
här inlägget, orkar inte skriva. Lägger in lite roliga bilder istället!


1) Strisse. 2) Timmy och Strisse. 3) Hummern vi åkte i på fredagen. 4) Jag i hummern.


1) Jag och Johanna i hummern. 2) Patriks BMW. 3&4) Jag och Johanna i Patriks garage.


1) Jag innan mattes fest. 2) Isabelle och Amanda på Mattes fest. 3) Fyllebebis. 4) Jag och Johanna på Mattes fest.