Äntligen.

Nu är jag nästan helt klar med samhällsuppgiften. Så himla skönt att ha den gjord, ska bara skriva ungefär en halv sida till på den, men det går fort.

Imorgon är det fredag, så skönt. Behöver en ledig dag känner jag, är verkligen helt slut efter att ha gått upp runt halv sex fyra dagar i sträck. Hade ju inte varit något problem om man hade lagt sig i tid, vilket jag aldrig lyckas med.

Har rätt mycket att göra den här helgen känns det som, vilket inte är allt för ovanligt nu förtiden.

Min helg kommer se ut ungefär såhär...

Fredag - Skolan tills halv tolv, shopa med Carro, kanske fest.
Lördag - Plugga naturvetenskap, träffa J. Carro och D. på kvällen.
Söndag - Göra klart det sista i naturvetenskapen plus kolla igenom dem andra två uppgifterna.


Älskar verkligen den här låten, tröttnar inte på den!

HAHAHA!

Inget är som politiken...

En 8-årig pojke frågade sin pappa:
- Vad är politik för något?
Pappan svarade:
- Jo, det ska jag förklara för dig. Så här är det. När jag kommer hem med lönen, då är jag KAPITALISM. Mamma, som bestämmer här hemma är REGERINGEN. Farfar, som ser till att allt är på sin plats och ser till att allt fungerar är FACKFÖRENINGEN. Hembiträdet vi har är ARBETARKLASSEN. Och alla har vi samma mål, att du och din lillebror ska ha det bra, för du är FOLKET och din lillebror är FRAMTIDEN. Förstår du vad jag menar?
- Nej, inte riktigt, svarar pojken, men jag ska sova på saken.
På natten blir han väckt av sin skrikande lillebror som har bajsat på sig. Då går han till föräldrarnas sovrum för att väcka dem, men där finns bara mamman, och det går inte att väcka henne. Han går då till hembiträdets rum och där finns pappan som har sex med henne. Utanför fönstret står farfadern som intresserat tittar på. Alla är så upptagna av varandra att ingen märker pojkens närvaro, så han går tillbaka till sitt rum och somnar om. På morgonen vid frukosten säger grabben:
- Pappa, nu vet jag vad politik är för något. Det är så här:
KAPITALISMEN utnyttjar ARBETARKLASSEN, FACKFÖRENINGEN tittar på oberört, REGERINGEN föredrar att sova, FOLKET är totalt ignorerat, och FRAMTIDEN, ja, den ligger i skiten.

Kladdkaka!

Åhh, vad jag älskar min systers kladdkaka. Hon är verkligen grym på att göra det! Sitter och smaskar på en bit nu. Min yngsta syster, My vill att jag ska följa med henne till stallet. Var ett tag sen jag var där, men har så satans mycket läxor nu.. får se hur det blir. Om jag följer med lovar jag att ta en massa bilder!

Ne nu ska jag fortsätta plugga.
image352

Thé is the shit.

Nu sitter jag här och ska strax börja plugga. Ska bara göra thé först och ringa Carro. Sedan blir det plugg för glatta livet, haha.

Har verkligen inte gjort ett dugg i skolan idag. På naturkunskapslektionen så googlade jag och Denise på snygga killar, vi hade ingen lust att jobba överhuvudtaget. Under matten så satt jag, Denise och Jonte i ett grupprum och försökte jobba i alla fall lite grann, gick dock inge vidare. Slutade med att Denise skulle sparka på vägen för att killarna i rummet bredvid dunkade i den, men hon snubblar och ramlar baklänges. Som pricket över i:t så slår hon i huvudet innan hon brister ut i ett skrattanfall. Riktigt roligt att se kan jag lova.

Nu ska jag ringa Carro, skriver mer sen!

image351

Miss us girls!

Nu ska jag strax hoppa ner i sängen. Efter att J. har ringt så ska jag sova. Är rätt seg vid det här laget, så det ska bli skönt. Ska upp halv sex imorgon, behöver med andra ord all sömn jag kan få!

Jag och Johanna redde ut några saker idag, så vi plus Carro ska ta en fika och prata snart. Får försöka hitta en dag alla tre kan. Känns skönt att vi inte är osams längre. Har kännts så konstigt att gå förbi varandra utan att säga ett ord. En gång så var vi ju hur tajta som helst.

Nu ringde J. så ska sluta blogga nu. Skriver mer imorgon. Godnatt!

image350

Mums!

Nu är jag klar med engelska och ska alldeles strax börja med samhällskunskapen. Min syster har gjort en kladdkaka, så jag ska mumsa på den med lite glass till medans jag pluggar. Kanske skriver lite mer senare, för jag ska kila nu!

image349

Hellu!

Nu har jag varit duktig! Har städat hela mitt rum och tänt en massa ljus. Ska snart gå och göra en kopp thé, behövs i den här kylan. Ska göra klart det sista i engelskan i kväll. Tror tyvärr det kommer behövas att jag bokar av något som ska göras i helgen. Har bara börjat lite smått på två av dem stora inlämningarna som ska in nästa vecka och det är redan onsdag. Kommer nog inte hinna annars.

Ne, nu ska jag göra thé och sen ska jag börja plugga.

image348
Saknar oss..

Pictures.

 

Balen 2007.

Gud va roligt! Fick hem ett brev från min gamla skola idag om att vi ska ha en återträff den 18 januari. Man fick också en skiva med en massa bilder från våran bal. Hade inga alls innan eftersom att Carro den klanten råkade radera alla som vi hade tagit. Ska lägga in några bilder lite senare för nu ligger engelskan och väntar på att göras. Känner mig faktiskt rätt duktig. Har kommit en bra bit nu.

image335

Trött.

Gud vad jag är trött nu! Gick upp halv sex imorse. Så jag har sovit i ungefär fem timmar i natt. Jag gick och la mig vid halv elva, men vaknar vid 12 av att J. ringer och väcker mig. Självklart pratar vi i en timme. Har verkligen inte  sovit tillräckligt, men vad ska man göra?

Ska plugga engelska hela kvällen och försöka göra klart så mycket som möjligt så jag kan ha roligt i helgen utan att behöva boka av något.

Nu, ska jag försöka planera lite hur veckan ska se ut och sedan ska jag börja plugga. Hörs senare.

image334

Tio dagar kvar.

Nu pluggas det för fullt här. Man hade i alla fall kunnat önska att det gjorde det. Ne, men har kommit igång lite smått med pluggandet. I värsta fall får jag väl strunta i mina planer jag har för helgen, men det vore inge vidare roligt förstås. Så bara att försöka göra så mycket man kan nu under veckan. Det är ju inte lite som ska göras heller..

- Nationella i engelska. Läs och hörförståelse, imorgon.
- Nationella i engelska. Muntligt, på fredag.
- Nationella i matematik. Del 1, onsdag 5/12.
- Naturkunskaps arbete om energi. Inlämning tisdag 4/12.
- Engelska argumentativ text. Inlämning onsdag 5/12.
- Samhällskunskap hemtenta. Inlämning måndag 3/12.

Jag ser positivt på det. När jag har lämnat in allt det här och gjort nationella proven så är det 1 dag kvar tills jag åker till Ramsjö igen.Det ska tydligen vara rätt mycket snö däruppe nu. Ska bli kul att bli runtskjutsad på snöskoter. Det som nog inte kommer bli lika roligt är att bli, som dom säger däruppe, snöpulad. Haha! Just nu vill jag bara bort från stockholm. Bara en massa problem och måsten här nere. När man kommer bort härifrån så tänker man inte på annat än det som händer just nu. Längtar som satan.

Helgen har varit riktigt rolig om man räknar bort några små incidenter. I fredags så var jag på en fest i Vällingby med ett helt gäng kompisar. Slutade både oväntat på ett roligt och ett tråkigt sätt. I lördags så var jag hemma hos Filip med syster Isabelle och Jesper. Vi tittade på film och hade det allmänt mysigt. Och igår så var jag med Beatrice och Adde.

Inget pluggande alls den här helgen vilket jag har riktigt dåligt samvete för. Kan dock inte göra så mycket åt det nu.

Nu måste jag fortsätta plugga.. Suck, bara tio dagar kvar till Ramsjö!

image333

Party, me like!

Gör den här listan innan jag hoppar in i duschen. Sen ska jag börja fixa mig lite smått. Ska nämligen på en fest i vällingby senare ikväll med några kompisar. Var ett tag sen jag var på fest, så jag är taggad som få!

Hur många kuddar sover du med: 6 stycken, mysigt!
Favoritväder: Sommar och sol såklart.
Spelar du nåt instrument: Nopp, men skulle vilja.
Morgon- eller nattmänniska: Natt, hatar att gå upp tidigt.
Sparare eller slösare: Slösare.
Vem är viktigast för dig: Familjen och Carro.
Har du några homosexuella vänner: Njae.
Tror du på mirakel: Japp.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Jaa om man är riktigt kär så.
Ser du på kärleken som ett misstag: Verkligen inte.
Hur många barn vill du ha när du blir stor: Två, en Joakim och en Linnea.
Bio eller promenad: Olika.
Är du kittlig: Beror på vem som kittlar.
Rädd för insekter? Dem flesta.
Äckligaste insekten: Spindlar!
Största svaghet: Faller alltid för fel killar.
Det här är jag bra på: Skratta!
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Kunna trolla.
Vad vill du jobba som?: Läkare.
Chips, morötter eller godis? Godis, helst choklad!
Pizza eller hamburgare? Pizza.
Skriver du dagbok? Om bloggen räknas så.
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Har ju piercing i naveln nu, ville ha i tungan också men det blir inte så. Ska tatuera en liten fjäril i troskanten snart.
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Usch nej!
Vilken hand håller du gaffeln i? Höger.
Vad är du mest rädd för? Vet inte.
Är du rädd för blod?: Nej inte direkt.
Gillar du att sjunga?: Jag älskar att sjunga, synd att jag inte kan bara.
Anser du att du är stark? Starkare i armrna än Carro.
Brukar du sola? Japp, älskar det.

Sola.

Sitter och väntar på att Carolina ska ringa och säga när jag ska börja bege mig emot solariet. Lika bra att passa på att skriva ett inlägg då.

Blir inte Ramsjö denna helg som jag hade hoppats på, utan det får bli om två veckor istället lagom till Lucia. Herregud vad det här året har gått fort!

Snart får jag studiebidraget också. Då blir det shopping på IKEA för hela slanten. Måste göra iordning i mitt rum, behövs verkligen.

Nu ska jag gå och be mamma om att hon ska köpa hårfärg när dem åker och handlar. Har fått världens utväxt, inge vidare snyggt enligt mig. Skriver mer senare!

image332
Mitt hår utan utväxt.. Fuckface i know.

Pigg.

Fast jag gick och la mig halv ett igår för att jag pratade med A. i telefon i två timmar så är jag pigg. Jag gick i och för sig inte upp först än klockan nio, thihi!

Så nu sitter jag här nyduschad och fixad. Ska alldeles strax springa ner till bussen. Har inte ätit frukost ännu, men jag köper det på 7-eleven påväg till skolan istället. Brukar bli så när vi har sena dagar.

Efter skolan ska jag plugga i någon timme och sen ska jag åka och sola med Carolina. Skönt att bli lite brun. Ska ju basta när vi åker upp till Ramsjö i helgen, då vill man ju inte vara en blekfis.

Ne, nu ska jag gå och fixa en macka och ta några jäkla vitamintabletter som ska göra håret+naglarna starkare. Sen ska jag springa till bussen. Skriver när jag kommer hem, ciao!

Sleep tight bitches.

Jag ska ringa A. nu och sen ska jag hoppa ner i ett bad. Orkar inte skriva något mer idag, men kan göra det imorgon.

Sleeeeep tight!

image331

KLAR!

Nu är jag klar med matten, MT:n och har läst igenom tyskan. Läser igenom tyskan igen imorgon påväg till skolan. Orkar faktiskt inte göra det nu.

Ska kolla igenom naturkunskapen nu, så får vi se om jag orkar börja med den. Antagligen inte, kommer nog hoppa ner i ett bad istället.

image330

Wiiieee!

Klar med matten! Bara tre andra läxor kvar...

image329

Byta linje eller vad?

Jaaa, min kväll ska jag ägna åt att plugga. Förvånade ni måste bli eller har jag fel, haha?

Funderar helt seriöst på att byta linje, så stressigt så jag inte vet vad jag heter.. Ne jag bara skojja, sådana tankar skall man icke tänka!

Måste göra klart matematiken och även en mentalträningsläxa. Plus att jag måste göra tyska också. Egentligen naturkunskap med men kommer inte hinna det! Kvällen är för kort.

Nu ska jag käka och sedan blir det plugg all night long!

image328
Ge mig svala sommarkvällar!

Godnatt.

Nu ska jag hoppa ner i sängen och lyssna på musik. Är inte på världens bästa humör, bara hoppas på att bli gladare.
Nattinatti!

image327
Åhh, va jag längtar tillbaks till egypten 06. Ser lite sur ut på bilden, men var allt annat än de!

Nice.

Har försökt göra så mycket som möjligt av matten nu. Gick faktiskt riktigt bra. Måste bara fråga matteläraren om en sak för att kunna fortsätta. Det var inte alls lika svårt som jag trodde att det skulle vara, skönt!

Nu funderar jag på fall jag ska börja med naturkunskapen. Ska skriva ett arbete på tre A4-sidor om biobränsle som ska vara klart den fjärde. Kan lika gärna börja. Får se om jag orkar bara.

image326
En riktigt gammal bild på mig.

Matte.

Jag säger bara att det är tur att jag har lätt för matte, annars så hade min kväll varit mer förstörd än vad den redan är. Måste nämligen plugga matte hela kvällen. Aja, får bädda nya sängen, tända lite ljus och se positivt på det. Om jag gör klart matten är det en läxa mindre att göra.

Kanske uppdaterar er om hur det går med matematikläxan lite senare. Nu ska jag käka och sedan börja, ciao!


image325

Pluggis.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, förutom att jag verkligen borde bli en riktigt pluggis i ungefär två veckor framåt minst! Är verkligen allt annat än det just nu.

Så mycket tankar som virvlar runt i min huvud så att det inte är sant. Kan inte koncentrera mig på den där jäkla läxhögen som bara ligger och väntar. Inte blir den mindre heller, snarare tvärtom. En himla tur att jag börjar tjugo i ett imorgon och inte behöver gå upp först än halv elva, annars så hade jag nog aldrig orkat.

Ne.. nu måste jag ta mig själv i kragen och börja någon gång.

image324

Godmorgon.

Hallå allihopa!

Nu är jag vaken och utvilad. Skönt som satan att sova så länge man vill efter en vecka med tidiga dagar.

Idag blir det som jag sa i ett tidigare inlägg party! Riktigt länge sedan jag var på fest nu känns det som. Kan behövas lite sådant ibland också.

Ska snart ringa och väcka min babe Carro. Får se om hon är vaken eller inte. Sedan ska jag plocka upp lite här hemma och hoppa in i duschen för att senare börja åka mot Denise. Myskväll!

image323


..

Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
I doo..
Vilka vitaminer tog du när du var liten?
Ingen aning.
Vad åt du senast?
Glass.
Har du fått någon komplimang idag?
Jaa.
Är du polare med grannarna?
Haha, inte alls.
Vilka språk pratar din mamma?
Svenska.
Senaste piercingen?
Naveln.
Har du däckat/spytt för att du druckit?
Yes i have.
Har du något husdjur?
Många.
Har du varit på stranden?
Ja och jag älskar det.
Har du varit på ett party?
Klart att jag har.
Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?
Usch nej.
Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror?
Haha, roligt för dig da.
Har du varit utomlands?
Yeas.
Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål?
Ja, det skulle dem.
Var är dina syskon just nu?
Ligger och sover.
Vem ringde dig senast?
Anton.
Vilken tid gick du upp imorse?
Kvart över fem.
Vad ska du göra i helgen?
Imorrn blire fest och på söndag plugg.
Vad står det i det fjärde smset i din inkorg?
"Haha, men jag hörde dig".
När var du riktigt sjuk senast?
Kommer inte ihåg.
När såg du en kändis senast? Vem var det?
I dont remember.
Vad finns i din bakficka?
Har ingen bakficka, haha.
Har du färglinser?
Nej, men vill ha.

Carolina...

Sitter här med tårarna rullandes ner för kinderna när jag läser Carros inlägg.

Jag tror inte att du vet hur mycket du betyder för mig. Kan inte räkna gångerna jag har försökt förklara det för dig i ord, men dem räcker inte till. Brukar sitta och titta på dig när vi pluggar, stänger av öronen och tänker "gud va jag älskar den där människan, skulle fan inte kunna leva utan henne", medans tårarna tränger fram i ögonvrån.

På senaste tiden så har jag bara tagit dig förgivet, vilket är det största misstag man kan göra med sina nära och kära. Precis som du säger så känns det som om vi håller på att glida ifrån varandra och det är verkligen det sista som jag vill.

Du är den som lyssnar på mig, stöttar mig och får mig att skratta när allt känns skit. Vi har kännt varandra i tio år och det finns inte ord för hur mycket du betyder för mig. Jag hoppas att du vet att du kan ringa mig vilken tid som helst på dygnet, spelar ingen roll vad det handlar om, jag lyssnar.

Jag älskar dig Carolina och det kommer jag alltid att göra.

image322

Dålig uppdatering.

Jag vet att jag har blivit urdålig på att uppdatera, men har verkligen inte haft någon ork, tid eller lust.

Idag så vet jag inte riktigt vad som händer, ska kanske vara med Isabelle, Beatrice och förmodligen några till. Det blir dock inte först än senare ikväll i sådana fall, får se om jag änns orkar. Skulle egentligen varit med Carolina, men hon orkade inte så det blev inte av. Känns som om det alltid blir så när vi bestämmer något nu förtiden Carro, varför blir det alltid så!?

Imorgon blire antagligen fest med Carro och Denise. Ska hem till Denise innan och käka pizza och göra oss iordning. Efter sover vi hos henne eftersom att hon kommer ha FF. Ska bli riktigt mysigt!

På söndag måste jag självklart plugga. Har fått en matteuppgift och en naturkunskapsuppgift. Måste försöka göra klart så mycket som möjligt den här veckan så jag kan åka till Ramsjö nästa helg, längtar! Skulle ju egentligen dit den här helgen, men Bea kunde inte åka så vi tar det nästa helg istället. Komma upp och träffa alla sköna Ramsjöbor, haha!

image321


Lista.

Har tråkigt och ska snart sova, så gör den här listan innan jag sminkar av mig och hoppar ner i min sköna, mysiga säng.

Tio sakar om mig:
1. Är du singel? Yes.
2. Är du lycklig? Bortsett från alla läxor så.
3. Är du uttråkad? Som fan.
4. Är du ledsen? Nopp.
5. Är du italienare? Inte äns lite.
6. Är du gravid? Verkligen inte.
7. Är du full? Nejnejnej.
8. Är du en cooling? Coolare än alla.
9. Är du från Irland? Inte det heller.
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Nej.

Åtta saker om ditt kärleksliv
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nja, kan man säga.
2. Har du nånsin blivit sårad? Många gånger.
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? Jajamensan.
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? Japp.
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Haha, jaa.
6. Har du haft en hemlig beundrare? Har jag ingen aning om, haha.
7. Är du kär? Tyvärr inte.
8. Vill du gifta dig i framtiden? Självklart!

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust?Kärlek
2. Hår eller ögon? Hår.
3. Katter eller hundar?Både och.
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? Få bästa.
5. TV eller Internet? Lätt internet.
6. Coca-cola eller Pepsi?Coca-cola.
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Olika.
8. Pengar eller lycka? Lycka.
9. Dag eller natt? Natt.
10. MSN eller mobil? Mobil.

Tio "Har du nånsin..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Nopp.
2. Brutit ett ben? Nej, som tur är inte.
3. Gjort nåt du ångrar? Har hänt.
4. Hoppat Bungee Jump? Skulle aldrig klara det.
5. Ljugit för någon du tycker om? Japp.
6. Ätit en hel tårta? Skulle inte orka.
7. Gjort bort dig offentligt? Händer hela tiden, sån är jag!
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Ja.
9. Gråtit när ett husdjur dog? Ja, självklart.
10. Velat försvinna? Jaa.

13 Senaste...
1. Telefonsamtalet du gjorde? Carro.
2. Telefonsamtalet du fick? Bea.
3. Personen du va med? Bea, Isabelle, Alexander och Rolf.
4. Roligaste grejen som hänt? Är alltid lika roligt när man är med Carro, händer roliga saker all the time!
5. Personen du sms:a? Bea tror jag.
6. Du va i en bil med? Bea, Isabelle och Beas mamma.
7. Gick på bio med? Carro.
8. Va och shoppade med? Bea och Isabelle.
9. Du kysste? Haha, pass.
10. Du skrev till på myspace? Har inget sånt skit.
11. Du kommenterade? Haha, måste ha varit Carro.
12. Du tillbringade natten med? Min syster Ronja.
13. Du kramade? Alexander.


Back on track.

Jaa, nu var man tillbaka igen då. Riktigt länge sedan jag uppdaterade nu, inte sant?

Lovet är över, usch hatar det! Har haft det väldigt roligt under lovet. Var i Ramsjö första helgen med Beatrice och Isabelle. Länge sedan jag hade det så roligt. Beatrice och Isabelle förstår nog varför, haha! Orkar inte gå in på det nu. Ska dit igen om nio dagar, nedräkningen har börjat! Resten av lovet har jag umgåtts med Bea, Isabelle och lite annat folk.

Har verkligen ingen ork alls för skolan längre. Bara att kämpa på inte så mycket kvar på den här terminen nu som tur är.



För er som tror att jag är hon i randig tröja så har ni fel, det är min syster haha!